Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar bugün doktora gittik
Rahmim gerideymiş, yumurtaliklarim olması gereken yerde değilmiş.
Yumurtalik sayım güzelmiş.
Doktor yaş itibari ile tüp bebek dedi.
Aşılama şansı çok azmış.
Kan verdim hormon testleri yapılacak.
Salı günü anestezili hsg , rahim filmi cekilecek, doktor bakalım dedi.
Eşimden de sperm testi istedi.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Sabahtan beri başım ağrıyor geçmedi, biraz üzüldüm ağladim netten baktım rahmin geride olması falan 10 kadından 1 inde olurmuş, doğuştan olurmuş falan o da beni bulmuş.5 sene önce doktora gitmiştim kadin doktor hiç bunlardan bahsetmemisti
Canım uzme sakın tatlı canıni
Ne imkansızlar duyuyoruz goruyoruz Rabbim en guzelini nasip etsin insallah

Yaaa evettt subu bilgisayar mühendisligi geldi cok şükür
Gelmez dediler bilg. Muh. Cok ceker dediler ama geldi cok şükür 🤗
Soran merak eden hemen yazan canımmmlarrr hepinize ayri ayri tesekkur ederimmmm
Cansıniz balsıniz
hayırlı olsun çok sevindim canım🥰

Cansıniz balsıniz
Çok sevindim.Hayırlı olsun.Yolu ,şansı açık olsun.

Aşılama şansı çok azmış.
Sabahtan beri başım ağrıyor geçmedi, biraz üzüldüm ağladim netten baktım rahmin geride olması falan 10 kadından 1 inde olurmuş, doğuştan olurmuş falan o da beni bulmuş.5 sene önce doktora gitmiştim kadin doktor hiç bunlardan bahsetmemisti
Merhaba,
ara sira yazarim burayada. Öncelikle yeni evliligin hayirli olsun, bir ömür mutlu olursunuz insallah.
Cocuk konusana gelince…
Türkyede doktorlar sanki cok cabuk tüp bebek tavsiye ediyor? Cok okuyorum bunu cünkü. Yasin kac biliyorum ama ben kizimi 42 yasimda dogurdum, arkadasim 40, obir arkadasim 43. Hepimizin ilk cocugu ve tedavisiz.
Cocuk yapmaya karar verdigimde 41 yasindaydim. Doktorumla konusdugumda, özelikle avrupada artik cogu kadin 40 dan sonra ilk kez dogum yapiyor demisti. 6 ay dene dedi, hamile kalmazsan eger baska yollari konusuruz demisdi. Strese gerek yok dedi. Hakli cikti, o konusmadan 3 ay sonra hamile oldugumu ögrendim.
Bu arada 40 yasinda dogum yapan arkadasiminda rahimi gerideydi, oda sorun yasamadi. Umudunu kesme sakin, dedigim gibi burda 40 yasindan sonra dogum yapan cok ve gayet normal.
Gönlüne göre olur hersey insallah.

Cansıniz balsıniz
Tebtik ederim canim 🧿 Hersey gönlünze göre olur insallah

Cansıniz balsıniz
Hadi hayırlı olsun ilk aklıma sen geldin lelli oğlan naptı işteydim yeni geldim numarası olsada arasam dedim akrabam olsa bu kadar sevinmezdim valla çok mutlu oldum mühendis yiğenim var diycez artık😍😍😍

Merhaba,
ara sira yazarim burayada. Öncelikle yeni evliligin hayirli olsun, bir ömür mutlu olursunuz insallah.
Cocuk konusana gelince…
Türkyede doktorlar sanki cok cabuk tüp bebek tavsiye ediyor? Cok okuyorum bunu cünkü. Yasin kac biliyorum ama ben kizimi 42 yasimda dogurdum, arkadasim 40, obir arkadasim 43. Hepimizin ilk cocugu ve tedavisiz.
Cocuk yapmaya karar verdigimde 41 yasindaydim. Doktorumla konusdugumda, özelikle avrupada artik cogu kadin 40 dan sonra ilk kez dogum yapiyor demisti. 6 ay dene dedi, hamile kalmazsan eger baska yollari konusuruz demisdi. Strese gerek yok dedi. Hakli cikti, o konusmadan 3 ay sonra hamile oldugumu ögrendim.
Bu arada 40 yasinda dogum yapan arkadasiminda rahimi gerideydi, oda sorun yasamadi. Umudunu kesme sakin, dedigim gibi burda 40 yasindan sonra dogum yapan cok ve gayet normal.
Gönlüne göre olur hersey insallah.
38 yaşındayım.Teşekkür ederim 🙏

Hadi hayırlı olsun ilk aklıma sen geldin lelli oğlan naptı işteydim yeni geldim numarası olsada arasam dedim akrabam olsa bu kadar sevinmezdim valla çok mutlu oldum mühendis yiğenim var diycez artık😍😍😍
Yaaa cok tesekkur ederim canim
Kuzemlerimde muhendis olan var ama ilk bilg. Muhendisi benim oglan olacak insallah.
Dayim teyzem herkes merak icindeydi.
Sosyal medyadan burdan wp arkadaslar hepiniz Allah razi olsun.
Telf. Hic susmadi hala msj geliyor soruyorlar
🥹 zaten bi heycanliyiz bi de bukadar merak edip sorulması ayrica onure etti beni.
Onemsenmek sevilmek dusunulmek guzel seyler ya.
Rabbim herkese bu sevincleri yasatsın.
Daha 1. Siniftaki kayıt (bahcede doldurmustum kayıt icin evrakları) gözümün önünde
Zaman su..

Aşılama şansı çok azmış.
Berencim ben çocuk düşündüğümüzde ilk kontrol amaçlı doktora gittiğimde bana hemen hamile kalırsın demişti. Sonra bana kızamıkcık aşısı yapalım, çünkü gebelikte geçirilirse çocukta işitmeme vs gibi sıkıntılar olabilir dedi. Ama bu aşıyı yapınca 3 ay korunacaksınız dedi.Aşı oldum 3 ay geçti korunmayı bıraktık. 8 ay sonra doktora gittiğimde, ilaç ve tedavi için rapor almak istedim, direk tüp bebek raporu verildi.
Yani 11 ayda bu kadar değişim olabilirmi hala anlam veremedim :)
Bu konuda yumurta sayın az kalitesi düşük denildi. rahim ameliyatı yapalım denildi. Sağ tüpünün orada kıvrım var yine işlem yapalım denildi. Eşime sperm sayısı düşük 1.kalite sperm yok diye ameliyat diyen oldu.vitamin kullandıran oldu.Ameliyat olma geç kalmış olursunuz diyen doktorlar oldu. 😅 Oooo
Bence hiiiiç üzme kendini, hayırlısını dile. İnan şu an boşuna dökmüşüm o gözyaşlarımı diye kendime kızıyorum.
Ama iyi tarafı çok da uğraşmadığım. 2014 Ağustosta ilk tüp bebek tedavimi gördüm 2016 mart ayında da son tedavi görüp tüp bebek konusunu noktaladık biz. Çünkü bir an önce anne olmak istiyordum. Çok şükür 38 yaşında anne oldum.
Dilerim sen de bir gün bir şekilde anne olursun🙏 Mücadeleni ver ama hiç bir şekilde anne olmaktan vazgeçme. Anne olmak imkansız değil.
Bir gün güzel haberlerini yazarsın inşallah.

Cansıniz balsıniz
Yaaa çok sevindim kuzum, hep dualarımda vardı. 😍❤️

Aşılama şansı çok azmış.
yumurta ve sperm varsa gerisi inan hic problem degil .insanin morali bozuluyor haklisin da benim rahim komple ters hic problem olmadi o kisim

Aşılama şansı çok azmış.
Yaaa üzülme lütfen
Benim Cift rahmim varmis ilaçlı rahim filminde cikti
cocugun olmaz dedi dr rahim duvarı sıkıntılıymıs olsada dusermis oyle demisti
2 tane civcivim var ya biri ergenius🤣
Adam ceketi atsa hamile kaliyom ben🤣
Sakın moralini bozma Allah izin verdiyse olmaz denilen hersey olur

Cansıniz balsıniz
Ay cok sevindim hayırlı olsun canım
Gorumcemin kizi da tip kazandi🥰

İyi geceler kızlar,
Uyku öncesi bir uğradım :)
Elanın uykuyu bir düzene koyamadım. Teyze geldiğinde bozuldu. Hala geç yatıyor ve geç kalkıyor. Tabi ben de geç uyanıyurum.
Dün sabah namazına kalktım. Sonra yatağıma geçtim. 1 saat geçti geldi gel anne diye. Yahu odasında yattığımda uyanmayan kızcağızım odasında yatmayınca geç uyudu uyanmaz diyorım 1 saatte uyanıyor😅
Babası gitti yattı odasına, tamam dedi yattı. Yarım saat sonra yine geldi yanıma. En son eşim de geldi 11:20 ye kadar uyumuşuz😁
Sabah eşim kahvaltıya gidelim dedi. Hazırlayıverdim melemen bazlama yaptım. Ela da kinetik kumuyla oynuyor sabah iki gündür öyle. Hamurla ilgili şeyleri yaparken yanıma gelip yardım ediyor.
gündüz saçımı boyattım eşime. Kız havuz istiyor iki gündür. Eşimin gidesi yoktu. Yarın hava güzel gibi.
Akşam yemeğe gittik. Eşim dedi yemek yapmaya uğraşasım yok, hafta sonu yemekler ondan 😊
Yemekten dönerken Elanın ateşini farkettik. Birara üşüyorım demiştş ondanmış demekki.
Eşim dayanamadı hemen hastaneye gittik. İğne yaptılar geçti gitti ateşi. İnşallah anlık ateştir bazen oluyor.
Geçen gün havuza inmiştik. Onda mı üşüdü bilmiyorum ama milletin çocuğu öyle geziyor. Ben hafif serin olsa hemen mayosunu değiştiriyorum ıslak mayo ile bırakmıyorum havlusunu sarıyorum. Anlamadım gitti.
Yemek dönüşü saç düzleştirici bakıyordum. Bir kaç modeli denedim. Oradaki bayan benim saçımı düzleştirdi.Elanın saçına iki parça bukle yaptı. Düşüneyim dedim. Hemen almam da😅 Araştırırdım kesin. Eşim o model iyi yaptı saçını, alıyoruz onu dedi.Sonra diyor sana kalırsa oooo🤣🤣
Evdekini at çöpe dedi.
Hala da iyimi yaptım hangi model daha iyiydi kararsızlıktayım :)

Yaaa üzülme lütfen
Benim Cift rahmim varmis ilaçlı rahim filminde cikti
cocugun olmaz dedi dr rahim duvarı sıkıntılıymıs olsada dusermis oyle demisti
2 tane civcivim var ya biri ergenius🤣
Adam ceketi atsa hamile kaliyom ben🤣
Sakın moralini bozma Allah izin verdiyse olmaz denilen hersey olur

Ay cok sevindim hayırlı olsun canım
Gorumcemin kizi da tip kazandi🥰
Tebrik ederim
Bütün herkesin evaldinin basina bu sevinc insallah

Selammm
Dun sabah güya 5 de yola cikacaktik hani gunes aymadan cok yol alallim diye bi uyandik saat 7
Evden cikmamiz 8
Kahvalti ettik yolda inek var dur tavuk var dur derken 3 oldu gelmemiz.
Aciktik falan derken benim dedigim yerde kalamadik 1 saat uzak mesafedeydi
Dedim yeter kızla bu kadar saat yol ben daha gidemicem hic bir yere
Kanyona yakın cöktük bir yere
Burda da inekler tavuklar yanimizda hep kız mest..
Aksam carsiyi gezdik bisiler aldik.
Balkonda oturduk
Sabah yine balkondayim🤭
Esim uyancak aksam biraktigi yerdeyim ahahah
Uyuyolar baba kız
Aylar sonra ilk defa usuyerek uyudum yaa
Aksam diyorum vallahide şükürler olsun usuten rabbime
Gunduz burasida fena ama 33° geldik
Odaya gelince klima yok mu ya dedik
Kiz dediki abla aksam isitici isteyen bile oluyo ne kliması
Gulmustuk sonra halimize gulduk üsüyen iceri girdi hirkalar şallar😂
Degisik bir havasi var esimlerin orayada bizim koyede benzemiyor ilginc.
Hava birden 15°duser mi yaw..
Suan bile hirkaylayım balkonda ve usuyorum.
Ama bizim köy böyle değil burası böyle demek.
En mutlumuz alyos bayılıyor boyle yerlere
Inekleri gordukce cildiriyor.
Heidimisin nesin sen diyorum

Uyuyormus duymamis ev döt kadar ben oglan odadan ciksa duyuyorum
Umru diil anlıcan.
Annem ogluna demez bile babani hastaneye götürdük
Oglu ugrasmasin yeter ki.
Biz ugraşalım.
Mesela kardeşim esimin yerinde acilde olsaydi annem onu eve yollardi git uyu oglum ise gitcen diye.
Ama benim esim olunca umursamıyorlar.
Sanki mecburmus gibi.
Bende anneme sitem ettim dün elin adamı mecbur degil dedim.
Cunku olay burda babamin ihmalsizligi
Insülinini vurunmuyor
Tedavisini olmuyor
Yaralariyla oynuyor daha kötü yapiyor
Perhiz asla yapmiyor
Ee biz napalım sana ?
Sen kendi sonunu bilerek kendin hazirliyorsun herkes seninlemi ugrasicak oturup.
Ben suan oglanin okulu, duzeni, nolcak napcam derdindeyim hayir bi de acillik durumu yok onun dahiliyeye gidip gerekirse yatisi yapılıp tedavi olmasi gerekiyor.
Korkuyor gitmiyor acilin verdigi 2 serum 2 ilacla zaman kazanıyor aklınca.
Ay ananenm rahmetli aynııı
2 oglu var ızvandut gibiler,kiracıyla kavga eder babamı arardı gel diye. Oglanlar evde,oglanları mı dayak yesin babam yesin😵‍💫

Back
X