Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yeni masam da böyle ahşap
Güle güle kullan canım masayı ve ayakkabılarını çok güzeller🤗
Dün kettle bakmak için AVM ye gittik benim kız kaşla göz arasında su içerken seviyor püskürtmesini önünü ıslatmış yanımda yedek kıyafet de yok hemen gitcez gelcez diye almamıştım girdik mağazaya tişört alalım değiştirelim dedik. El kadar tişört 50 lira ya gerçekten elim kadar 1 yaş kıyafeti düşünün. Günde en az 3 kere değişiyor önlük bile taksam sürekli almayla baş edilmez çocuk kıyafeti gerçekten
Malesef mecbur alınıyor pahalı eksport magazalar var lcw koton vs oluyor daha uygun ihraç fazlası alıyorum ben bazen yada indirim ve lcw uygulamada indirim oluyor alıyorum
Ayy bütün liseyi siyah corcikle gecirmistim😊Bayıldım cok güzel güle güle kullan🎈
Ah ahh aynı zamanda okumusuz biz bizde lisede corcik ve Harley botlar vardı cat botlar bide 🥰🥰

Güle güle kullan canım masayı ve ayakkabılarını çok güzeller🤗

Malesef mecbur alınıyor pahalı eksport magazalar var lcw koton vs oluyor daha uygun ihraç fazlası alıyorum ben bazen yada indirim ve lcw uygulamada indirim oluyor alıyorum

Ah ahh aynı zamanda okumusuz biz bizde lisede corcik ve Harley botlar vardı cat botlar bide 🥰🥰
Liseye giderken ben UGG botlar yeni moda olmuştu hiç de beğenemedim nedense o zamanlar bu kış inat gibi o tarz bot aradım ama bulamadım ben modayı hep çok geç takip ediyorum nedense😃

Selam kızlar bugün ev topla oglusu yıka birde ayakkabı işini hallettik şükür gösteri icin herşeyi hazır evi toplayıp çıktık floya 180 bir ayakkabı oglusa h icide ona sandalet alacağım iki senedir giyiyordu küçülmüş yenisini alcas ordan fileye gittik kokoreç şiş et bir porsiyonluk limon domates birazda salatalık pide ekmek oglusa biseler kurabiye fln 132 tuttu 32 aldığım en son kokoreç olmuş 50 TL😒bir paket aldım ikimiz yedik oglus et istedi onada onu yaptım sonuç olarak kokorec yedi eti esim yedi🤣 mutfağı sil temizle caybiciyorum şimdi

Selam kızlar bugün ev topla oglusu yıka birde ayakkabı işini hallettik şükür gösteri icin herşeyi hazır evi toplayıp çıktık floya 180 bir ayakkabı oglusa h icide ona sandalet alacağım iki senedir giyiyordu küçülmüş yenisini alcas ordan fileye gittik kokoreç şiş et bir porsiyonluk limon domates birazda salatalık pide ekmek oglusa biseler kurabiye fln 132 tuttu 32 aldığım en son kokoreç olmuş 50 TL😒bir paket aldım ikimiz yedik oglus et istedi onada onu yaptım sonuç olarak kokorec yedi eti esim yedi🤣 mutfağı sil temizle caybiciyorum şimdi
Baya yoğun geçmiş bugün maşallah 😃 benim de canım çay çekti bak şimdi

İyi geceler herkese,
Sabah kız yokken eve giriştim.rutin işlerimi yaptım. Yerleri de sildim mopladım. Robotun silmesi her zaman temiz gelmiyor bana. Çocuksuz ev hanımı olsam nasıl olurum onun özetini de çıkartmış oldum 😅 kendimi temizliğe verirmişim galiba. Oturup keyif yap film izle dimi :)
Görüntülü aradılar beni, anne seni özledim. Bem burada çok sıkıldım dedi. Tabi evladım orası nazi kampı baban var dedim içimden :KK70:
İşim bitince pazara gittim.Giderken de gezdim çay tabağı bakıyordum. Bayağıdır da bakıyorum.Aldım en sonunda hepsi ayrı renk rengarek aldım. Arkadaşa da iki tane çay kupası aldım. 65 tl bıraktım.
Pazardan da
Çeri domates 14 tl
Salatalık 5 tl
Mantar yarım kilo 12 tl
Pazı iki demet 10 tl
Muz 17 tl
Havuç 8 tl
Semizotu 5 tl
Ela kahvaltıda seviyor diye,Kıl biber aldım ama onu pazarda bırakmışım. Onların kısmetiymiş.
Yeni masama yemek yerken örtmeye örtü aldım.limon resmi moda ya :) limon desenli aldım 30 tl
AleoVera ekecektim toprak aldım.6 tl.
Eve geldim. Hamburger söyledik.
Akşam dün görüştüğüm arkadaşla eşi gelecekti efes basket maçını izlemeye, birşeyler yeriz onun için çok yemeyelim dedik. İki hamburger söyleyip paylaştık. Ercanın hamburgerleri çok büyük oluyor.devir ekonomi devri😅
95 oraya ödedim. 15 tl idrimim vardı. Trendyolda 20 tl de indirim verdi.
Getirden cips falan aldım. 30 tl indirimle. 42 tl de oraya ödedim karttan.
Arkadaşın eşi bira ve çerez almış, çocuklarada süt dilim puding falan almış.
Biz arkadaşla çay içmek istedik. Onlar bira içti. Efes maçı süperdi.

