Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cumamız mübarek olsun kızlar, bu gün bende ev halkı ile çıktım dün blendır setim için firmanın müşteri hizmetlerini aradım benim yaşadığım ilçede serviniz yok diyorum il'e gideceksiniz diyor orasıda maliyetli dedim ama beni anlamamakta ısrar etti tamam dedim görüşmelerimiz kayıt altında onun verdiği rahatlık da bende tüketici haklarına müracatımı yapıcam haberiniz olsun dedim. Önce şikayetim vara yazayım sonrada tüketici haklarına yazarım dedim ve yazdım 5 dakika demedi dönüş yaptılar bu gün kargoya verdim canımı sıkmadan olsaydı daha iyiydi ama nasip böyleymiş. Sabah sabah önce ptt kargo oradan aile hekimine eşimin ilaçlarını yazdırdım eczaneden aldım 70 tl katkı payını da ödedim oradan gratise gittim siparişlerim gelmiş eve gelirken de markete uğradım az alışverişim vardı yapıp geldim yine piyasaya can verdim harcayarak. Buzdolabındaki bamyalarımı temizleyip dondurucuya koydum, pembe domateslerim biraz yumuşamışlar onlarıda biber ve sarmısak ile güzelce sirkeyle buluşturup bir kavanoza koydum doğru buzdolabına. Sonra mutfak topladım ev topladım toz aldım şimdi size geldim. Bu akşam evde tek ben yemek yicem amcam evinde mangal partisi veriyor eşim oraya davetli kızlar İzmire gidiyor bende evde tv izlerim yemeğim dünden var yeter bana. Az birikim yaptım ama daha çok birirktirmem lazım.

Canım ventolin kalp ritim bozukluğu yapıyor
Bunu doktora mutlaka söyle
Çok geçmiş olsun
Erkeklere gelince onlara kendi ailesinden başka kimseyi sevmez
Yüz verme
Sen yazarken ben darlanıyorum
Ben de lafları bugün yapıştırdım hep beni kızdırır bugün bende ona aynısını yaptım
Kendini sorguluyordu
Allah alla ben ne yaptım
Eee sen benim kuyruğuma bastın unuturmuyum ?

Ağzına sağlıkiyi demişsin
Geçen eşim havluyu aşmış yenisini asmamışsın dedi
Bende şekerim yerini biliyorsun bir zahmet adı ver dedim
Baktım asmış
Zorla beni yoldan çıkarıyor

Kısa kısa sürekli öksürük varsa larenjit olmuş olabilir
Benim oğlan çok olurdu
Onun ilacı ağızdan iki günde bir kere toplam üç gün bir ilaç veriyorlar
Tak diye kesiyordu
Kortizonl

Mardini görünce çok beğeneceksin

Bazen o yemek konusunda şunumu yapsak bunumu yapsak bizde de var. En sonunda aç kalacak duruma gelip yemek söylüyor.
Ya da kahvaltı yeyiveriyoruz.
Hiç öyle yemek 50 kere düşünmem. Ne varsa yerim karnım doysun yeter.
Biz kadınlar çok yemek konusunda seçici değiliz
Ne varsa yeriz
Erkekler her şey gökten hazır iniyor zannettikleri için seçiyorlar

Aynı bizim plan

Bizde aynı bir kotamız var
Gezer tozar harcar sonra toparlar tekrar gezeriz

Blender satan kişi
1 dk kısa kullanın durdurun tekrar devam edin

İyi geceler,
Ela uyurken ben de uyumuşum zaten saat 6:40 da uyandım. Gün boyu uyuyacak yer aradım.
Sabah kahvaltı hazırladım. Koci yapmadı hiç de ısrar etmedim. Elayla kahvaltımızı yaptık.onu okula bırakıp pilatese gidecektim. Ama telefona saat için bakayım dedim. Bir baktım öğretmen hastayım bugün yokum demiş. Ama uyanmıştık artık.
Neyse mutfağı topladım. Sonra pilatese gittim. Mecbur Elayı da yanımda götürdüm.
Çünkü hep bir engel çıkıyor gidemiyorum.
Sonra alışveriş yaptık eve döndük.
Ela anaokulu öğretmenini görmek istiyordu onun çıkış saatinde okula gittik.
Sonra sitedeki parka götürdüm.
Komşum aradı okul dönüşü koruluğa gidelimmi diye hiç halim yoktu gitmedim.
Eve geldik.Ela Kahve keyfiyapalımmı dedi. O süt köpüğü istiyor :) yaptık kahvemi içtim.Ben işlerimi yaptım. O tv izledi.
Sonra mini mini bilginler kitabındaki öğretmenin dediği sayfalardan biraz yaptık.
Tavuk burger istemişti.Tavuk kıyma almıştım. Onunla tavuk burger yaptım,patates kızarttım. O oyun oynadı. Yemeğimizi yedik. Koci geç gelecekmiş.oturduk puzzle yaptık. Tombala oynadık.
Sonra da yatış.

