Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi gecelr bacımlar
İsyerinde huniyi takıp geziyorm
Elemanlardan biri raporlu gıda zehirlenmesinden.
Bana kitlendi heersey.
Aksm ben yarın ögleden sonra olmucm diyorum.
Yani senede 1 gün cocumun günü
Baby hakkın senin bisey demiyorm ama su ofis bi oturaydı oyle daha iyi olurdu diyo bana.
30 agustosta 4 gun izin istedim muhtemelen aynıSını diyip vermick.😣
Alya cok heyecanlı bugun cıldırdı sevincten tabaklarını falan gordu
Kostu anne seni cok swviyorm diye sarıldı.
Herkes diyo bunu nasıl boyle egittin😅
Bizimkilerden duymuyorz böyle laflar falan.
Cok sevdim o da bana karsı bos degil bence dedim.
Yani herkes cocugunu sever tabiki ama Alya benim yasama sevincim,hayata tutunma sebebim.
Bence cocuklarda anlıyor o gecisi.
Düssem Alya kaldırırmıs gibi geliyor bana.
Hanı ona büyük büyük yükler yüklemek istemem ilersi icin.
Kendi hayatı olsun,annem napar diye düsünmesin isterim.
öyleli iste.
Duygusalım bugunlerde.
Kız büyüyor bana yoldas oluyor.
Iyiki doğmuş Alya kuş
He evet yoldaş oluyor canim gratis harcamalarına takı harcamalarına kıyafet harcamalarına da yoldaş oluyor masallah benden çok harciyor🤣

Cok gecmis olsun leyli
Ne var dikkat etseler
Ah su yaşlıların huysuzlugu
Daha da dikkat etmezse gozune vuracağını birdaha goremeyecegini söyle bari.
Anneminde şekeri yüksek o da dikkat etmez ama ilacını kullanır
Ben söylüyorum bak ayaklarını keserler gozun görmez olur ben kendime bakamıyorum iyi bak kendine diye
Diyoruz cnm anlamiyor
Annemde tansiyon var mesela o yerse kacirirsa fazla hemen ilacini alir ya da aksam yemez.
Tuzsuz ekmek falan yer yine idare ediyor kendini
Babam laftan anlamiyor.
Ama korkmuş öyle anladık
Yaralari hep vardi ama dagilmis bir de şiş suan ayakları
Öyle olunca korktu biraz.
Yatış falan yapsalarsa sıkıntı annem tek başına nasil ugrasacak.
Kardesim calisiyor benim malum kız pesimde oglanin okulu simdi.
Yardimci olacak baska kimsemizde yok.
Annem tek başına kadin ugrasacak onada yazık

Diyoruz cnm anlamiyor
Annemde tansiyon var mesela o yerse kacirirsa fazla hemen ilacini alir ya da aksam yemez.
Tuzsuz ekmek falan yer yine idare ediyor kendini
Babam laftan anlamiyor.
Ama korkmuş öyle anladık
Yaralari hep vardi ama dagilmis bir de şiş suan ayakları
Öyle olunca korktu biraz.
Yatış falan yapsalarsa sıkıntı annem tek başına nasil ugrasacak.
Kardesim calisiyor benim malum kız pesimde oglanin okulu simdi.
Yardimci olacak baska kimsemizde yok.
Annem tek başına kadin ugrasacak onada yazık
Geçmiş olsun canım

Selam kızlar yarın doktora gideceğiz.Çocuk için. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz hatta karar verdik.Malum yasımız var beklemeyelim dedik.Çok heyecanlıyım inş tutar.Surec nasıl olacak bakalım yarın tahlil falan yapar bilgi verirler galiba.Bu arada dün regl oldum, asilama reglnin 2.ya da 3. gününde yapılıyormuş.Tabi hemen yarın yapılmaz 😆 hayırlısı bakalım.Allah iste kulum vereyim diyor.Allah'ım senden istiyorum inşallah bir kız bir oğlum ikizim olur 😊
Üçüze de hayır demem 🤣

