Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selamm,
Yazamadım okuyamadım da, boynumdan başıma vuran ağrıdan telefona da çok bakmoyorum. Doktora gitmem lazım. Sanırım biraz elişi yaptım o da tetikledi. Zaten boyun ve kolda geçen yıldan ağrı vardı tabi bu da artırdı.
Dün piknik planımız hayal oldu. Az yağmur yağmıştı aşağıdaki parka gidelim dedik. Bir bastırdı yağmur. Rüzgar.
Evde yaptık kahvaltıyı. Akşamüstü de teyzeye gittik. Eşim dedi sen eminönünden ip almak istiyordun. Geldik. Kaldık gece.
Geldim eminönüne kürkçü handa neler var neler, çanta için taban çıtçıt kulp fermuar yok yok. 😂 harcadım da harcadım. Plaj çantası yapacağom. Ama tabi bu defa ara vere vere yaparım. Eşim dedi erken çıkalım. Sonra da dedi gezeceksen, geç gidelim. Ben de dedim gezememki biraz sonra teyze arar ne zaman geliyorsun diye😅
Dünden bu yana Elaya amcanı görüntülü arayalım konuş diyır. Ela da istemiyorum dedi kaç defa.
Bir de tatile gideceğiz ağustosta onu konuşuyoruz, ne gerek vardı diyor.
Bayramdan sonra da eşim şöyle plan yaptı, bakalım ablamın evi taşıma durumuna göre, karseşim eşi biz bodruma ablama gideriz diye düşündük. Ona da diyor, tatile zaten gideceksiniz, bodruma ne gerek var gitmeye ama bayramda eşimin babasının yanına assosa gideceğiz teyzeyle dayıyı da çağırdık oraya gitmeye ne gerek var demiyor😅
Aman işte söylediğiyle kalıyur.

Ben yıllar oldu oje sürmuyorum özellikle abdestte çok zorluyor üşeniyorum şimdide🤣🤣ekşi yoğurdun ayranı güzel olur
Ben de oje sürmeyenlerden, iki iş yapıyorım çıkıyor ne yapayım. Üşeniyırum. Zaten sol elimle sürmek zor oluyor

Selamm
Yemekler okey ama yemeğin pişmesini bekleyemedi bnm oburix kofte ekmek söyledim kofteci yusufdan hemde tam ekmek 15tl kupon vardi.
Kilosuda yok oğlanın ama nereye gidiyor bilmem günde 2 ekmek yer rahat versen yiyorda ama yakıyor demek hareketsizde.
Sabahda tost yedi yarım ekmekden
Akşam ne isticek bakım

Elmalı kurabiye yaptım kek e fırsat kalmadı kiz gündüz 10dk ancak uyudu şimdi düştü uykuya anlicaniz akşam uyumicak yine😑
Bulaşıkları biraktirtti bana uykusu gelince çok miziklaniyor
Bulaşıkları mak. Dizeydim
Sonra yine yemek faslı yine kirli
Ev süpürdüm ancak.

Oğlanın sivilcelere cayagaci yagi kullanmaya başlamıştık 2 şişe bitirdik yüzü baya geçti
Sirtida epey söndü
Keske daha önce deneseydim akıl edemedim.
Randevusu cuma günü ama epey iyi durumda şükür
En azından kan testi vs yaparlar.
Onlara bakilmis olur.
Dış ve göz kalıyor geriye onlara gidecek.

Aksam olasada uyusam modundayim bugün
Keyfim yok

Babasının dayısının gelinini kim tanır ?benim yasdiklarima bakın ya
Ben niye bunları tanıyorum allasen
Ben: Ne alaka?
Allahim nicün
Ben tanırım hatta dün bizdelerdi😀😀 bizde bağlar kuvvetlidir,herkes birbirine saygı duyar ama. Sizinkiler çok ısrarcı ve garipler

İyi geceler bacimlar
Kostur kostur kizi aldim tam markete girdik annem.aradi,biz geliyoruz diye.Hemen alip biseyler ciktik
Ev de ehh toplu sayilirdi,koci dagitmamis fazla Allahtan.Ama bulasik vardi makinaya dizerken anamlar geldi.
Kiza kiraz(anam heryerim kiraz,patronlarin kiraz agaclari var poset poset veriyolar saolsnlar.Kiraz da atilmiyoki difrize😥kvdeme gonderdim bi poset gecen)kayisi cilek,armut getirmisler.Annem ceviz kirmis getirmis,Turk kahvesi falan almislar .Kizla bana 100 er lira harclik verip,kahvelerinj icip gittiler😬
H.sonu bekledik dedi annem de yagmur coktu,gidemedik.
Marketten bulasik tableti unutmusum almayi,trendyoldan pahaliya aldik tabi😑15lisi finish 36 ya,camasir suyu islak mendil 69 tl oraya gitti.
Kiza kofte pisirdm sipsak tost makinasinda ayran flan doyurdm.
Valla ogretmenlerin de isi zor.30 yakin cocuk vardi nobet sinifinda.
Kadina bide tam guncuyum o yuzden gec kaldik ama cok zormus diyorm🙆
Kadin haliyle bide bizi dusunun dedi🙈Cocuk pesinde kosuyolar haklilar.
Allah yardimcilari olsun,😑
Ben zaten slm verene agladim bugun tam gun diye xjdjdjjdj
Allah da baska dert vermesin sana diyo yan ofisteki abla🤣
O kadar aglanmisim dusunun fjjdjdjdj

