Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hasta olan, öksüren, nazara gelen evlatlarımıza çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, Rabbim yine böyle geçer dertlerle sınasın ömürleri uzun olsun hepimizin evlatlarının. Dün arkadaşımdaydım bana öyle iyi geldi anlatamam bu gün kafama ne iş koyduysam yaptım, kapıları sildim, toz aldım, elektrikli tuttum, yerleri elimle sildim, mutfak dolaplarını üstten sildim. Mutfaktaki dolabın dondurucusunu temizledim içinde ne var ne yok çıkardım sildim tekrar düzenledim yerleştirdim. Balkonumu yıkadım sinekliği bile yıkadım, sanki kükürt yağmış sarı sarı hep birde aşırı rüzgar vardı balkon çok kötü olmuştu su taşımak zor oldu ama yıkandı içime sindi. Araba sıkıntı çıkarmaya devam ediyor sabah tamirci aldı başka yerleri de değişecekmiş eşime dedim sen bilirsin arabanın günahına ortak olamam, ne gerekiyorsa sen bilirsin dedim. Sonra evi döndürmeye para kalmıyor, artık 2 yıldır öyle söylüyorum bari kafam rahat. Kızların kargoları gelicek cep telefonum ötüyor mesajları gönderiyorlar kargocularda alıştı artık dışarıda ayakkabılık var abla içine bırakıyoruz diyorlar evde yoksam sağolsunlar. Akşama yemek yapmıcam az yemeklerden var konserve açarım salata yogurt yeter.

Iadeye kızla gittik ama ter su içinde kalıyorum artık zorluyor arabadan inmek istiyor.
Kısa mesafelere zaten arabasiz gidiyoruz artık
Parka markete vs
Ama kargolar falan çok yakın diil yorulcak mecbur arabayla
Eline biskuvi falan verip oyaladim
Parka gidicez bak sallanicaz falan diye diye parka attık kendimizi.
20dk halledecegim işi 2 saatte hallediyorum böylede ama olsundu.
Kozalak toplayip arabanın sepetine atiyor ☺
Gelince üst değiş el yüz yıka derken anında uyudu
Yemek isim yok ya sanki hiç işim yok gibi geliyor bana.

Ayakkabıları duzenledim rampalardan döktüm temizledim.
2tane superga vardi bende senelerdir giydiğim yok teyzeme sorcam giyerse ona goturcem çantam vardi takmadığım sormuştum takarim demisti götürdüm ona.
2 nike 2 adidas 4 tanede sneakerim var.
Bot ve topukluları saymıyorum tabi zaten kutuda onlar.
Ortalıkta olanlar bunlar.
Tasinirkende elemiştim iyi oldu.
Bunları severek kullaniyorum

Evi süpürdüm
Toz alıp aynaları sildim.
Cagggnıımm bezlerim önceden de görüyordum paraya kıyamıyorum 1 beze 20-30tl mi verilir diyordum.
Uygunada alınca mis oldu
3+3 ilbays
4lüde Silva almistim.
Anneme 1 tanesini kestirdim makinede çekti mutfakda kullaniyorum davlumbaz, cam ocak vs toz kalmıyor.
Valla sildigimden bisi anladim ancak.

Kocamın kafası
Duymussunuzdur belki,Bursa da bi avmnin tavanı cöktü.
Koton magazası tuzla buz.
Bana diyoki bikac gün sonra git bak oraya belki indirimli biseyler bulursun tatil icin
Tepeme cöksün avm üc krus icin dedim olur.
Allaam ya adamın kafaya bak.
Kiz hakli 😂 ama çöken yıkılan yanan iflas eden yerler ucuza veriyor

Dondurulmus pattis siparisi verdim
Fritozde böyle daha çok seviyoruz
Kızda yiyor 2 pkt sipariş verdim 53tl getirden
Zalıım zaten 20tl olmuş bimin ki bile superfresh aldım bu sefer.
Gelirken alsaymisim iyiymis aklıma gelmedi.
Hızlıdanda 2 pkt mini magnum ve kola aldim. 70tl burası.

