- 27 Şubat 2013
- 14.899
- 42.574
- 798
Bugün okul yoktu evde daha çok iş yaptım
çocuk okula gidiyor iş yetiştiremiyorum. Bu nasıl iştir anlamadım.
Mutfak tezgahını temizledim. Yeni ürün aldım ersağdan mükemmel. Çamaşır suyu kullanmadan mutfak tezgahını bembeyaz yaptı., ne elimi mahfetti. Ne de ciğerlerimi yaktı. Çamaşır suyunu maskeyle kulkanıyordum ve elimde de eldiven oluyordu. Çamaşır suyu harici hiç birşey temizlemiyordu tezgahımı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sonra kız biraz birşeyler izledi. Bir süre sonra kaoattırdım.
Kışlık kazak çıkarttım. Ayırdım. Ayakkabıları kaldırdım. Dolabı sildim. Ayakkabı dolabını da sildim. Elayla oyun oynadık. Ödevleri var onları yarın yaptırmaya başlayacağım. Eşime çıktı aldırdım. Ödev deyince herşeyi yapıyor. Mesela kıyafetini kendi giyiyor, dişlerini fırçalıyor. Hemen yapmak için de heyecanlanıyor. Yarın için sabırsızlanıyor.
Yapması gerekenleri kağıda not aldırdı
Dişlerini fırçalamak
Pijamasını kendisi giymek
Annenin kitap okuması
Kendi başına uyumak
Anne kitap okurken uykuya dalmak
Gece lambasını kendisi takması
Bunlar kendisinin belirlediği ödevler
Bir haftalık kitap listesi de yazdırdı bana.
Bu akşam ailecek netfixten her şeye evet filmini izledik. Güzel filmdi.Filmden anlam da çıkarması beni sevindirdi.
Her zaman herşeye neden evet demediğimizi dile getirti.
Yarın sabahtan ödevlere başlarız. ( çok güzel sorumluluk kazandırıyor) öğretmenimizi ve okulumuzu çok sevdik.
Çok kitap okuyan bir öğretmen olması da ayrı güzel.
Bizim çocuk için başvuru yaptığımızda okumamız gereken kitaplar vardı, ( bir nevi sözel sınav gibiydi kurumdaki uzmanımızla görüşmemiz) o kitapları da okumuş öğretmenimiz. Çocuklarla ilgili kitapları da çok okuyor.
Bir kitap hediye almak istiyorım ama henüz karar veremiyorum.

Mutfak tezgahını temizledim. Yeni ürün aldım ersağdan mükemmel. Çamaşır suyu kullanmadan mutfak tezgahını bembeyaz yaptı., ne elimi mahfetti. Ne de ciğerlerimi yaktı. Çamaşır suyunu maskeyle kulkanıyordum ve elimde de eldiven oluyordu. Çamaşır suyu harici hiç birşey temizlemiyordu tezgahımı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sonra kız biraz birşeyler izledi. Bir süre sonra kaoattırdım.
Kışlık kazak çıkarttım. Ayırdım. Ayakkabıları kaldırdım. Dolabı sildim. Ayakkabı dolabını da sildim. Elayla oyun oynadık. Ödevleri var onları yarın yaptırmaya başlayacağım. Eşime çıktı aldırdım. Ödev deyince herşeyi yapıyor. Mesela kıyafetini kendi giyiyor, dişlerini fırçalıyor. Hemen yapmak için de heyecanlanıyor. Yarın için sabırsızlanıyor.
Yapması gerekenleri kağıda not aldırdı

Dişlerini fırçalamak
Pijamasını kendisi giymek
Annenin kitap okuması
Kendi başına uyumak
Anne kitap okurken uykuya dalmak

Gece lambasını kendisi takması
Bunlar kendisinin belirlediği ödevler
Bir haftalık kitap listesi de yazdırdı bana.
Bu akşam ailecek netfixten her şeye evet filmini izledik. Güzel filmdi.Filmden anlam da çıkarması beni sevindirdi.
Her zaman herşeye neden evet demediğimizi dile getirti.
Yarın sabahtan ödevlere başlarız. ( çok güzel sorumluluk kazandırıyor) öğretmenimizi ve okulumuzu çok sevdik.
Çok kitap okuyan bir öğretmen olması da ayrı güzel.
Bizim çocuk için başvuru yaptığımızda okumamız gereken kitaplar vardı, ( bir nevi sözel sınav gibiydi kurumdaki uzmanımızla görüşmemiz) o kitapları da okumuş öğretmenimiz. Çocuklarla ilgili kitapları da çok okuyor.
Bir kitap hediye almak istiyorım ama henüz karar veremiyorum.