- 27 Şubat 2013
- 14.787
- 42.253
- 798
Bazı şeylerin etkisimi duyduğunuz şeyBaşınız sağolsun canım ya..Rabbim ailesine sabırlar versin..
Ahh bu kalp krizleri.. Rabbim sonumuzu hayreylesin.. Gencecik insanlar.. Nede bu kadar arttı bilemiyorum..
Duyduğum bazı şeyler var .. ama bilemiyorum tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış..
Canım belediyeye bağlı okullar var. Mesela bizim evin orada yazdırdığım okulun yanındaki kreş belediyeye bağlıymış. Çalışan annenin çocuklarına öncelik veriyorlar..Bızımkı 2019u dun kocıye oncelık buyuk sınıfların yer bosalırsa arıcaz sızı demısler.
İlla benı masrafa soıkcanız devlet bıle almıyo sızı dıyo bana fgkfgkgk
Dedım zaten orası yol uzak bıze uymaz.
Hadı hayırlı haberlerle gel ınsss
Dualarımız senınle
Aminn çok çok aminyedirenk79 canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kolaycacık sağlıcakla ameliyatını atlat.. Dualarımdasın canım.. seni merak ettim bir bakayım dedim. yazını gördüm..
Rabbim çabucacık sağlığına ve ailene kavuştursun inşallah canım..
Selammm
Şimdiden iyi bayramlar.
Pazartesi ameliyat olacağım bir aksaklık olmazsa. Şimdiden zangır zangır oldum. Tırstım. Doğum bile yapmamış benim ilk tecrübem olacak. Annem de diyor, o hastanede oldum biliyorsun ben de hiç ağrı hissetmedim için rahat olsun dedi.
Yanımda olmak istiyormuş. İkinci günü ınu da alıp geçeriz bodruma.
Elaya da söyledim bir kaç defa alıştıra alıştıra. Gece babanla ya da anneannenle uyursun dedim. Üzülmüyorsun değilmi dedim. Bana ne dese; hayır anne sen yaşa yeter. Allahımmm ya inşallah duası kabul olur minik böceğimin.
Şimdi yola çıktık Assosa kocinin babasının yanına gidiyoruz.
Bu aralar nerem ağrısa belirti sayıyorum
Minik böceğin duaları kabul olur kuzum ben çok dua ettim sana inşallah hiç ağrısız acısız atlatırsınBazı şeylerin etkisimi duyduğunuz şey
Mesela benim hastalığımı biraz tüp bebek ilaçlarına bağlar oldum. Oldukça yüksek doz iki ilaç yüklendi üç tedavide de.. menopoz ilaçları tümör yapar da tüp bebek ilaçları nasıl yapmaz.zararı yok diye iddia ediyorlardı hep
Allah razı olsun canım benim.Minik böceğin duaları kabul olur kuzum ben çok dua ettim sana inşallah hiç ağrısız acısız atlatırsın
Tüp bebekte kortizon kullanıyorsun en basitiayy nasıl kötü bir tadı var birde bak benim çene altim tüylenme oldu gider doğumda ddiler hala çıkıyor mecbur alıyorum oğlum için değer tabi
Emin ellerde olacaksınız. Elanin duası kabul olsun inşallah. Bizi de habersiz bırakmayınSelammm
Şimdiden iyi bayramlar.
Pazartesi ameliyat olacağım bir aksaklık olmazsa. Şimdiden zangır zangır oldum. Tırstım. Doğum bile yapmamış benim ilk tecrübem olacak. Annem de diyor, o hastanede oldum biliyorsun ben de hiç ağrı hissetmedim için rahat olsun dedi.
Yanımda olmak istiyormuş. İkinci günü ınu da alıp geçeriz bodruma.
Elaya da söyledim bir kaç defa alıştıra alıştıra. Gece babanla ya da anneannenle uyursun dedim. Üzülmüyorsun değilmi dedim. Bana ne dese; hayır anne sen yaşa yeter. Allahımmm ya inşallah duası kabul olur minik böceğimin.
Şimdi yola çıktık Assosa kocinin babasının yanına gidiyoruz.
