• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Buzdolabı sticker yaz Google A bi de onlara bak derim canim...istediğin renk desen oluyor..kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar
ama buzdolabını kaplasam diğerleri beyaz kalacak. takım olsun isterim. pembe olanları gördün mü:)) onlardan alsam barbie'nin evi gibi olur:))

ama buzdolabını kaplasam diğerleri beyaz kalacak. takım olsun isterim. pembe olanları gördün mü:)) onlardan alsam barbie'nin evi gibi olur:))
Gordum hepsini, vallahi facede geri dönüşüm grupları var, kadınlar boyuyorlar, şov yapıyorlar, rich marka boyadan bahsediyorlar, her şeyi boyuyorlar aynı dediğin gibi Barbie evi gibi oluyor..mikrodalga dan cayciya her şeyi takım yapıyorlar..vakit olacak,sabir olacak,yetenek olacak , neler yapılır ;)

Bak bu boyama mesela...

Eklentiler

• 23-YcILz3K9gk6Vr7AH.webp
    23-YcILz3K9gk6Vr7AH.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 106
aaa güzel olmuş gerçekten. ama dediğin gibi yetenek ve sabır işi :KK66:
Ne bileyim çok pahalıdır diğerleri yeni evlisin sen , eşyaların yenidir, heves ettiysen boşuna o kadar para verme diye uğraştım kendi kendime...çözüm bulmaya çalıştım..paralar bosa gitmesin,altin olsun diye ;)

Ne bileyim çok pahalıdır diğerleri yeni evlisin sen , eşyaların yenidir, heves ettiysen boşuna o kadar para verme diye uğraştım kendi kendime...çözüm bulmaya çalıştım..paralar bosa gitmesin,altin olsun diye :KK66:
çok tatlısın ya canım benim sağol :KK15:
yeni evliyim ama beyaz eşyalarımın hiçbirine para vermedim bulaşık mak. hariç. buzdolabını ve çamaşır mak. kaynanam verdi. şöyle ki; onda sıfır varmış. buzdolabı samsung, fırın da arçelik marka, bulaşık ve çamaşır ise beko :KK70: çamaşır mak eşimin bekarlığından. ben de yok demedim idareten. yeni eve çıkarsak bunları da yenileyecem o yüzden

çok tatlısın ya canım benim sağol :KK15:
yeni evliyim ama beyaz eşyalarımın hiçbirine para vermedim bulaşık mak. hariç. buzdolabını ve çamaşır mak. kaynanam verdi. şöyle ki; onda sıfır varmış. buzdolabı samsung, fırın da arçelik marka, bulaşık ve çamaşır ise beko :KK70: çamaşır mak eşimin bekarlığından. ben de yok demedim idareten. yeni eve çıkarsak bunları da yenileyecem o yüzden
Canimsin, her şey güzel gönlüne gore olsun insallah....beni tutumlu olmaya siz alistirdiniz, cekeceğiniz var benden ;)

Canimsin, her şey güzel gönlüne gore olsun insallah....beni tutumlu olmaya siz alistirdiniz, cekeceğiniz var benden :KK66:
senin de inşallah.. oy oy oy bir birikim canavarı yarattık sanırsam :KK5: ne mutlu bize birbirimize azıcık bi katkımız olursa :)

senin de inşallah.. oy oy oy bir birikim canavarı yarattık sanırsam :KK5: ne mutlu bize birbirimize azıcık bi katkımız olursa :)
Vallahi yakında cimri pozisyona bile gecebilirim, her şeyin muadilini ve uygun fiyatlısıni aramaya başladım..pek tutumlu cimri oldum canim bende :KK66:

markasini deistirmeyi denesenuz bende ilk baslarda prima kullandim ama sonra memnun kalmadim simdi a101bebek bezibi kullaniyorum ucuz ve kalitelide bence tabi her bez her bebege gelmiyor
Bez degiştrmeyede korkuyorum eger kızumın poposu pişik olursa eşimin cenesınden kurtulamam.kızı çook aşırı kıymetli :/

Back
X