- 21 Ağustos 2015
- 32.104
- 97.416
- 598
- 38
Ah o oyun alanı çok pahalı, bizim burdada öyleydi sonra cedgoyu keşfettik 2 saat(15 dakikada hediye veriyor 2 saatlik alınca) 220 tl civarı. Gerçi bizim kız girince tek seferde tüm dakikayı bitiriyor ama en azından bize dinlenmek için bol vakit oluyorKocam da formunda.
Kpder avmdeyken aradı evdeysen anahtarı bırakayım diyr.
Dedim cıktık biz ama kalsn sende.
Ne diyim adama simdi.
Tmm yarın gelsin alsn arabayı ozmandedi.
Tmm dedim
Niye tmm demisim yedek anahtar var ya evde,bıraktırsaydn otoparka diyo bana.
Koskoca adama onu demeyecek kadar görgümüz var cok sükür dedim fkfkkdkd
Gidip almak zor geliyo.
Sabah kartı bırakmadan kacmıs zaten asaplarım bozuk,herseyi nakit odedim yok yere bana kactı.
Yarım saat oyun alanı 150 tl olmus
2 dir gidiyoruz aletler biz girince acılıyo.
Cmrtsi icersi dolu olması lazım Alya tekti cıkana kadar.
Kapatır yakında yazık calısanlara
İkea da yarım saat ücretsiz kücük bi alan var .Ah o oyun alanı çok pahalı, bizim burdada öyleydi sonra cedgoyu keşfettik 2 saat(15 dakikada hediye veriyor 2 saatlik alınca) 220 tl civarı. Gerçi bizim kız girince tek seferde tüm dakikayı bitiriyor ama en azından bize dinlenmek için bol vakit oluyor
Ben bi önümü görebilsemÇok güzel bir tatil olmuştr_lelli , seneye daha çokları olsun inşallah tatiller bittiyse para biriktirmeye başlayalım, hedef koysam size söylesem arada beni sıkıştırır mısınız bu sene ilk defa tatil parasının tamamını önceden biriktirdim o kadar işime yaradı ki, tabi önceden koyma sebebim seçimden sonra euro artacak diye bir panikle euro yaptım(yurt dışına gidecektik). Yazın 15 gün yurt dışı, Türkiye de 2 deniz tatili yaptık ve hepsi kenardan olduğu için hiç zorlamadı, kartlarımıza yük binmedi. Sanki bedava tatil yaptım gibi geldi
Sizin masraf çok olcak bu ara tabiBen bi önümü görebilsem
Şimdi oğlanın masrafı var bu ay nekadar ödeme yapıcaz hic öngöremiyoruz resmen karadelik.
Ama baslayalım bir yerden az az bende başlıcam.
Öyle bilezikler falan alamamda doviz, gr falan nekadar birikirse artık
Maşallah bereketli olsun.Esim kumbarayi acacak bu ay sanırım.
Yine gommim kendimizi yaptık bisiler
Şu birikmese bu 10binde olmayacaktı simdi.
Buna şükür
Eki Görüntüle 3292433
Benimde nakitim var biraz ata almayı dusunuyoruz.
Esim temmuz zammi icin biraz bozulmustu daha fazla bekliyordu.
Ama soylemekde istememsti biz koydeyken patron 3 bin daha gecmis hesaba
Aradi sordu maaslarda duzenleme yaptım demis.
Allah bereket versin akmasada damlıyor mevlam yetişiyor bir yerden.
Bu ay kirayida zamlida alicaz 6bin.
Seneye haziranda da arabanin kredisi bitiyor.
Oglanin kirasi vs harici borcumuz giderimiz kalmicak.
Seneye daha iyi birikim yapacağım insallah bir sey cikmazsa.
Amin insAllah her ay birikimlerle coşarız burdaMaşallah bereketli olsun.
Bereketli olsunSizin masraf çok olcak bu ara tabiBen de bu seneki tatil planını belirliyeyim ona göre bütçe oluşturcam. Normal aylık 1,5 gram yatırımlık alıyorum . Tatil için ayrı bir bütçe yapmam lazım
Ben de çok seviyorum çünkü diğerleri gibi atlamalı şeyler yok kendilerine zarar verebilecekleri ve oyun ablaları ilgileniyor, kameradan da izleniyor. Biz oraya 2 saat bırakıp eşimle baş başa vakit yaratıyorız kendimize, ya da alışveriş yapıyoruz .kameredan da izLeidğim için içim rahat oluyor. Öbür kaydıraklı oyun alanlarında bazı büyük çocuklar zarar verebiliyor diye gözümü ayıramıyorum. Senin ikizler çok hareketli çovuklarsa o yüzden sevmiyorlardır belki, benim kız bayılıyor.babyloading87 avmdeki oyun parklarina doktugum paralara aciyorum artik . her gidis 500 lira en az . T Tutunamayanlar777 cedgoyu ben cok seviyorum bizim ikizler hic sevmiyor ya . orasi da cok tutuyor gerci ay bilemedim cok pahali bu isler
aynen bizimkilere cok sakin geliyor orasi ben de aksine sakinligi seviyorum epeydir gitmiyoruz tabi onlar sevmeyince . ya her seyden iki tane aliyoruz evde nefes alacak yer kalmadi o buyuk sorunBen de çok seviyorum çünkü diğerleri gibi atlamalı şeyler yok kendilerine zarar verebilecekleri ve oyun ablaları ilgileniyor, kameradan da izleniyor. Biz oraya 2 saat bırakıp eşimle baş başa vakit yaratıyorız kendimize, ya da alışveriş yapıyoruz .kameredan da izLeidğim için içim rahat oluyor. Öbür kaydıraklı oyun alanlarında bazı büyük çocuklar zarar verebiliyor diye gözümü ayıramıyorum. Senin ikizler çok hareketli çovuklarsa o yüzden sevmiyorlardır belki, benim kız bayılıyor.
Senin ikiz olunca her şey ×2 dimi
Bereketli olsun... Bu kumbaralar ise yariyor mu? Çok güzel duruyor ama bir türlü tek kullanımlık gibi gözüktüğü için alamadimEsim kumbarayi acacak bu ay sanırım.
Yine gommim kendimizi yaptık bisiler
Şu birikmese bu 10binde olmayacaktı simdi.
Buna şükür
Eki Görüntüle 3292433
Benimde nakitim var biraz ata almayı dusunuyoruz.
Esim temmuz zammi icin biraz bozulmustu daha fazla bekliyordu.
Ama soylemekde istememsti biz koydeyken patron 3 bin daha gecmis hesaba
Aradi sordu maaslarda duzenleme yaptım demis.
Allah bereket versin akmasada damlıyor mevlam yetişiyor bir yerden.
Bu ay kirayida zamlida alicaz 6bin.
Seneye haziranda da arabanin kredisi bitiyor.
Oglanin kirasi vs harici borcumuz giderimiz kalmicak.
Seneye daha iyi birikim yapacağım insallah bir sey cikmazsa.
Prof benim kocam bilmiyonmu bacımKendi kafasına göre antibiyotiği nasıl verecekmis?
Cok gecmis olsun
İyidir ins simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?