- 21 Ağustos 2015
- 32.105
- 97.417
- 598
- 38
SarilalimmmmmSana bunu yapan hayat bize naapmaz be beybimm
Gel sarilalım
Bereketli olsun ablaEv temizliği en sevdiğim ama ev nankör ben ne yapayım camlar yağan yağmurlardan sonra berbat ötesi ama silinmesi gerek koltuklarımın da silinmeye ihtiyacı var örtü kullanmıyorum. Herkes evden gidince ne yapacağımı biliyorum ama bazen çok fazla hırpalıyorum kendimi o zaman kendime kızıyorum. Neyse benim de bir ortam yok diyorum. Önceki bayramlarda sarma sarardım baklava ve kalburabastı yapardım yemek olarak güveç, çorba hazırlık yapardım gelene yemek yermisiniz derdim hiç itiraz edene de rastlamadım. Kızlarım canlarım benim bu gün bana yeter artık anne dediler bayram bahanesine karınlarını doyurup gidiyorlar bir tatlı bir kahve yeter canını düşün dediler bu bayram bana izin çıkmadı neyse gönülleri olsun bu bayram onların istediği gibi olsun dedim. Kızlarım haklı gerçekten eltim bana her bayram iki oğlu iki gelini ve torunları ile gelir biz onlara hiç gitmeyiz çünkü birinci gün her yeri gezerler ikinci gün Çanakkaleye gider eltim akraba ziyaretine yani ben de dahil kimse gidemiyor bunun gibi akrabalar işte. Bu gün bizim burada elektrik kesintisi vardı sabah 10 dan akşam 17 ye kadar az önce geldi bir iş yapamadım yemeğim vardı tarhana çorbası ve makarna yaptım. Çamaşır makinesini çalıştırdım hemen bu gün bereketli bir gün oldu bizim için eşimle yaptığımız birikimle 10 gram bir bilezik aldık inşallah yine alabiliriz.
13.180 tl tuttu.
O harçlık verme olayını da yaşamışlığım varHoş buldum
Ben duruma yeni el atabildim ama elimizde borç dışında biraz borsa da para çok çok az altın ( toplasan 15 bin yoktur ) var. Araba yok ev yok ama akıllanmaz kocam hala yeni çıkacak ıphone bekliyor da alsın. Bir de sadece kendine değil ikimize de alalım diyor .
İnşallah benimki de bilinçlenir. Vallahi çocuk gibi artık harçlığa bağladım günlük 100 lira veriyorumBorçlar bitene kadar böyle . İki senelik 2 kredimiz var yüksek meblağ. Bir senelik orta kredimiz var. Onları erken bitiremem ama kredi kartlarını bu yıl içinde bitirme hedefim var.
Bende burada takılıp motivasyonumu yükseltmek istiyorum
Ayy o yorumlar beni öldürecek. İkimizin kocası yorum konusunda bir numaralar, bak bunu da buraya yazıyorum :)Ay bende azcik kocami cekistireyim.
Aksm kardesimin oglan video izliyo,Alya benim bilmez video malum telefon hala vermedim.Orda hayalet duymus.
Neyse biz inerken koyden,kahve icelim dedi,dag yolunda durduk.
Alya cisim geldi dedi ama karanlik ,yok cisim hayalet cikar burdan dedi
Yedi beni iste ruyasina girermis,kardesim niye veriyomus oglana oyle seyler izlesin diye izin.
Gece kacirirmis kesin Alya korkudan.Hic de kacirmadi cocuum.
Ayy göcum dememek icin zor tuttum kendimi
Cocuk egitmi mi biliyodunjz ben olmasam,kendi ablalarini biliyo,cocuklar 7/24 tabletle yasiyo.
Herkesin kendi tercihi,kardesim de olsa ben verme diyince vermicek mi?
Bilmis bilmis konusuyo deli ediyo benii
Ay aynıyız resmen . Bizim evliliğin 2.yılı hedefim 5.yıl bittiğinde ev ve arabamızın olması. Sizin kadar istikrarlı olursam olur gibiO harçlık verme olayını da yaşamışlığım var
Kızıyordum harcamasına,baktım ne desem boş.çektim elimi. Bayağı zaman geçti.bana kredi çekermisin karta o zamanın parasıyla 12 bin geldi ödeyemiyorum dedi.
