- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Ya bu da yer etti galiba sizin kumrular gibiLellim benimde kumrularım var, ama iki tane eşime diyorum bunlar sevgili kışın camın önüne ekmek kırıntısı koyuyorum ama daha uzun süre dayansın diye eşime buğday aldırmıştım yem bitti tabii şimdi gelip camı tıklatıyorlar eşim aldı yine koyucam öyle hoşuma gidiyor ki ağızlarına bir lokma alıp etrafı gözetlemeleri ah can korkusu diyorum.
Bereketli olsun canımKızlar selam vereyim ev iş ben fırsat bulamıyorum ya şimdide yemek yapıyorum esim 8 gibi geliyor musakka makarna cacık menim bu ay bı çeyrek aldım hedef bir bilezik bakalım nasip artık sizler nasılsınız anneler gününüz geç oldu ama kutlu olsun
Bizim evde yüksek kat camlarına da çok gelir martı. Arada koyduğum oldu ekmek simit ve pirinç pilavı :) karşı blokta 20. Kattta birisi tabakla birşeyler koyuyor. Orayı öğrenmişler artık sürekli geliyorlar. Benim eve o kadar gelmediler. Alışınca gelirler.Martım var her sene besliyorum
Bence ayni martı 2 bahardır karsi evin çatısına yumurtlayıp büyütüyor
Her bu zamanlarda benim camın önünden gitmiyor.
Aciktikca gelip bağırıyor cama gaga atıyor bakmaksak.
3 tanelermis yavrusu getirmis görebilecegim yere
Ekmek, su verdim pek yemedi
Simit verdim
Pizza vardi 2 dilim ay nasıl yedi onlari köftee
Sabah beri onu besliyoruz.
Ne yer pekde bisi bulamadım nette
Börtü böcek yiyorlarmış.
Solcan mı bulim sana ben ye ekmeni işte da
Bence o martı alışmış size. Biz Elayla koyduk perdenin arkasından uzaktan izlemeye çalıştık. Geldi tam yiyordu. Bizi görünce uçtu gitti. Sürekli koymuyorum. Çünkü bizim bloğun önünde çimlerde çocuklar oynuyor. Çocukların kafasına dökülmesin diye çok koymak istemedim. Karşı bloğun önünde sıkıntı yok.Ya bu da yer etti galiba sizin kumrular gibi
Gecen bahardada böyle yavrular çıktı sonra gittiler.
Catıya atiyoruz bazen, bazende camın önüne
Bisi istiyor bazen anlamiyorum su ekmek veriyoruz yemiyor bagiriyor yinede ne derdi var bilmiyorum ki
Cam acikda olsa korkmuyor alisti
Alya izliyor camdan onu kaçmıyor.
Allahın dilsiz kulları
Dun çok yoğundum çok da yoruldum. Aksama da yemekli misafirim vardı. Vallahi bünyem hafta ici misafiri kaldirmiyor ama kocasi vardiyalı çalışıyor hafta sonu da denk getiremedik bir turlu. Çağırmasam buyukbas beynimi yedi ne zaman çağırcan diye. Onlar Ramazanda çağırmışlardı. Sonra yine denk getiremedik adam Hatay'a göreve falan gitti kaldı.Bereketli olsun canım
Calışan gelemiyor beybide yoğun
Ancak yetisiyorsunuzdur Allah kolaylık versin zor ya
Çocuklar çok seviyor kursları pisletmeseler iyi olcakYa bu da yer etti galiba sizin kumrular gibi
Gecen bahardada böyle yavrular çıktı sonra gittiler.
Catıya atiyoruz bazen, bazende camın önüne
Bisi istiyor bazen anlamiyorum su ekmek veriyoruz yemiyor bagiriyor yinede ne derdi var bilmiyorum ki
Cam acikda olsa korkmuyor alisti
Alya izliyor camdan onu kaçmıyor.
Allahın dilsiz kulları
Kız kimdi biri daha kocasına büyükbaş diyoduDun çok yoğundum çok da yoruldum. Aksama da yemekli misafirim vardı. Vallahi bünyem hafta ici misafiri kaldirmiyor ama kocasi vardiyalı çalışıyor hafta sonu da denk getiremedik bir turlu. Çağırmasam buyukbas beynimi yedi ne zaman çağırcan diye. Onlar Ramazanda çağırmışlardı. Sonra yine denk getiremedik adam Hatay'a göreve falan gitti kaldı.
