Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnşallahhhhh şimdiden heyecanlıyım
Ve olumsuz bakamıyorum. Bu hastalığın tesadüf eseri ortaya çıkması ve sonrası çok kapılar açılması var bunda bir hikmet.
Geçsin gitsin inşallah. Dualarınızla geçecek de zaten buna inanıyorum.
Baştan Elayı anneme mi bıraksak falan konuları oldu. Hiç içim elvermedi. Özlerim ya kızımı.o hastalığıma ilaç olur. Annem zaten gelmeyi istiyormuş.,
Eşime devdiyorum sizde kızınla bodrum da takılırsınız denize gidersiniz. O da diyor sen ameliyata gireceksin yatacaksın biz denize mi gideceğiz niye olmasın dedim. En azından anne diye ağlamaz kafası dağılır oyalanır.

Günaydın kızlaR.
Hayırlı cumalar.. Ne mübarek birgün hem cuma hem arefe..
Rabbim bugünde yaptğımızı ve yapacağımız tüm dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin..
Bolca tesbih ve dua ile geçirelim inşallah bugünü.
İşler yoğun sıksık gelip bakamıyorum.
Şimdiden mübarek kurban bayramınız da mübarek olsun..
Rabbim kurbanlarımızı kabul eylesin inşallah..

Selam kızlar iş temizlik derken bakıyorum yazamıyorum toparlayıp temizligim bitti perdeler yikancak hala dün 3 posta çamaşır yıkadım kurut topla yaptım daha toplancak bir makine duruyor dün buranın perşembe pazarı var oraya gittim domates salatalık şeftali aldım oglusa bir sıfır kol t-shirt bir evde giymelik şort aldım ikisi 50 TL kendime dışarda giymelik güzel bir terlik ayakkabı gibi duranlardan umarım rahattırbir t-shirt 30 tl eşime iki çorap kemdime evde giymelik şort baktım bulamadım tedide oluyor oraya bakarım artık erken uyanıyorum bu ara 8 olmadan uyandım yatsktayim hala iş var yatıyorum erken diye

Gunayhdın kızlr
Arıfenız mubarek olsun.
Kardesımlerın yanında calısan elemn vefat ettı dun40 yasında yokKalp krızı.
Yasın topluyolardı dun ,onları okudum gelemedımAllah rahmet eglesın cok etkılendık.
Damat aglyo sok oldular 1 yasında bebegı varmıs
Kocıde evde ama delırttı bızı ,soylenme perileri gelmıs yine dun.Herseye soylenıyo.
Arabanın bıyerlerını yapıyo,soylenıyo.Yapma bırak ıcımıze fenalık geldı dedım.
Alya bıle sakın baba sakın dıyo
Icınden soylenır bırbır bır o,cocuk bıle cozmus artık.
Sarma sarcam gıdınce eve,bıde ekler alrıırm bayram ıcın zaten evde yokuz yeter bıze.

Ela geldi ağlayarak anne arkadaşım şuramı acıttı dedi.O bile beni bitirdi.
Okula baslayınca gecer merak etme:)Hergun bgıyerınde bısey gelıyor:)Alısıyorsun:)
Ben gozumun onunde dusunce bıle cok cıddı bısey degilse Alya kalk yerlerde sürünme dıyormOyle bı rahatlık hgşllşhglşhglşh

Bızımkı 2019u dun kocıye oncelık buyuk sınıfların yer bosalırsa arıcaz sızı demısler.
İlla benı masrafa soıkcanız devlet bıle almıyo sızı dıyo bana fgkfgkgk
Dedım zaten orası yol uzak bıze uymaz.
Hadı hayırlı haberlerle gel ınsss
Dualarımız senınle

Gule gule kullan nıce yııllarınız olsunn

Güle güle kullan canım
Saol bacım
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Başınız sağolsun canım ya..Rabbim ailesine sabırlar versin..
Ahh bu kalp krizleri.. Rabbim sonumuzu hayreylesin.. Gencecik insanlar.. Nede bu kadar arttı bilemiyorum..
Duyduğum bazı şeyler var .. ama bilemiyorum tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış..

Amınnn valla bende anlamadım

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin yavrusu çokta küçükmüş

Selammm
Şimdiden iyi bayramlar.
Pazartesi ameliyat olacağım bir aksaklık olmazsa. Şimdiden zangır zangır oldum. Tırstım. Doğum bile yapmamış benim ilk tecrübem olacak. Annem de diyor, o hastanede oldum biliyorsun ben de hiç ağrı hissetmedim için rahat olsun dedi.
Yanımda olmak istiyormuş. İkinci günü ınu da alıp geçeriz bodruma.
Elaya da söyledim bir kaç defa alıştıra alıştıra. Gece babanla ya da anneannenle uyursun dedim. Üzülmüyorsun değilmi dedim. Bana ne dese; hayır anne sen yaşa yeter. Allahımmm ya inşallah duası kabul olur minik böceğimin.
Şimdi yola çıktık Assosa kocinin babasının yanına gidiyoruz.
Bu aralar nerem ağrısa belirti sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…