Küçük Düşün Büyük Olsun!

O abdest suyu banyo suyu hemen çeken paspaslara bende merakım ama.cok küçük diyorlardı. Birde bu hindistan cevizi yağı ni siz nerede nasıl kullanıyorsunuz bizim gelin el tırnak.ayak.gobek.selulit her yerine sürüyor ben bu yasa dek hiç almadım açıkçası bilmiyorum da o kafasından ayak tırnağına dek kullanıyor kullanmasına ama neye iyi geliyor bilmiyorum açıkçası🤗🤭
Ben 2 ye bölüyorm alınca kavanozu.
Vucut icin olan banyoda saca ,vucuda.
Kahveme katıyorm bide.
Türk kahvesi,filtre kahve hosuma gidiyor.

Slmlar
Sinemadan bildiriyorm🤭
İlk sinemasına geldik
Bugın evlilik yıldonumum 10 bitti.
Kocam 12 saat mesaiisinde 🙄
Ben bebe egliyorum imkanı olan baba olsun😏
Kocinin hediyesini değisime geldik avmye
Gelmeden markettrn eksikllrri soyledim tasımıuım diye.
Alya yemrk geldi sanmıs bana yine kahmavun söyletti😫
Cocuk lahmacunla besleniyo 2 gündür😒
Yemrk yedirmicem cıkısta fasulye istedi yspmıstım.

ben ilk basladigimda udemy de kurs alarak baslamistim cok uygundi fiyatlari .twitterde falan dikkat etmek lazim bir suru hisse yaziliyor .spk takip ediyor tabi hisse pazarlama olayina karsin .
Ogrenmek cok zor derseniz fonlari arastirin isterseniz aklinizda bir secenek daha olmus olur
gözum korktu ya ne biliyim hep bu yuzden hic bir sey yapamadim 😁

gözum korktu ya ne biliyim hep bu yuzden hic bir sey yapamadim 😁
ya vaktiniz varsa yatirim cesitliligi guzel birsey .benim elimde her sey var sanirim az az tabi 😂
Uzun vadeli dusuniyorsunuz hic besleri arastirdiniz mi ? bizim bes altin ve borsaya endeksli sanirim kendi capinda odeniyor her ay

ya vaktiniz varsa yatirim cesitliligi guzel birsey .benim elimde her sey var sanirim az az tabi 😂
Uzun vadeli dusuniyorsunuz hic besleri arastirdiniz mi ? bizim bes altin ve borsaya endeksli sanirim kendi capinda odeniyor her ay
bes var kizimin altina endeksli, benim para cogaltmam lazim 🤣

Tam kolajen bakıyordum ben de alsma mı diye sizi okuyunca ikna oldum😃
Kolajen konusunda ben de kararsız kaldım.
Yan etkisi varmı acaba diye düşünüp durdum😅 Bir zamanlar tüp bebek tedavisinde doktorum koenzim Q10 kullandırmak istedi ilk gün çarpıntı yaşayıp bırakmıştım. Ondan sanırım yan etkisi varmı diye düşünmüştüm 😊

E bebek bakalım kaç tane dağıtacak haftaya tarım halka arz oluyor. Ben de geleneksel i hisselerdeyim.eregli gibi veya enerji sektörü gibi genellikle . Ama.halka arzlar son aylarda acaip tavan yaptırdı ya bakalim
Ben geçen yıl ereğli ve vesbeden aldım ama bir düştü bir yükselti bir düştü bir yükseldi. Çok birşey de kazanamadım. Bu yıl birazını altın birazına hisse sebedi aldım şimdilik artışta ama sonra ne olur bilmiyorum

Büyüyen kız candır elsada güzel hepsinin öyle dönemleri var ne iyi bizde Şimşek McQueen di yıldönümünü kutlu hayatınız huzurlu olsun.
Çeyrek bereketli olsun geçen hafta sünnet hediye olarak yegenlerine 2800 dennaldim ikişer tane üstümden yük kalktı... Altıncı çok iyi hemen de soylemeseler🤗🤗🤗🤗

Lahmacun hamburger bizde de durum.oyle.ters ama güya zayiflayacagim yani inşallah azaltacagim bu ay dışarda yemek yemede nirvanaya ulaştım Eylül'de evdeyiz artık.

Magnezyum almalıyım bende geçen ay kolejen aldım birde çörek otu yağı güya içecem diye kolejen i hap formatında olanla aldım saç ve tırnaklarında.fark.ettirdi öyleki saçlarımı boyatmama kararı aldım artık . Herkes çok sağlıklı duruyor dedikçe daha bir doğal hoşuma.gitti.

