Kızlar selam,
Böyle insanları hayatımızdan uzak tutmak tek çare. Ama malesef olmuyor.
Belki de çok düşünmemek lazım.
Bu arada bizim de kaç gün oldu eşim dedi kardeşi pazar günü bizi kahvaltıya çağıracakmış. Eltimin beni arayacağını söyledi. Aaa ben şooook.nasıl oldu çağırmak aklına geldi.
Ama beni hala arayan yok. Eşim hergün soruyor aradımı seni yok diyorum. muhabbeti hergün geçiyor. Ama gece oldu hala eltim aramadı. Eltisizlikten kaynanasızlıktan görümcesizlikten içim kan ağlıyor

Bugün evde takıldık. Sonra da avm ye gittik. Doğum günü için kıza tablet hediye alacakmış. Tableti çok eskiydi artık hiç birşey yüklenmiyor. Netfix i bile açamıyor tabletten. Geçen gün de düşürdü ekran yoğun çatladı.
Ben ne alsam kızıma bilemedim. Geçen okuldan karanfil istemişlerdi. 10 kasım içindi. Eşim de çiçek getirmiş. Ela da diyor babam hep sanamı çiçek getirecek şimdi de bana çiçek getirdi

O bile çok hoşuna gitmişti. Ya çiçek ya daa istediği birşeyi alırım.
Bu defa teyzeyle dayıyı da çağırmayacağım. Her yıl doğum gününden bir hafta önceki hafta sonu çağırıyordum. Bu defa düşünüp gelirlerse gelsinler.
Zaten doğum günü de yapmayacağım. Çok çabuk yoruluyorum o sebeple uğraşacak halim yok. Kaç yıl kardeşim geldi sağolsun. Bu yıl da çok istemiş ara tatilde gelmeyi. Geçen yıl da gelemedi. Düğün öncesi tatillerde hazırlıklar çeyiz vs. Bu yıl da kocayı ikna edememiş. Biraz da ekonomiktir tabi. Yeni evlendiler masraf ev geçindirme vs.iş başa düştü tabi.
Diğer ara tatilde belki diğer kardeşimle birlikte gelme gibi planları var.
Ben de dedim evlilik böyle işte, iki kişilik karar veriyorsun

sorumluluk artıyor. Acelen neydi diyecektim de neyse lafımla etkilemeyeyim