- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Hayırlı olsun canım yeni arabanız.Bizim için büyük gün bugündü aldık en sonunda gerçekten ben ilk defa aldığımız arabaya bindim daha önce hiç binmemiştim çok güzel Allahım sağlık sıhhat versin de tadını çıkaralım diye dua ediyorum. Eşimle biraz borçlandığımız için ödeme planı yapacagız Allah ödeme kolaylığı versin. Bugün dışarıda yemek yedik arabamızı kutladık kesemize bereket kızlarda mutlu eşimde çok beğendi arabımızı.
Vapura haziran ayında bindiğimizde esiyordu. Sen yine de dikkat et canım.Selamm günaydınn
Hic enerjik uynamadim ama halledicem.
Cumartesi kizla tiyatro yaptik.
Sonra dinazor muzesi sonra cocuk kutuphanesi sonra ikea sonra anpa bitmeyen bir gündü resmen ve 1 defa bile yoruldum demedi
Pazar elim kolum kalkmadi ancak evde etkinlik yaptık
5 tane etkinlik dergisi almistim hemen hemen hepsini bitirdi.
Seviyor bunlari farki bulmaca, saklanan nesneyi bulmaca, eşlestirme, kes yapistir, boya vs.
Kalem tutmayi beceremiyordu onu kavradı şükür.
yine deryi siparisi vericem.
Bizim bu etkinliklerde ayda 1000tl bulacak gibi oyalanıyor ya olsun diyorum.
GAP icinde lazım bize ben arabada falan nasıl oyalicam yoksa
Oyun alanları nolmus öyle 400tl falan saati.
Saati 120tl bir yer buldum
Kışın cok gitmek isterse oraya götürürüm.
Vapura bindirmek istiyorum bindi daha önce tekneyle tur falan yaptık, arabali vapura bindi ama daha küçüktü.
Havada serinledi balkon kısmı eser diye bi tereddutteyim.
Actigi bir gün kadikoy ordan eminönu yapariz belki
Dert aynıı bende de. Herşeyi yemiyor. Ve az yiyor . belki de ondan hasta oluyor.Bunu ben 2 kisiden daha duydum
7 yas dönüm falan galiba cocuklarda 7 yasina gelsin bak acilcak istahi artik sen yeme diceksin dedi 2 arkadas.
Kilo almıyor ama yerinde oturabilen bir cocuk degil.
Saatlerce yürür seninle
Ben artık yoruluyorum o yorulmuyor yakıyor muhtemel.
Beni en en en zorlayan şey bu cocugumda yememesi oldu.
Uykusuzluk vs hepsini gectim yememesi çok üzüyor beni
Dun inan 2 cesit kurabiye yaptım belki biraz olsun yer diye seviyor.
Her sabah pancake, krep, kuymak, yumurta bir sürü sey sunuyorum hangisi diye.
Dün sabah bi yumurta yedircez dil döke döke
Yiyen 10 cocugu doyurmustum o zaman icinde inan.
Bu da böyle bir şekil napim.
O zaman sana 41 kere maşallahDün kız istemeye gittik
Gelen aile aşırı kapalıydı
Kayınvalidem de kapalı ama öyle değil
Dedim anne ben askılı elbise giyeceğim
O da nasıl istersen öyle giyin
Kimse bizi ilgilendirmez dedi
Yani kocaman kadın olduk bu ne ya
Sözü takılan kızı zorla kapattılar öyle böyle değiller
İsteme oldu kahve yapılacak
Kızın annesi baktım dolanıyor organizasyon yapacak gibi değil
Kayınvalidem yapıyor tek
Dur sen ben el atarım dedim
Hemen 40 tane kahveyi peş peşe yaptım
Fincanları makinaya attım
40 tabak İkramlıkları bir hızla hazırladım
Ev hınça hınç doluydu
İşin içinden çıkacak kimse yoktu
Millet birbirine bakıyor
Elime mi? Yaptır dedim
Sonra görümcem kayınvalidem tşk ettiler
Maşallah nasıl kıvırdın yaptın altından kalktın dediler
Kayınvalidem kimin gelini dedi
Yedirenkim aynı modelden bende de var hatta bir üst modeli diyebilirim, yemin ederim herkese laf yetiştiren biri eşim trafikte bir gün bizi tv de izlersiniz o kadar diyorum işyerinden arayanları bile azarlar gibi konuşuyor. Hep sesi bir üst perdeden artık yoruldum hiç birşey söylemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum.İyi geceler,
Uyku tutmadı dünden bu yana sinirleniyorum.
