Küçük Düşün Büyük Olsun!

Orda cikariyorlardi aslında biz ihmal ettik.
Int. Cikarinca direk kullanabiliyormuyuz?
Yoksa eve falan yolluyorlarsa yetismez haftasonuna.
Bi araştırim bakim
Lellim bizim müze kartlarımız vardı eşim cep telefonuna indirdi yani bizim eve birşey gelmedi sadece cep telefonundan indirdi aslında basit bir uygulamadır ama benim hiç merakım yok internete oğlun yapabilir gençler daha iyi bu konuda.

Selammm
Kızın sonuçlarını gostermeye gittim esimle ciktim cocuk gastoya sadece bağışıklığı düşük
dedi.
Cocuk alerjiye yonlendirdi.
Dedim cabuk hastalanan bir cocukda degil
Böyle bi cocugumuz daha vardi cok nadir oluyor ama dedi.
Bakalım o ne dicek.

Seytan kulagına haftasonu aşırı ruzgar yedi cocugum.
Deniz kenarındayık ama bende bukadar ruzgar olacağını beklemiyordum üşüdüm dedi, ruzgardan cok rahatsız oldu ama hasta olmadı mesela.
Ben kesin aksama ateslencek dedim esime çünkü yüzü falan kızardı yolda gelirken.
Cok şükür burnu bile akmadi.
Ben su zuhreana nın ise yaradigini dusunuyorum artık eminim.
5. Siseyi bitircez bence o iyi geliyor.
Hergün 1 kasik veriyorum.
Evden eksik etmem onu.
Yemeyen etmeyen cocuk.
Giderken sigara böreği, köfte, salatalık hepsinden saklama kapılarına koyup alıyorum yanıma
Hangisinden yerse.
Domates sordu bir dahakine domatesde koycam yesin yeter ki açık havada daha iyi yiyor.

Biz müze geziyoruz bu aralar🫠
Müze kart cikarmamız lazım haftayada galata, dolmabahce gezelim diyoruz
20tl 20tl derken harcaniyor muze kart cikaralim bari.
Bu ramazan böyle gecirelim haftasonlarini dedik güzelde oldu.
Esimin icinde bir tarihci varmis pazar günü niye program yapmadın diyo bana☺️
Bizde programlar bende goturmesi onda.
Eğer gitmediyseniz haliçteki Rahmi Koç Müzesini sever kızın, benim kız 3 yaşındaydı hoşuna gitmişti.

Yemek yapıcam 5 gibi baslarim dedim menü kafamda hazır
Mutfagida temizledim bulasik mak. Boş
Ön hazırlık ☺️
2 mak. Camasir astım.
Toz aldim.
Mutfak dolaplarinin dışını sildim.
Hala kapı silcem ben sıra gelmedi.
Supurge yapıcam bi de yemek iste.

Canım 2 gündür iclikofte istiyor.
Esim dedi nerde varsa alim dedim nasıldır denemeden bilemedim taneside 25tl falan benden baskasida yemiyor.
Az bisi ıslattim bulgur bakim 6-7 tane yapıcam kendime.
Hevesim geçer.

Dün kendime kıbrıs tatlısı yaptim ilk defa güzel olmadı.
Muhallebisinin kıvamını(yogun olmus) ve sekerini tutturamamisim(tadina bakamayinca) dökücem Allah affetsin. Zaten 4 dilimlik yapmistim ama yiyemedim valla akşam.
Ramazanda yapmamak daha mantıklıymış.
Vaaaay içli köfteeeeee.
Kıbrıs tatlısını ben çok kez yaptım. Hangi tariften baktın. Tadına bakmaya gerek olmadı hiç.

İyi geceler herkese,
Yine saati 2 ettim. Etmezsem ayıp olurdu.
Bugün az daha erken uyuttum. Ama yine de iki otur üç toparla, banyo yaptım. Yüzüme aloe vera jeli sürdüm. Evde özel büyütüyorum. Uzuuuuuun zamandır yapacağım. Geçen birkaç gün üstüste yapmıştım. Sanki kırışık toparlıyor gibi. Bir de koltukaltı rolon kullanıyorum. O inanılmaz kurutuyor derimi. Oraya da aloe vera sürmeye başladım.umarım iyi gelir.
Gündüz iş yapmayacağım dedim. Ama yatak odadaki tozlar ilişti gözüme. Toz aldım. Kızın üst rafını temizleyip düzenledim. Zaman doldu zaten
Gelince oyunlar oynadık. Bugün vaktim vardı ondan, vakit ayırmak istedim. Sonra birlikte masayı hazırladık. Eşim geldi. İftardı falan bu gün de böyle bitti.

