Küçük Düşün Büyük Olsun!

TÜnaydınlar
Dün misafir vardı pertimiz cıktı
Gelen ark.arasında kocinin arkadasının hanımı var,kız gözüyle kötürüm bırakıyo yeminle😓
Öyle bi huyu var😑Nazarı degiyo cok
Kız diyorm masallah de deme huyu da yok
Alya tabi 2 insan görsün alıyo eline sazı,sowa döküyo isi😣
Bütün gece cıglık kıyamet uyandı
Uyudu uyandı uyudu uyandı😣
Gözü kapalı aglıyo sadece sabaha kadr okuduk ,masaj yaptk
Arkadas Alya sen aynı,baba sakin sen aktifsin dedi durdu.
Sabah kalktım iki büklümüm😭
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Kahvaltıdan sonra nöbetci ecz.buldu koci kas gevsetici alıyorm bakalım😣
Valizler kapancak ev dandini ama ben dogrulamıyorm😓
Nazar dan kuzu hep bol bol oku birde Ayetel Kürsi iyi olur biliyorsan çokça faydası var geçmiş ola
Kızlar selam
Sabah kız 7 de uyandı. Çiş kaka söylemesi ayıp😂 onun için uyanmış.
Resim boyayacağım dedi. Mozaik resmini boyadı. Biraz konuştuk kitap okuttu. Sonra saat 8:30 da geri uyuduk. Saat 11 i geçiyordu uyandırdık. Kahvaltı yaptık. Kahve faslı. Ablam aradı 1 saat konuşmuşum. Kız çizgi film izliyordu. Size de yarım yazabildim. Uyku bastırmıştı bıraktım.
Akşamüstü çiçek domates biber fidesi almaya gittik. Dönüşte markete uğradık. Kasadayım. Ela da hep markete gidince ben kasadayken kasanın oradaki sakız şeker kısmını düzenliyor. Hatta ben espriyle diyorum kızım sen market düzenleyicisimisin gülüşüyoruz.
Eşim değme onlara dokunma vs hadi çıkıyoruz gel deyip durdu o da baba bunları düzenliyorum dedi.sonra niye dokunma çıkalım demiş çıkmamış. Çocuğu ağlata ağlata arabaya götürdü. Hiç ağlayarak marketten çıkmadı benimle. Ben de Ödeme yapıyordum, gittim arabaya binince söylendim. Niye hemen savunmaya geçiyormuşum şımartıyormuşum. Herşeye dokunuyormuş. Zaten elinde daha önce gittiğimiz marketten aldığı şey var neyin kafasındasın dedim. Sözünü dinlememiş çıkalım demiş çıkmamış. 🤯
Ters konuştuğumda da dediği söz; ben de milletin eşi gibi tatil günü arkadaşlarımla kampa gideyim. Ayyy dedim git yeterki bu asabi konuşmaların ve çenen olmasın yeter dedim😅
Geldik eve kızımla keyifle fidelerimizi ektik ohh. Sonra kalktı yemek yaptı koci. Tabi ocak komple yağ. Yerlere nasıl sıçramış.
Yerleri sildim makinayı boşalttım ocağı sildim mutfağı topladım. Çay istemişti demledim. Kız dalıyordu onu bekledim uyusun diye. Tabi kız uyuyunca sızmasa olmazdı.
Çay getirdim istedin niye uyuyorsun dedim. Bu saatte istemedim diyor. Ben de saydım yaptığım işleri. Yarın yapsaydın diyor🙄o kadar yağ içinde çay yapamazdım hoş dedim. Ocağın üzeri sırf yağ o ocağı kullanacakmışım🤔
Neyse bugünde böyle geçti.
Kociyi de gömdüm ya içim rahat :KK70:
Bu erkeklerde hiç sabır yok çocuk zaten bir sürü yere el sürüyor biz hemen gelince yıkıyoruz kendi alıştı zaten yıkıyor