Gece Elaya hava veriyorum makinayla. Tabi öksürüğü yoğundu. İlaç verdim hava verdim. Gece gece gelmiş benim koci, öksürük ilacı niye vermiyorsun. Tabi vermessin diye laf kalabalığı yapıyor. Dedim git yat git yat.
Çocuk zaten ilaçlardan gece kalp atışı hızlıydı.
Neyse bugün sabah doktora götürdüm. Antibiyotik yazdı. Ablamı da metrobüse bıraktım. Diş için gitti.
Gündüz Elayı bahçeye çıkarttım bisiklete bindi. Ablam geldi markete uğramış eve ve Elaya bir sürü şey almış.
Yemek yedik. Ödevine başladı.
Koci geldi surat beş karış. Gelmiş ablama laf söylüyor. Gece kızın öksürüğünü hiç duymadınmı sen nasıl çocuk hemşiresisin. Söyledi lafı geçti mutfağa oturdu. Yanımıza da doğru düzgün gelmedi. Ablam dedi ben zaten hastaydım ilaç içtim ilaçlar fena uyutmuş.
Yani kız da ateşli hastalık geçiriyordu. Duymadıysa ne olmuş. Sanki veremmi geçiriyor Ela. Olanı gideni öksürük.
O kadar takılıyorki öksürüğe.
Ayrıca duymadı diye surat ne.
Neyse yatağa uzandık Elayla. Ela babası gelince dedi gece annem bana hava verdiğinde kalbim çok hızlı attı baba. Ben de dedim daha ilaç ver ilaç ver diyordun. Bak çocuk kendi diyor. Biraz da söylendim tabi Ela uyuyunca. Yani söylenmeyeyim diyorum ama sürekli boş konuşma sürekli ben doğruyu bilirimler.bunaldım da bu hallerinden.
Bir de saygısız hareketler. Ne yani ablam bir haftadır bizde kalıyor diyemi bu haller.
Bir de bana diyor annen gelsin istediğş kadar kalsın bizde. Eee sen iki gün sabredemiyorsun.
Yani yanılıyormuyım. Bu hal ve hareketlerini ben başka şeye yormuyorım. Yoran varsa söylesin. Yarın ablam gitmeyi düşünüyordu.
Sonra gelir koci bana canımlar, cicimler. Yanıma yaklaştığında uzaklaş diyeceğim.
Gerçekten çok sinirlendim hallerine.
Ablamla ayrı yerdeyken öyle bir ön planda tutuyordu ablamı. Şimdi ne oldu.
Bir de bir insan bu kadar mı nankör olur. Ne çabuk unuttu ablam o yorgunluğunda günlerce hastanede yanımda kaldı. Gece uykusu kaç defa bölündü benim için. Bugün gidecekti ablam. Hasta hasta gitme yol uzun gel bizde kal dedim.
Valla ne yapacağım bilmiyorum ben bu adamın bu halleriyle. Yoruyor inanın.
Yıllardır aynı.
Bol bereketli olsun kazançların babym.günaydınn
kızı bıraktım geldim.
Home ofiice actım sabahtan.
Buay güzel is oldu cok sükür.
Bugun balık günümüz yemek derdim yok Allahtan.
Kıza öglene yemek yok yapmam lazım.
Hani cocuk okula gidince uyuyoduk?