Selammm
Kızın sonuçlarını gostermeye gittim esimle ciktim cocuk gastoya sadece bağışıklığı düşük
dedi.
Cocuk alerjiye yonlendirdi.
Dedim cabuk hastalanan bir cocukda degil
Böyle bi cocugumuz daha vardi cok nadir oluyor ama dedi.
Bakalım o ne dicek.

Seytan kulagına haftasonu aşırı ruzgar yedi cocugum.
Deniz kenarındayık ama bende bukadar ruzgar olacağını beklemiyordum üşüdüm dedi, ruzgardan cok rahatsız oldu ama hasta olmadı mesela.
Ben kesin aksama ateslencek dedim esime çünkü yüzü falan kızardı yolda gelirken.
Cok şükür burnu bile akmadi.
Ben su zuhreana nın ise yaradigini dusunuyorum artık eminim.
5. Siseyi bitircez bence o iyi geliyor.
Hergün 1 kasik veriyorum.
Evden eksik etmem onu.
Yemeyen etmeyen cocuk.
Giderken sigara böreği, köfte, salatalık hepsinden saklama kapılarına koyup alıyorum yanıma
Hangisinden yerse.
Domates sordu bir dahakine domatesde koycam yesin yeter ki açık havada daha iyi yiyor.

Biz müze geziyoruz bu aralar🫠
Müze kart cikarmamız lazım haftayada galata, dolmabahce gezelim diyoruz
20tl 20tl derken harcaniyor muze kart cikaralim bari.
Bu ramazan böyle gecirelim haftasonlarini dedik güzelde oldu.
Esimin icinde bir tarihci varmis pazar günü niye program yapmadın diyo bana☺️
Bizde programlar bende goturmesi onda.
Ne güzel yaptınız. Bizde de tatil, gezi tüm planları ben yaparım. Hanımlar genelde bu konuda beylerden daha başarılı. 👍

tr_lelli tr_lelli ah istanbul muze cenneti gibi yer ya .
Yaa ben cok cok eskiden gezmistim bir çoğunu ama tekrar görmek guzel oldu
Vaaaay içli köfteeeeee.
Kıbrıs tatlısını ben çok kez yaptım. Hangi tariften baktın. Tadına bakmaya gerek olmadı hiç.
Ben azalttim tarifi ve muhallebiyi nisastali yapiyor tarifler ben nisastali tutturamiyorum
Ne güzel yaptınız. Bizde de tatil, gezi tüm planları ben yaparım. Hanımlar genelde bu konuda beylerden daha başarılı. 👍
Çok iyi geldi özellikle deniz kenarindaki kasırları gezdik bu ara hem deniz havasi ve köşklerin o tarihi dokusu iyi geldi
Alya muhtemel bir cogunu hatırlayacak ama resimlerde kalsın istedim🥰
Gezerkende alyos ben senin yasindayken evin bahcesinden cikamiyormuyusum ne gezdin bee diyorum
Ormana gidiyos diyo😂
Suralarıda görmüşüm, annemle babam beni buralarada götürmüş diye anar belki..

Gunaysss
İadelerceee
Bu ara hep iadeden gidiyoruz haydi bakalımm.
1 tane evden alınacak onu bekliyorum 1 tanede ben çıkıp iade edicem.
Yürüyüş olur banada yağmurda yurumeyi seviyorum.

Dün halı sildim esim cay dökmüş yine
Adam böyleee sinirlerime sinirlerime oynuyo
Cocuklar dökmüyor hep o hep o.
Koltukları silicem de nezaman henüz karar veremedim.
Bismillah diyip başlıcam.
Kart kesilince kurutmayi siparis vericem pesine robotu insallah.
Arabanin 1 kredisi ikisinide alıyor aslında
Maddi anlamda cok rahat dönemimiz değil yani ödemelerimiz yüksek alınınca ödenir diyorum bir sekilde artık.

