- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.413
- 598
- 38
Canım kimileri var aman yeterki çocuk okula gitsin ben evde gün boyu kafa dinleyeyim komşu komşu gezeyim, evde rahatça film izleyeyim modundalar. Hiç öyle olamıyorum. Herkesin yapısı farklı. Erkenden okula göndermeyi düşünseydim, işimi bırakmazdım ya da sonra çalışırdım. Güzel geçiyor günlerimiz, bu günler geri gelmez. Benim fikrim bu.Yok sen genelde de diyosn ya kucuk tam gun gitmesin sogumasin simdiden diye ondan dedim.
Bu zamanda barbie bebek yetistirisek cok uzerler
Amazon yetistrcez maalesef.
Survivora katilir gibi
Var canım. Zaten sordum olumlu yorum yaptılar. Siteden çok kişi gönderiyor memnun. Ondan kafam karıştı zaten.Evet bizimki devlette vermemin nedeni buraya iyi diyorlardı bende sabah i istemedim sabahçı öğlenci var bizdede bizimki 13.40 da giriyor 18.10 gibi çıkıyor heray 5 dakika erken çıkıyor bir sınıf biz memnunuz etkinlik vs çok değişik oluyor annede bir nefes alıyor oğlusun bir sürü arkadaşı oldu yoktu burda çizgi vs çizmesi bile değişti
Aynen canım geçen yaz Kasımpaşa tarafında bibyere gidiyorduk yarı yoldan döndük lardesim aradı abla isim yazdirikip boş yer olursa alıyorlarmış ddi 100 kişi var kapıda bekleyen diyince ormana gittik oranında deniz manzarasi güzel
Hayırlısı olsun canım arkadaslarindan devlete giden varsa onlara danış yarım gün oluyor misal bizimki öğlenci bir öğün ve suluk veriyoruz yanlarına öğretmeniz liste atiyo aylık
Yaşına göre kaç jant olduğuna bak canım. Ben elaya 16 jant aldım. Gayet rahat kullanıyor.Ayak üzeri abisi esimin bisiklet alıyım demişti geçen bu sefer almış benim fındığı sectirmis bir tane 4 tekerlekli hiç almamistik bu yaz alırız diyorduk scooter sürüyordu hep yanlız buyukmu olur bilemedik merkezde bı yer var götürüp denetcem beğenirse ordan alalım ddi saolsun amcası gelemessem atarım hesabına sen al hangisini isterse ddi
Bende de var bir tane biliyorsun,Ay sorma tam kaynana başımda eve geldiğimden beri pas vermiyorum bu sefer trip atcam bakalım ne kadar sürcek valla laf anlatmaktan yoruldum sessiz kalcam biraz
Güle güle kullan canım hediyelerini,120 tl molada Manisa da lokum aldim 3 kutu anneme kardesime kvdme
Ablalarina alamadim valla alsaymus kendi
Merkeze cok uzakti otel o yuzden cikamadik 96 km merkez git gel bi dunya benzin.
Bi dahakine gezeriz dedik
Seneye Kibris istiyor bizimki hedef buyuk yol uzun
Sen al biletleri biz geliriz dedm
Babam d.gunum icin 200 tl verdi saolsn
Kardeslmde hediye almus birakmayi unuttm abla dedi
35 yasinda koca kadina ne hediyesi kizim dedim
Kocaman bi arajmn yolalmisti zaten gecen hafta.
Saolsn
Kocide telefonu aldu ona ayri saskinim fhhdhdd
Haber vermeden gelmek olurmu, çok değişikler.Doğum günün kutlu olsun baby.