Günlerdir canim pizza istiyor lazzaninkinden ayy dedim yicem yani nefsime daha fazla hakim olamadim bu da kendime jestim olsun getirden indirimli 34tl söyledim ortaboy kızda seviyo o da yer.
Sonra pişman olucam artık napim formcayı, yesilcay falan içerim asdffg

Bende durumlar beeyle gençler
Tesbihi 1000ledim sureleri aksama birakmicam

Sagol canim
Aslinda benim surekliligi olan bir bas agrim yok.
2gunde 1 falan basimda bir uyusukluk oluyor
Agri gibide karincalanma gibide ama tepemden enseme dogru.
Yarin noroloji randevum var bakim goz testinide gorunce ne dicek.

O zebralarin fiyati anlik değişiyor onu anladim.
Ama rahatligi rahat temizliği icin dusuncem degisirmi bilemedimde.
Merhaba karıncalanma hissi geçti mi sebebi neymiş acaba

Günaydın,
Kapanışı ben yaptım açılışı da ben yapayım.
Saat 5 i geçiyordu, kızın kusmasıyla uyandım. Sonra tam yatıyor tekrar ardından bir de ishal. Kusma için ilaç verdim. İshal için de probiyotik.uykusu var uyuyacak uyuyamadı kuzum.
Bayramdan önce hastaneye gittiğimizde doktorun asistanı kusma ishalmi salgın var demişti. O salgını teğet geçsek şaşardım.bağışıklık sistemi çok zayıf. Tabi herşeyi yemiyor.yediği sayılı şeyler.
Koci de kalkmış söyleniyor. Niye bu çocuk sık sık hasta oluyormuş okula gidince hiç düzelmezmiş evde niye patates yokmuş😄
Dedim sen alsaydın. Kendin dedin geçen patates 10 tl almadım diye. Evde olanı da dün yemeğe kullandım. Bekliyorki ev market gibi olsun. Yok öyle bolluk.
Kaç gündür uyuyamamış, gece öksürük bugün de kusma. Dedim uyuyamıyorsan kapını kapatır yatarsın. Tık sese uyanır kapı sonuna kadar açık..
Boş boş söylenip duruyor. Zaten bu çenesiyle yedi beni😅
Biraz sonra da arar kızım nasıl oldu doktora götürdünmü ihmal etme vs vs. Gerçi dedi çıkmadan kötü olursa hastaneye götür diye.
Belki de hastaneye gide gide hastalık kapıyor. Öhh dese hastane.
Ayy neyse sabah sabah kociyi de gömdüm. Uyurum şimdi. Gitti de rahatladık:KK70::KK70::KK70::KK70:
Geçmiş olsun canım salgın var herkes söylüyor
Kocamın kafası
Duymussunuzdur belki,Bursa da bi avmnin tavanı cöktü.
Koton magazası tuzla buz.
Bana diyoki bikac gün sonra git bak oraya belki indirimli biseyler bulursun tatil icin
Tepeme cöksün avm üc krus icin dedim olur.
Allaam ya adamın kafaya bak.
Kız hakketen gördüm kimseye bişe olmamış diyordu Allah'tan bir yandanda indirim olabiliyor öyle yerde ama korkardım bende gitmeye bir süre 🤣🤣

Selam kızlar sabah sil süpür yaptım oğlusun peşine ödeme almıştı esim deterjanim bitti hızlı 150 üzeri işte gelsinde 30 indirim vermişti renkli beyaz ayrı iki paket peros aldım 4.5 kg Luk idare eder 9 kg oluyor ikisi makarna pirinç salça ıslak mendil 10 lu yumurta süt iki kg un 180 kusur verdim oraya pazara çıktım salkım domates biber kabak kıvırcık yeşil soğan kayısı yarım kg 40 verdim ucuzlamis şükür baya biseler cikistada oglusla bime girdik Sarelle 5lik su Nescafe şalgam suyu gofret eti gong 75 verdik sucu bir kacgundur yok cenazesi varmış taşıyoruz suyu hemende bitiyor 🤦Trendyol ekspres te sucu var hep kapalı niyeyse

