Üstüne bastın ayağını kaldıır kıs tam olduSadece Ben derim bu topikte buyukbas diye
Kurban da geliyor bakalim napcaz
Şeye benzedi seninki
Bu havada gidilmez güneşli günde gidilmez aslında hiç gidilmez
Güldürdün yaaaSelammm
Nöruyonuz
Bu sabah 7.30da uyandim esime ütü yapıyordum (ütüden nefret ettigimden hep son dakikaya bırakırım)
Esimde kalkmış lavoboya gececk beni gördü durdu sen napıyosun dedi?
Ee ütü dedim.
Bugun ne dedi Cuma dedim.
Ee 19 mayıs ya işe gitmicem ya insallah oglanıda uyandirmadım dedi (uyandircaktım valla) lan ben çayı bile demledim ne demek tatil!!!
Adama diyorum ki ben nefret ettigim halde kalkıp utü yaptım allasen işe git okadar utuledim dedim bi gidip gelseydin baridiyorum hala ee yok artık dedi.
Ee kahvaltı et bari dedim çay demledim uyucam dedioyy beni beni
Akıl gitti a dostlar bende.
Sonra bayadır tuzbabaya gitmek istiyordum dedim o ki evdesin oraya gidelim
Tuzbabaydı, yildız parkiydı, ortaköydü derken eve gelmemiz bu saat oldu.
Kumpir yememsitim bayadır nekadar pahalanmış.
Hadi geldik yiyelim dedik ama adim atsan para.
Yok otoparkı, yok giriş ücreti kalabalığı söylemiyorum bile.
oturacak yer bulamıyorsun
Sahilde boş yer yok az denize bakim desen imkansız.
Resim cektirenlerden falan sıra beklemek lazım.
Eve geldik ama damla yemek yok evde.
Kimse acikmasın dedim acıkana kahvaltılık
Alyosa da yapcam bisi artık
Onun yemegi olmayınca sadece bi kendimi suçlu hissediyorum.
Çünkü kuru seyler hazır seyler hala cok yedirmiyorum kabizligindan sebep.
Simit aldirtti ama 2 kutu ayran icirttim yanında
Disarida simit yemeyi cok seviyor 2 kuslara 1 kendine.
Her ciktigimizda aldirtir.
Ay ben de ısıkta hıc uyuyamam.Alyayı da alıstırmadım,o da karanlıkta uyuyoİyi geceler kızlar,
Yine geceye kaldım.
Bu ara uykuya zor dalıyor. Bugün uykum geldi dedi hadi anne dedi. Hazırlandık odaya geçtik. Kitap okurken etkinlik kitabı var onu yapıyordu. Sonra biraz daha yapmak istedi. Hevesi varken engel olmayayım dedim.
Yatağa yattı. Artık bana sen alttaki yatağa yat diyor. Yakında odadan da kovarbüyüyorlar ya. Çok özleyeceğiz yanına yatıp sarıldığımız geceleri aa dostlarr :)
Bu ara gece lambası takmayalım, odanın kapısını kapatalım diyor. Karanlıkta uyuyacakmış. Hiç tamamenn karanlığa alışsın istemiyorum. Sonra başka yerde başkq evde uyuyamayacak.
Bir tane başımda var ışık ve tık sesten uyanan adam bir tane daha istemiyorum.
Neyse bugün eşim geç geldi. Ela da okulda yemek yemiş. Köftw çıkartmıştım buzluktan istemedi. Sadece çorba yerim dedi. Yeşil mercimek çorbası yapmıştım onunla yoğırt yedi. Ben de turşu kavurdum kendime. Makarna vardı.
Airfryerde pırasalı kıymalı krep bohçayı deneyecektim. Önceden fırında yapıyordum.
İçini yaptım. Dışını yarın sabah krep yaparım kahvaltıda. Akşama da kalan krepleri yemeğe çeviririm. Yanına da evdekiler yeter. Okula bırakınca arkadaşa uğrayacağım.
Bugün Elanın olmayan kıyafetlerini toparladım. İki kuzenime ayrı ayrı, bir iki parçada arkadaşın kızına veririm.
Dolap doldu yığınla.
Kendime uzun tişört baktım. Yeğenime tayt. Arkadaşın kızının doğum gününe de yazlık pijama takımı. Perşembe avm ye gideceğim ona göre karar veririm.