Bir de bu var. Bu sayfada biraz daha üstte ölümü anlatmak 2diye bir açıklama daha var. Bu iki psikologdan ben çok yararlanıyorum da.

Çok sağol canım bakarım., Biraz benzer anlatmışım ama yaşlanınca öleceğiz kısmı yanlış olmuş sanırım.onu söylerken de doğrumu diye aklımdan geçirmiştim.

1 lahmacun 20 tl olmuş 😭
Artık dışarıda yemek lüksün de lüksü oldu bizlere.
2 çocuklu çekirdek ailenin hava güzel dışarı çıkalım bir hava alığ gelirim demesi 500 den başlıyor. Evden çıkmayın anacım 😭😭😭
Geçen Ela köfteci yusufu istedi. Oraya gittik.200 ödedik düşün. Ciğerci bahattini bilirsin belki, oraya en son gittiğimizde 250 ödemiştik.şimdi gitsek kesin 500 öderiz.
Ne olacak bu gidişat bilmiyorum😒

Benim mezo vardi bugün karşı yakaya geçtik.
Annem zaten kızı bırakırım diye ödü kopuyor aldim götürdüm cocuumu
Babasıyla oynamislar parkda.
Semt de hep kontes teyzeler semti
Eşim her gittiğimizde parkda Bi kontes teyzeyle tanisiyo.
Bugünde kıza salatalık vermiş teyze torunuyla gelen anneanneler işte
Saklambaç oynadık Bi amca beni gambazladi diyo
Alyosa göstermiş babasının yerini 😂😂
Ama evler hep böyle 2 katlı bahce içinde villa tarzı oranın hep umarım öyle kalır.
Elit yer

Bi daha ağustosa cagirdi.
Botox sordum asistana 3 bölge 2.300tela dedi.
Bakim düşünüyorum doktora gerek var mı diye sormadim.
Yapalım derse yaptircam.

Sevgili kocacigim beni arabaya kefil yapmış
Kimin haberi yok acaba?
Üzerime 1 dikili ağacım yok pardonda dedim
Demek hapse fln atarlar kurtulurum dediyse demek😂😂
Gider yatarım ulen ekmek elden su gölden.
Temizlik yok yemek yapma derdi yok

Adam nasıl heyecanlı dersin ömründe ilk defa araba aliyo
Te allam yarabbim
Yolda bana gosteriyo bak haftaya bunla gezcez diyo hiç de merakım yok suremedigimden mi bilmem ilgimi çekmiyor.

Pilav yaptım.
Kiyma çıkardım kofte yapicam.
Akşam Bi koru yapsak mı dedik ama kız uyuyo şuan belki kahvaltıya gideriz sabah
Kahvalti daha mantıklı sabah oynar orda yorulur öğlen gelince uyur.
Bugünlük addii hakkını kullandı
Bizden önce kapıda bekliyo addi diye.
Erkekler araba konusunda hep aynı😅 heyecan tavan.
Süremediğindendir bence de. Çünkü sürmeyince ilgi olmuyor. Bence aynı psikolojideyim :)

TÜnaydınlar
Dün misafir vardı pertimiz cıktı
Gelen ark.arasında kocinin arkadasının hanımı var,kız gözüyle kötürüm bırakıyo yeminle😓
Öyle bi huyu var😑Nazarı degiyo cok
Kız diyorm masallah de deme huyu da yok
Alya tabi 2 insan görsün alıyo eline sazı,sowa döküyo isi😣
Bütün gece cıglık kıyamet uyandı
Uyudu uyandı uyudu uyandı😣
Gözü kapalı aglıyo sadece sabaha kadr okuduk ,masaj yaptk
Arkadas Alya sen aynı,baba sakin sen aktifsin dedi durdu.
Sabah kalktım iki büklümüm😭
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Kahvaltıdan sonra nöbetci ecz.buldu koci kas gevsetici alıyorm bakalım😣
Valizler kapancak ev dandini ama ben dogrulamıyorm😓