Ben saabh müsteriye yolyardım cagırırken toplanacak camasırlarla göz göze geldm:S
Nereye yatıyon kızım sen:)
Hayırlı olsun Nazenin hanımBizim için büyük gün bugündü aldık en sonunda gerçekten ben ilk defa aldığımız arabaya bindim daha önce hiç binmemiştim çok güzel Allahım sağlık sıhhat versin de tadını çıkaralım diye dua ediyorum. Eşimle biraz borçlandığımız için ödeme planı yapacagız Allah ödeme kolaylığı versin. Bugün dışarıda yemek yedik arabamızı kutladık kesemize bereket kızlarda mutlu eşimde çok beğendi arabımızı.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun Nazenin hanım
İyi günlerde kullanın
Allah ödeme kolaylığı versin
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesinBizim için büyük gün bugündü aldık en sonunda gerçekten ben ilk defa aldığımız arabaya bindim daha önce hiç binmemiştim çok güzel Allahım sağlık sıhhat versin de tadını çıkaralım diye dua ediyorum. Eşimle biraz borçlandığımız için ödeme planı yapacagız Allah ödeme kolaylığı versin. Bugün dışarıda yemek yedik arabamızı kutladık kesemize bereket kızlarda mutlu eşimde çok beğendi arabımızı.
Amin abla cümlemizin insllahYedirenkim aynı modelden bende de var hatta bir üst modeli diyebilirim, yemin ederim herkese laf yetiştiren biri eşim trafikte bir gün bizi tv de izlersiniz o kadar diyorum işyerinden arayanları bile azarlar gibi konuşuyor. Hep sesi bir üst perdeden artık yoruldum hiç birşey söylemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Bol bereketli olsun kazançların babym.
Bizim evi anlattın sankiİyi geceler,
Uyku tutmadı dünden bu yana sinirleniyorum.
Gece Elaya hava veriyorum makinayla. Tabi öksürüğü yoğundu. İlaç verdim hava verdim. Gece gece gelmiş benim koci, öksürük ilacı niye vermiyorsun. Tabi vermessin diye laf kalabalığı yapıyor. Dedim git yat git yat.
Çocuk zaten ilaçlardan gece kalp atışı hızlıydı.
Neyse bugün sabah doktora götürdüm. Antibiyotik yazdı. Ablamı da metrobüse bıraktım. Diş için gitti.
Gündüz Elayı bahçeye çıkarttım bisiklete bindi. Ablam geldi markete uğramış eve ve Elaya bir sürü şey almış.
Yemek yedik. Ödevine başladı.
Koci geldi surat beş karış. Gelmiş ablama laf söylüyor. Gece kızın öksürüğünü hiç duymadınmı sen nasıl çocuk hemşiresisin. Söyledi lafı geçti mutfağa oturdu. Yanımıza da doğru düzgün gelmedi. Ablam dedi ben zaten hastaydım ilaç içtim ilaçlar fena uyutmuş.
Yani kız da ateşli hastalık geçiriyordu. Duymadıysa ne olmuş. Sanki veremmi geçiriyor Ela. Olanı gideni öksürük.
O kadar takılıyorki öksürüğe.
Ayrıca duymadı diye surat ne.
Neyse yatağa uzandık Elayla. Ela babası gelince dedi gece annem bana hava verdiğinde kalbim çok hızlı attı baba. Ben de dedim daha ilaç ver ilaç ver diyordun. Bak çocuk kendi diyor. Biraz da söylendim tabi Ela uyuyunca. Yani söylenmeyeyim diyorum ama sürekli boş konuşma sürekli ben doğruyu bilirimler.bunaldım da bu hallerinden.
Bir de saygısız hareketler. Ne yani ablam bir haftadır bizde kalıyor diyemi bu haller.
Bir de bana diyor annen gelsin istediğş kadar kalsın bizde. Eee sen iki gün sabredemiyorsun.
Yani yanılıyormuyım. Bu hal ve hareketlerini ben başka şeye yormuyorım. Yoran varsa söylesin. Yarın ablam gitmeyi düşünüyordu.
Sonra gelir koci bana canımlar, cicimler. Yanıma yaklaştığında uzaklaş diyeceğim.
Gerçekten çok sinirlendim hallerine.
Ablamla ayrı yerdeyken öyle bir ön planda tutuyordu ablamı. Şimdi ne oldu.
Bir de bir insan bu kadar mı nankör olur. Ne çabuk unuttu ablam o yorgunluğunda günlerce hastanede yanımda kaldı. Gece uykusu kaç defa bölündü benim için. Bugün gidecekti ablam. Hasta hasta gitme yol uzun gel bizde kal dedim.
Valla ne yapacağım bilmiyorum ben bu adamın bu halleriyle. Yoruyor inanın.
Yıllardır aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?