- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.313
- 798
Amin cnm saolasın
Aminnn kuzumCanimm beybiii Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Saolasın abla aminnnbabyloading87 çok sevindim babym güzel günleriniz olsun kendim taşınmış gibi sevindim.
tr_lelli canım çok geçmiş olsun, aldıkların da bereketli olsun. Kolay gelsin ben de camlara girişicem bu hafta içinde kışlıkları yıkıyorum, dünden beri, sonra battaniye ve yorganları yıkıcam bayramdan sonraya bırakmak istemiyorum. Usta deme bam telim bize gelenlerde öyle hergün gelip gidiyorlardı neyse bitti tadilat sadece boya kaldı. Bugün evi temizledim, sonra eşimle bankada buluştuk banka işlemlerimizi hallettik sonra kuyumcudan 2 çeyrek 200 euro aldık, mandıradan 5 litrelik süt aldık havalar ısınınca evde yoğurt ve ayran tüketimi arttı. Bende market listesi hazırlamam lazım ama kartlar ayın 5 de kesiliyor. Bu ay çok kabarık kartlar.
Amin cnm saolasınHayırlı olsun eviniz canım, çok seviniyorum inan...Güle güle oturun.çok güzel günleriniz olsun yuvanızda
Sitede komşuluk normal apartmandan daha çok oluyormuş onu da ben bu siteye taşınıp işi bırakınca anlamıştım.oysa biz buraya taşınınca 3500 civarı daireli bir sitede komşuluktan eser olmayacağını düşünmüştüm. Ama habire komşu komşu anlatıp duruyorum
Ben de diğer evde komşu içeriye gireyim diyecek diye kapının önünde çit gibi dururdumAmin cnm saolasınkapıdan görünmüyorum ben valaa kociyi cıkarıyorum djjdkdkdk
Nazeninim çok şükür hayattalarBugün bayram temizliğimide yaptım. Akşama ekmek yoğuracağım yarın pişiririm, hamuru tazeledim ekşi maya. Akşam için pırasa kavurdum bu ara çok et yedik hafif olsun istedim, çorba ve makarna ayran yeter. Yarına tüm tatlıları bıraktım sabah erken kalkar hallederim annemin sarmasını da dondurucudan çıkardım tatlılar ile beraber yollarım. Eti de dondurucudan çıkardım yarın güveç yapıcam bayrama hazır olsun. Nasıl bir rüzgar var beyazları attım makinaya yıkanıyorlar ütü de var ama az dinlenmem lazım çok yoruldum. Kolonya şişemi de doldurdum, çok şükür hala annem ve babam hayatta onlarıda bu gün eşim ve amcam bankaya götürdü promosyon için banka çok kalabalıkmış. Eşim ve amcam ordan yazlığa geçtiler dış cepheyi boyuyorlar. Amcam son kez yapalım demiş boyayı sonra mantolama yaptır demiş nasıl olur dedim eşime ben boyarım dedi maliyetler çok yüksek ben de istiyorum dış cephe kaplansın inşallah yaptırabiliriz.
Bu erkeklerin yiğen aşkı beni bıktırıyor.Esimle birbirimize girdik yani her bayram olağan bizde ama bu sefer biraz dozu aştı.
Oglanı cok zorladı bayramlasmaya geleceksin diye.
O da gitmiyorum dedi.
Sustum sustum baktım cocuga bunun hesabını sorarım sana dedi bir carladım.
Senin kardeslerinde çocuklarını tehdit ediyorlar dimi dedim.
Yeğenlerin her bayram kapında kuyruklar (hiç gelmezler)
Bayramlık ağzım açıldı anlıcanız.
Ayy artık hic sabredemiyorum
Zaten sabırlı değilim artık duble sabırsızım
Su babamın durumundan sonrada öyle kafam bozuk ki kimseyi ne alttan alacak durumum var ne idare edecek
Kızdı çıktı gitti.
Naparsa yapsın artık onunlada uğraşacak halim yok.
Kim önüme gelirse benden payını alıyor.
Eyvallahım yok artık.
Gidiyosan yol orda dedim selametle
Çok geçmiş olsunİyi bayramlar nice şeker tadında bayramlara
Dün kardeşime geldik. Şehir merkezi yazısını görünce çevre yolunda eşim direksiyonu bana verdi. Otobanda hiç girişmedim çünkü hız anında direksiyon toparlamam zayıf.
Kardeşimle sakin ve yakın yere alışverişe gittik arabayı ben kullandım. Karışık yerde o geçti. Eve dönüşte tekrar ben aldım.
Böyle böyle pratik yapmış oluyorum.
Ehliyet alınca bile 2 yıl acemi sınıfında oluyorsun.
Neyse iftarı kardeşimde yaptık.gece anneme geçtik.
Bugün annemde toplaştık kalabalık ailecek kahvaltı yaptık.
Sonra kardeşlerle
kaç kapıya bayramlaşmaya gittik.
Anneme döndüğümüzde saat 8 e geliyordu.
Orda ye burda ye ramazanda verdiğim tüm kiloları fazlasıyla bir günde aldım kesin.
Bizim burada bayramda gelen misafire baklava yanına başka tür tatlı pasta, çerez, sarma, meyve vs hazırlanır.
Bugün kuzenimin hastalığını öğrendim. Aslında yeni ev almışlardı.onun için hayırlı olsuna giderim diyordum.Tam ev almışlar ardından göğüs kanseri hastalığı çıkmış.biraz da tehlikeli bölgede.
Çok üzüldüm. Hayırlı olsuna gideyim derken geçmiş olsuna gittim
İlk kemoterapi olmuş 5 dk konuştu sonra yatmaya gitti
Gerçekten en önemli şey sağlık. Yıllarca evi olmadı kirada oturdu. İlk defa ev aldı onun da sevincini yaşayamadı.
Hayatta bulunduğun her güzel sağlıklı an için Allaha teşekkür etmek gerek.
Sağlık olmadıktan sonra malın paranın hiç kıymeti yok
Manevi olarak her daim yanında olmasam da pozitif bakması için elimden geleni yapacağım.
Ben hastalığımda pozitif düşündüm. Pozitif geçti her anı çok şükür
Bu akşamı da başka kuzenimde geçirdik.
Ela kardeşimle diye kalmaya kardeşime geldik.
Yeğenlerimin ikisi de niye bizde kalmıyorsunuz bu gece de burda kalın vs vs vs sırayla kalıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?