Geçen Ela köfteci yusufu istedi. Oraya gittik.200 ödedik düşün. Ciğerci bahattini bilirsin belki, oraya en son gittiğimizde 250 ödemiştik.şimdi gitsek kesin 500 öderiz.
Ne olacak bu gidişat bilmiyorum😒

Hafta sonu sınavlarım vardı, bugün çocuklarım ben sınavdan gelirken yeni uyanmışlardı, hava da çok güzel diye hadi kahvaltıya gidelim çocuklar da hava alır dedim. Sonuç 290 tl ödemiş eşim.

Ordan kv ye gittik az uyumuşum koltukta, sınavlara çalıştım biraz bu hafta dün de geç yatınca koltukta sızmışım resmen, sonra eşim de uyumuş 🤣

Kv ilgilenmiş cocuklarla. Şimdi eve geldik yarın okul var. Çocukların banyoları, kıyafetleri hazırlanacak. Akşama da birşeyler atıştırırız, kv de yemek yiyip geldik

TÜnaydınlar
Gelen ark.arasında kocinin arkadasının hanımı var,kız gözüyle kötürüm bırakıyo yeminle😓
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Aynısı başımıza geldik okuya üfleye zor kendine getirdik kızı hala daha yatağının altında makas var etkisi var yok bilmiyorum herşeyi denedim evi baştan aşağı sirkeli suyla sildim üzerlik otu yaktım neler neler...

Hafta sonu sınavlarım vardı, bugün çocuklarım ben sınavdan gelirken yeni uyanmışlardı, hava da çok güzel diye hadi kahvaltıya gidelim çocuklar da hava alır dedim. Sonuç 290 tl ödemiş eşim.

Ordan kv ye gittik az uyumuşum koltukta, sınavlara çalıştım biraz bu hafta dün de geç yatınca koltukta sızmışım resmen, sonra eşim de uyumuş 🤣

Kv ilgilenmiş cocuklarla. Şimdi eve geldik yarın okul var. Çocukların banyoları, kıyafetleri hazırlanacak. Akşama da birşeyler atıştırırız, kv de yemek yiyip geldik
Geçen hafta biz yaşam vadisine gidecektik, karafırını biliyorsundur, oradan simit poğaça börek alalım dedik. Ani karardı. Çay bile yapmamıştık. Karafırına sordum kahvaltıyı 220 demişti. Serpme kahvaltının en ucuzlarından bu rakam :)
Eşim bakmış sonra birkaç yere fiyatlar uçuyor

Kızlar selam
Sabah kız 7 de uyandı. Çiş kaka söylemesi ayıp😂 onun için uyanmış.
Resim boyayacağım dedi. Mozaik resmini boyadı. Biraz konuştuk kitap okuttu. Sonra saat 8:30 da geri uyuduk. Saat 11 i geçiyordu uyandırdık. Kahvaltı yaptık. Kahve faslı. Ablam aradı 1 saat konuşmuşum. Kız çizgi film izliyordu. Size de yarım yazabildim. Uyku bastırmıştı bıraktım.
Akşamüstü çiçek domates biber fidesi almaya gittik. Dönüşte markete uğradık. Kasadayım. Ela da hep markete gidince ben kasadayken kasanın oradaki sakız şeker kısmını düzenliyor. Hatta ben espriyle diyorum kızım sen market düzenleyicisimisin gülüşüyoruz.
Eşim değme onlara dokunma vs hadi çıkıyoruz gel deyip durdu o da baba bunları düzenliyorum dedi.sonra niye dokunma çıkalım demiş çıkmamış. Çocuğu ağlata ağlata arabaya götürdü. Hiç ağlayarak marketten çıkmadı benimle. Ben de Ödeme yapıyordum, gittim arabaya binince söylendim. Niye hemen savunmaya geçiyormuşum şımartıyormuşum. Herşeye dokunuyormuş. Zaten elinde daha önce gittiğimiz marketten aldığı şey var neyin kafasındasın dedim. Sözünü dinlememiş çıkalım demiş çıkmamış. 🤯
Ters konuştuğumda da dediği söz; ben de milletin eşi gibi tatil günü arkadaşlarımla kampa gideyim. Ayyy dedim git yeterki bu asabi konuşmaların ve çenen olmasın yeter dedim😅
Geldik eve kızımla keyifle fidelerimizi ektik ohh. Sonra kalktı yemek yaptı koci. Tabi ocak komple yağ. Yerlere nasıl sıçramış.
Yerleri sildim makinayı boşalttım ocağı sildim mutfağı topladım. Çay istemişti demledim. Kız dalıyordu onu bekledim uyusun diye. Tabi kız uyuyunca sızmasa olmazdı.
Çay getirdim istedin niye uyuyorsun dedim. Bu saatte istemedim diyor. Ben de saydım yaptığım işleri. Yarın yapsaydın diyor🙄o kadar yağ içinde çay yapamazdım hoş dedim. Ocağın üzeri sırf yağ o ocağı kullanacakmışım🤔
Neyse bugünde böyle geçti.
Kociyi de gömdüm ya içim rahat :KK70:

