- 27 Şubat 2013
- 14.927
- 42.629
- 798
Her okul erasmus yapmıyormuydutr_lelli lellim bence de özel üniversite daha iyi olur kendini geliştirir sadece şunu yapsın tercih yaparken nacizane tavsiyem yurt dışında bir üniversite ile erasmus yapabilme imkanı var mı diye aile dostlarımızın çocugu tercih yaparken bu kriteri araştırmış bir yıl Almanya da eğitim aldı o zaman denklik sorun olmuyormuş dediler. Bence yurt dışında belki çalışabilir denklik belgesi yolunu açabilir. Hayırlısı olsun çok güzel heyecan.
penceremden Benimde 1 1 evim var kiraya verdik inanın hep aklımda iki öğrenci kalıyor 3740 tl devletin dediği oranda artırdık. Bu yıl eşime diyorum sözleşme bitince çıkmalarını söyleyelim içime sinmiyor inşallah çıkarabiliriz.
K kardespayi miras gelmiş çok sevindim, canım bence siz bir yatırım danışmanına danışın, benim bu gün 1000000 milyon üzeri param olsa gider sorarım ne daha çok kazandırır diye ama ben olsam küçük bir yazlık alırdım. Neresi dersen kafamı dinleyecek kadar uzak bir yerden alırdım. Tekrar hayırlısı olsun.
Benim kardeşim de erasmusa girmek istiyordu. Mulakatta çok heyecan yapmış. Ama arkadaşı polonyaya gitti. Tabi devlet üniversitesiydi. Özel değildi.