Böyle az alıncada daha mı tatlı oluyo bereketimi olmuyo anlamadım ki
Az alınca bozulmadan bitiyorBöyle az alıncada daha mı tatlı oluyo bereketimi olmuyo anlamadım ki
300tl ile gidayi hallediyordum bu ay öyle olmıcak galiba
Cokmus baya yaAlmanyaya mı taşınsam ne yapsam. Geçen yıl 2.750 iken okul değiştirdik. 5 binin üzerinde servis ücreti ödedik. Eğitim için değil ama servisine verdiğim para içime oturdu resmen
Kesinlikle haklisinizBiz 5 kisiyiz ve ayda en az 500,-€ gida harcamamiz oluyor. Cocuklar büyüdükce masraflar cogaliyor. Ergen olunca doyuramiyorum. Ondan haric cep telefon faturalari, harcliklari, okul masraflari. Almanyada servis parasi yok, bu konuda sansliyiz. Okul yolu 3km den fazla olunca devlet yol parasini karsiliyor.
Üç çocuğum var ve beş kuruş servis parası ödemedim. Ya okul yakındaydı yürüdüler yada biletleri okul tarafından verildi.Almanyaya mı taşınsam ne yapsam. Geçen yıl 2.750 iken okul değiştirdik. 5 binin üzerinde servis ücreti ödedik. Eğitim için değil ama servisine verdiğim para içime oturdu resmen
Cok alinca ziyan oluyo birde birseyi ust uste alirasam yenmiyo bizdebende doyuramadım bir türlüepi topu 3 kişilik bir aileyiz..şaşırıyorum ne ara boşalıyo dolap..az alıyorum bende artık,hatta meyveyi taneyle..6 tane,hiç şaşmaz ama bozulmasın diye yani yanlış anlaşılmasın,brnim para biriktirme sevdam yüzünden değil yani
Benimkilerde öyle. Evde yapmaya çalışıyorum. Bizim elektrik her ay sabit su ile birlikte 95,-€.Sene sonunda saatler okunuyor ve farkı ödüyorum, az harcadıysam geri alıyorum. Geçen sene eski buzdolabım vardı onu attım ve bulaşık makinamı değiştirdim 186,- € geri aldım. Eski beyaz eşyalar çok elektrik tüketiyor.Kesinlikle haklisiniz
Benim oglum bide disarda yemek yemeye bayilyo
Bende alistirmak istemiyorum acicasi
Hamburger,pizza o tarz seyleri evde yapiyorum
Ama malzemeleri eksik oluncada olmuyo
İnternet geliyo her ay 73tl
Elektrik faturam gelmis 71tl
Hic bitmiyo ya
Aynı bendede öyle.Cok alinca ziyan oluyo birde birseyi ust uste alirasam yenmiyo bizde
Misal muz aliyorum bi yiyolar 2gunde bitiyo
ooo yiyolar alim diyorum yuzune bakmiyolar sonra ara veriyorum almiyorum biraz.
Evet simdikiler A++falanBenimkilerde öyle. Evde yapmaya çalışıyorum. Bizim elektrik her ay sabit su ile birlikte 95,-€.Sene sonunda saatler okunuyor ve farkı ödüyorum, az harcadıysam geri alıyorum. Geçen sene eski buzdolabım vardı onu attım ve bulaşık makinamı değiştirdim 186,- € geri aldım. Eski beyaz eşyalar çok elektrik tüketiyor.
Buzdobıda ötüyor 15senelik oldum beni emekliye ayır diyeEvet simdikiler A++falan
Ömür biter masraf bitmez.
Bnde gcen sene hem bulasik hem camasir mak. Degistirdim.Buzdobıda ötüyor 15senelik oldum beni emekliye ayır diye
Cok alinca ziyan oluyo birde birseyi ust uste alirasam yenmiyo bizde
Misal muz aliyorum bi yiyolar 2gunde bitiyo
ooo yiyolar alim diyorum yuzune bakmiyolar sonra ara veriyorum almiyorum biraz.
Her markete girip cikiyorumahanda aynı benimkiler..varken yemezler,yokken ararlar..
az önce çağrıya girdim,çok duydum sizlerden,bakayım azcık dedim..ıvır zıvır 34 lira tuttu yav..hakkaten açken ben ben değilmişim onu tamamen anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?