Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde sitede oturuyoruz cocuk parkı futbol basketbol sahası var
Apartmanda arkadaşı da var
Oglan bir çıkıyor bir yemek yemeye birdeaksam yatmaya geliyor eve canim oglum😂
ya bizim sitede oyle aslinda cok guzel ancak bizimkiler kucuk .buyuse de cikaramam zaten ben biraz anksiyeteliyim bu konularda .
merhaba caağnım kk hanımları bu finans islerinden altın dolar almaktan baska hic bir seyden anlamayan kardeşinize hisse senedi tavsiyesi verecek olan varmı ☺️
deneme yapmak istiyorum
size en buyuk tavsiyem anlamadan girmeyin borsa karisik bir mevzu . zaten hisse senedi onermek yasal olarak suc yatirim danismaniniz olmadiginiz surece kimse bir sey oneremez .

Gunayss
Cok buraya yazmasamda gunlerdir bizim evin mevzusu oglanın hesap kitap isleri.
Yani tabiki olacaktı biliyoruz ama apartların bukadar pahalı olmasına bir miktar kızgınım
1+1 ev 8.500tl olur mu be el insaf. Aidatlar 600tl.
Cidden bunlara biz duzenleme getirilmeli.
Bir kota koyulmalı. Öğrenci bunlar yahu.
Bunun faturasi şusu busu derken yemek harcama 20bin tl gideri olacak bize her ay.
Biz zaten arabayada yuksek mebla kredi ödüyoruz.
Allahü tealaya emanet yaşıcaz artık kalanla.
Arabanın kredisinin bitmemesi, şu pirim olayiyla emekli olamayışı fena oldu.
Ocak ayına kadar bir idare edelim en azindan zam alırız ozamanda hem ek gelir arac alacak zam hem maaş toparlarız elhamdülillah.
Bende ailemi, yereyim az hic demiyorlar biliyomusunuz nolcak 1 kira veririz en azindan bir süre destek Çıkarız demiyorlar arkadaş.
Babam gelmis laf arasi 1000tl yollarim her ay diyor.
1000tl ee yok artık.
Evlerine neredeyse bizim kadar para giriyor ve cocuk okutmuyorlar bisi etmiyorlar extra asla giderleri yok gezmezler etmezler arabalari yok.
Kizgınımda, kırgınımda.
Muhtaç degilim onlara minnetde etmem asla.
Ama bu dusuncesizliklerini asla unutmicam.
O evladim illa o okulu bitirip mezun olacak yüzlerinede vurucam.
Esimin ailesi zaten Allah benden uzak etsin bizden bisi istemesinlerde yeterki belalar onlari es geciyorum o sebeple.
Ama kendi ailemin şu zamanda şu yaptigini asla unutmicam.
Surda en azindan 3 ay maddi olarak idare edebilirler beni.
Annem aliyor bisiler ama onlari bende alırım ufak tefek seyler onlar büyük kalemlere gelince ortada kimse yok.
Rabbim cocugumun emegini gordu yuzumuze guldü.
Kimseyede muhtaç eylemez beni.
Her gün 1 vakia okumaya baslicam bugun itibariyle şu 3-5 ayı rahat atlatalım insallah Allahın izniyle.

Kafama taktım dünden beri
Esimede sitemlendim kiraciyi cikarsaydin burdaki 3+1 ev ordaki 1+1 evin kirasini karsilamiyor sakamisin dedim.
Sinirimi cikarcak yer arıyorum işte
Bugünlerde elbet gececek, o kredi bitecek
Esime acimiyorum asla zaten o elinde bulsa kardeslerine verir diye zaten ödesin oglana tembihliyorum hep.
Sakın para gider, parami harcamim idare edim yemek yemim deme yiceksinde, gezceksinde dedim.
En guzel yaslari ve en güzel ortamları onun
O ince düşünür biliyorum para harcamim diye almaz etmez.
Ben sana gerekirse burdan siparis veririm ne istiyorsan dedim.
Sen istediklerini alacaksın.
Ailemin şu yaptığı beni sinir etti.

Elimdeki naktide oglana vericem.
Ondada biraz nakit var.
Kumbaradakiylede ata almayiz hesaba yatiririz.
Ihtiyac durumu olabilir.
Hesapta dursun
Ocak ayı gelene kadar bu sekilde ceviririz diye hesapladım.
Onuda halledicem
Ah be bacım o kiracı çıkarma.isleride öyle zor öyle kulfetliki Allah iyisine denk getirsin .evimizi zaptettiler çıkmıyorlar birde avukat a verme parası davası neyi falan .benim kiram.yuzde 300 artıyor ama.ben kiracimla yüzde 25 yaparız git mahkemeye falan demeler. Ozaman ordan aldığım orayı karşılamıyor çıkın kendi evime geçeceğim dedim bakalım neler olacak

ya bizim sitede oyle aslinda cok guzel ancak bizimkiler kucuk .buyuse de cikaramam zaten ben biraz anksiyeteliyim bu konularda .
size en buyuk tavsiyem anlamadan girmeyin borsa karisik bir mevzu . zaten hisse senedi onermek yasal olarak suc yatirim danismaniniz olmadiginiz surece kimse bir sey oneremez .
öylemi bilmiyordum, ben cok buyuk paralara oynamicam ufak cuzi miktarlar mantigini anlamak icin yavastan ilerlemek istiyorum o yuzden fikir sormak istedim aslinda ☺️

Selamm
Sabah 2 kilo ter döktüm kız suyla oynicam dedi iyi dedim kabine oyuncak, kovasi vs bisiler koyuyorum bir süre oyalıyor onu.
Ama sampuanini yarılamış oyuncaklarımi yıkıcam ayağına.
Evi süpürdüm.
Vileda yapcam simdi mola.
Kiyma cikardim köfte yapıcam yanına pilav.
Camları kapatamıyoruz malum sıcak toz yagıyor mubarek.
500 tane ya zul celalo vel ikram cektim.
Bereket bolluk icin cekin.
Insirah okudum.
500 daha cekicem.
Cuma günü yüzüsuyu hürmetine Allahım sen ferahlat bereketlendir.

Hersey üst üste geliyor
Diger aracın motorunda sıkıntı cikti motor degiscek tam 35bin tl.
Sende gel dedim gelin anacım hep birden gelin.
Biraz canım sıkıldı.
Rabbim yardımcımız olsun.
Bunaldıkca kendimi dışarı atmak istiyorum ama extra harcama oluyor bu da oturuyorum yerime.
Ama oglani yerlestirim bi haftasonu ona ugrayip yedigollere gecicem Ekim'de.
Gezme seysimi ona saklıyorum dedim. Kalcak yer yok malum doneriz geç falan artık.
Hic sonbaharda görmemiştim çok merak ediyorum.
Ona gittikce oralarda gezeriz alırız onuda.

Oglanin eksikleri baya kolayladım.
o büyük kalemleride halledersem yerleştirince bakıcam ihtiyaca göre aliriz.
Odayı doldurmak istemiyorum bittikce alinacak seyleride stoklamiyorum zaten.
Ahh o şampuan bitirmeler. Ela hala lavaboda bebeğinin küvetine su doldurup köpürtüp oyuncak koyuyor içine. Lavabonun orası hep dağınık.

Bizde sitede oturuyoruz cocuk parkı futbol basketbol sahası var
Apartmanda arkadaşı da var
Oglan bir çıkıyor bir yemek yemeye birdeaksam yatmaya geliyor eve canim oglum😂
Benim yeğenimin de bahçe var, diğer yeğen dibinde. Karşı binadaki komşunun kızı arkadaşı. Bahçede salıncak var.Annemin evin karşısında zıplama yeri var. Kendi kendine rahat çıkabiliyor.
Bizim sitede de park var, çocukların oynadığı bisiklet sürdüğü yer var. Havuz var. Ama hepsinde peşinden çıkmak zorundayım :)

merhaba caağnım kk hanımları bu finans islerinden altın dolar almaktan baska hic bir seyden anlamayan kardeşinize hisse senedi tavsiyesi verecek olan varmı ☺️
deneme yapmak istiyorum
Merhaba hisse senedi alıyorum ben ama pek bilgim yok. Çok açılmadan aldım.biraz bilgi sahibi olmak gerekiyr

İyi geceler kızlar,
Bugün de en küçük kardeşimde kalıyorum. Elanın favori teyzesi 😅
Gündüz diğer kardeşimden saat 15:30 civarı çıktık anneme geçtik. Kardeşim kışlık melemen yapacaktı. Ona giriştik. Çocuklar üçü oynadı. Yeğenim bugün tabletten uzaktı. Hep birlikte bahçede oynadılar. Çok mutlu oldum. Akşam 1 saat gibi tablet izlediler.
Biz de toplanıp melemeni hallettik.
Balıkları pişirdik. Çok güzel miss taze balık süperdi.
Bahçede çay içtik. Sonra küçük kardeşime geldim. Soğuk kahve yaptı. Biraz vakit geçirdik Ela uykum var dedi. Uyudu.
Bu yıl salça yaparken anneme yardım etmek istiyordum. Yarın kahvaltıyı kardeşimde yapar anneme geçeriz,salçaya başlarız.

Kizlar tam sabah tatile gidecektik kiz regl oldu
Ne yapsak cocuk yaz basindan beri beklerdi sicaklardanmi nedir 6 7 gün erken geldi
Tavsiyesi olan varmi adet kesici biseyler var midir
Benim bildiğim hiçbirşey yok. Genç kız için ne olabilirki bak ben de merakettim.

Kizlar tam sabah tatile gidecektik kiz regl oldu
Ne yapsak cocuk yaz basindan beri beklerdi sicaklardanmi nedir 6 7 gün erken geldi
Tavsiyesi olan varmi adet kesici biseyler var midir
Uff çok kötü kaç gün surerkki tatiliniz .yavaşlatıcı bir hap var ağrı kesici şeklinde ama ben kan tedavisi gördüm.siye durum.ponstant icirtiyordu asıl amaci pıhtı yaptırmak ve ağrı kesmek ama genç kız için uygun olur mu olmwzmi bilemem yani kesinlikle tavsiye değildir ama.kendimk de koyunca yerine çok çok üzüldüm prenses ya.kadin olmanın zorluğu taa burda başlıyor. Hoş biz ulkecek böyleyiz yabancılar tamponu genckizliktan kullandırılır ben bir çocuk anası oldum.beceremem.keske ertelenebilse üç gün bile olsa epeyi azalır

Günoo
Okulumuz 9 oldu ,dün koci kayda gitti.
Pazartesi geccem.
Aksm kızla partıledik avmde🫣
Evlilik yıldonumumuz bugun kociye hediye aldık.
Alyaya daha cok aldık sonucta meyvemiz😬
Elsalı mayo(119 a düsmüs 249 dan)
Elsalı stıckerlar
Elsalı tırnak süsü🫡
Evi elsa ele gecirdi🤦🏻‍♀️
Ben bu yaz takma tırnak taktım onları görüyo.
Yapıstırma tırnak süsü aldı o da takcakmıs elsalı abowww kız buyuyo🫣
Rosmanda nıtfut h.cevizi yagı 69 a düsmüstü kocaman kavanoz.
Yuz tonigi ,pamuk oje aldık 225 oraya bıraktık
Md parfum aldım 50 ml 240 tl
Yemek yedik kız lahmacun ayran ,ben hamburger😅Tam tersi olması lazımdı yahu zkskskkd
Eve geldik aldıklarınla oynadı 21.30 da bayıldı.
Yıkayamadım 😩

Kızı uyutunca trendyola girdim
Magnezyumum bitmisti
Normalde ocean kullanırım
Sabah aksam formunda biswy aldım bu sefer.
Sabah aksm iccem
Moplar cok pahalı ya 400 tlden baslıyo
180 tlye aldım bitane
Alyanın okula hurcla gitcek esyaları,5lı set aldım
26 tlye crop aldım
Koci abdest alırken su yapıyo banyoyu😩
Ona su ceken paspas aldm 99 tl
Dagıtım ya tum aksm maasu.
Ama isten cıktım 3 kuyumcu var ofsiin orda hemen para cektim,1 ceyrek aldm 2850🫣
Alya ins söylemez babasına sjkzkzk
Altıncıya gittik biz baba diyo hemen😅

Hisse senedi üzmücek rakamlarla girin ytd
Ben 300-400 tl atıyorum mesela
Benim yüregim kaldırmıyoe 3-5 bin atıp unutmaya😅
Hesaptan kalan kusuratlarla hemen 2-3 dolar alıyorm mesela
Aynı bankada 2 hesabım var biri maas hesabı
Ama kartımla birlsstiremedim onu bi türlü.
Bisey alcagım zaman maas hesabndan banka kartlı hesBıma aktarıyorm mecbur.
Kalan kusuratları da dolar alıyırm hemn
Maas hesabunda eft havale ücreti yok,ödemeleri ordan yapıyorm.
Biraz da bankacılık.
Bankacılık bitti yeto🤪

Magnezyumum bitmisti
Sabah aksm iccem
180 tlye aldım bitane
26 tlye crop aldım
Ama isten cıktım 3 kuyumcu var ofsiin orda hemen para cektim,1 ceyrek aldm 2850🫣
Büyüyen kız candır elsada güzel hepsinin öyle dönemleri var ne iyi bizde Şimşek McQueen di yıldönümünü kutlu hayatınız huzurlu olsun.
Çeyrek bereketli olsun geçen hafta sünnet hediye olarak yegenlerine 2800 dennaldim ikişer tane üstümden yük kalktı... Altıncı çok iyi hemen de soylemeseler🤗🤗🤗🤗

Lahmacun hamburger bizde de durum.oyle.ters ama güya zayiflayacagim yani inşallah azaltacagim bu ay dışarda yemek yemede nirvanaya ulaştım Eylül'de evdeyiz artık.

Magnezyum almalıyım bende geçen ay kolejen aldım birde çörek otu yağı güya içecem diye kolejen i hap formatında olanla aldım saç ve tırnaklarında.fark.ettirdi öyleki saçlarımı boyatmama kararı aldım artık . Herkes çok sağlıklı duruyor dedikçe daha bir doğal hoşuma.gitti.