Bu aralar nerem ağrısa belirti sayıyorum
Saol canim özlüyoruz senin yazılarını yaz olunca bağ bahçe oluyor gelemiyorsun sizede iyi bayramlarAldığımız her nefes kadar güzel sağlıklı, huzurlu,mutlu sevdiklerimiz ve en kıymetlilerimiz hep yanımızda olsun, hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun, kadınlar kulübünde ki en güzide arkadaşlarım.yedirenk79 hayırlısı ile bunu da atlattım dediğini inşallah yazıcaksın canım, Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Hepimize iyi geceler güzel mi güzel bir bayram sabahına uyanmak dileği ile.
Neyin tadı?Minik böceğin duaları kabul olur kuzum ben çok dua ettim sana inşallah hiç ağrısız acısız atlatırsın
Tüp bebekte kortizon kullanıyorsun en basitiayy nasıl kötü bir tadı var birde bak benim çene altim tüylenme oldu gider doğumda ddiler hala çıkıyor mecbur alıyorum oğlum için değer tabi
Benim ddigim ilerki safada canım yeni hamile kalmıştımNeyin tadı?
Ben göbekten iki ayrı iğne kullanıyordum gonal f ve cetrotide
Gonal f 350 doz. Diğerinin dozunu hatırlamıyorum, ( ama menopozal diyorlardı)
Ay o kadar güzel anlattın ki,canım çekti. Eğer mahsuru yoksa burada ya da özelde adını paylaşabilir misin,aklımızda olsun.Selamm hayırlı bayramlar
Sanırım en huzurlu bayramlarimdan ☺
Ben buralara aitmisim daha iyi anladım.
Dün kızı ablanın bostana çıkardık nasıl koşturuyor buzağı horoz falan kovalicam diye.
Dalından yediğimiz erikler, dag çilekleri cabası
Gelin size kahve ikram edim diyen komşu abla❤
Dün göl, rafting alani falan gezdik
Akşamda bahcede cekirdek çitledik
Burası içinde 1 kg tatli aldık bayram tatlisi☺
Yaa minnoslarim nasıl şaşırdılar ikram etmeye bile çekndiiler.
Aa Ahmet amca ben ikram ederim dedim koydum tabaklara dagittim zaten kalan öğretmen, biz falan vardı 2 de yeni birileri gelmis
Ohh cay , cekirdek, tatli yedik.
Biz baya samimi olduk buralara yolunuz düşerse uğramadan gitmeyin bak diyorlar.
Alyosada çok alıştılar dede dede diye peşlerinden dönüyor biz napicaz siz gidince diyorlar
Ev yapımı armut, incir, karpuz kabuğu, kayisi, cilek pekmez receli yiyoruz sabahları, köy patates kızartması
Burda 10 gün kalsam 10kilo alırım net.
Evi hiç özlemiyorum öğretmen ablayla baya samimi olduk hiç evlenmemiş, Anne ve babasını geçen yıl pespese covitden kaybetmiş.
Anlatırken agladi
Yalnız kalmış
Buradaki abilerin oğlu ablasının arkadaşımın 15gün burda kalacakmış buranın havası bana iyi geldi diyor
Ahh işte kimin hayatı kimlere örnek olsun.
Herseyden ders çıkarmalı
Allah yardımcısı olsun 1 yıldır öğretmenlik bile yapamıyorum sürekli raporluydum toparlanamadim diyor.
Amcanın kızı eşinden ayriymis birazda torunlari l falan için çabalıyorlar sanırım kızlarıda yardım ediyor.
Akşam bana böyle sohbet lazim evladım ben oturup ölümü bekleyemem uğraşmam lazım diyor amca
Masallah 70 yasindaymis ama asla göstermiyor nasıl dinc çok sasirdik
Nasıl feyz aldım anlatamam.
Bugün son gün burugum
Güle güle huzurlu hayat, güle güle kuşlar, horozlar güle güle Ahmet amca..
Balkondan son bakış Eki Görüntüle 3095996
Allahim sen konuyu biliyorsun amin.
Yazarım tabiki bahçeden lahanalarida tutusturdu elime abla giderken çıktık yolaAy o kadar güzel anlattın ki,canım çekti. Eğer mahsuru yoksa burada ya da özelde adını paylaşabilir misin,aklımızda olsun.
Herkese iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?