Bu ay kidega da 2000 TL'den fazla kitap alışverişi yapmisimdir ha çocukla beraber migros bim.sok kırtasiye harcamalarınıza 2-3 bine yaklaştı cocuguda kendime benzettim her gördüğü yerden boya kalemi sticcer açacak not defteri alalım demeye basladi.. hayırlı okulları olsun minnoşlarimizin...
Kolojende hangi markayi kullaniyorsunuz?

Selamm
Dün gezdik ama hava serindi üsemeyi özledim ben o sebeple no problem dedim.
Es anacım.
Kızda kostu oynadı balık tutcam diye epey yoruldu.
Guzeldi.

Oglana akıllı saat ve tras mak. Sponsoru dayısı oldu.
Kettle da anneannesi almiş
Bana kaldı kıyafet olayı.
Giderken market alısverisi yaparız biraz (suydu, mesrubatdi, kuruyemis, aburcuburdu) başka eksigimiz kalmadi şimdilik.
Onun ihtiyaçlara göre bakıcam diger ay da alırım bisiler.
Ayakkabılık yok onu anlayamadim
Plastik ayakkabilik alıcam bi sorumlu olan adama sor dedim esime koyabilirmiyiz ona göre alim.
1 de banyoya raf alıcam raf yok uygun plastik bisi alirim yine.
Bu ara mevzu bu malum evde.
Surekli bir eksik listesi halindeyiz.
Oglumun ceyizleri diyorum☺️

Bugun güne misir haslayarak basladim.
Kendime detox corba
Kilodan ziyada odemim var parmaklarım, yüzüm falan sis ödem atacak seyler tuketicem bu hafta.
Okadar glutenede şişmek olağandı zaten.

Yemekte yok
Oglana mantı haslicam
Bize musakka pilav o patlican yemiyor.
Kiz pilavla karistirinca yiyor
Hepsine değişik.

Bitmiyordu
Ben ne zaman birikime gecicem arkadaş.
Bozuk para kumbarasinida butunlettik 350tl ciktı.
2 tane kapı arkasi askiligi, oda spreyi yine deodorant ve kırışık acma seysi (yumosun ama etkisine bayıldım) siparis verdim.
Ütüyle ugrasmasin hic 2 tane oldu. Ben tüm yaz ütü yapmadim diyebilirim valizdekiler için. Ütü tasirdim hep bu müko.
Hemde mis gibi kokuyor kıyafetler.

Yemekler tamam.
Bi ev supurulcek ama yarın supurcem halim kalmadi.
Esimin dikisleri aldırıp outlet yapıcaz bi.
Bakim bisiler bulabilcem mi oglana odasinda falan giymelik esofman tarzi bakıcam.
Digerleri onunla alirizda.
Sac fircası, tarak, jölesine kadar yedekledik.
Ayy banada böyle hazırlasalar keşke tatile gider gibin giderim ohh.
Valla bedava tatil ona ders çalışsın yeter baska istedigimiz hiç bisi yok.
Okadarinıda çalışırsın artık kalmazsım dimi diyorum
Bi de rahat diye orasi kaliyormus dersleri falan veremiyormus 😂

Arkadasin kızı mezuna kalmisti onunla konustum.
Dershaneye yazdirmis tam 78bin 😮sok oldum.
Kızlar buralar çok karışık ve fazla harcamalı imkanı olan buralara gelmesin ya da yavas gelin anacım
Vallahi battuk da.

Son düzenleme:
Bitmiyordu
Ben ne zaman birikime gecicem arkadaş.
Bozuk para kumbarasinida butunlettik 350tl ciktı.
2 tane kapı arkasi askiligi, oda spreyi yine deodorant ve kırışık acma seysi (yumosun ama etkisine bayıldım) siparis verdim.
Ütüyle ugrasmasin hic 2 tane oldu. Ben tüm yaz ütü yapmadim diyebilirim valizdekiler için. Ütü tasirdim hep bu müko.
Hemde mis gibi kokuyor kıyafetler.

Yemekler tamam.
Bi ev supurulcek ama yarın supurcem halim kalmadi.
Esimin dikisleri aldırıp outlet yapıcaz bi.
Bakim bisiler bulabilcem mi oglana odasinda falan giymelik esofman tarzi bakıcam.
Digerleri onunla alirizda.
Sac fircası, tarak, jölesine kadar yedekledik.
Ayy banada böyle hazırlasalar keşke tatile gider gibin giderim ohh.
Valla bedava tatil ona ders çalışsın yeter baska istedigimiz hiç bisi yok.
Okadarinıda çalışırsın artık kalmazsım dimi diyorum
Bi de rahat diye orasi kaliyormus dersleri falan veremiyormus 😂

