Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bazı şeylerin etkisimi duyduğunuz şey
Mesela benim hastalığımı biraz tüp bebek ilaçlarına bağlar oldum. Oldukça yüksek doz iki ilaç yüklendi üç tedavide de.. menopoz ilaçları tümör yapar da tüp bebek ilaçları nasıl yapmaz.zararı yok diye iddia ediyorlardı hep

Canım belediyeye bağlı okullar var. Mesela bizim evin orada yazdırdığım okulun yanındaki kreş belediyeye bağlıymış. Çalışan annenin çocuklarına öncelik veriyorlar..

Aminn çok çok amin

Minik böceğin duaları kabul olur kuzum ben çok dua ettim sana inşallah hiç ağrısız acısız atlatırsın
Tüp bebekte kortizon kullanıyorsun en basitiayy nasıl kötü bir tadı var birde bak benim çene altim tüylenme oldu gider doğumda ddiler hala çıkıyor mecbur alıyorum oğlum için değer tabi

Allah razı olsun canım benim.
Kortizonlu o kadar ilaç kullanıyorumki astım egzama tüp bebek ilacı
Günlerdir tatlı ağzıma koymuyorum. Şeker coşturur diye 1 kilo vermişim şekersiz hayatta

Emin ellerde olacaksınız. Elanin duası kabul olsun inşallah. Bizi de habersiz bırakmayın dualarımdasiniz. Inşallah çok iyi olacaksınız.

Aldığımız her nefes kadar güzel sağlıklı, huzurlu,mutlu sevdiklerimiz ve en kıymetlilerimiz hep yanımızda olsun, hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun, kadınlar kulübünde ki en güzide arkadaşlarım. yedirenk79 hayırlısı ile bunu da atlattım dediğini inşallah yazıcaksın canım, Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Hepimize iyi geceler güzel mi güzel bir bayram sabahına uyanmak dileği ile.

Saol canim özlüyoruz senin yazılarını yaz olunca bağ bahçe oluyor gelemiyorsun sizede iyi bayramlar

İyi geceler,
Bugün telaşlı geçti. Teyzeyle dayı akşam bize gelmişti. Sabah kahvaltı yaptık. Hızlıca valiz hazırladım. Hayatımın ilk son dakika valiziydi çamaşırları kurutmaya attım. Makinanın kapağı açılmaz. Kırıldı.ama sonunda açtım. Çook yıllar önce yine olmuştu. Parçayı bulup değiştirmişti eşim.
Valiz işi bitince arkadaşa anahtar bırakmaya gitmiştim.çiçeklerimi sulayacak sağolsub. O ara aynı bloktan başka arkadaşa da hızlıca uğradım kaş aldırdım. Zaten alınması lazımdı.hepten orman gibi gezecektim bir süre. Dayanamadım aldırdım.
Saat 16:30 gibi yola çıktık.,Eşimin babasına 22:00 civarı geldik.yemek yedik. Ela yolda yol boyunca uyudu sayılır.
Saat 23;35 civarı uyuyacağım dedi. Geçtik kitap okuduk. Kitapları da yanımızda taşıyıruz :)
Sonra tam uyuyacağız teyze geldi odaya. Kızımmm iyi geceler falan. Ya tam dalacak kaç defa aynı şey oldu. Ben yatayım o zaman yanına dedi. Ya da sen gel yanımda yat dedi. Ela burada yatacağım dedi.
En son kalktım çayımı içmeye Ela içerde uzanıyor. Oradan sesleniyor Elaya. Teyze yeter artık seslenme de uyusun dalamadı farkındamısın dedim.
Kalk istersen diyorum uykum var yatacağım diyor. Sonra teyzeyle konuştu, uykum var da heyecanlıyım diğer gün de anneanneme gideceğiz tam uyuyacağım sizde kalıyor aklım diyor. Teyze de eşime anlatıyor ama anneanneme gideceğiz heyecanlıyım kısmını anlatmıyor iyidir hoştur ama işte bu huyunu sevmiyırum.
Bir de bugün ablam eşimi aradı. Bayramın üçüncü günü için doktorla görüşmüşler. Önceki akşam anestezi değerlendirmesi yapılacakmış. Eşim de diyor biran önce gitmemiz lazım çünkü anneyi alacağız Bodruma geçeceğiz geç kalmamamız lazım ve uzun yol. Teyze de diyor istanbulda yapsaydınız ameliyatı. Hiç böyle telaşınız olmazdı. Yahu sanki az para ameliyat. Sanki parasını veriyor istanbulda.,Ne güzel bir imkan sunulmuş ve iyi bir doktor. Doktorun asıl yeri bakırköy acıbadem ama adam bayram dememiş özel hastam deyip vakit ayırmış. Ve 18 ine kadar buradayım kontrollerini de yaparım erken iyi olur demiş.
İşte laf olsun diye söylüyor. İnşallah çok güzel geçer herşeyi sıkıntısız atlatırız da ben size demiştim demez teyze.