Aksam aksam topuğuma sıktım yine
Trilice yaptım taktım ya yaparım artık Bi süre
Ama hep kalori ya bu sefer kutu değil kendim yaptım.
Cnm bu ara tatlı istiyor 3gün yerim artık gelir gider.
Şekeri az kullandım bakım nasıl oldu
Mutfagi topla kızı doyur camasir as
Odalar dağınık yeter beğ dedim artık
Yap yap bitmiyor
Evim küçük diye aglanmicaktim dimi ben.
Ama mutfagim az büyük olsaydı diye ağlayabilirim
Sigmiyoruz yaw
Hem alan dar hem dolap az
Çabuk dağılıyor çok sinir bozucu

mesaji okurken babamin dayisi var mi acaba diye dusundum .akraba iliskilerinde benim gibi olun :rolleyes:
Bende görmüyorum ki halam hariç bunlarla babaannem sağken görüşülüyordu yani daha küçüktük tabi ama yıllardır sonra düğünüme gelmişlerdi sonra kaza zamanı gelmislerdi 2017den beri gördüğüm görüştüğüm yok yani
5. Sene kadin ısrarla aramaya devam ediyor.
Düşün bak fesatliga ben ölümden dönmüşüm bana kaynanan geldimi diye sormuştu(görüşmüyorum ya) ztn o gibi konuşmaları yüzünden görüşmüyorum.

Merhabalar
Bu sabah eşimle kızım çıktıktan sonra kahvaltımı yaptım tv izledim biraz kahvaltımı yaptım iki gündür eşya topluyoduk çok yorulmuşum spora akşam seansına giderim dedim. sonra bir uyumuşum üçe kadar😅 bünye de alışık değil sersem gibi oldum neyse kalkıp çorba yemek yaptım spora gittim geldim ölçüm de yaptırdım bugün düşündüğüm kadar kötü değilmiş durum sevindim. 6 kilom varmış ideal kiloma ama tabi vücut hareketsizlikten saldı kendini o da toparlar insallah.

tr_lelli tr_lelli en güzelini yapmışsın uzmana basvurmakla.Hayır diyememek, herşeyimin şeffaf olması, insanların hayatımla ilgili kendi kafalarına göre yorum yapma hatta kararlarımı bulandırmalarına izin vermek de benim yumuşak karnım. Üzerinde çalışıyorum ben de. Ben Tülay Kök’ün videolarını izliyorum, sınırlar eğitimi diye serisi de var. Kendi adıma faydalanıyorum. Kitapları da var ama henüz okumadım. Belki ilgini çeker diye söyleyim dedim.

Bende görmüyorum ki halam hariç bunlarla babaannem sağken görüşülüyordu yani daha küçüktük tabi ama yıllardır sonra düğünüme gelmişlerdi sonra kaza zamanı gelmislerdi 2017den beri gördüğüm görüştüğüm yok yani
5. Sene kadin ısrarla aramaya devam ediyor.
Düşün bak fesatliga ben ölümden dönmüşüm bana kaynanan geldimi diye sormuştu(görüşmüyorum ya) ztn o gibi konuşmaları yüzünden görüşmüyorum.
cevrendeki insanlar cidden bana farkli geldi lellim inan boyle insanlar bana hic denk gelmedi sen her yazdiginda ben bi tur daha sasiriyorum

Merhabalar kızlar
Bir gittim pir gittim ne zamandır yazılanları okuyayım da en son yazayım dedim bi türlü yetişemedim 😂
tr_lelli tr_lelli hayırlı uğurlu olsun arabnız güle güle kullanın tekerinize taş üzerinize kem göz değmesin🧿
babyloading87 babyloading87 çok geçmiş olsun eşine insallah sağlıklı beslenme düzenine uyar hepimiz için en güzeli. Benim de eşimin kalbinde ufak bi sıkıntı var biküspit kapak bizde üçer taneyken onda iki tane kapak var ilerde aort genişlemesi riski normal insana göre bi tık fazla olabiliyormuş Allahtan benim gibi pisboğaz değil o dikkat ediyor 😂
K kardespayi güle güle oturun yeni evinizde keyifle sağlıkla güzel huzurlu günlerde 🥰