İyi akşamlar kızlar, cuma günü yazlığa bir gittik bütün kayısılar yerde komşum söyledi aşırı rüzgar olmuş. İçeri girdim hemen annemi aradım yarın bize geliyorsunuz annem dedim annemin canına minnette babam biraz nazlıdır telefonu babama verdi annem bende söyledim bütün kayısılar yerde babacım gelin alın bozulmadan reçelinizi yapın dedim. Eşimle ikimiz bir koli ve hamur yogurduğum kaplara koyduk kalanlarıda eşim topladı komşulara dagıttım. Az da eve getirdim az önce de reçel kaynattım. Bugün eşimin bir arkadaşı var oğlunu nişanlıyormuş cuma akşamı söylemiş kız evi Balıkesirde oturuyor oraya gittik. Bana iyi geldi çoktandır böyle bir organizasyona gitmemiştim. Tam pasta merasiminde eltim arıyor ben masadan ayrılıncaya kadar telefonu kapattı ben de ona mesaj yazdım şehir dışında nişandayız dedim. Dün bize gelmişler bizi evde bulamamışlar haberiniz olsun diyor. Bende yazdım hafta sonu yazlıktayız hafta içi evdeyiz dedim müsait olduğunuzda yine beklerim dedim. Canımı öyle sıkıyor ki anlatamam saat öğleden sonra 4 gibi gelmişler gelmeden önce aramak yok, sizde evde yoktunuz diyor biz evdeydik dedik eşimde telefonla aradı baktı adam mesajla bir yere varamıyoruz. Bilerek öyle geç geliyorlar akşam yemeğini bizde yiyoruz ben genelde kalın birlikte yiyelim diyorum sonra da onun çocuklarından biri arıyor bu saatte motorla eve dönmeyin gece motor tehlikeli diyorlar tabi bizde kalın diyoruz bizde kalıyorlar tabiki yılda birkez gelince agırlamak güzel ama böyle ayda bir yapınca canım sıkılıyor. Eşimde diyor oraya kadar gelip neden telefon etmezsiniz diyor onlarda naza çekerek kapılar kilitliydi onun için dış kapıları kilitliyoruz çünkü bahçede oluyoruz evin içinde takılıyoruz yan komşumuz bazen seslenmeden evin içine kadar gelebiliyor. Kusura bakmayın kızlar ama canım nasıl sıkıldı anlatamam eltim iyidir hoştur ama hiç evine davet etmez hep onlar gelmek isterler ve gelirler. Kaynım niye geliyor biliyorum alkol almak için bizde varya bir de bedava olunca böyle ziyaretleri de kaçınılmaz oluyor. Eşim telefonla konuşuyor nerdeyse özür dileyecek, o gün annemle-babamı ağırladık dedim anlasınlar diye ama nerde onlarda o anlayış. Eşim telefonu kapattıktan sonra isabet olmuş dedim zaten yorgundum beyimizden tık çıkmıyor çünkü evin hizmetini gören benim ona da keyif kalıyor. İyi davranmak hep tekrarını getirtiyor bana.
Saolasin ablaDoğum günün kutlu olsun baby.