Güzel dualarınız için hepinize toplu teşekkür ederim.
Allahın sevdiği kuluyum ki beni bu hastalıktan kurtarmak için erkenden bir sebeple benim doktora gitmemi sağladı.
Ve inanıyorumki Elanın duaları kabul olacak.
Güzel sağlıklı mutlu aileniz ve sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum..
Biz ev bırcu bitince kurban kesmek istiyorduk. Bu bayram kesecektik. Parasını eşim benim adıma güvenilir bir yardım kuruluşuna verdi. kurban kesip ihtiyacı olan kişilere verilecek. Buna çok sevindim.

Neyin tadı?
Ben göbekten iki ayrı iğne kullanıyordum gonal f ve cetrotide
Gonal f 350 doz. Diğerinin dozunu hatırlamıyorum, ( ama menopozal diyorlardı)

Selamm hayırlı bayramlar
Sanırım en huzurlu bayramlarimdan ☺
Ben buralara aitmisim daha iyi anladım.
Dün kızı ablanın bostana çıkardık nasıl koşturuyor buzağı horoz falan kovalicam diye.
Dalından yediğimiz erikler, dag çilekleri cabası
Gelin size kahve ikram edim diyen komşu abla❤

Dün göl, rafting alani falan gezdik
Akşamda bahcede cekirdek çitledik
Burası içinde 1 kg tatli aldık bayram tatlisi☺
Yaa minnoslarim nasıl şaşırdılar ikram etmeye bile çekndiiler.
Aa Ahmet amca ben ikram ederim dedim koydum tabaklara dagittim zaten kalan öğretmen, biz falan vardı 2 de yeni birileri gelmis
Ohh cay , cekirdek, tatli yedik.
Biz baya samimi olduk buralara yolunuz düşerse uğramadan gitmeyin bak diyorlar.
Alyosada çok alıştılar dede dede diye peşlerinden dönüyor biz napicaz siz gidince diyorlar

Ev yapımı armut, incir, karpuz kabuğu, kayisi, cilek pekmez receli yiyoruz sabahları, köy patates kızartması
Burda 10 gün kalsam 10kilo alırım net.
Evi hiç özlemiyorum öğretmen ablayla baya samimi olduk hiç evlenmemiş, Anne ve babasını geçen yıl pespese covitden kaybetmiş.
Anlatırken agladi
Yalnız kalmış
Buradaki abilerin oğlu ablasının arkadaşımın 15gün burda kalacakmış buranın havası bana iyi geldi diyor
Ahh işte kimin hayatı kimlere örnek olsun.
Herseyden ders çıkarmalı
Allah yardımcısı olsun 1 yıldır öğretmenlik bile yapamıyorum sürekli raporluydum toparlanamadim diyor.
Amcanın kızı eşinden ayriymis birazda torunlari l falan için çabalıyorlar sanırım kızlarıda yardım ediyor.
Akşam bana böyle sohbet lazim evladım ben oturup ölümü bekleyemem uğraşmam lazım diyor amca
Masallah 70 yasindaymis ama asla göstermiyor nasıl dinc çok sasirdik
Nasıl feyz aldım anlatamam.

Bugün son gün burugum
Güle güle huzurlu hayat, güle güle kuşlar, horozlar güle güle Ahmet amca..
Balkondan son bakış
Allahim sen konuyu biliyorsun amin.

Son düzenleme:
Ay o kadar güzel anlattın ki,canım çekti. Eğer mahsuru yoksa burada ya da özelde adını paylaşabilir misin,aklımızda olsun.
Herkese iyi bayramlar

Ay o kadar güzel anlattın ki,canım çekti. Eğer mahsuru yoksa burada ya da özelde adını paylaşabilir misin,aklımızda olsun.
Herkese iyi bayramlar
Yazarım tabiki bahçeden lahanalarida tutusturdu elime abla giderken çıktık yola

Kocaman bir Lahana posetiyle ayrildik
Siz karadenizlisiniz da sarın bunlari diye tutusturdu elime teyze
Öğretmen abla bile ugurladi bizi arabaya kadar
Son Bi tur yayla havası aldık (topuk yaylasi mutlaka gidin yolu düşen olursa dag çileği dolu)
Kurbana geciyoruz.
Vakit kalırsa 1 turda langoz yapicaz
Azıcık cisiyor buralar
Kızda uyudu şimdi.
2 saat yolumuz var
Yarında eşimin patronlara cikicaz köye bayramlaşmaya
Etleri dagita dagita gideriz..
Rabbım herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah mübarek gün Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…