Corba var sadece
Nohutlu pilav ve ciger sote yapıcam.
Oglan ciger yemiyor ona baska bisi yapıcam
Döner alırım gelirken olmazsa onu ısıtırım

Ben azalttim tarifi ve muhallebiyi nisastali yapiyor tarifler ben nisastali tutturamiyorum

Çok iyi geldi özellikle deniz kenarindaki kasırları gezdik bu ara hem deniz havasi ve köşklerin o tarihi dokusu iyi geldi
Gezerkende alyos ben senin yasindayken evin bahcesinden cikamiyormuyusum ne gezdin bee diyorum
Ormana gidiyos diyo😂
Hatırlamasa bile yeni her deneyim beyinde snaps oluşturuyor o yüzden anlamaz dememek lazım, onların sıkılmayacağı hale getirip değişik yerler görmesi değişik deneyimler edinmesi çok önemli bence. Hem dediğin gibi o sizinle gezme mutluluğu bile yeter.
Hem evde bebe bakmaktansa dışarıda bakmak daha kolay bence😁😁😙

Hatırlamasa bile yeni her deneyim beyinde snaps oluşturuyor o yüzden anlamaz dememek lazım, onların sıkılmayacağı hale getirip değişik yerler görmesi değişik deneyimler edinmesi çok önemli bence. Hem dediğin gibi o sizinle gezme mutluluğu bile yeter.
Hem evde bebe bakmaktansa dışarıda bakmak daha kolay bence😁😁😙
Cok şükür cok da seviyo ona gezmek olsun yeter ki.
Mesela park vs yok muzelerin etrafında geziyor öyle kilitli kapıları acmaya çalışıyor, cicek topluyor bahceden 🫠
O kırmızı halılı merdivenleri çıkmayı cok seviyor
Esim en son gittigimiz müzede bi koltuga oturttu altin varaklı falan dedim sünnet çocuklarına benzedi evladım herkes nasıl gülüyor.
Muhafızlar atımı getirin diye seslen cocuum dedim.
Şu verandada kuymaga ekmek banmak vardı beğ denize karşı diye konuşuyoruz
Egleniyoruz biz bilmem.
Umarım kızımda sever hep gezmeyi oğlan sevmiyor mesela.
Oysa onunlada gezmistik bir çok yer o sevmiyor.
Ozamanda sevmezdi.
Zoraki geliyordu.

Bugün yazlığa gitmesi gereken arabanın bagajında ki bahçe için gübreler vardı, eşim öğle tatilinden sonra bir saat daha izin almış birlikte gittik. Hava hafif yağmurluydu yazlığa bıraktık oranın pazarıydı eşime dedim pazarıda gezelim diye gezdik tabi ki pahalıydı 1 kilo domates, 1 kilo armut ve 1 kilo çilek aldık öyle iyi geldi ki hava değişimi. Yarın temizlik yaparım diyorum ertelemek de istemiyorum. Sabah çamaşır katladım, çamaşır hiç bitmiyor. Akşama ne yaparım bilmiyorum canım da hiç birşey yapmak istemiyor konserve açarım çorba yaparım yeter diyorum. Küçük kızım maviden kot mont almış kredi kartını vermiştim beğendim dedi kıyamadım 600 tl ye almış güzel günlerde kullan annem dedim. Eşimle bana da keçe terlik aldık ama çok güzeller alış veriş bitmiyor.

Ormana gidiyos diyo😂
Çok güzel bir anı olur. Anne babayla yaşanan güzel hatıralar günü gelip onlardan ayrılınca ya da onları kaybedince çok tatlı oluyor. Hatırlamasam bile mutlu olduğumuz günlerden fotograflar görmek mutlu ediyor. ❤️

Hanımlar biraz para geçti elime 2 tane 20 şer gramlık 24 ayar külçe aldım. 6 tane de çeyrek aldım. 50 dolar aldım onu da banka hesabına attım. Amacım seçimden önce elimden geldiğince birikim yapmak. Sonrasında ne olacağı belli değil. Kenarda köşede 3 kuruş dursun.

Hanımlar biraz para geçti elime 2 tane 20 şer gramlık 24 ayar külçe aldım. 6 tane de çeyrek aldım. 50 dolar aldım onu da banka hesabına attım. Amacım seçimden önce elimden geldiğince birikim yapmak. Sonrasında ne olacağı belli değil. Kenarda köşede 3 kuruş dursun.
Bereketli olsun

He yaaa bacım. Hep hayali entel dantel restaurant açmak ama sermaye yok. Bu dönemde bence risk çok. Al maaşını otur yerine diyorum 😅
Kız valla bizim müşterileri var biri mantı kurabiye o tarz hazır köfte meshur köftefiden alıp pişirip satıyorlar
Valla gece 12 kadar yetişemiyor diyor adam
Benim bile aklımda eşinle beraber yapabilirsin

Kız valla bizim müşterileri var biri mantı kurabiye o tarz hazır köfte meshur köftefiden alıp pişirip satıyorlar
Valla gece 12 kadar yetişemiyor diyor adam
Benim bile aklımda eşinle beraber yapabilirsin
Artık hersey hazıra döndü.
Özellikle çalışanlar için bence cok iyi cok da rağbet vardır eminim.

Back
X