- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Üniversiteden mezuniyeti nasip olsun Dimplem, hayırlısı olsun.selam kızlar
hafta sonu program çok yogundu
önce oğlanın mezuniyet kahvaltısına gittik
çocuklar çok eğlendi
biz velilerde sohbet ettik
öğlen saat 13.00 de oradan kalktık
daha önce eşimle kaleye gidelim diye düşünüyorduk
ordaki müzelere, mağzalar ve kuyumcuları gezdik
suluhana gittik,çok nostaljikbir gün oldu
eski aile lokantasında yemek yedik
orada avrupalı turstler vardı.
kalede de japonlar
ayağımızın ucunda gitmiyoruz kimler nerelerden gelmiş dedik
çocuk daha önce ulus a gitmediği için anne aynı antep e benziyor dedi:):)
en yakın gezdiği yer orası olunca benzeştirdi :):)
kale dönüşü parfümcümüz var ona gittik
görümceme yakın gittiğimzi yer
ordanda oraya geçtik
15-16 saat gezmekle geçti
eve geldik saat 24:00
görümceme giderken de bir şeyler aldık
elimiz boş gitmesin diye
görümceler konu konuyu açtı
o anlattı ben anlattım derken
içimde kalanalrı döktüm.
amin tşke derimÜniversiteden mezuniyeti nasip olsun Dimplem, hayırlısı olsun.
Ayy özledik abla hosgeldinGüzel bir güne başladım herkes gidince ev de temiz olunca işler kolaylaştı bu gün gün bendeydi ve bitirdik bu yılı tekrar sağlıkla başlamak nasip olsun bize. Hemen yakınımızda ki pastaneye gittim yarım kilo börek ve iki simit aldım zaten üç kişiyiz. Eve geldim patates salatası yaptım domates-salatalık doğradım, zeytinleri-peynirleri hemen hallettim tereyağ-bal tamam fazla koyup masayı boğmak istemedim. Kuru incir kayısı hurma ceviz-fındık da koydum sade bir masa hazırladım fazla kişi olmadığımız için yetti kaldı bile bereket başka birşey misafir bırakıyor onu da. Çay kahve derken nasıl bir sohbet kızlar gitmek istemiyor kalın dedim biraz daha kaldılar ben de onlara hazırladığım şişeler içinde ki asma yapraklarını verdim çok mutlu oldular yapraklar çok güzel incecik tül gibi sarması da çok güzel oluyor. Gün Paramı da verdiler sağolsunlar Allah onlara daha çok versin. Birikimime ekledim biraz daha biriktirip kuyumcuya giderim.
Güle güle kullan kuzuselam kizlar cok uzun zamandir yazamiyorum nereden baslayacagimi kestiremiyorum cunku .sinav sonucum cok iyi geldi her bolum oluyor gibi bir puan .cocuk ruh sagligi yazayim bu sefer dedim buyuk ihtimal izmir gelecek .iki yilda bir tasinmazsam olmaz cunku .
Bu arada aslinda yakin bir sehir yazacaktim araba lazim olur diye apar topar araba almistim bir suru borca girdim .simdi tasinma diye yine borca giriyorum hangi yana yikilayim gercekten bilmiyorum
lelli eski isin gibi part time sansin var mi pekiİyigeceler bacımlar
Ben de gelemedim ne zamanddır
Evde doluyo koyuyoruz almıyor bosa koyuyoruz dolmuyor durumu var.
Yine bi eylülde bırak isi gazıyla dolanıyo kocam evde.
Devlete vercez dedik yeni dönemdesaat 16.30 mus cıkıs orda .
Kim alcak ordan oraya mı savrulck yine cocuk diye geziyor evde.
Benim planım hep ilkokulda bırakmaktı,ben 7 bin günü dolduramam 4500 dolsun yeter beklerim diyodum.
Bi sene erken olmus olcak.
Bana biseyi biri diretti mi,mantıkllı da olsa yapmak istemiyorm böyle de gıcık bi huyum var.
Bana diretmicen arkadas.
Bi diyorm kvdemlerin kulagına su kacırayım
Sinsi gelin style
Onlara dersem aaa ne bırakcan alırız biz derler,bi diyorm bırak cocuk perisan olmasın.
3 saat cünkü kim oyalıcak onu?
1 saat olsa tmmda
Ay bilmihorm
Yok burda benim sektörde yarım gün cok nadir zaten .lelli eski isin gibi part time sansin var mi peki
valla bilemedim birak desem maddiyat da zorlar gibi geldi .ozel sektorde calisan anneler ne yapiyor diye dusunuyordum ben de gecen gun .mesela herkes cumartesi calisiyor neredeyse cumartesi kres kapali vs vs umarim cozum yolu bulursunuz her acidanYok burda benim sektörde yarım gün cok nadir zaten .
Onu biz de düsündük te bidaha bulamam öyle is
Gercekten özeller mümkün degil tek calısan anne göndersin.valla bilemedim birak desem maddiyat da zorlar gibi geldi .ozel sektorde calisan anneler ne yapiyor diye dusunuyordum ben de gecen gun .mesela herkes cumartesi calisiyor neredeyse cumartesi kres kapali vs vs umarim cozum yolu bulursunuz her acidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?