Sadece Ben derim bu topikte buyukbas diyeÇocuklar çok seviyor kursları pisletmeseler iyi olcak
Kız kimdi biri daha kocasına büyükbaş diyodu
Bende pertim hafta içi kimse gelmesin
Haftasonu da iş yapıp topluyorum ev düzeliyor dağılmasına kimse gelmesin
En iyisi hiç kimse gelmesin
Ben zati gitmiyorum
Büyükbaş eheheheeeDun çok yoğundum çok da yoruldum. Aksama da yemekli misafirim vardı. Vallahi bünyem hafta ici misafiri kaldirmiyor ama kocasi vardiyalı çalışıyor hafta sonu da denk getiremedik bir turlu. Çağırmasam buyukbas beynimi yedi ne zaman çağırcan diye. Onlar Ramazanda çağırmışlardı. Sonra yine denk getiremedik adam Hatay'a göreve falan gitti kaldı.
Aktüel ürünler adetli geliyor. Bazen orada çalışanlar alıyor geleni de :) Erken gitmesinde fayda var. Açılmadan kapıda beklemek lazım :)Hava güzel sabah sabah işlendim yine duramadım. Balkondaki zeytinleri topladım baktım tadları acı onları attım. Salçalarım az az kaldı onlar için kavanoz ayarladım yıkadım kurusunlar onlarıda bir ara doldururum. Çiğ süt aldım yogurt mayaladım bu gün yemek işim yok dünden hepsini yapmıştım. Hem biraz yürüyüş olsun hemde markete uğradım carrefourda patates 11.90 tl 2 kilo kadar aldım 30 m boy yumurta 61 tl aldım tavuklarda da yüzde 25 indirim vardı ama almadım elimdekilerle sıcakta zor oluyor. Eşimde a 101 den yarın için bahçede kullanmak için el arabası bakmış yarın erken gel abi demişler her magazaya gelmiyormuş bakalım alabilecek mi piyasa fiyatına göre oldukça uygun dedi eşim. Akşam trendyoldan iki tane rahat efil efil pantolon aldım bakalım göründükleri kadar güzel mi yaz için aldım. Şimdi biraz dinleniyorum gece de uyuyamadım çok istiyorum akşam başımı yastığa koydugum gibi uyumayı ama olmuyor sabaha kadar deliksiz bir uyku istiyorum inşallah uyurum. Eşimi bu konuda çok kıskanıyorum başını yastığa koydugu gibi uyuyor.
Alisti tabi balık veriyorum arada bebekleri var diye sadece ona veriyorum ana yureğiBence o martı alışmış size. Biz Elayla koyduk perdenin arkasından uzaktan izlemeye çalıştık. Geldi tam yiyordu. Bizi görünce uçtu gitti. Sürekli koymuyorum. Çünkü bizim bloğun önünde çimlerde çocuklar oynuyor. Çocukların kafasına dökülmesin diye çok koymak istemedim. Karşı bloğun önünde sıkıntı yok.
Gule güle kullanHava güzel sabah sabah işlendim yine duramadım. Balkondaki zeytinleri topladım baktım tadları acı onları attım. Salçalarım az az kaldı onlar için kavanoz ayarladım yıkadım kurusunlar onlarıda bir ara doldururum. Çiğ süt aldım yogurt mayaladım bu gün yemek işim yok dünden hepsini yapmıştım. Hem biraz yürüyüş olsun hemde markete uğradım carrefourda patates 11.90 tl 2 kilo kadar aldım 30 m boy yumurta 61 tl aldım tavuklarda da yüzde 25 indirim vardı ama almadım elimdekilerle sıcakta zor oluyor. Eşimde a 101 den yarın için bahçede kullanmak için el arabası bakmış yarın erken gel abi demişler her magazaya gelmiyormuş bakalım alabilecek mi piyasa fiyatına göre oldukça uygun dedi eşim. Akşam trendyoldan iki tane rahat efil efil pantolon aldım bakalım göründükleri kadar güzel mi yaz için aldım. Şimdi biraz dinleniyorum gece de uyuyamadım çok istiyorum akşam başımı yastığa koydugum gibi uyumayı ama olmuyor sabaha kadar deliksiz bir uyku istiyorum inşallah uyurum. Eşimi bu konuda çok kıskanıyorum başını yastığa koydugu gibi uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?