• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aşırı yorgunum :(
Ve yarın daha çok yorulcam niye böyle oldu ya
Ee kız okula gidecektide ben dinlenecektim
Haftasonumda fuul oldu
Her akşam sürünerek yatağa gidiyorum
İstemeden sosyal oldum ben
Al işte aynı benim geçen yılki halim😅
Neyse bu yıl biraz oturaklandım😁
Ama yine de yapmayı istediğim işleri yetiremiyorum.
Bazen diyorum bu servis işi çok rahatmış ya. Hiç geçmesin zaman :)

Bu gün uyku tutmadı sabah erkenden kalktım 6.30 da ayaktaydım. Reçeli kaynattım bir kase de kahvaltıya ayırdım. Eşimle mutfakta ki buzdolabının çekmecelerini düzenledik neyimiz var neyimiz yok gördük kilerdeki dondurucuyu da başka bir güne bıraktık o da çok dolu et var beyaz ve kırmızı bizi bayağı bir götürür. Sebze de var balık bile var unutmuşum sevindim sadece tereyağ almamız lazım küçük bir paket kalmış. Evde yufka yapıyormuş komşum bana da söyledi hatta 36 cmlik döküm tava aldım açtım ama fazla pişirmişim kıtır kıtır oldu neyse börek yaparım dedim. Akşam için karışık kızartma yaptım domates soslu çorba da var dondurucudan brokoli çıkardım haşladım ayran turşu kavun yeter. Bu gün çok iş yaptım ama görünmeyenlerden. Şimdi oturdum birde ıhlamur demledim bisküvi ile gömeriz. Hava nasıl can sıkıcı kapalı yağmur da yağmıyor eşime diyorum belki kar yağcak ama erkenden açıcaz kombiyi akşamları daha da soguyor. Yarın yine alışveriş var market listesini hazırladım internetten aldıklarımda geliyor mutfak çekmecesi için düzenleyici aldım hem buraya hem yazlığa sabah sabah onları da yerleştirdim gözüme daha düzenli göründü. Evde hep düzen kurmaya çalışıyorum ama sanki arkamdan biri bozuyor gibi kafamda ki düzeni bir türlü tutturamıyorum. Param kalmadı az da olsa kenara atmam lazım rahatsız oluyorum bayağı alışmışım ben para ile gezmeye parasız olmuyor.
Al benden de o kadar.
Benim kuramadığım düzen, evin dağınıklığı. Yok yoook benim ev toplu kalmaz. Hergün topluyorım hergün dağılıyor.
Hele Ela inanılmaz dağınık.
Bugün masasının dağınıklığı için biraz konuştum. Masasının üzerinde bir ben yokum😂
Söyledim söyledim. Ben oyun oynuyorum diyor. Hepsi bana lazım diyor.
Kolye ucunu bile masasının üzerine koyuyordu.
Şimdi bir de boncukları koydu.
Allahım beynim dönüyor.odasına giresim yok.
Tv ve tablete adapte olacağına oyun oynasın tabiki.
Bugün söyledim. Oyununu oyna sonra topla diye.
Masamın çekmecesi yokki diyor😅

Back