Başka unuttuğum hastası olanlara geçmiş olsjn mal mülk edinmiş olanlar topluca hayırlı olsun🥰

Benim günlerim çok yoğun geçer oldu belediyenin spor merkezine yazıldım haftada iki gün zumba-pilates- bazen yüzme Allah ne verdiyse abandım artık çok iyi geliyor yorgunluktan ölüyorum ama değdi baya bi fark etti vücudum bi de boğazımı tutabilsem 😂

Birikim adına kızımın 1250 tl bayram harçlığı birikti kendi ihtiyaçlarına harcıyoruz biz de ekleme yaparak ayakkabı kılık kıyafet bitmiyor eksikler 🤦🏼‍♀️ Babam 100 dolar bayram harçlığı verdi bana annem ayakkabı istiyodun kızım bozdur al dedi ama kıyamadım daha bakalım😂 sporda giymek için bi kaç parça bişi aldım. Gelen gidiyor birikime ayırmak çok zor.

Annemler taşınıyor bu arada bu hafta sonu evlerini toparladık. akşam da Ankarada baya sel oldu malum annemlerin bahçeli evi vardı su bastı diye aradı komsular eşimle babam gitti. Sadece bodrumu basmış Allahtan evin içinde bişi yok itfaiye geldi çekildi su neyse artık Allah beterinden saklasın bi gün de gidip orası temizlenir.

Bir aylık yazdım nerdeyse hakkınızı helal edin 😂 çok biriktirmişim
ay cok tesekkur ederim huzurla saglikla yasayalim insallah hep beraber

Merhabalar
Bu sabah eşimle kızım çıktıktan sonra kahvaltımı yaptım tv izledim biraz kahvaltımı yaptım iki gündür eşya topluyoduk çok yorulmuşum spora akşam seansına giderim dedim. sonra bir uyumuşum üçe kadar😅 bünye de alışık değil sersem gibi oldum neyse kalkıp çorba yemek yaptım spora gittim geldim ölçüm de yaptırdım bugün düşündüğüm kadar kötü değilmiş durum sevindim. 6 kilom varmış ideal kiloma ama tabi vücut hareketsizlikten saldı kendini o da toparlar insallah.

tr_lelli tr_lelli en güzelini yapmışsın uzmana basvurmakla.Hayır diyememek, herşeyimin şeffaf olması, insanların hayatımla ilgili kendi kafalarına göre yorum yapma hatta kararlarımı bulandırmalarına izin vermek de benim yumuşak karnım. Üzerinde çalışıyorum ben de. Ben Tülay Kök’ün videolarını izliyorum, sınırlar eğitimi diye serisi de var. Kendi adıma faydalanıyorum. Kitapları da var ama henüz okumadım. Belki ilgini çeker diye söyleyim dedim.
Çok teşekkür ederim bakım bende

Gunaydınlar
Dun gece ust kat yıne kapıstı.
Kocı de yok durduran yok cıktım bagrındım balkonda.
Aa yeter dedım saat 23.30 olmus,3 kere cocuk uyandı dedım.
Tık kesıldı seslerı.
Manyaklar ya yönetıcıyı goreyım onun kardesı zaten adam ona da söylucem.
Sız cozum bulamazsınız ben artık arıyorm 155 ı dıcem.
Kadın avazı cıktıgı kadar bagrınıyo,cam kapı kapalı oturuyorm cocuk duymasın dıye.
Cok fena taktım kafaya.

Sbah markette 50 tl bıraktım yıne:(
DUn yemek soyledım 40 tl.Hergun 40 tl yemek soylersem yandık:S
Ton balıgı aldım 2lı kucuk 19,90 ,filtre kahve,meyvelı soda,starbucks kahve falan gıttı 50 tl.
Canım cok san sebastıan ıstıyor benımde,pms donemım.Kendım yapsam 100 tl bırde ugrasması var:S
50-60 a bulursam markette alcam .Carrfeourda gormustm gecen 60 tl falandı.
Aksama beytı yapacagım.Yanı oyle planlıyorm bakalım.
Sabah makınaya camasır attım kocıye dedım cıkar sen ben asarım gelınce.
530 a 0,5 gr aldm sabah .kkna yatırdm babamın verdıklerını de.
Ama cocuum kargo ona oyuncak getırsın ıstıyor ona oyuncak alacagız bugun.Dun market gelınce bana oyuncak mı getırdı kargo dıyo gjkjgkjgk

Back
X