- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.413
- 598
- 38
Ödenir ödenir:)Sağol kuzu napcez bakalım
Adama gaz verirken iyiydi borca girince bi kal geldi.
Yaaa niçin olmasın benim eniştem öyle 30bin 50bin derken tekne ala sata 100bin TL teknesi var şimdi.Ödenir ödenir:)
Bizimki de tatilde bi tekne buldu 145 binmis
Teknenın adı Alya diye alalım mıs.
Sanırsın Sabancılara gelin gittim glfglgf
Teknenın adı Alya diye sak alıyorz falan gfkgfklglkg
O işin ucu bize dokunacaksa girmeseydin hic o toplara dedim
Ay o kargo sevdası bızde de var gfkfgkgkEvi süpürdüm
Kızcağız uyuttum.
Dolmayı fırına vercem Bi de evi silmem lazım banyo mutfak sil beni diyo
Annem dün kalan hamurdan makarna kesmiş Alyosda baya yemiş
Seviyo hamur işini anneannesi kılıklı mantıydi pogacaydi
Ondan verdi uyanınca yer
Dolmadan yer yoğurtla
Çorba yapmicam bugün
Portakal kabuğu koymadığını aşırı pişmanım şuan.
Portakallı keki çok seviyorlar yapardım cupcake yenirdi.
Akşam hoşaf yaptım yine soğuk soğuk içilir.
Dün hepsi kargocu abiye kurabiye ve meşrubat ikram ettim soguk soguk dedim için.
Alyosda öğrendi kapi çalınca kaagooo diye bagiriyor
Her kapıya baba diye koşuyordu şimdi kaagoo diye bagiriyor
Rahat harcamaya alışmıştık acikcasi o da bol keseden alismistinapsın adam
İlk sene zorlanırsınız sonra maas artısı flaan kredi kücülür.Merak etme.
Adamların araba dedin mı gözü dönuyor.Rahat harcamaya alışmıştık acikcasi o da bol keseden alismisti
Zaten borca girmesini istiyordumda hani 600binlik falan alsaydi arabayi ilk etapta 2 sene sonra daha iyi bisi alirdi.
Birden yüklendi.
Hatta 50binde patrona borçlandık
Arabaya bisiler ekleticekmis paşamm extra, dersin holdingi var hayır kredisini ödedinde extra özellikleri kaldı bi derdimiz.
Müteahhide peşin para verecektik güne girmişti onlarda arabaya gitti.
Euro dolar biriktirmişti + kredi hepsi arabaya gitti.
Bi altinlar kaldı anlican.
Ona kalsa bu da yatırım.
İyide ben bunalicam
:) Cuvalla alcz valla bu sene abla:)zarda bezelye gördükçe aklıma sen geldin,
Canımsın babym.:) Cuvalla alcz valla bu sene abla:)
YaaaaaT thesekreter aldığınız ilaçlar şifa olsun bende de alerji var eşimde de çocuklarımda otomatikman alerjik bünyeli oldular fazladan-hariçten eczaneye ödediğim her tutara çok kızgınım bazen nakit ödemek istemiyorum kredi kartı geçiriyorum sanki başkası ödüyor ama içimden gelmiyor nakit vermek.
yedirenk79 canım eşini anlamlandıramıyorum, sonuçta ablanın yardımına koşacak bir kocası yok o da en yakın seni görmüş ve senden yardım isterken bile çok ince düşüncelerle istiyor yani konforunuza kadar düşünüyor uçakla gelmenizi sağlıyor. Eşin hakkında biraz ağır olmamıştır, inşallah canım. Ablanda yeni evinde güle güle otursun inşalla.
tr_lelli mantılar eline sağlık canım, pazarda dün gördüm portakal vardı istersen al biraz gayet de güzellerdi. Arabanız tekrar hayırlı uğurlu olsun çok güzel yaptınız hemen kara geçti araba maşallahınız var eşinle birlikte birikim deyince aklıma geliyorsun hemen.
babyloading87 baby dün pazarda bezelye gördükçe aklıma sen geldin, hamur işi yaparkende tr_lelli geliyor. Tavukta da Kmsl Hnd geliyor. Kulaklarınız çınlıyorsa bilin ki benden geliyordur.