Selam kızlar
Pazara gittim geldim dönüş yolunda kız durmadı bi kucağımda kız dğer elimle bisikletini ittim belim koptu ağlıcaktım yol ortasında.
Gerçekten nazar değdi kızıma eminim benim kız akşam yatar sabah kalkardı gece gazı olsa diş çıkarsa bile ağlardı gider kucağımda pışpışlar beşiğinde koyardım uyumaya devam ederdi dün gece uyandı 2 saat uyumadı asla mama içmedi ne yatırırken ne gece kalktığında gözü değeni Allah bildiği gibi yapsın gerçekten kim olduğunu da biliyorum ya neyse..
Kendi kendine oyun oynayan kız şimdi yerlere kapanıp ağlıyor daha 1 yaşında biberonu görünce uzanırdı elleri titrerdi almak için şimdi eliyle itiyor sürekli dua okuyoruz neler neler yapıyoruz ama hala aynı çok yoruldum hem onu öyle gördükçe üzülüyorum hem yorgunluğuma üzülüyorum dün o ağladı ben ağladım gece çok yoruldum elimden bişey gelmiyor

Bismillah dedim eksikleri almaya başladım
Olmaktan korktuğum yerlerdeyim yani.
Cay, deterjan (6kg), zeytin 1kg, kıza bez ve saralle siparisi verdim hepsiden 228tl.
Güya 50tl indirim var 250tl
Ama diğer market vs kiyasladim fiyatları bez, cay fln yine daha uyguna geldi böyle.
Sarallenin findik kremasi olanını seviyorlar 60tl falan o da yuhh yani.
30tl falanken pahalı ya bosverin diyordum ayy noluuoo
Bunlara bir tık atarım
En azından bez harici 2 ay idare eder bizi.
Zeytin fln bizde haftasonundan haftasonuna yeniyor.

Sucuk, salam, sosis bunları aradan cikarcam sırada bunlar var.
Kasap eşimde ztn.

Kaliyor peynir tayfası.
Bizim evin bam teli burasi işte.
Mihalic, eski kaşar, tulum, Ezine ve telli peynir alicam.
Bunlarda çeşit olacak illa İzmir tulumda ekleyebilirim.
Okurken 400tl oldu zaten😂 şurası
Kayaciftligine ugricam bir ara alicaz artık
Şurayı soyle kapatıp biraz zula yapmam lazım artık.

Yedek çayım, deterjanım, siviyag falan hiç kalmadı beğ.
Çok da yedekli gidemicem bir süre ama indirim bulursam affetmem.
Temennim şu seneyi böylece bitirmek.

Yemeklerden birer tabak kalmıştı dün oğlana isiticam onları aklıma geldi sevdiği şeyler zaten.
Hiç bisi ziyan etmek yoogk
Kıza çorba yapicam.

Görünmeyen işlerden mikrodalga içini temizledim
Fritozu temizledim
Davlumbazin içini sildim filtre fln yıkadım.
Ocak gözlerini cifledim
Bakınca görünmeyen işler göze gelmeyen ama ugrastiriyor hepsi.
Kaldı süpürge ve toz alma
Kiz uyaninca artık

Kendime etek istiyorum
Çok aman aman giymem ama yazın gezerken serin oluyo güzel
Uygun bulursam alicam 2 tane.
Daha oğlanın eksikler var sırada.
Önce ona Şort ve esofman alt alicam yazlık ince.
Onuda Bi cikarim aradan🙈
Sırayla anacım
Evde giymelik varda disarda yok.

Kizcagzimada Şort, tayt alicam
Pazara gelmişti kapri taytlar ama tam ölcmeden almak istemedim.
2 tane alicam ordan parkda falan giyer yazın

Gözüm termosta düşmüyor ya yaz ya düşmez daha.
Bakım indirim falan yakalarsam 250tl düşse alicam hemen.
329 çıkmış.
Pusudayim

Selam kızlar
Pazara gittim geldim dönüş yolunda kız durmadı bi kucağımda kız dğer elimle bisikletini ittim belim koptu ağlıcaktım yol ortasında.
Gerçekten nazar değdi kızıma eminim benim kız akşam yatar sabah kalkardı gece gazı olsa diş çıkarsa bile ağlardı gider kucağımda pışpışlar beşiğinde koyardım uyumaya devam ederdi dün gece uyandı 2 saat uyumadı asla mama içmedi ne yatırırken ne gece kalktığında gözü değeni Allah bildiği gibi yapsın gerçekten kim olduğunu da biliyorum ya neyse..
Kendi kendine oyun oynayan kız şimdi yerlere kapanıp ağlıyor daha 1 yaşında biberonu görünce uzanırdı elleri titrerdi almak için şimdi eliyle itiyor sürekli dua okuyoruz neler neler yapıyoruz ama hala aynı çok yoruldum hem onu öyle gördükçe üzülüyorum hem yorgunluğuma üzülüyorum dün o ağladı ben ağladım gece çok yoruldum elimden bişey gelmiyor
Geçer cnm arada huy değiştiriyorlar sakın kalmak lazım yani zor ama işte çocuk.
Dün parkdan alıyoruz diye (10 da gittik 12.30da çıktık ve hep parktaydi sadece 10 dk falan bisiler yedi okadar) gidiyoruz diye babasına vuruyor
Bizimkide şimdi vuruyor
Önceleri kendini yere atardı şimdi bize vuruyor istediği olmayınca
Sürekli bisi buluyorlar