Bugün anaokuluna gidince okulun önüne parkedeyim arabayı dedim. Baktım yer yok. Biraz araya girdim geri çıkayım dedim. Patt arkamdan araba geldi. Gelince ben de tedirgin oldum birden. Yol vermek için kenara çektim arabayı. Sonra geri giderken arkadaki arabaya az değmişim.normalde yaptığım bişey değil de bir anlık panik olduğumdan dolayı. Şükür birşey yoktu arabada.
Ama bizim arabada nokta şeklinde boya çatlağı olmuş. Biraz kafama taktım. Kalbim gümgüm oldu.Fazla takıyorum,oysa öyle de rahatlamıştım araba konusunda :) zaten sürekli aman arabayı sürtmeyeyim kaygısı da cabası oysa arkadaş acemiliğinde otoparktaki kolonlara bayağı sürtmüştü.
Neyse bir kere daha gider o okulun oraya parkeder oh be yaptım diye içimi rahatlatırım

Ağzına sağlıkiyi demişsin
Geçen eşim havluyu aşmış yenisini asmamışsın dedi
Bende şekerim yerini biliyorsun bir zahmet adı ver dedim
Baktım asmış
Zorla beni yoldan çıkarıyor
Benim eşim ebeveyn banyosundaki wc ve lavaboyu kullanır. Bazen havluyu kirliye atıyorum.yerine koymayı unutuyorum. Sormuyor bile havlu. Görmesem günlerce de orada durur.
Geçen yıllarda soda şişesi bırakmış lavabonun yanına. Ben de 5 gün almadım şişeyi bana ne dese bir haftadır hergün orada görüyormuş bir alıp çöpe atmamışım.
Ben de dedim 1.soda şişesi neden orada 2.kendin niye alıp atmıyorsun. Atsaydın rahatsız ettiyse dedim
Ev hanımlığına terfi olmuş baby ve dimple eee size de kolay gelsin yeni meslek hayatınız

Sağol canım.Çocuk alerji doktoru ventolin ve cortair veriyordu. Ventolin çarpıntı yapınca ablam içine serum fizyolojik katmamı söyledi. Onu katıyordum. Sonra aile hekimi de her zaman ventolin kullanmamamı söyleyince. Çok kötü olmadıkça sadece serum fizyolojik kullanıyorum. Eşim de tutturuyor illa o ilaçlardan da koy diye.
Valla hiç yüz vermiyorum.
Kaç gündür ona ağzımdan çıkan üç beş cümle. O da gerektiğinde. Triplerde bir kaç gündür. Ama benim inadımla yarışamaz.
En azından kafam rahat. Rahatsız edecek konuşmalarını duymuyorum.

Valla biz her zaman ev hanımıydık
Zira yanında iş hayatı da vardı
Şimdi en azından sırtımızdan bir yükü attık
Çalışsanda evde olsanda ev hanımlığı her zaman birinci görevimiz bu coğrafyada
Ama şunu söyleyim çok memnun
İyi ki eve geldim
En azından kendimi hırpalamıyorum
İş ev çocuk
Şimdi kendimce bir düzen kurdum
Canım ne isterse onu yapıyorum

Herkese güzel bir cumartesi günü olsun. Eşim temizlik konusunda bana yardımcı olmaz benimde böyle bir beklentim hiç olmadı ama kızlarım babalarına söyleye söyleye şimdi biraz daha iyi ama neye yarar çalışma hayatında olduğum yıllarda bana yaşattıklarını asla unutmam şimdi melek olsa ne yazar gördüğü muamele hak ettiğidir. Artık lafımı da esirgemiyorum usulu ile söylüyorum sabah kapıları silermisin dedim ikiletmedi sildi ama benden hep bir pofpof bekliyor teşekkür ettim bende kahvaltıya patates kavurdum yumurtalı bir de menemen yaptım yani hakkını verdim. Evi de elektrikliye tuttu ama benim gibi değil tabi gözüme girmek için yapıyor ama nafile artık aramız limoni değil ama öyle de eskisi gibi değilim. Bir makina da çamaşır astım mutfak topladım evi şöyle bir elden geçirdim. Sonra dışarı çıkarız bir çay içeriz yanına yaptığım kurabiye ve poğaça koydum sadece sosyalleşmek için gideriz. Pazarımız var oraya da gideriz . Akşam eşime yeğenim söylemiş eşinden ayrılan kızkardeşimin oğlu başka bir ilçeye taşınıcaklarmış ev tutmuşlar 2 oğlu ile orada yaşayacakmış hayırlısı olsun dedim eşime belki orada mutlu olur. Annemin ve babamın aile apartmanında yaşıyordu şimdi kira ödeyecekler büyük oğlu mühendis ama çok kazanmadığını biliyorum Allah yardımcıları olsun. Zorları kolay olsun.

Ben de bazen diyorum tekrar çalışsammı sonra düşünüyorum. Eve gelince yine yük bende olacak çocuk ve evle ilgili şeyleri yine ben daha çok yapacağım. Sonra diyorum boşver kızım kendine bir tane daha iş çıkartma.otur oturduğun yerde çalışmak da güzel ama işte haklısın bir çok yük olunca evde durmak daha cazip geliyor bana.

Selam canımlarım
Her şey yolundadır umarım
Dün evdeki işleri organize ettiğim için oğlanın ödevleri var
Onları yaparsak bir yürüyüş yaparız.
Hava güzel görünüyor
Akşama çorbam var
Salata malzemesi de olunca balık yapayım diye düşündüm
Dün elmalı kurabiye yapmıştım çayın yanında boş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…