• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hafta başı temizlik yapıp oyalanayim dedim normalde tüm gün internetten dizi ya da film izlerim tv acayim da ses olsun dedim müge anliyi açtım...ah açmaz olaydım..ülkemizin hali gerçekten hiç iyi değil.hamdolsun, şükürler olsun halimize...bir aile vardı programda anne- baba 7 çocuk...11 yıllık evlilikte 7 çocuk...1400 tl maaş, sigorta yok hatta hiç birinin kimliği yok...hiç biri okula gitmiyor ev tabiki kira...Aman Allahım nasıl bir yaşam..tabiki sersefil... cehalet, açlık...ve hiç az değil bu aileler ülkede..içim parçalandı vallahi sabah sabah :( nereye gidiyor bu ülke..zengin acayip zengin, fakir çok fakir..Allah hepsnin yardımcısı olsun :(

Günaydın Hanımlar,
Yoğun bir hafta sonundan sonra işe geldim ve oh be dedim. Çocuk olduğundan beri işe gelince dinlendiğimi hissediyorum. Zaten benim eski pazartesi sendromları oldu cuma sendromu:KK57:. Cuma günleri eşimle konuşuyoruz kızı haftasonu nasıl eyleceğiz planları yapıyoruz. Pazartesi sabahları da koşarak evden uzaklaşıyoruz.:p

Hafta başı temizlik yapıp oyalanayim dedim normalde tüm gün internetten dizi ya da film izlerim tv acayim da ses olsun dedim müge anliyi açtım...ah açmaz olaydım..ülkemizin hali gerçekten hiç iyi değil.hamdolsun, şükürler olsun halimize...bir aile vardı programda anne- baba 7 çocuk...11 yıllık evlilikte 7 çocuk...1400 tl maaş, sigorta yok hatta hiç birinin kimliği yok...hiç biri okula gitmiyor ev tabiki kira...Aman Allahım nasıl bir yaşam..tabiki sersefil... cehalet, açlık...ve hiç az değil bu aileler ülkede..içim parçalandı vallahi sabah sabah :KK43: nereye gidiyor bu ülke..zengin acayip zengin, fakir çok fakir..Allah hepsnin yardımcısı olsun :KK43:
O anne-baba, o çocukların vebalini nasıl ödeyecek acaba?

Bu arada düğünde takmak için bilezik alacağım. Henüz kuyumcuya gitme şansım olmadı. Uygun fiyatlı hediyelik bir bileziğin fiyatı ne kadardır bilen var mı?

Hafta başı temizlik yapıp oyalanayim dedim normalde tüm gün internetten dizi ya da film izlerim tv acayim da ses olsun dedim müge anliyi açtım...ah açmaz olaydım..ülkemizin hali gerçekten hiç iyi değil.hamdolsun, şükürler olsun halimize...bir aile vardı programda anne- baba 7 çocuk...11 yıllık evlilikte 7 çocuk...1400 tl maaş, sigorta yok hatta hiç birinin kimliği yok...hiç biri okula gitmiyor ev tabiki kira...Aman Allahım nasıl bir yaşam..tabiki sersefil... cehalet, açlık...ve hiç az değil bu aileler ülkede..içim parçalandı vallahi sabah sabah :KK43: nereye gidiyor bu ülke..zengin acayip zengin, fakir çok fakir..Allah hepsnin yardımcısı olsun :KK43:
hay allahım izlediğin şeye bak :KK20:

altın geçen hafta baya düşmüştü şimdi yine fırlamış. altın almak için haftasonunu mu beklesem ya. şu başkanlık mevzusu altına nasıl etki eder acaba

Hayırdır tatlim geçmiş olsun? Neyin var?
midem çok kötü malesef kusmalar aynen devam. evdeyim mercimek çorbası yaptım onu içiyorum biraz daha iyiyim şimdi. çok yorgunum hiç yataktan çıkasım yok depressif bir moddayım sorma. sanırım prof. doktorun anlattığı riskler komplikasyonlar beni olumsuz etkiledi daha önce ölü doğum yapmış birine doktorların biraz daha anlayışlı olması gerek ama nerdeeee.

Back
X