- 9 Nisan 2018
- 1.490
- 3.898
- 133
Bir de en çok ilgisini çeken oyunlara odajlan önce beraber oynayın yavaşça aradan çekil,ben çayımı alıp geliyorum gibi 2 dk git gel sonra uzat arayı. Parmak boya,beru lego,sonra su akan lavano,jel,obleck, kinetik kum tarzı şeylerde yalnız oynamaya başladı bizimki.yalnız dediğim ben iş yapmıyorum başka odada aynı odada oturuyorum ama ya çay içiyorum,kitap okuyorum ,ya da yemek yapıyorum ,telefona bakoyorum falan. Yani başka odada tek başına oynadığını hiç görmedimGunaydınlar
Allahını seven bana soylesın,cocuklarla kac saat oynuyosunuz gunde?Dun cınnetın esıgıne geldım.
Kocıyle kahvaltıya gtmısler,ordan markete,eve gelmısler oyun hamuru,hotwhells,piji maskeler boyama sırasıyla hepsı oynanmıs.
14.30 da eve giris yaptm 19.00 e kadar pesindeydi.
Asla doymuyor oyuna.
Ögrtmen oluyorum,sınıf arkadasları bızım evde hayalı:)
Ogrtmenım Melisa kalemımı aldı,Cınaaralp sacımı cektı falan diye geliyor.
Artk saat 17.00 gıbı havuzu doldurdm banyoya 1 saate yakın orda oynadı.Ama orda bırakamıyormkı cıkıp atlıyor ıcıne,yerler ıslak kayıp dusecek kafasını vuracak dıye.
Banyonun onunde yemek yedım esıkte ınanmazsınız,carpılcaz bıde.
Bılmıyorm evden sabajh kendımı attım ,sabah kalktı ogrtmencılık oynayalım hadı dıye.
Sız napıyosunuz?Nekadar sure oynuyrsunuz ?
Arkdaslarla konusuyırm bırak oyun kursun kendıne dıyorlar,ama benımkı oyun kuruyoır onda sıkıntı yoık.Kendı oynamak ıstemyr ılla ben de olcam.

Son düzenleme: