- 28 Mart 2020
- 6.375
- 24.775
- 348
Aaa çok geçmiş olsunSelaaaam
Bizim olaysız günümüz yok hastane yollarını ezberledik
Kizim tekvandoda savunma yaparken iki elin orta parmağını çatlatmış (çok manidar)
Dedesi hastaneye götürmüş metalle sabitlemisler 3 hafta kalacakmış bana söylememisler eve bi geldim şok.
Tatil işin iptal edelim diyorum zaten gidesim yoktu
Okulda açılacak napcaz bilmiyorum.
Tesekkur ederimAaa çok geçmiş olsunhemencecik iyileşir
İnşallahkırık çıkık çok zordur ya
Çok geçmiş olsunSelaaaam
Kizim tekvandoda savunma yaparken iki elin orta parmağını çatlatmış (çok manidar)
Dedesi hastaneye götürmüş metalle sabitlemisler 3 hafta kalacakmış bana söylememisler eve bi geldim şok.
Çok geçmiş olsunSelaaaam
Geçmiş olsun canım yaa, çabuk iyileşir umarım.Selaaaam
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim kizlarGeçmiş olsun canım yaa, çabuk iyileşir umarım.
Tesekkur ederim cnmCennetmeyvesii çok gecmiş olsun
Merhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır
HoşgeldinizAktif mıdır grup? Benide araniza alır misiniz
Hoş buldumHoşgeldiniz
Kendi kafasına göre antibiyotiği nasıl verecekmis?Günaydın,
Bizim hastalık maratonu başladı.
Pazar günü Elanın az ateşini farkettik ölçtüm 38 çıktı. Eşim hastalık paniği zaten.
Dışarı çıkmıştık hastaneye uğrayıverelim içimiz rahat olsun dedi. Özel sigortamızda hakkımız dolmasın diye, devlet hastanesine uğrayıverdik. Çünkü okul başlayacak özel sigortayı çok kullanacağız. Tabiki inşallah hasta olmaz yavrum.
Hastanede ilaç verdiler ve iğne yaptılar. Bir gün boyunca ateş yükselmedi. Büyük ihtimal anlık ateş yükselmesi dedim. Geçen kış birkaç defa olmuştu.
Boğazın ağrıyormu diye sordum ağrımıyor dedi.
Dün akşam saat 6 gibi üşüyorum dedi. Baktım ateş yükselmiş bu defa 39 olmuş. Ateş düşürücü verdim. Gece uyurken bir daha verdim. 38 in altına pek düşmedi. Bir de akşam yemek yerken su içerken boğazım ağrıyor dedi. Bugün doktora götüreceğim.
Eşim zaten dün gelmiş yine söyleniyor niye çocuğu doktora götürmemişim. Birşeyi yoktu gün boyunca baktım ateşine hiç yükselmedi.
Zaten akşam götürdük saat başı doktoramı gideceğiz.
Bugün götüreceğim ama boğazım ağrıyor dediği için götüreceğim. Belki antibiyotik verir.
Bir de eşim diyor niye bu evde antibiyotik yok. Evde biraz bırakacakmışım böyle durumlar için.komedi yaa
Hayırlı haberlerin gelecek ben inanıyorumSelam kızlar hsg çekildim bugün.Benim tüplerin biri havada biri de olması gereken yerden sapmış dışarı çıkmış.Rahim arkada yumurtaliklarim da olması gereken yerde değilmiş bunları da geçen söyledi doktor
Normal yolla şansım azmış.Zaten dedim başlayalım tüp bebeğe 38 yaşından gün alınca %35 olan şans %20 ye düşüyormuş kasımda doğum günüm var Kasım olmadan başlanmalı yani.17 Ağustosta adet olmuştum öbür ay adetinin 2. Günü gel dedi gidecem.Allah yardımcım olsun
Sabahcılara okulda kahvaltı var bildiğim,okuldan ac gelmiyor mu Alya da 3 ögün var ama ikindi kahvaltısı zayıf oldugından kurt gibi acıkmıs geliyor.Sağolun kızlar,
Ufacık hasta olsa aman koşsun hoplayıp zıplasın, konuşsun çok konuşsa da sorun değil diyoruz. Yeterki sağlığı yerinde olsun.
Anne olmak farklı bir duygu, anlatılması zor.
Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın.
Bugün hiç ateşi yükselmedi.çom şükür.Hop zıp çene zaten hiç susmadıAkşam eşim yemek yemeyecekti. Biz erken yedik. Ama yemekte bir kase çorba yedi. Onu da ben hadi ye diye diye. Konuşmaktanmı yiyemiyor bilmiyorum. Ama genel olarak iştahsız.
Çorbayı yedi diğer yemekleri yemedi.
Bazen diyorum boşver yemesin, bazen de böyle niye yemedi keşke yese vs vs.
Kahvaltı ve akşam yemeği yiyor. Öğlen yemeği asla yemiyor. Zaten kahvaltıyı geç yapıyoruz ama bugün erken yaptık.
Dün akşam da eşim limonata yaptı onu zoraki içti.
Neyse büyüyünce belki yer
Bugün evi süpür toz al... klasik robot bir tarafı süpürdü ben bir tarafı süpürdüm
Yine de yoruluyorum ya ne iştir anlamadım.
İş yaparken arada slim yaptık.
Bowling oynadık. Kitapları odada saklama oynadık. Bir yandan toz alıyorum bir yandan bu oyunları oynuyorum. Benim işimin hızlı bitmeme sebepleri :)
Mutfak tezgahını çamaşır suyu ile temizledim. O ara tv izledi. Onun kokusunda kalmasın.
İş bitince duş aldım. Kuaförcülük oynayacakmış. Yemekten sonra da saçımla uğraştı. Örmeye çalışıyor.
Eşim geldi. Günü öyle bitirdik.
Bugün kardeşim istediği ne var ona hediye alacağım buraya gelince sürpriz olsun dedi. Aklıma birşey de gelmedi iyimi
Haydaaa cok gecmis olsunnn bacımSelaaaam
Sağol canım inşallahHayırlı haberlerin gelecek ben inanıyorum
Düsürme modunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?