Arkadasin kızı mezuna kalmisti onunla konustum.
Dershaneye yazdirmis tam 78bin 😮sok oldum.
Kızlar buralar çok karışık ve fazla harcamalı imkanı olan buralara gelmesin ya da yavas gelin anacım
Vallahi battuk da.
Kolay gelsin tebrik ederim oglunuzu o kirisik acma seysi nedir ütüyemi konuyo resmi filan varmi rica etsem tr_lelli tr_lelli

İyigeceler
Bugun deniz sezonunu kapadık.
Gemlikte kahvaltı ettik 230 tl mis acık büfe kisi bası.
460 tl ben odedim.
Ordan Yalovaya.
200 tl gibide beachte kahve patates falan odedım.
Yemek yedik yusufta dönuste koci ödedi.
File market varmıs altında.
Kardesimin orda var bizim orda yok cok severim.
Frenk yemisi aldık 2li dikenli nasıl temizlicez bilmiyorum ama fkfkfkfk Antalyada yeriz hep cok severim.
Kendi dondurmasından aldık 95 tl,5li tırnak pide (27 tl)kız gitti macaron aldı(100 tl😐)
Eve geldik kzı yıkadım kendim dus aldım .
Kız bayıldı zaten
2 makina camasır attım.
Yarın yeni dönem partsi varmıs okulda,koci gitcek ebeveynliymis.

İyi geceler kızlar,
İki gündür salça ile uğraşıyoruz. Yorgunum🥹
Yarın da salçanın son faslı. Ardından bana melemen yapacağız. Bir de ateş yanmışken patlıcan közleyip kışlık yapmayı düşünüyorum. Evde yapamıyorum. Bir patlıcan közlemeye ocak inanılmaz leke oluyor. Kışlık yapsam lekeyi hiç çıkaramam.
Annemin burada yapmak iyi ateşte miss.
Yarın kardeşlerimin işi başlıyor. İkisi öğretmen diğer kardeşim yeni işe girmişti zaten.
Hep beraber yardımlaşarak yaptık salçayı. Taze damadımız bile yardım etti😊
Yarın annemle ben yalnız olacağız. Ama komşular da bugün yardım etti. Yarın da yardım edecekler.
Kardeşlerim ikisi de bende kal diyor. Zaten sırayla kaldım hepsinde.İkisinin de çocuk var. Sen kalırsan çocuğu erkenden anneme bırakmam dediler 😁 anneme yakın oturan kardeşimde kaldım.diğer yeğenime dedik kal sende. Kalmak istemedi.
Kaç gündür annemde kalamadım.
Biz bahçede uğraşırken iki gündür çocuklar sabahtan akşama kadar oynadılar. Ayy ne mutlu oldum anlatamam. Ela da diyor anne biz hep salça yapılırken gelelim anneanneme 😅
Keşke daha da çok günümüz olsaydı kalmaya.
Evimizi özlüyoruz elbette ama anneme gelince de mutlu ve daha dolu dolu geçiyor.

Eşim giderken sizi almaya gelirim demişti.ben de otobüsle döneriz ,servise binerim emiştim. Ela otobüs yolculuğu istiyordu. Ve gıcık olmuştum. Geri gelmesini istemedim.
Menemen patlıcan közleme planımda yoktu.salça götürmeyi de düşünmüyordum evde var.
Bugün de eşimle yazışırken, yazmış getireceklerini otobüsle servisle getirirsin artık 3 kiloda sucuk al demiş🙄 güya gelme bizi almaya dedim ya nispet yapacak. Getirmem şart değil birdaha geldiğimde götürürüm dedim. Birdaha gidemezsin artık geçti gitti demiş. Nasıl sinir oldum.kısıtlama yap da evlilik hepten sıkıcı olsun dedim :) Valla bir aklım diyor haber verme bin otobüse git.servisle de eve geç.yapamayacağımı sanıyor.
Sonra da aramış. Cumartesi geleceğim almaya diyor. İnanın hiç gelmesini istemiyorum ama götüreceklerim de var. Bilemedim ne yapsam. Bakıcam duruma göre.

Slm kızlar uyuyamadım
Yeni girdiğim yer felaket bombası gibi pimi çekip bırakılmış bir şirket 4 tane üstelik patron ortak hepsine diğerlerinde ortagı farklı kişiler
Bir kız var facia müdür orda haksız bir güzel para kazanıyor
El altından kandırıyor bunları ben çaktım söyledim patrona adam resmen süistimal veriyo kıza biliyor yani siz bilirsiniz haksızlık dedim olmadığı halde mesailer yazıyor kameralar bariz belli benim oldugu saatte yoktu
Ne insanlar var işçiyede izim oldugu halde yapılmıyor kaos resmen
Biraz kendimi toparlayın para konusunda vurulup gececem ugrasamam felaketler çünkü

Back
X