- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.497
- 1.123
Sağol kuzuDoğum günü mutlu olsun prensesin hiç biseyi ziyan etmemeye çalışıyoruz kuzu hayat çok pahalı malesef
Bu ara çok duyuyorum kaçarak evlenen altın ev eşyası herşey pahalı ondanda kaçıyorlar aslında herkes evlenirken biraz makul olsa çok şatafatlı düğünler oluyor ozeniyolar
Bende temmuz ağustos kliması duramıyorum bu evde.Kızlar elektrik faturamız 185 TL gelmiş. Ne klima yandı ne kombi bana çok geldi fatura eşim diyor ki normal şimdiden böyleyse klima yanınca nolcak bilmiyorum. Şimdiden balkona branda baksak iyi olcak yazın balkonda yatarız sabah akşam klimayla baş edilmez yoksa
Valla ne gelirse artık klima çalışacak
Hiç oturmadı bakim gelirse yakalarsam oturtup bakicamAmin canımsın. Biz de çok istedik. O küçük sandalyelere heveslendik. Ama pandemi vs. Kaldı. Bu defa da oturdu, baktık falan. Meğer büyümüşartık o sandalye iki gün sonra olmaz dedik. Bacaklarının yarısı dışarıda. Normal boy aldık ona da. Heyecanla planlar yapıyor.
Koçtaşta çocuk için olanı 129,90 tl. Bilgin olsun. Çok şekerler. Yanında bardak koyma yeri olanı alırsınız ona da.
A101 de 99,9 tl bardak koyma yeri yok
Tabiki nazar değer ben inanıyorumGünaydın kızlar
Bizim kıza nazar değdi bilmiyorum siz inanıyor musunuz ama
Geçenlerde misafir geldi oturamaya benimki saat 9da uykusu geldi mızmızlandı yatırdım ben de
Gelen kadınlardan biri ay bu saatte yatar mı her akşam ayy hiç uğraştırmadı benimki 1 saat uğraştırıyo gece geç yatıyor diye diye nazar değdirdi kızıma eminim
Benim kız gece uyanmazdı hiç en fazla gazı olunca ağlardı gazını çıkarırdım uyanmadan uyumaya devam ederdi
Şimdi sıçrıyor çocuk uykuya dalamıyor geceleri kalkıp 1 2 saat uyumuyor
Bol bol okuyoruz evi sirkeli suyla sildim dün bugün de üzerlik otu almaya gitcem daha napayım bilmiyorum
Nazar insanı mezara deveyi kazana sokar derler.
Özellikle Felak , nas oku