Selam kızlar yarın doktora gideceğiz.Çocuk için. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz hatta karar verdik.Malum yasımız var beklemeyelim dedik.Çok heyecanlıyım inş tutar.Surec nasıl olacak bakalım yarın tahlil falan yapar bilgi verirler galiba.Bu arada dün regl oldum, asilama reglnin 2.ya da 3. gününde yapılıyormuş.Tabi hemen yarın yapılmaz 😆 hayırlısı bakalım.Allah iste kulum vereyim diyor.Allah'ım senden istiyorum inşallah bir kız bir oğlum ikizim olur 😊
Üçüze de hayır demem 🤣
İnş hadi bakalım ücüz geliyor😍

Üçüze de hayır demem 🤣
Aşılamayı hiç bilmiyorum. Ama tüp bebekte ikiz üçüz olma ihtimali daha garantili.
Allah gönlüne göre versin, ve Allah şimdiden kolaylık versin😆 Hiç ne ikiz ve üçüz düşünemedim, tüp bebek yaptırırken 35 yaşında olduğum için iki embriyo koyulacağını duyduğumda da bir anlık korku sarmıştı😅🤭

Bunlar dönem dönem oluyor demek.
Banane banane banane diye seri bir sekilde takmisti bir ara benim kizda
Bi de omuz silkiyordu derken.
Simdi unuttu.
Bayadir demiyor
Bisi cikiyor bi dönem hep onu soyluyor sonra unutuyor.
Sizinkiler yine hafif kalmış.Ela da okula başladığı ilk gün, Allah belanı versin öğrenmişti. Ben de güzel söz değil bir daha söyleme dedim. Bir kaç kere yine söylediği oldu.Sonra Allah belanı desem demeye başladı. Bir kaç gün uyardım. Şükür unuttu.
Güzel konuşan çocuuuuumu da okul da bozuyorlardı 😅

Evi otel gibi kullanıyor zaten bende görmuyorum ki
Ayy bu annelerin küçük kardeşlere pışpışlığı yokmu🤐
Benim annem de en küçük kardeşime ( benden 20 yaş küçük kardeşime) öyle... Biz gidince bile kahvaltı yaparken, onu da çağıralım der. Yemek onun sevdiği şeyleri yapar. Evlenmeden önce de meyvesine kadar ayağına getirirdi. Herşeyine pışpış yaptı.
Ben bu davranışını biraz, biz küçükken yoğun çalıştı yeterince vakit ayıramadı,hepimize yetemedi vs onun içinde kalan uhdeye bağlıyorum.

Sizinkiler yine hafif kalmış.Ela da okula başladığı ilk gün, Allah belanı versin öğrenmişti. Ben de güzel söz değil bir daha söyleme dedim. Bir kaç kere yine söylediği oldu.Sonra Allah belanı desem demeye başladı. Bir kaç gün uyardım. Şükür unuttu.
Güzel konuşan çocuuuuumu da okul da bozuyorlardı 😅
Yaaa ama çok tatlılar❤️❤️

Benim küçük kız da salak kelimesini öğrenmişti uyardım demedi

Sonra bir gün ablasına sinirlendi malak dedi o ne demek dedim

Şeyyy salak dicektim de demedim ama bende malak dedim dedi🤣🤣🤣çocuğum aynı kapıya çıkıyor zaten😜😜😜

Selam kızlar bugün doktora gittik
Rahmim gerideymiş, yumurtaliklarim olması gereken yerde değilmiş.
Yumurtalik sayım güzelmiş.
Doktor yaş itibari ile tüp bebek dedi.
Aşılama şansı çok azmış.
Kan verdim hormon testleri yapılacak.
Salı günü anestezili hsg , rahim filmi cekilecek, doktor bakalım dedi.
Eşimden de sperm testi istedi.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Sabahtan beri başım ağrıyor geçmedi, biraz üzüldüm ağladim netten baktım rahmin geride olması falan 10 kadından 1 inde olurmuş, doğuştan olurmuş falan o da beni bulmuş.5 sene önce doktora gitmiştim kadin doktor hiç bunlardan bahsetmemisti

Back
X