- 1 Mart 2010
- 45.251
- 115.493
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım uzme sakın tatlı canıniSelam kızlar bugün doktora gittik
Rahmim gerideymiş, yumurtaliklarim olması gereken yerde değilmiş.
Yumurtalik sayım güzelmiş.
Doktor yaş itibari ile tüp bebek dedi.
Aşılama şansı çok azmış.
Kan verdim hormon testleri yapılacak.
Salı günü anestezili hsg , rahim filmi cekilecek, doktor bakalım dedi.
Eşimden de sperm testi istedi.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Sabahtan beri başım ağrıyor geçmedi, biraz üzüldüm ağladim netten baktım rahmin geride olması falan 10 kadından 1 inde olurmuş, doğuştan olurmuş falan o da beni bulmuş.5 sene önce doktora gitmiştim kadin doktor hiç bunlardan bahsetmemisti
hayırlı olsun çok sevindim canımYaaa evettt subu bilgisayar mühendisligi geldi cok şükür
Gelmez dediler bilg. Muh. Cok ceker dediler ama geldi cok şükür
Soran merak eden hemen yazan canımmmlarrr hepinize ayri ayri tesekkur ederimmmm
Cansıniz balsıniz
Çok sevindim.Hayırlı olsun.Yolu ,şansı açık olsun.Yaaa evettt subu bilgisayar mühendisligi geldi cok şükür
Cansıniz balsıniz
Merhaba,Selam kızlar bugün doktora gittik
Aşılama şansı çok azmış.
Sabahtan beri başım ağrıyor geçmedi, biraz üzüldüm ağladim netten baktım rahmin geride olması falan 10 kadından 1 inde olurmuş, doğuştan olurmuş falan o da beni bulmuş.5 sene önce doktora gitmiştim kadin doktor hiç bunlardan bahsetmemisti
Tebtik ederim canimYaaa evettt subu bilgisayar mühendisligi geldi cok şükür
Cansıniz balsıniz
Hadi hayırlı olsun ilk aklıma sen geldin lelli oğlan naptı işteydim yeni geldim numarası olsada arasam dedim akrabam olsa bu kadar sevinmezdim valla çok mutlu oldum mühendis yiğenim var diycez artıkYaaa evettt subu bilgisayar mühendisligi geldi cok şükür
Cansıniz balsıniz
İnşallah canım sağolasınCanım uzme sakın tatlı canıni
Ne imkansızlar duyuyoruz goruyoruz Rabbim en guzelini nasip etsin insallah
38 yaşındayım.Teşekkür ederimMerhaba,
ara sira yazarim burayada. Öncelikle yeni evliligin hayirli olsun, bir ömür mutlu olursunuz insallah.
Cocuk konusana gelince…
Türkyede doktorlar sanki cok cabuk tüp bebek tavsiye ediyor? Cok okuyorum bunu cünkü. Yasin kac biliyorum ama ben kizimi 42 yasimda dogurdum, arkadasim 40, obir arkadasim 43. Hepimizin ilk cocugu ve tedavisiz.
Cocuk yapmaya karar verdigimde 41 yasindaydim. Doktorumla konusdugumda, özelikle avrupada artik cogu kadin 40 dan sonra ilk kez dogum yapiyor demisti. 6 ay dene dedi, hamile kalmazsan eger baska yollari konusuruz demisdi. Strese gerek yok dedi. Hakli cikti, o konusmadan 3 ay sonra hamile oldugumu ögrendim.
Bu arada 40 yasinda dogum yapan arkadasiminda rahimi gerideydi, oda sorun yasamadi. Umudunu kesme sakin, dedigim gibi burda 40 yasindan sonra dogum yapan cok ve gayet normal.
Gönlüne göre olur hersey insallah.
Yaaa cok tesekkur ederim canimHadi hayırlı olsun ilk aklıma sen geldin lelli oğlan naptı işteydim yeni geldim numarası olsada arasam dedim akrabam olsa bu kadar sevinmezdim valla çok mutlu oldum mühendis yiğenim var diycez artık![]()
Berencim ben çocuk düşündüğümüzde ilk kontrol amaçlı doktora gittiğimde bana hemen hamile kalırsın demişti. Sonra bana kızamıkcık aşısı yapalım, çünkü gebelikte geçirilirse çocukta işitmeme vs gibi sıkıntılar olabilir dedi. Ama bu aşıyı yapınca 3 ay korunacaksınız dedi.Aşı oldum 3 ay geçti korunmayı bıraktık. 8 ay sonra doktora gittiğimde, ilaç ve tedavi için rapor almak istedim, direk tüp bebek raporu verildi.Selam kızlar bugün doktora gittik
Aşılama şansı çok azmış.
Yaaa çok sevindim kuzum, hep dualarımda vardı.Yaaa evettt subu bilgisayar mühendisligi geldi cok şükür
Cansıniz balsıniz
yumurta ve sperm varsa gerisi inan hic problem degil .insanin morali bozuluyor haklisin da benim rahim komple ters hic problem olmadi o kisimSelam kızlar bugün doktora gittik
Aşılama şansı çok azmış.
Teşekkür ederimyumurta ve sperm varsa gerisi inan hic problem degil .insanin morali bozuluyor haklisin da benim rahim komple ters hic problem olmadi o kisim
Yaaa üzülme lütfenSelam kızlar bugün doktora gittik
Aşılama şansı çok azmış.
Ay cok sevindim hayırlı olsun canımYaaa evettt subu bilgisayar mühendisligi geldi cok şükür
Cansıniz balsıniz
Tebrik ederimYaaa üzülme lütfen
Benim Cift rahmim varmis ilaçlı rahim filminde cikti
cocugun olmaz dedi dr rahim duvarı sıkıntılıymıs olsada dusermis oyle demisti
2 tane civcivim var ya biri ergenius
Adam ceketi atsa hamile kaliyom ben
Sakın moralini bozma Allah izin verdiyse olmaz denilen hersey olur
Ay cok sevindim hayırlı olsun canım
Gorumcemin kizi da tip kazandi![]()
Ay ananenm rahmetli aynıııUyuyormus duymamis ev döt kadar ben oglan odadan ciksa duyuyorum
Umru diil anlıcan.
Annem ogluna demez bile babani hastaneye götürdük
Oglu ugrasmasin yeter ki.
Biz ugraşalım.
Mesela kardeşim esimin yerinde acilde olsaydi annem onu eve yollardi git uyu oglum ise gitcen diye.
Ama benim esim olunca umursamıyorlar.
Sanki mecburmus gibi.
Bende anneme sitem ettim dün elin adamı mecbur degil dedim.
Cunku olay burda babamin ihmalsizligi
Insülinini vurunmuyor
Tedavisini olmuyor
Yaralariyla oynuyor daha kötü yapiyor
Perhiz asla yapmiyor
Ee biz napalım sana ?
Sen kendi sonunu bilerek kendin hazirliyorsun herkes seninlemi ugrasicak oturup.
Ben suan oglanin okulu, duzeni, nolcak napcam derdindeyim hayir bi de acillik durumu yok onun dahiliyeye gidip gerekirse yatisi yapılıp tedavi olmasi gerekiyor.
Korkuyor gitmiyor acilin verdigi 2 serum 2 ilacla zaman kazanıyor aklınca.