Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay bende ambulanss soforu gibi kart kullaniyorm yine.
Hesap karti ama yani yine gidiyr.
4 kargom cmrtsi teslim oldu,3 kargom var gelecek.
Kiza vegan sampuan,islak mendil aldim,beo kasinti kremi aldim,kendime parfum aldim.
Daha bb krem almam lazim .
Cocuklara bayram harcligi eur yapcm yarin.
22 yi gecti eur da masallah

Gündüz esim kızı aldı (baktı ev yeterince gergin kaçtı da diyebiliriz) parka götürdü
Ama 3 saat falan kaldılar
Kız geldiginde pertti saatde 6 falandı
Az bisi mantı yedi o da uyur uyanık halde yedi
Bi uyudu uyku o uyku.
Saat 23.00 saatlerinde bezini degistim hiccc
Cocuum nasıl yorulduysa bayıldı resmen cocuk.
Hala da uyuyo

Aiyy bi de naptım dedim cocuklarimla kendime göre yemek ayarladim ben sen disarda ye. Ya da ablan kabul ederse orada ye dedim.
Gitti o gazla izgara yaptırmış hepimize porsiyon ben et falan pek yemiyorum adana ancak banada adana yaptırmış.
Kendime icli kofte yapmistim (bu bataklikdan kurtulamiyorum) oturdum onu yedim
Aldigi kebabida yemedim.
Yarın oğluma ısıtırım
Dicem yine sen kendine göre al bişi ben bize göre yaptım.
Bu modeller bundan anlarlar.

Bereketli olsun abla

Ay bende azcik kocami cekistireyim.
Aksm kardesimin oglan video izliyo,Alya benim bilmez video malum telefon hala vermedim.Orda hayalet duymus.
Neyse biz inerken koyden,kahve icelim dedi,dag yolunda durduk.
Alya cisim geldi dedi ama karanlik ,yok cisim hayalet cikar burdan dedi
Yedi beni iste ruyasina girermis,kardesim niye veriyomus oglana oyle seyler izlesin diye izin.
Gece kacirirmis kesin Alya korkudan.Hic de kacirmadi cocuum.
Ayy göcum dememek icin zor tuttum kendimi
Cocuk egitmi mi biliyodunjz ben olmasam,kendi ablalarini biliyo,cocuklar 7/24 tabletle yasiyo.
Herkesin kendi tercihi,kardesim de olsa ben verme diyince vermicek mi?
Bilmis bilmis konusuyo deli ediyo benii

O harçlık verme olayını da yaşamışlığım var
Kızıyordum harcamasına,baktım ne desem boş.çektim elimi. Bayağı zaman geçti.bana kredi çekermisin karta o zamanın parasıyla 12 bin geldi ödeyemiyorum dedi.
Ben de çekerim ama tüm kartlarını bana vereceksin parayı da elime teslim edeceksin öyle şartla dedim.
Oo sen de bankaları geçtin kredi konusunda dedi neyseki verdi ben takip ettim uzun bir süre. Toparlanınca verdim geri kartını.
Sonra ev alınca da tapuyu ortak yapalım dedim. Belki saçma ama o konuda güvenmiyordum. Senin üzerine olsun o zaman evin tapusu dedi. Ben kredi çektim.Araba için de o çekti.artık çalışmıyorum hiç takip etmiyorum. Bir borç çıkartırsan da arabanı satar kapatırsın evimi vermem diyorum sadece biraz birikim yapmış onu gösteriyor söylüyor. Bunu bile görmek şaşırtıyor beni. Ama borç kısmını hiç takip etmiyırum. Sormuyorum da. Ara sıra karta 15 binden aşağı gelmiyor diyor onu bile duymak istemiyorum :)
İnşallah sizin de zamanla birikime döner

Ayy o yorumlar beni öldürecek. İkimizin kocası yorum konusunda bir numaralar, bak bunu da buraya yazıyorum :)

Ay aynıyız resmen . Bizim evliliğin 2.yılı hedefim 5.yıl bittiğinde ev ve arabamızın olması. Sizin kadar istikrarlı olursam olur gibi

Ben kredi kartını kocama bırakamam ya . Ta bekarlıktan borca alışmış babası yüzünden. Evlerine kaç defa haciz gelmiş. Babası yapmış .Bilinç altına işlemiş. Elimizde ki borçları bitireyim de okkalı bir ev borcuna sokunca ister istemez kemerleri sıkmak zorunda kalır.

Selam arkadaşlar. Bizde de hesaplar hep bendedir. Yıllardır evi ben çekip çeviririm. Eşim hem çok stresli hem de para yönetimi konusunu pek beceremiyor. Bir dönem iş icabı ayrı illerde yaşamak zorunda kaldık. İlk ay maaştan kirasını ayırmamış unutmuş falan. Sonra dedim ver bütün paranı bana ne lazımsa alırsın benim karttan. En azından ne kadar paramız olduğunu görelim dedim. O gün bu gündür öyle devam ediyor.

5.yilda ev araba cok iddiali yav bu fiyatlarla hadi insallah yaparsiniz

Kandilimiz mübarek edilen dualar kabul ve makbul olsun. Pazartesi sendorumunuda atlattığımıza göre yarın daha iyi daha güzel olur inşallah. Bu gün temizlik de yapamadım öylesine bir gündü anlamadım geçti bitti. Yemek var onun için rahatım. Bu rahatlık bugün bana yetti galiba.
Ev ile ilgili konuşulmuş evet ev sahibi olmak çok güzel, inşallah isteyen herkese nasip etsin. Kredi kartı yüklü geliyor diye bazen endişeleniyorum sonra sakin ol diyorum tabi bizde 3 adet kredi kartı kullanıyoruz. Hayat çok pahalı onun için diyorum eşim kahvaltıda tavada yumurta yemek isterse asla 1 tane kırdırmaz 2 veya 3 adet yer ne yapayım yumurta pahalı bir tane sana yeter diyemem kırıyorum. Mutfaktan tasarrufu sadece israf etmemek üzerine yapıyorum. Az az yemek yapıyorum. Ama kızlarım alışverişi çok seviyor onlara da hiç bir şey demem güzel güzel meslekleri olucak kollarında altın bilezikleri olucak bizlerden biraz fazla gitse ne olur diyorum.

Kandiliniz mubarek olsun canim kizlar dualarda bulusalim insallah
benimde 25 gunluk kart limitim 13 bin .3 bin civari benzin gider ikizleri krese getir gotur yapiyor esim bir de ise gidiyor. bayramda da kahvaltiya gidelim dedik .ancak yeter benzin
geriye kaldi 10 bin .biz her seyi karttan aliriz umar yeter haftalik menu belirlemeye devam

Hayiirli kandiller bacimlar
Bugun cok sukur kizcemin okul kaydini yaptirdik.
5 ten acilan kapi 7 ye baglandiServisi,drama dersi derken kapidan silkelenip ciktik
Ev kredisi gibi cocugun okulu oderim artik.
İcime sindi ama, de pedagog falan var,brans derslerinin ogretmeni ayri.Robotik kodlaama,ingilizce falan .
Yazin etkinlik agirlikmiymis,ordan da bi cakacaklar,1 etkinlik okul 1 ettkinlik bizmis
Koci diyo sira onlara gelince kek borek yaptirirlar,velilere gelince gezdirirler diyo
Yemek isinden siyrilcam en azindan kvdeme kahvaltisini ayri,ogleni ayri gonderiyoem

hayirli olsun beybim oyle valla kresler huzurla gitsin gelsin insallah

Çok sevimdim babym kızın içinde senin içinde hayırlısı olsun kızının okulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…