İyigeceler bacımlar
Kardesim bi cuval esya yollamıs
3 poset kıyafet battal boyla
1 poset ayakkabı
Kocambey efendim bunu tasıtmısım diye bıdı bıdı söylendi
Sırtında tasıdın sanki arabayla aldın dedim
Cocıkla tasımıs onu falan
Neyse tmm dedim almazsın bidaha
Dünden yemegim vardı,gıcıklık yapcak ya,dünkü yemegi mi yicekmis?
Yemk niye yapmamısım
Sen dedim kavga mı istiyorsn?Hayır öyleyse söyle bosa mazaret arama.
Bu sefer Alyanın yemegine taktı tuzsuz mus(ki cocuk icin makul miktarda tuz atıyorm)
Tuzsuz yediriyomusum cocuga
Alyanın yanında tartısmıcam senle dedim
Hopp döndü yemege yine
Ara söyle dısardan kendine yemek dedim
Topladım masayı.
Gitti kendine domates peynir yaptı yedi.
Girdim odaya kızla oynadım uyuttum falan
Geldi bize laf atıyo
Yüz vermedik😂
Aa valla ergen besliyorz evde bık bık bık

İyi geceler,
Bugün 11 e doğru uyandık. Aile hekimine gidiverdim. Kocinin içi rahat olsun diye., ilaç yazmadı çünkü kullandığım ilaçları söyledim. Onlar yeterli dedi.Doktorumun kendi kızı da Elayla yaşıt. Ne zaman hastalık için gitsem. Benim kızda aynı diyor :) standart zaten hastalıklar çocuktan çocuğa geçiyor.
Dönerken kefir istedi.marketten aldım 22tl.
Kociş patates muz için sipariş geçti trendyolda 20 tl indirimi varmış. Onu kullandı. Kapıya bırakmış biz yokken. Bir baktım yemyeşil muz. Resim gönderdim eşime. Şikayette bulundu. Parayı iade ettiler. Ela da diyor anne yeşil muz nasılmış😅 niye yeşil diyor. Tadına baktım daha olmamış.
Babası gelirken almış. Muz çilek erik çağla elma hepsini yedirmedim tabi. Zaten yiyeceği muz ve çilek. Malesef meyvede de seçici.
Bugün sizden sonra kusma ve ishal yoktu. Neden oldu anlamadım. Birşey dokunmuştur belki.ilacın yan etkisi olsa hemen olur sanırım 3 gün sonra olmaz diye düşündüm. Bilemedim.
Öksürüğü kesildi. Eşim kuşu işyerine götürdü. Onun etkisimi yoksa ilacınmı bilemedim. İnanılmaz pulpul deri artı tüy döküyordu. Zamanla anlayacağız kuştanmıymış.
Eskiye göre daha fazla toz alıyorum evde. Bugün toz aldım. Etkinlik de yaptık. Haftalık hava raporu tablosu yaptık..hoşuna gitti. Oyun vs geçti evde günümüz.
Camlar çok fena gözüme batıyor. Eşim de dedi. Hafta sonu sileriz. Aslında çok camım yok ama gözümde büyüyor. Sevmediğim iki iş biri cam silmek diğeri ütü. Yarın ütü düşünüyorum.