TÜnaydınlar
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Gecmiş olsun baby

TÜnaydınlar
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Malesef nazardan kuzu.
Bazı insanların ağırlığı öyle yapıyor
Oku kendini, kızıda

Gunaysss
Sendromsu pazartesiler dicem ama ev aldi başını gidiyor.
Bugün bereket günüymüş gece esmalar vardi çekilmesi gereken (sayılı ama ben sayılı cekmiyorum) gece çekemedim unuttum niyet edip gün içinde cekicem.
Çekmek isterseniz ya Gani ve ya Kadir.
Sayısı var ama ben sayısız çekiyorum.

Haftasonu evde oturmadık hiç desem yeri
Kız şuan addi diye yapıştı bana doymuyooo cocum gezmelere
Zerre halim yok dışarı çıkacak
Allahim nolur bereket günü yuzusuyu hurmetine
bahçeli bi ev nasip et şu kızı salim bahcesinede beni daralmasin artık Amin.

Sabah oturup aglicaktim.
Ev okadar vahim halde.
Al işte 2 gün elimi çekiyorum daha toparlayamiyorum.

Dün akşam Bi fırsat bulup pazara ciktim ancak.
Gezmekden evde bisi almadık kurudu ev.
Domates, salatalık,patlican, biber, 1 koli yumurta aldım.
Yumurtayı bir süredir pazardan aliyorum nekadar organiktir guvenilir bilmiyorum ama market yumurtasi yedirmek istemiyorum çocuklara.
Marketden hamur işi vs için aliyorum yine 10lu ya da 6li

Musakka ve pilav yapicam.
Oğlan patlican yemiyor😒 ona b planı yapicaz bisi

Kiyma Kuşbaşı ve sucuk alınacak eşime siparis gecicem kasap yapsın.
Kaldı kahvaltılık persm ya da cuma da onu hallederim. Hafta içi erbaslar kahvalti yapmiyor
Bize görede var halledecoom

Aslinda beybinin bu misafir sonrası gözü vs için yazicaktim aklima geldi.
Çok misafir ağırlamakta iyi bisi diil onu net anladım.
Gercekden bazı insanların gözü kalıyor.

Esini kaybeden arkadasimin durumu iyiydi yani eşinin kendi işiydi çalışanları vardi falan.
Tekne almışlardı arabaları evleri falan gezmeleri gayet rahattilar.
Ama çok gelen gideni oluyordu.
Hep Bi hazırlık yapiyordu şu gelecek bu gelecek
Eşi hastalandı Bi an da ve vefat etti genc yasta.
Babaannem hep nazar insanı mezara sokar derdi.
İnsanın çok yakınınında nazarı değer hani hep kötü gözlere olmaz.
Çocuğa en çok annenin nazarı değer derler.

Aslında anlatmamak, soylememek biraz gizemli olmak lazım.
Bende story fln paylasiyorum seviyorum yani ama gorumcemler storylerde engelli
Göremiyorlar

Ben eskiden daha çok agirlardim her hafta birileri gelirdi artık istemiyorum.
Hem kızla yetişemiyorum hemde vaktim yok.
Böylesi iyi.
Misal ek gelir arabayı kimseye soylemedik
Arabayı değişecez mutlaka gorecekler tabiki ama söylemedik yine hala kimseye.
Tatile gidicem bile demiyorum mesela artık
Soruyorlar gorumcem bayramda bile sordu nereye gidiyorsunuz diye bu yaz.
Gitmicez burdayız dedim.

Son düzenleme:
Back
X