- 27 Şubat 2013
- 14.919
- 42.629
- 798
Güya bu gece de uyuyup dinlenirim dedim. Tam uykuya daldım 1 saat sonra Ela uyandı. Su istedi boğazım ağrıyor dedi. Boğazı kurudu sanmıştım. Suyu içti bayağı. Hala ağlamaklı geçmedi diyor. Daha dün sordum boğazın ağrıyormu diye. Hayır dedi.
Nasıl bir virüstür bu yıl geçmek bilmiyor. Daha bir ay olmadı antibiyotik bitireli.
Bugün gayet iyiydi. Günlerdir ada çayı ıhlamur verdim hergün.
Şimdiki korkum doktorlar son çözüm iğne veriyor
hiç iğne vurulmadı kızım.
Kimi görsem aynı sorundan şikayetçi. Benim de sesim tam düzelmedi bu kadar uzun sürmüyordu. Astım ilacı rahatlattı biraz.
Gece gece çareyi bal vermekte buldum. İburamin de verdim rahat uyusun diye
Geçsin bitsin artık şu farklı virüs. Covit bile daha hafifmi kaldı yanında nedir anlamadım. Vücuta giriyor çıkmak bilmiyor.
Ya da covitin torunumu bu virüs. Sabah hala devam ederse mecbur götürürüm doktora.
Nasıl bir virüstür bu yıl geçmek bilmiyor. Daha bir ay olmadı antibiyotik bitireli.
Bugün gayet iyiydi. Günlerdir ada çayı ıhlamur verdim hergün.
Şimdiki korkum doktorlar son çözüm iğne veriyor
Kimi görsem aynı sorundan şikayetçi. Benim de sesim tam düzelmedi bu kadar uzun sürmüyordu. Astım ilacı rahatlattı biraz.
Gece gece çareyi bal vermekte buldum. İburamin de verdim rahat uyusun diye
Geçsin bitsin artık şu farklı virüs. Covit bile daha hafifmi kaldı yanında nedir anlamadım. Vücuta giriyor çıkmak bilmiyor.
Ya da covitin torunumu bu virüs. Sabah hala devam ederse mecbur götürürüm doktora.