Bende dedim eşime ben tek olsam bunu baş edemem.
Bırakın beni parka diyor oynim akşama kadar

Geçer cnm arada huy değiştiriyorlar sakın kalmak lazım yani zor ama işte çocuk.
Dün parkdan alıyoruz diye (10 da gittik 12.30da çıktık ve hep parktaydi sadece 10 dk falan bisiler yedi okadar) gidiyoruz diye babasına vuruyor
Bizimkide şimdi vuruyor
Önceleri kendini yere atardı şimdi bize vuruyor istediği olmayınca
Sürekli bisi buluyorlar

Bende dedim eşime ben tek olsam bunu baş edemem.
Bırakın beni parka diyor oynim akşama kadar
Bizimki de dışarda huysuz beş dk kahve içirtmedi arkadaşla yarım bıraktım geldim eşim bugün diyo biz kızın göbek bağını evde tutuyoruz ondan mı çocuk evden dışarı çıkınca huysuz oluyo acaba🤦

Kızlar selam
Sabah kız 7 de uyandı. Çiş kaka söylemesi ayıp😂 onun için uyanmış.
Resim boyayacağım dedi. Mozaik resmini boyadı. Biraz konuştuk kitap okuttu. Sonra saat 8:30 da geri uyuduk. Saat 11 i geçiyordu uyandırdık. Kahvaltı yaptık. Kahve faslı. Ablam aradı 1 saat konuşmuşum. Kız çizgi film izliyordu. Size de yarım yazabildim. Uyku bastırmıştı bıraktım.
Akşamüstü çiçek domates biber fidesi almaya gittik. Dönüşte markete uğradık. Kasadayım. Ela da hep markete gidince ben kasadayken kasanın oradaki sakız şeker kısmını düzenliyor. Hatta ben espriyle diyorum kızım sen market düzenleyicisimisin gülüşüyoruz.
Eşim değme onlara dokunma vs hadi çıkıyoruz gel deyip durdu o da baba bunları düzenliyorum dedi.sonra niye dokunma çıkalım demiş çıkmamış. Çocuğu ağlata ağlata arabaya götürdü. Hiç ağlayarak marketten çıkmadı benimle. Ben de Ödeme yapıyordum, gittim arabaya binince söylendim. Niye hemen savunmaya geçiyormuşum şımartıyormuşum. Herşeye dokunuyormuş. Zaten elinde daha önce gittiğimiz marketten aldığı şey var neyin kafasındasın dedim. Sözünü dinlememiş çıkalım demiş çıkmamış. 🤯
Ters konuştuğumda da dediği söz; ben de milletin eşi gibi tatil günü arkadaşlarımla kampa gideyim. Ayyy dedim git yeterki bu asabi konuşmaların ve çenen olmasın yeter dedim😅
Geldik eve kızımla keyifle fidelerimizi ektik ohh. Sonra kalktı yemek yaptı koci. Tabi ocak komple yağ. Yerlere nasıl sıçramış.
Yerleri sildim makinayı boşalttım ocağı sildim mutfağı topladım. Çay istemişti demledim. Kız dalıyordu onu bekledim uyusun diye. Tabi kız uyuyunca sızmasa olmazdı.
Çay getirdim istedin niye uyuyorsun dedim. Bu saatte istemedim diyor. Ben de saydım yaptığım işleri. Yarın yapsaydın diyor🙄o kadar yağ içinde çay yapamazdım hoş dedim. Ocağın üzeri sırf yağ o ocağı kullanacakmışım🤔
Neyse bugünde böyle geçti.
Kociyi de gömdüm ya içim rahat :KK70:
Söylenmek erkeklerin doğasında var galiba.
Hoş bende soylenirimde neyse😂
Yani silersin elini olur biter
Bende sık sık siliyorum dışarıdayken

