AminAllah kavustursun.
Annem ve babami Türkiye ye, kizimi hirvatistana tatile gönderdim. Bügün canim hic birsey yapmak istemiyor. Bir ekmek parasi harcadim bugün. Birikim yoktu bu haftasonu. Kizimin tatil alisverisi vardi. Yarin cocuk parasi yatacak, kumbaraya biriken paranin üstünü tamamlayip bir ceyrek alasim var.
Taksitli olunca fiyat artıyor bir çok yerde eğer çok aciliyetleri yoksa biriktirip peşin alanda fayda var birde netten almayi düşünürsen gittigidiyorda günün fırsatlarını takip et cnm çok uygun oluyor bir çok beyaz eşyayı oradan aldık bizBurger,mc 3-4ayda 1 defa belki götürüyorum.
Aslında boyle hem saglikli hemde bereketli oluyo
4tl 6tane hamburer ekmegi almis oldum.
Evde yaparim ne zaman isterse
Buzdolabinda saklayinca da s.k.t kadar bisi olmuyo.
Hafif ısıtıyorum.
Ayni sekilde sosisliyide,pizzayida evde yapıyorum.
Benim tost makinen kirildi
Elimden dustu parca pincik oldu.
Yenisini almam lazim
Bir de buhar kazanli ütü istiyorum
Ne ara nasil alıcam bakalım
Battaniye taksitim var 20×5 taksit suan bi o kaldı
taksitmi yaptirsam alsam acaba.
İdare ediyorum suan.
Para biriktirip nakit mi alsam.
Hic netten ürün almadimTaksitli olunca fiyat artıyor bir çok yerde eğer çok aciliyetleri yoksa biriktirip peşin alanda fayda var birde netten almayi düşünürsen gittigidiyorda günün fırsatlarını takip et cnm çok uygun oluyor bir çok beyaz eşyayı oradan aldık biz
Ürün eline ulaştığında servis gelip kuruyor cnm ve arizaliysa para ödemesini onaylamiyorsun parayi kartından cekmiyorlar ürünler eline ulaştıktan sonraki 3 gün içinde onaylaman gerekiyor zaten. Hataliysa yenisini gönderiyorlar ama tabi içine nasıl sinerse öyle yap sonra aklında kalmasınHic netten ürün almadim
Korkuyorum acikcasi bisi olsa bile geri iade falan filan
Bi bakicam burdaki dukkanlara fiyat ortalamasi ne
Sok a gelmisti 159tl gidip bakmadim deli gibi.
Gelir belki yine.
Amin sağol canım.Allah kavuştursun canim
İnsallah alabiliriz hazır dusmusken
Suan tursilin sıvı deterjanıni kullanıyoruz 55 yikamalik 10 TL ye aldık kupadan çokda memnunuz beyazlar içinde en iyisi omo ama çok pahalı bu yüzden perwoll aldık ama hiç bir fark etmedi bu yüzden beyazlarada renklilerede tursil kullanıyoruz kipadan almıştıkMerhaba kızlar
Bugün maaşımı aldım
Kredi kesilmiş kalanından tatil için birikime ayırdım bir çeyrek için ayırdım
A 101 de bingo sensitive mis kokulu çamaşırlar deterjanı aldım
Ilk kez bingo aldım hep Ariel alıyordum umarım hayal kırıklığı olmaz 18 tl,6 kg.
Çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz beyaz ve renklilerde?
Alo kar beyazı ve Alo color önerenler de oldu merak ediyorum indirimde denk gelirse alayım diyorumAlo,persil,bingo ve rinso bunlarin hangisi indirimdeyse onu aliyorum o ay.
Önceden arastiriyorum brösürlerden
Hic makinemden lekeleri cikmamis sekilde cikan camasir olmadi.
Yag meyve suyu vs dökülse camasirima ben o an mudahale ettigimden lekede hic kalmiyo.
Alo kar beyazı ve Alo color önerenler de oldu merak ediyorum indirimde denk gelirse alayım diyorum
Rinso bir kez almıştım çok da iyi gelmedi bana
Bingoyu ilk kez aldım bakalım..
Kuaför fiyatlarini bilmiyorum bayadır boya kesim yaptirmadim
Ama bursa kas-biyik 15tl
Kesim 25tl olsa
Dip boya 50
100tl halletmen lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?