Ben de çekerim ama tüm kartlarını bana vereceksin parayı da elime teslim edeceksin öyle şartla dedim.
Oo sen de bankaları geçtin kredi konusunda dedineyseki verdi ben takip ettim uzun bir süre. Toparlanınca verdim geri kartını.
Sonra ev alınca da tapuyu ortak yapalım dedim. Belki saçma ama o konuda güvenmiyordum. Senin üzerine olsun o zaman evin tapusu dedi. Ben kredi çektim.Araba için de o çekti.artık çalışmıyorum hiç takip etmiyorum. Bir borç çıkartırsan da arabanı satar kapatırsın evimi vermem diyorumsadece biraz birikim yapmış onu gösteriyor söylüyor. Bunu bile görmek şaşırtıyor beni. Ama borç kısmını hiç takip etmiyırum. Sormuyorum da. Ara sıra karta 15 binden aşağı gelmiyor diyor onu bile duymak istemiyorum :)
İnşallah sizin de zamanla birikime döner
5.yilda ev araba cok iddiali yav bu fiyatlarla hadi insallah yaparsinizAy aynıyız resmen . Bizim evliliğin 2.yılı hedefim 5.yıl bittiğinde ev ve arabamızın olması. Sizin kadar istikrarlı olursam olur gibi
Ben kredi kartını kocama bırakamam ya . Ta bekarlıktan borca alışmış babası yüzünden. Evlerine kaç defa haciz gelmiş. Babası yapmış .Bilinç altına işlemiş. Elimizde ki borçları bitireyim de okkalı bir ev borcuna sokunca ister istemez kemerleri sıkmak zorunda kalır.
ikinizinde sabrina hayranim kocalar konusundaAyy o yorumlar beni öldürecek. İkimizin kocası yorum konusunda bir numaralar, bak bunu da buraya yazıyorum :)
Borçla krediyle canım5.yilda ev araba cok iddiali yav bu fiyatlarla hadi insallah yaparsiniz
yok o kesin de pesinat ve krediler de cok can yakiyor Allah gonlunuze gore versinBorçla krediyle canım
Bereketli olsunnnBugün bir cumhuriyet altını bir de çeyrek aldım. Ağustosa kadar böyle bol bol biriktirmeye devam. Sonra kredi borçlarını kesmeye devam edecekler. O zamana kadar ne atsam kenara kardır.
hayirli olsun beybim oyle valla kresler huzurla gitsin gelsin insallahHayiirli kandiller bacimlar
Bugun cok sukur kizcemin okul kaydini yaptirdik.
5 ten acilan kapi 7 ye baglandiServisi,drama dersi derken kapidan silkelenip ciktik
Ev kredisi gibi cocugun okulu oderim artik.
İcime sindi ama, de pedagog falan var,brans derslerinin ogretmeni ayri.Robotik kodlaama,ingilizce falan .
Yazin etkinlik agirlikmiymis,ordan da bi cakacaklar,1 etkinlik okul 1 ettkinlik bizmis
Koci diyo sira onlara gelince kek borek yaptirirlar,velilere gelince gezdirirler diyo
Yemek isinden siyrilcam en azindan kvdeme kahvaltisini ayri,ogleni ayri gonderiyoem
Çok sevimdim babym kızın içinde senin içinde hayırlısı olsun kızının okulu.Hayiirli kandiller bacimlar
Bugun cok sukur kizcemin okul kaydini yaptirdik.
5 ten acilan kapi 7 ye baglandiServisi,drama dersi derken kapidan silkelenip ciktik
Ev kredisi gibi cocugun okulu oderim artik.
İcime sindi ama, de pedagog falan var,brans derslerinin ogretmeni ayri.Robotik kodlaama,ingilizce falan .
Yazin etkinlik agirlikmiymis,ordan da bi cakacaklar,1 etkinlik okul 1 ettkinlik bizmis
Koci diyo sira onlara gelince kek borek yaptirirlar,velilere gelince gezdirirler diyo
Yemek isinden siyrilcam en azindan kvdeme kahvaltisini ayri,ogleni ayri gonderiyoem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?