Bizimki de dışarda huysuz beş dk kahve içirtmedi arkadaşla yarım bıraktım geldim eşim bugün diyo biz kızın göbek bağını evde tutuyoruz ondan mı çocuk evden dışarı çıkınca huysuz oluyo acaba🤦
Bizimkide evde
Üni bahçesine at fln dediler (oglaninkini karşıda bi üninin bahçesine atmıştım olursa yazicam valla)
Kizinkine karar veremedim😂
Üni seçmem lazım

Bir avuc Kayısı var baktim yumuşamis yemezler hemen hoşaf yaptim.
Soguk soguk içeriz 1 tencere hoşaf oldu mis.
Kizcagzimin çorbasına tamam.
Esmalari bitirim duamı okim
Kaldı süpürge
Kiz dün nasıl yorulmuşum hala uyuyo
Akşamda banyo yaptirmistik genelde bugün yorulursun ertesi gün güzel uyuyor.
Haftasonunun uykusunu toplu uyudu bende işlerimi hallettim şükür.
Hafta içi park harici bir yere goturemiyorum
Haftasonu bari degisiklik oluyor.
Hayvanat bahçeleri çok pahalı soyle dogal ortam bir yer bakiyorum.
Ormanyaya da gittik gittiğimiz yerlere tekrar gitmek istemiyorum.
Bakicam söyle girişi pahalı olmayan ya da ücretsiz doğal ortam hayvanlar falan neresi var.
Fikri olan varsa and. Yakasi yazın kızlar

Selam kızlar bu bir enerji geldi camları sildim komple balkon mutfak cami dahil oglusu okula bırakıp sildim süpürge cekip toz aldım geç uyandık kahvaltı vs derken 12 olmuştu saat bir makine beyaz yıkadım astım banyoyu temizledim oğlusun proje ödevi vardı akşam yaptık beraber akşam için dün bimde patlıcan 7 kusurdu iyilerinden seçtim 3 tane musakka yaptım indiririm vardı köfteci yusufta kıyma aldım yarım kg 43 e geldi oda zamlanmis 🤦 musakka oldu pilav pişiyor yanına söğüş domates soğan koyarım oglus la iç ayırdım patlican yemiyor yeter bugun

Selam kızlar bu bir enerji geldi camları sildim komple balkon mutfak cami dahil oglusu okula bırakıp sildim süpürge cekip toz aldım geç uyandık kahvaltı vs derken 12 olmuştu saat bir makine beyaz yıkadım astım banyoyu temizledim oğlusun proje ödevi vardı akşam yaptık beraber akşam için dün bimde patlıcan 7 kusurdu iyilerinden seçtim 3 tane musakka yaptım indiririm vardı köfteci yusufta kıyma aldım yarım kg 43 e geldi oda zamlanmis 🤦 musakka oldu pilav pişiyor yanına söğüş domates soğan koyarım oglus la iç ayırdım patlican yemiyor yeter bugun
Oy maşallah eline sağlık ben 2 gündür niyet ediyorum ama kız durmuyor bakalım yarına inşallah bi girişçem eve ben de

Ohh mislensin camlar.
Benim camlar temiz oldukça ev temizmis gibi geliyor

Maske koruyuculugunu bir defa daha kanıtlandı.
Koca kış oğlan gayet güzel gitti dünden beri bogazim agriyor diyor.
Maske onceside okul dönemi hr ay boğazım ağrıyor derdi.
Başladık yine.
Okul bitince geçiyor ama.

Ispanak çorbası yaptim
İlaç verdim
Vitamin attım suya içti.
Bi de ballı limon yaptım
Pastilde verdim.
Toparlamam lazim son sınav haftası bu hafta

Akşam yine aynilarindan vericem.
Sabaha ballı limonlu su ve pastil içer gider

Evi supurdum
Toz aldim
Kiz hala addi sayılıyor
Abisinede aabaa diyor biz abi diyoruz o aba diyo😁

Bu tempo artık beni yoruyor
Kendime vakit ayırmak istiyorum ama yok
Napcam ben ya

Emsana bakiyorum yorumlarini beğendim.
Alınca sicak su koyup denicem hemen
Bende cooker var ama malesef 2 saatten sonra performansı sıfır
Bende 7-8 saat kadar sıcak tutsun istiyorum en iyisi stanley ama çok yüksek fiyatı.Emsana bakayım bi .Çok teşekkür ederim

Back
X