Yok artık kuru kuru mu gelmısSelammm
Dün aksam geldi gorumcem esimle
Valla Allah biliyo bilerek soğuk davrandım icimden bişi bile yapmak gelmedi.
Kek yaptım yemek yaptım zorla yaptım icimden gelmedi yapmak.
Bunlarda ne görgü var ne adap bilmek var bombos insanlar bak köyden geliyosun dimi insan bisi alir gelirken ne bilim
Hic bisi almadan cocugun eline alirsin yok arkadaş insanlık sıfır. Bu illa büyük bisi diil 1 köy ekmegi getirirsin misal bi kilo bisi yok.
Kendi ablasiyla, abisiyle(kaynımla) olan sorunlarını anlatıyor bana
Siz hep kopuktunuz yeni bisi değil bunlar dedim.
Oturdu 2-3 saat gitti kuru gürültü işte
Boşuna baş ağrısı insanlar.
Dedim açık açık da gitsin söylesin diye ben onlar hakkında bisi duymak bilmek istemiyorum
Abinede söylüyorum dedim bana anlatma bisi olursada bilmek istemiyorum gitmemde diye dedim
Umarım söyler benden umutlarını kessinler
Umarım.
Vallahi o zaman elbisenin linkini ya da markasını alayımDugunde kız yıne bırakmadı benı yerımdsn kalkamadım.
Ama elbısemı herkes sordu
Cıdden verdıgım paraya degdı .
Bı kadın hatta masaya yanıma geldı,soylemeden edemıcem bu dugunun en guzel kıyafetı sızınkı dedı
Abla dıcektım sunu mıkrofonla soyleyeydın keske föfmdkmf
Kvdme de bı akraba,manken gıbı gelının dedı kocam aldıgım ıltıfatlara dayanaamdı ortamı terkettı
Icı goturmuyo adamın resmen
Elbısem suydu.Yakın kuzen vs dıgunu varsa,cıdden cok guzel.Ben cok sevdım.Ama ıste bıdaha nerde gıyebılırım hıc bılmıyormVallahi o zaman elbisenin linkini ya da markasını alayımsenin beğendiğini kesin ben de beğenirim tarzımız uyar gibi geliyor
Çoook güzelmiş gerçektennn, bayıldım. Ama bana daha genç işi mi kalır ki 38 yaşındayımElbısem suydu.Yakın kuzen vs dıgunu varsa,cıdden cok guzel.Ben cok sevdım.Ama ıste bıdaha nerde gıyebılırım hıc bılmıyorm
Anacım ben de 36 yımÇoook güzelmiş gerçektennn, bayıldım. Ama bana daha genç işi mi kalır ki 38 yaşındayım
Dicektim ki belki hosuna gidiyor (malum göstermeyi seven bir kitlede var) ama farkinda değilmiş demekAy bıde noldu,dugun bıterken.Gencler tabı alkollu,evlenenler zaten kucuk bızden 10 yas.Arkadasları da oyle.Bı kız bayagı derın yırtmac gıymıs,hafıf alkolde var.Herkes vıdeo alıyo elınde telefon.Kızın oynadıkca heryerı gozukuyo
Attım kendımı pısteTanımadıgım kızın etegı cekıstırıyorm ,kızda korktu ama napim acayıp durumdaydı.Bırtane de arkadası uyarmadı ya Kocı dıyo kız korktu.Napım dedım herkes vıdeoya alıyo ,yanı hos olmadı atıp kendımı ortaya etegını cekmem ama analık refleksı Sonra kıza dedım yanı kusura bakma,bı an refleksle cektm dıye.Yok olur mu tesekkurler uyardınız dedı anlastık
Eskiden gece lambasız uyuyamazdı.Ay ben de ısıkta hıc uyuyamam.Alyayı da alıstırmadım,o da karanlıkta uyuyoHolün ısıgı acık bırak kavgası var bızım evde de
Kocı gececı olunca holun ısıgı acık bırak dıyo,bız uyuyamıyorz oyle.Mutfagı acık bırak ozaman dıyo,onu bıle unutuyorm valla cogu zaman.
Kapıyı acıyo dırek soylenıyo geceBak yıne kapalı butun ısıklar dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?