Niye ağır olsun cnm ben daha da ağırını düşünüyorum eşim hakkında.T thesekreter aldığınız ilaçlar şifa olsun bende de alerji var eşimde de çocuklarımda otomatikman alerjik bünyeli oldular fazladan-hariçten eczaneye ödediğim her tutara çok kızgınım bazen nakit ödemek istemiyorum kredi kartı geçiriyorum sanki başkası ödüyor ama içimden gelmiyor nakit vermek.
yedirenk79 canım eşini anlamlandıramıyorum, sonuçta ablanın yardımına koşacak bir kocası yok o da en yakın seni görmüş ve senden yardım isterken bile çok ince düşüncelerle istiyor yani konforunuza kadar düşünüyor uçakla gelmenizi sağlıyor. Eşin hakkında biraz ağır olmamıştır, inşallah canım. Ablanda yeni evinde güle güle otursun inşalla.
tr_lelli mantılar eline sağlık canım, pazarda dün gördüm portakal vardı istersen al biraz gayet de güzellerdi. Arabanız tekrar hayırlı uğurlu olsun çok güzel yaptınız hemen kara geçti araba maşallahınız var eşinle birlikte birikim deyince aklıma geliyorsun hemen.
babyloading87 baby dün pazarda bezelye gördükçe aklıma sen geldin, hamur işi yaparkende tr_lelli geliyor. Tavukta da Kmsl Hnd geliyor. Kulaklarınız çınlıyorsa bilin ki benden geliyordur.
Gercekden o mod da şuanAdamların araba dedin mı gözü dönuyor.
Yanı yatırım tabı de ekstralerı barı sonra eklet:)
Napcn iste o da olmsken olsun,sonra kalıyor demıstır.
Cocuk uni.baslamadan alsın hevesını sonra kuru ekmek bulursak sükret dersin glkgfklfglk
Tek maaşa kaldık askoBaby iyiki doğdun bacım Bayadır gelemedim,iyiki varsın
Lelli adamları donuna kadar borca sokacaksın yoksa harcıyor
Valla bende boya yaptırcam
KAYNANAM kayınpeder arıyo ne badanaaıymıs ne karısıyolar dedim kendileri heray bişey alır habire halı alırlar sıkıntı yok ben alırsam var sıkıntı deli oluyorum ya
YaaaT thesekreter aldığınız ilaçlar şifa olsun bende de alerji var eşimde de çocuklarımda otomatikman alerjik bünyeli oldular fazladan-hariçten eczaneye ödediğim her tutara çok kızgınım bazen nakit ödemek istemiyorum kredi kartı geçiriyorum sanki başkası ödüyor ama içimden gelmiyor nakit vermek.
Dün akşam bizde 30tl aldik parkda dönerken esimin kiraz perileri geldiKızlar selamm
Sabah 11 e doğru uyandık. Ela tutturdu bahçede kahvaltı yapalım ama anne söz vermiştin bugün için bana :) yok diyorum o zaman onu kahvaltıya çağıtalım , şunu çağırneyse hadi inelim dedim.arkadaşa da söyledim. O kahvaltı yapmış tabi doğal olarak. Çünkü saat 12 ye geliyordu yatak keyfi yatakta kitap okuma vs. o saati buldu.
Arkadaş dedi biz saat 3 gibi bahçede masalarsa takılacağız çay börek kek vs. Sen de gel dedi. Ben de Elayı ikna edersem olur dedim. Sonra ikna oldu arkadaşları da o saatte çıkacak diye.
Kahvaltı yaptık. Markete indim. Yoğurt çeri domates aldım. Kiraz istedi. Kilosu 50 tlden kiraz aldımbir de meyveli yoğurt. Markete indim zararlı çıktım. İnternetten sipariş edeydim iyiydi.
Eşime fiş resmi gönderdim. Olsun kızım yesin diyor. Neyse canı istedi yesin.
Çıktık eve. Makarna salatası hazırladım.
Köfteci yusuftan kıyma sipariş ettim. 20 tl indirimimin son günüydü.
Yumurta süt siparişi verdim almış başını gidiyor. Süt 70 tl 5 kilo. 30 lu gezen tavuk yumurtası 60 tl.
Valla ne günlere kaldık dedikleri bu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?