Yok oruçlu değildi. Gece uykusuz kalıyorum kız uyumuyor dedi.Bence onunki özensizlik.Aklı balik değil daha bu cocuklar.
Oruc falan vurmus olabilir orucluysa ozman tutmucak yani Allah korusun.
Sizin bu aret gecirmesi olayınz cok enterasan zaten:)
Üsenmiyonuz cocuklar istiyo diye sizdeyken öbürlerine gidiyonuz falan,
Büyük konusmayayım Alya misafir geldiğinde onlara gitcem ddese ne alaka derim gfklgklgf
Hic bide git gel ugrasmam vala,alısmasın öyle seylere
Koci arabayı park ederken ,Alyayı alsana inip,park yeri bulamadım diyo bazen.
Ona bile söyleniyorm beni ne indirdiniz simdi diye glkkgfk
Rahatlıktan ölcez
Bankamatik bizimde sıkıntılı oluyor.Yok oruçlu değildi. Gece uykusuz kalıyorum kız uyumuyor dedi.
Evdeyken öyle olmuyor be kuzum. Çocuklar evde sıkılıyor. Yapmak istemesen de mecbur yapıyorsun gün boyunca ne yapacaksın. Onu yap bunu yap sıkılıyor. Belli bir yaştan sonra arkadaş istiyor. Bir de Ela çok insan canlısı sürekli birileri olsun vs vs.
Bir de dün uzaktaki markete gidecektim bankamatiğe gidecektim. Çocukla zor olur diye gönderdim.hep bırakıyordum çok da dikkat ediyordu. Ya da bana dikkat ediyor gibi geldi bilemedim. Şaşırdım. Sadece kızı kapı konusunda uyarmasını söyledim.
Seneye de yarım gün amaBankamatik bizimde sıkıntılı oluyor.
Alya bütün tuslara basıyor islem basa sarıyor falan.
Bankamatiğe bi cözüm bulamadım bende
Elacım annene anlatamdık yası okul yası dedik glşgfşlfg
Gönder dedik göndermedi
Napcaksa bütün gün senle evde
Neyse bu sene halledeceğiz o isi
Sana bulcaz güzel bi okul merak etme teyzecim
Canım benim de misafir menümdür güveç, pirinç pilavı, sebzeli mercimek çorbası ve mevsimine göre zeytinyağlı yaparım benim kızlarımda benimle hep kafa bulurlar menüm hakkında ama ben tencere yemeği seçmemde ki amaç köfte-patates yapınca onlar yemege yakın pişiyor ve ben gece boyunca kendime kızartma kokuyorum beni bu koku rahatsız ediyor ama geçtiğimiz hafta mecbur misafirime köfte-patates yaptım çünkü yemekler kalıyor ve arka arkaya hep aynı yemek yemek sıkıntı oluyor. Ama senin menünde çok güzel afiyet şifa olsun hepinize.Akşam akşam yine klasik muhabbet, koci soruyor annenlere ne yemek yapacaksın. Söyledim. Minik güveçlerde mantarlı et sote yapacağım. Ayy mantarlı yemezmiş.zaten onlarda mantar yemezmiş. Ben de dedim ne yapayım o zaman şunu yap de yapayım.Onlar mantar yer, ama lütfen güveç deme dedim ayy gına geldi. Her gelen misafire güveç yapalım diyor. Teyzesinde de klasik yemek kuru dolma ve bamya
Sanki başka yemekler yemek değil. Bir öğrenmişler et güveç.
İslim kebabı sevmez, tavuk olurmu der.
Sebze olmaz der. Kuru fasulye nohut bizim evde az yapılır.çok sevmez.
Görsen çooook yemek çeşitleri var yemek kültürleri geniş bayağı dersin. Ama misafire yapılan yemekler bu saydıklarım
Et güveç kuru dolma bamya
Haklısın canım yüz verilmez böylesine. Zaten yüzsüzlük bu kadar sık aramak benceSu fitre isteyen kadın israrla arıyor.
Geri dönmedim dün
Bugunyine arıyor boyleleri niye hep beni buluyor ben anlamıyorum.
Biri telf. Acmazsa asla bir daha aramam.
Msj attım müsait değilim diye.
Donmicem geri aramicam
Boylelerine tövbe estg. Çöpümü bile vermek istemiyorum.
Versem biliyorum ki devamı gelecek artık direk isticek yuzsuzlesecek.
Elti kizindaki hataları bir daha asla yapmam.
Direk soylicem ısrarla aramaya devam ederse.
Artık 1 kişiyle bile uğraşacak tahammülüm yok.
Abi banamı doğuruyorlar cidden annem gibi olim az.
4 tane dogururken aklın neredeydi yani banami güvendin lelli bakar diye
Mübarek gün insanı günaha sokuyorlar
Ne güzel ya, eltiler iyi anlaşıyorsunuz maşallah. Bizim hiç öyle dialoğumuz yok. Geçen Elaya amcasıyla ilgili birşey söylüyorum amcam kim dediİyi geceler kızlar eltime gittim oglusla erkekler dışarda iftar yapacaktı kız kıza takıldık iyide oldu muhabbet sohbet haftaya birgün diğer eltimdeyix aynı takımver coşkuyu bı günde ben eşleriyle ağırlayacağım inşallah h sonu olur bizimki
Yaparsın yavaş yavaş canım dünya işi bitmiyor zaten hergun aynı işler sıkıldım benMerhabalar
Pazartesiydi galiba bi dünya işim var halletmem gereken demiştim bak cuma geldi hepsi duruyor olduğu gibi maşallahbu hafta migrenim tuttu bugün anca biraz kendime gelebildim full yattım neredeyse uyuyarak geçti hafta. Hastaydım oruç da değildim eşim yaptı yemekleri falan sahuruna da kalkamadım. Bugün biraz toparladım Allahtan kızımı okula bırakınca kuşun kafesini temizledim güzelce, mutfagı toparladım tezgahı dolap kapaklarını sildim. Sonra uyumuşum yine kalkınca da tavuk suyuna corba yaptım kızım biraz grip oluyo gibi, karnabahar kızarttık sarımsaklı yogurtla cok severim, pilav tavuktu menü. Bi de irmik helvası yaptım her zamanki tarifimi bulamadım biraz az olmuş şekeri neyse yicez artık. Yarına da eve dip köşe girişmem lazım halıları vereyim artık yıkatmaya.
İyiyiz çok şükür abla kardeş gibi desem yeri espri yaparız alınganlık vs olmaz cocuklarida severim çok kucujlerdi büyüdü hepsi en küçükleri benimki saolsunlar seviyor hepsi amcaları desen öyleNe güzel ya, eltiler iyi anlaşıyorsunuz maşallah. Bizim hiç öyle dialoğumuz yok. Geçen Elaya amcasıyla ilgili birşey söylüyorum amcam kim dediçocuğun amcasından haberi yok.. teyze duysa içine dert olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?