- 27 Şubat 2013
- 14.787
- 42.253
- 798
Güle güle kullan canımKaç gündür yoktum iş ev çamaşır ütü derken
Bugün evlilik yıldönümü dü
Kocama dedim eve gelme
Altın al
Dedi ne alırsan ben götürüyüm
Cumhuriyet altınla zincir aldım
Bilezik pahalı geldi aslında bilezik istiyordum bidaki sefere dedi
Okula baslayınca gecer merak etme:)Hergun bgıyerınde bısey gelıyor:)Alısıyorsun:)Ela geldi ağlayarak anne arkadaşım şuramı acıttı dedi.O bile beni bitirdi.
Bızımkı 2019u dun kocıye oncelık buyuk sınıfların yer bosalırsa arıcaz sızı demısler.Selam herkese,
Okula gittim müdürle görüştüm. Öğlen tamamen dolu ama bırakan olursa alırız öğlene dedi. Bizim sitedeki öğretmen sabah giriyormuş derse. Aslında ona gitse iyi olur diyaloğumuz olur. Ayarlarız istediğiniz sınıfa dedi.
Elayı arkadaşa bırakacaktım illa okula geleceğim diye tutturdu. Kediyi sev diyorum yok kedi alerjim var diyorsırf okula gitmek için yaptığına. :)
Gittik okulun parkına girdi illa bu okula gönderin beni diyor.
Rahat ol Kayıt yaptırdım dedim. İnşallah hrp sever bu okulu.
Dönüşte arkadaşla masalarda oturduk.
Sonra iki arkadaş daha geldi. Çay vs. Çocuklar oynadı.
Ameliyat durumum belli oldu. Ablama dönüş yapmışlar hastaneden.
Bodrum acıbademde olacağım ameliyatı. Çünkü doktor bayramda ve 18 ine kadar oradaymış. En azından kontrolümde olur bayramda yapalım ameliyat demiş.
Düşük glade temizleriz demiş. Kalan duruma göre de tedaviye devam edilir denilmiş.
Doktor G.yaşargilin öğrencilerinden @Tutunamayanlar777 sen deyince
gücümüz yetmez dedim ama sağolsun ablamın çalıştığı kişi ayarlamış doktoru. Allah razı olsun kadından. Kadının hem kalben anneliğini ( kaç çocuğu var ama bir çocuğa daha aile olmuş, servetim param dememiş ailesine dahil etmiş) hem de çok insana yardım etmesini çok beğeniyorum.
Gule gule kullan nıce yııllarınız olsunnKaç gündür yoktum iş ev çamaşır ütü derken
Bugün evlilik yıldönümü dü
Kocama dedim eve gelme
Altın al
Dedi ne alırsan ben götürüyüm
Cumhuriyet altınla zincir aldım
Bilezik pahalı geldi aslında bilezik istiyordum bidaki sefere dedi
Saol bacımGüle güle kullan canım
Allah rahmet eylesin çok üzüldümGunayhdın kızlr
Arıfenız mubarek olsun.
Kardesımlerın yanında calısan elemn vefat ettı dun40 yasında yok Kalp krızı.
Yasın topluyolardı dun ,onları okudum gelemedımAllah rahmet eglesın cok etkılendık.
Damat aglyo sok oldular 1 yasında bebegı varmıs
Kocıde evde ama delırttı bızı ,soylenme perileri gelmıs yine dun.Herseye soylenıyo.
Arabanın bıyerlerını yapıyo,soylenıyo.Yapma bırak ıcımıze fenalık geldı dedım.
Alya bıle sakın baba sakın dıyo
Icınden soylenır bırbır bır o,cocuk bıle cozmus artık.
Sarma sarcam gıdınce eve,bıde ekler alrıırm bayram ıcın zaten evde yokuz yeter bıze.
Başınız sağolsun canım ya..Rabbim ailesine sabırlar versin..Gunayhdın kızlr
Arıfenız mubarek olsun.
Yasın topluyolardı dun ,onları okudum gelemedımAllah rahmet eglesın cok etkılendık.
Kocıde evde ama delırttı bızı ,soylenme perileri gelmıs yine dun.Herseye soylenıyo.
Sarma sarcam gıdınce eve,bıde ekler alrıırm bayram ıcın zaten evde yokuz yeter bıze.
Amınnn valla bende anlamadımBaşınız sağolsun canım ya..Rabbim ailesine sabırlar versin..
Ahh bu kalp krizleri.. Rabbim sonumuzu hayreylesin.. Gencecik insanlar.. Nede bu kadar arttı bilemiyorum..
Duyduğum bazı şeyler var .. ama bilemiyorum tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış..
Amın cnmSaol bacım
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin yavrusu çokta küçükmüşGunayhdın kızlr
Arıfenız mubarek olsun.
Amınn cnmAllah rahmet eylesin kalanlara sabır versin yavrusu çokta küçükmüş
Çok sağol canım Allah razı olsun. Duanı kabul etsinGünaydın herkese hayırlı cumalar
yedirenk79 canım Allah seni eşine çocuğuna bağışlasın dua ediyorum senin için inşallah rahatça atlatıp kurtulacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?