Günaydın kızlar.. Herkese Hayırlı cumalar hayırlı Kandiller olsun inşallah..
Bende aynı sizler gibiyim.. Ruh gibi işe gidip eve gelip tv karşısına çöküp daralıp depresyona giriyorum..
Hayat kaldığı yerden hala devam edemiyor.. Normale nasıl döneceğiz ülkece bilmiyorum.. Ama bu olan afet beni gerçekten çok etkiledi..Çok çok üzgünüm...Oradakilere ayrı üzülüyorum.. Ölenlere enkaz altında kalıp çıkarılanlara .. Mucizelerde oluyor.. Ama ona rağmen giden canlar canımı çok yaktı

Kimbilir ne hayalleri vardı.. Ne umutları..Hepsi yarım kaldı.
Kimi annesini babasını kimi evladını kimide en yakınlarını kaybetti.. Kalanlarda yarım kaldı.. Belkide yaşadıklarına bile sevinemiyorlar

Bu acı kolay geçmeyecek sanırım..Rabbim herkese sabırlar versin.. Ölen kardeşlerimizi de inşallah şehitlik mertebesine erdirsin.. Aminnnnnn..
Kalanlara da akıl ruh ve beden sağlığı versin inşallah..Bizlere de tabi..
Bu olanlar bana hayatın çok kısa olduğunu hiçbirşeyi ertelememek gerektiğini de hatırlattı.. Umarım bu yaşanan acı olaylardan herkes kendi payına düşen dersi almıştır..
Bu çürük binaları yapanları buna göz yumanları da Rabbim bildiği gibi yapsın.. Umarım gerekli cezaları alırlar.. Yaptıkları yanlarına kalmasın inaşşah..Katili olduğu insanların vebali üstlerine olsun.. Rahat uyku uyuyamasınlar inşallah. Gerekli cezaları da alırlar umarım..