Bu ay kidega da 2000 TL'den fazla kitap alışverişi yapmisimdir ha çocukla beraber migros bim.sok kırtasiye harcamalarınıza 2-3 bine yaklaştı cocuguda kendime benzettim her gördüğü yerden boya kalemi sticcer açacak not defteri alalım demeye basladi.. hayırlı okulları olsun minnoşlarimizin...

Hisse senedi üzmücek rakamlarla girin ytd
Ben 300-400 tl atıyorum mesela
Benim yüregim kaldırmıyoe 3-5 bin atıp unutmaya😅
Hesaptan kalan kusuratlarla hemen 2-3 dolar alıyorm mesela
Aynı bankada 2 hesabım var biri maas hesabı
Ama kartımla birlsstiremedim onu bi türlü.
Bisey alcagım zaman maas hesabndan banka kartlı hesBıma aktarıyorm mecbur.
Kalan kusuratları da dolar alıyırm hemn
Maas hesabunda eft havale ücreti yok,ödemeleri ordan yapıyorm.
Biraz da bankacılık.
Bankacılık bitti yeto🤪
E bebek bakalım kaç tane dağıtacak haftaya tarım halka arz oluyor. Ben de geleneksel i hisselerdeyim.eregli gibi veya enerji sektörü gibi genellikle . Ama.halka arzlar son aylarda acaip tavan yaptırdı ya bakalim

Magnezyumum bitmisti
Sabah aksm iccem
180 tlye aldım bitane
26 tlye crop aldım
O abdest suyu banyo suyu hemen çeken paspaslara bende merakım ama.cok küçük diyorlardı. Birde bu hindistan cevizi yağı ni siz nerede nasıl kullanıyorsunuz bizim gelin el tırnak.ayak.gobek.selulit her yerine sürüyor ben bu yasa dek hiç almadım açıkçası bilmiyorum da o kafasından ayak tırnağına dek kullanıyor kullanmasına ama neye iyi geliyor bilmiyorum açıkçası🤗🤭

öylemi bilmiyordum, ben cok buyuk paralara oynamicam ufak cuzi miktarlar mantigini anlamak icin yavastan ilerlemek istiyorum o yuzden fikir sormak istedim aslinda ☺️
ben ilk basladigimda udemy de kurs alarak baslamistim cok uygundi fiyatlari .twitterde falan dikkat etmek lazim bir suru hisse yaziliyor .spk takip ediyor tabi hisse pazarlama olayina karsin .
Ogrenmek cok zor derseniz fonlari arastirin isterseniz aklinizda bir secenek daha olmus olur

Büyüyen kız candır elsada güzel hepsinin öyle dönemleri var ne iyi bizde Şimşek McQueen di yıldönümünü kutlu hayatınız huzurlu olsun.
Çeyrek bereketli olsun geçen hafta sünnet hediye olarak yegenlerine 2800 dennaldim ikişer tane üstümden yük kalktı... Altıncı çok iyi hemen de soylemeseler🤗🤗🤗🤗

Lahmacun hamburger bizde de durum.oyle.ters ama güya zayiflayacagim yani inşallah azaltacagim bu ay dışarda yemek yemede nirvanaya ulaştım Eylül'de evdeyiz artık.

Magnezyum almalıyım bende geçen ay kolejen aldım birde çörek otu yağı güya içecem diye kolejen i hap formatında olanla aldım saç ve tırnaklarında.fark.ettirdi öyleki saçlarımı boyatmama kararı aldım artık . Herkes çok sağlıklı duruyor dedikçe daha bir doğal hoşuma.gitti.

Bu ay kidega da 2000 TL'den fazla kitap alışverişi yapmisimdir ha çocukla beraber migros bim.sok kırtasiye harcamalarınıza 2-3 bine yaklaştı cocuguda kendime benzettim her gördüğü yerden boya kalemi sticcer açacak not defteri alalım demeye basladi.. hayırlı okulları olsun minnoşlarimizin...
Tam kolajen bakıyordum ben de alsma mı diye sizi okuyunca ikna oldum😃

Bizde hala bi sprderman askı var😬
Tesekkürler 2850 den vrrdi carsı ici olmayınca bir miktar kaktırıyolar ama carsıya gitsem git gel yol 50 tl🤭
Hamburgeri evde köftr ekmek olarak yiyor.
Cünkü eksi hic bisey yemez.
İcine malzeme koydurmasak da tursu marul faln köftesine de eksi diyor😆
Lahmacuna yatıya gider ,sucuk öyle.
Hic anasınA cekmemis😬
Benim el ayaklarımda agrı vardı kramplar giriyo magnexyum iyi geldi.

Back
X