- 27 Şubat 2013
- 14.935
- 42.657
- 798
Günaydın kızlar,
Hiç uykumu alamıyorum. O kadar uyuyorum yine yetmiyor bugünlerde.
Pazartesi eve döndük. Pazar günü son gece kardeşimde toplanmıştık. En küçük kardeşim de gelmişti.O giderken Ela çığlık kıyamet ağladı niye gidiyormuş gitmeseymiş. Artık onun ayrı evi var diyoruz. Hala evlendiğini kabullenemiyor. Kesin kardeşim de giderken ağlamıştır
zaten evliliğin ilk ayları evliliğe adapte olmaya çalışıyor. O gün eşi maça gitmişti. Bana anlatmadı ama bence içten içten kesin içlenip kızmıştır ona. Bana anlatmama sebebi de evlenme ne acele ediyorsun diyordum hep. Yani yaşayıp görmek lazım ders almak için demekki. Bizi görmeye bile gelmedi. Kuzene gitmiştik o zaman geldi eşi. O da zaten bayan bayanaydık çok durmadı gitti.Akşam da maç planı varmış gelmedi. Neyse uzun uzun anlattım hakkınızı helal edin. Ela teyzesine resim yapıp çekmeceye bıraktı.
Dün okula gitti heyecanla ama aklım hep ondaydı.
Üst komşumla oturduk kahve içtik.
Ayy bilmiyorum bu psikolojimiz ne zaman düzelecek hiç tat almıyorum. Tabiki şükrettiğim şeyler var ama üzülen insanlar yeniden depremler.
Hiç uykumu alamıyorum. O kadar uyuyorum yine yetmiyor bugünlerde.
Pazartesi eve döndük. Pazar günü son gece kardeşimde toplanmıştık. En küçük kardeşim de gelmişti.O giderken Ela çığlık kıyamet ağladı niye gidiyormuş gitmeseymiş. Artık onun ayrı evi var diyoruz. Hala evlendiğini kabullenemiyor. Kesin kardeşim de giderken ağlamıştır
Dün okula gitti heyecanla ama aklım hep ondaydı.
Üst komşumla oturduk kahve içtik.
Ayy bilmiyorum bu psikolojimiz ne zaman düzelecek hiç tat almıyorum. Tabiki şükrettiğim şeyler var ama üzülen insanlar yeniden depremler.