İyigeceler bacımlar
Kardesim bi cuval esya yollamıs
3 poset kıyafet battal boyla
1 poset ayakkabı
Kocambey efendim bunu tasıtmısım diye bıdı bıdı söylendi
Sırtında tasıdın sanki arabayla aldın dedim
Cocıkla tasımıs onu falan
Neyse tmm dedim almazsın bidaha
Dünden yemegim vardı,gıcıklık yapcak ya,dünkü yemegi mi yicekmis?
Yemk niye yapmamısım
Sen dedim kavga mı istiyorsn?Hayır öyleyse söyle bosa mazaret arama.
Bu sefer Alyanın yemegine taktı tuzsuz mus(ki cocuk icin makul miktarda tuz atıyorm)
Tuzsuz yediriyomusum cocuga
Alyanın yanında tartısmıcam senle dedim
Hopp döndü yemege yine
Ara söyle dısardan kendine yemek dedim
Topladım masayı.
Gitti kendine domates peynir yaptı yedi.
Girdim odaya kızla oynadım uyuttum falan
Geldi bize laf atıyo
Yüz vermedik😂
Aa valla ergen besliyorz evde bık bık bık
Babyyy sahne aynı oyuncular farklı:KK70::KK70:Aynı biz işte. Kıyafet getirme konusu, yemek tuzsuz muhabbeti.Ayy o yemekmi var deyip yumurta kıran ya da tost yapan koci bende de mevcut. Çok mu aradık bilmem bunları😁
Hee bir de sonra odaya gelip laf atmalar..

Günayss
Kizla avm gitme fikri çık aklımdan diye kovalıyorum
Gitmek istiyorum korkuyorum.
Çünkü arabasında durmicak malum zaten kostursun diye goturcem ama hem araba hem kız nasıl kosturcam korkayrum ondan.
Arabayı bir süre katlayip bir mağazadan rica etsem 1 saat dursa acaba bisi derler mi.
Pöfss böyle böyle cayiyorum
2 mağaza gezerdim o uyuyunca yemek falan yerdik
Ama çok hareketli eşim kaybedersin alıp başını gidiyo diyo
Arabayla nasıl kosucan peşinden diyo
Annem malum yok ben gelemem modu.
Ona zaten işim düşmesin istiyorum artık mecbur düşüyor işte.

Evde yemekte yok ben gezme peşindeyim hey gidin hey.
Patlican patates kofte falan yemek yapım
Yanina spagetti yeter.
Kıza akşam tarhana çorbası yaptım.
Kofte falan yer o da artık

Gitmezsem avm yine bi park yaparız artık

Eşim şaka maka evi satma fikrini sanki kafasina koymuş.
Ofiste falanda söylemiş.
Kiracıya konusucam diyordu akşam.
Hiç karışmıyorum
Onun anlatmasina göre bu iş çok karlı
Plaka alıp servis aracı alacak çalıştıracak sofor koyup.
En azından yarın oburgun bu iş olmasa bile ben servis işi yaparım diyor.
Neticede plakada arada bizim olacak parada kaybimiz yok.
Arabayı kiralat çalışsın ek gelir yine.
Gelen kıranın 7-8kati getirisi var.
Bakım emlakci bakacak nasıl olur Allahim utandırma
Nasıl hayırlıysa bizim için òyle olsun.

Birazda yazlik konusunda darlandım adamı ondanda çabalıyor anlıyorum.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar 🤗
Sabah 8 yoktu uyandım uyuyamadım bı daha ev iyice belli etmeye başladı havalar ısındı bu sene taşınabiliriz esim bie iş haberi bekliyor olursa diğer yakaya geçeriz mecbur hemen tasinamam zaten oğlusun okulu var Haziran ortasına kadar hakkımızda hayırlısı artık temmuz Ağustos olmadan gideriz oylede olursa yanıyor benim ev malum eşimde ddi o sıcağı cekmeyiz bı daha

Babyyy sahne aynı oyuncular farklı:KK70::KK70:Aynı biz işte. Kıyafet getirme konusu, yemek tuzsuz muhabbeti.Ayy o yemekmi var deyip yumurta kıran ya da tost yapan koci bende de mevcut. Çok mu aradık bilmem bunları😁
Hee bir de sonra odaya gelip laf atmalar..
Carpacam yani iki tane az kaldı.
Cidden sinir kat sayımla oynuyor.

Back
X