- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
yeni bişey daha öğrendim sağol canımcım:)smeg yaz internete görsellere bak renklilere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni bişey daha öğrendim sağol canımcım:)smeg yaz internete görsellere bak renklilere![]()
ne demek her zaman :)yeni bişey daha öğrendim sağol canımcım:)
hem de nasıl dimi dimi :))mavimli ayyy aşık oldumm ürünlere! italyanmış. allahım o renkler o modeller ne öyle masaldan fırlamış gibi:)
Bende baktım ay onlar ney oyleeeeesmeg yaz internete görsellere bak renklilere![]()
Buzdolabı sticker yaz Google A bi de onlara bak derim canim...istediğin renk desen oluyor..kullanan arkadaşlarım var çok memnunlarmavimli ayyy aşık oldumm ürünlere! italyanmış. allahım o renkler o modeller ne öyle masaldan fırlamış gibi:)
ama buzdolabını kaplasam diğerleri beyaz kalacak. takım olsun isterim. pembe olanları gördün mü:)) onlardan alsam barbie'nin evi gibi olur:))Buzdolabı sticker yaz Google A bi de onlara bak derim canim...istediğin renk desen oluyor..kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar
Gordum hepsini, vallahi facede geri dönüşüm grupları var, kadınlar boyuyorlar, şov yapıyorlar, rich marka boyadan bahsediyorlar, her şeyi boyuyorlar aynı dediğin gibi Barbie evi gibi oluyor..mikrodalga dan cayciya her şeyi takım yapıyorlar..vakit olacak,sabir olacak,yetenek olacak , neler yapılırama buzdolabını kaplasam diğerleri beyaz kalacak. takım olsun isterim. pembe olanları gördün mü:)) onlardan alsam barbie'nin evi gibi olur:))
Bak bu boyama mesela...ama buzdolabını kaplasam diğerleri beyaz kalacak. takım olsun isterim. pembe olanları gördün mü:)) onlardan alsam barbie'nin evi gibi olur:))
aaa güzel olmuş gerçekten. ama dediğin gibi yetenek ve sabır işiBak bu boyama mesela...
Ne bileyim çok pahalıdır diğerleri yeni evlisin sen , eşyaların yenidir, heves ettiysen boşuna o kadar para verme diye uğraştım kendi kendime...çözüm bulmaya çalıştım..paralar bosa gitmesin,altin olsun diyeaaa güzel olmuş gerçekten. ama dediğin gibi yetenek ve sabır işi![]()
çok tatlısın ya canım benim sağolNe bileyim çok pahalıdır diğerleri yeni evlisin sen , eşyaların yenidir, heves ettiysen boşuna o kadar para verme diye uğraştım kendi kendime...çözüm bulmaya çalıştım..paralar bosa gitmesin,altin olsun diye![]()
Canimsin, her şey güzel gönlüne gore olsun insallah....beni tutumlu olmaya siz alistirdiniz, cekeceğiniz var bendençok tatlısın ya canım benim sağol
yeni evliyim ama beyaz eşyalarımın hiçbirine para vermedim bulaşık mak. hariç. buzdolabını ve çamaşır mak. kaynanam verdi. şöyle ki; onda sıfır varmış. buzdolabı samsung, fırın da arçelik marka, bulaşık ve çamaşır ise bekoçamaşır mak eşimin bekarlığından. ben de yok demedim idareten. yeni eve çıkarsak bunları da yenileyecem o yüzden
senin de inşallah.. oy oy oy bir birikim canavarı yarattık sanırsamCanimsin, her şey güzel gönlüne gore olsun insallah....beni tutumlu olmaya siz alistirdiniz, cekeceğiniz var benden![]()
Vallahi yakında cimri pozisyona bile gecebilirim, her şeyin muadilini ve uygun fiyatlısıni aramaya başladım..pek tutumlu cimri oldum canim bendesenin de inşallah.. oy oy oy bir birikim canavarı yarattık sanırsamne mutlu bize birbirimize azıcık bi katkımız olursa :)
Hayir hayir bilinçli tüketici oldun senVallahi yakında cimri pozisyona bile gecebilirim, her şeyin muadilini ve uygun fiyatlısıni aramaya başladım..pek tutumlu cimri oldum canim bende![]()
Bez degiştrmeyede korkuyorum eger kızumın poposu pişik olursa eşimin cenesınden kurtulamam.kızı çook aşırı kıymetli :/markasini deistirmeyi denesenuz bende ilk baslarda prima kullandim ama sonra memnun kalmadim simdi a101bebek bezibi kullaniyorum ucuz ve kalitelide bence tabi her bez her bebege gelmiyor