İyi akşamlar kızlar, cuma günü yazlığa bir gittik bütün kayısılar yerde komşum söyledi aşırı rüzgar olmuş. İçeri girdim hemen annemi aradım yarın bize geliyorsunuz annem dedim annemin canına minnette babam biraz nazlıdır telefonu babama verdi annem bende söyledim bütün kayısılar yerde babacım gelin alın bozulmadan reçelinizi yapın dedim. Eşimle ikimiz bir koli ve hamur yogurduğum kaplara koyduk kalanlarıda eşim topladı komşulara dagıttım. Az da eve getirdim az önce de reçel kaynattım. Bugün eşimin bir arkadaşı var oğlunu nişanlıyormuş cuma akşamı söylemiş kız evi Balıkesirde oturuyor oraya gittik. Bana iyi geldi çoktandır böyle bir organizasyona gitmemiştim. Tam pasta merasiminde eltim arıyor ben masadan ayrılıncaya kadar telefonu kapattı ben de ona mesaj yazdım şehir dışında nişandayız dedim. Dün bize gelmişler bizi evde bulamamışlar haberiniz olsun diyor. Bende yazdım hafta sonu yazlıktayız hafta içi evdeyiz dedim müsait olduğunuzda yine beklerim dedim. Canımı öyle sıkıyor ki anlatamam saat öğleden sonra 4 gibi gelmişler gelmeden önce aramak yok, sizde evde yoktunuz diyor biz evdeydik dedik eşimde telefonla aradı baktı adam mesajla bir yere varamıyoruz. Bilerek öyle geç geliyorlar akşam yemeğini bizde yiyoruz ben genelde kalın birlikte yiyelim diyorum sonra da onun çocuklarından biri arıyor bu saatte motorla eve dönmeyin gece motor tehlikeli diyorlar tabi bizde kalın diyoruz bizde kalıyorlar tabiki yılda birkez gelince agırlamak güzel ama böyle ayda bir yapınca canım sıkılıyor. Eşimde diyor oraya kadar gelip neden telefon etmezsiniz diyor onlarda naza çekerek kapılar kilitliydi onun için dış kapıları kilitliyoruz çünkü bahçede oluyoruz evin içinde takılıyoruz yan komşumuz bazen seslenmeden evin içine kadar gelebiliyor. Kusura bakmayın kızlar ama canım nasıl sıkıldı anlatamam eltim iyidir hoştur ama hiç evine davet etmez hep onlar gelmek isterler ve gelirler. Kaynım niye geliyor biliyorum alkol almak için bizde varya bir de bedava olunca böyle ziyaretleri de kaçınılmaz oluyor. Eşim telefonla konuşuyor nerdeyse özür dileyecek, o gün annemle-babamı ağırladık dedim anlasınlar diye ama nerde onlarda o anlayış. Eşim telefonu kapattıktan sonra isabet olmuş dedim zaten yorgundum beyimizden tık çıkmıyor çünkü evin hizmetini gören benim ona da keyif kalıyor. İyi davranmak hep tekrarını getirtiyor bana.
Sağolasın canım aynen öyle sağlık olsun da giden para olsun napalımGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize.@mutlumayis geçmiş olsun kızınıza ve sana. Malesef göz doktoru bizim burada ki devlet hastanesinde tek kalmış sadece randevulu hasta kabul ediyor o da günlük 30 hasta bakıyor ameliyet etmiyor yeterli donanım yok diye ama beyin cerrahı tek doktor ameliyat yapıyor. Bizde özele gidiyoruz ki özel hastane bizim ilçede yok başka ilçeye gidiyoruz. Sizin yine varmış özel bazen insanın gözü parayı görmüyor konu sağlık olunca.
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar dün oglus rahatsızdı biraz ateş halsizlik vardı bugünde öyle ateş düşürücü verdim gece yatmadan bugünde var duş aldirdim gece yatirmadan halsizligi biraz geçti bugün yollamam okula iyi olsun iyice dün markete gittim A101 bulaşık tablet makarna sucuk iki küçük süt donuk simit yeşilçay türk kahvesi 2 kg patates ekmek 10lu yumurta oglusla bize dış macunu 8 li selpak wc kağıdı indirimliydi ondan 215 fln odedim alincak bir kaç şey daha var
Geçmiş olsun yakışıklı oğluna sekreterim, aldıklarında bereketli olsun.Selam kızlar dün oglus rahatsızdı biraz ateş halsizlik vardı bugünde öyle ateş düşürücü verdim gece yatmadan bugünde var duş aldirdim gece yatirmadan halsizligi biraz geçti bugün yollamam okula iyi olsun iyice dün markete gittim A101 bulaşık tablet makarna sucuk iki küçük süt donuk simit yeşilçay türk kahvesi 2 kg patates ekmek 10lu yumurta oglusla bize dış macunu 8 li selpak wc kağıdı indirimliydi ondan 215 fln odedim alincak bir kaç şey daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?