Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecmis olsunn Alllah beterinden korusın

Hadi ins

Slm bacımlar
Özledim sizi
Retro mu var nedir yine ig hesabımı kitlemisim sifreyi unuttum degistirirken kitlemisim.
Asaplarım bozuk
Cmrtsi piknik yaptık parkta arkadSlarla.
Kız pazar park istedi oyuncaklı.
oraya giderken ozsarka girdik yemege,2 azıcık döner 3 ayran 1 lahmacun 1100 tl hesap ödedim.
Macrodan biseyler aldım gitmisken 450 tl oraya verdim
Hafta ici künefe sayıklıyodum koci süpriz eve söylemis pazarı öyle kapadık.
Dün wc kagıdı falan istemis okul liste atmıslar 700 küsür onlar tuttu.
Napıosun deseler emekli dayılsr gibi market geziyorum valla.
Kurupilav istedi dün ev halkı.
Bugunde dedim spagetti mi yapsak boronez soslu?
Olurr dedi seyde olur patlıcan kebabı da olur dedi
Spagetti den patlıcan kebabına nasıl geldik acaba demedim onu da yaptım
Kıza da köfte yaptım sadece patlıcan yemez o.
Sabah 6 da beslenmeye kek yapıyodum
Annemler kahveye ugrarız kızı görelim dedilrr aksam kek var cerez falan daha da yapmam bisey.
Nerlerdesin derseniz mutfaktayım bacımlar

Canım geçmiş olsun
Kuzum demek ki kusunca zehiri attı

İyi geceler kızlar,
Sabah okula bırakıp gelince uyumak için yattım. Kahvaltı bile yapmamıştım. Sonra da tam dalacağım koci aradı.
Neyse sonra uyumuşum nerdeyse iki saat
Kendime geldim.
Kahvaltı yaptım. Wc lavabo yıkadım. Eşimle konuştuk. Kazada karşı taraf aracını tamire götürmüş eşimin tanıdığı yere. Bir masraf daha çıktı tabi. Ben de çok masraf olmasa da yeniden kendime kızdım ya. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama o kafayla sen arıtma suyunu aç kahve makinasının suyunu doldurmaya koy sonra unut. Bir baktım halı çekmecenin içi ıslanmış. Sonra onu toparladım. Elayı almaya gittim. Parka uğradık. Aile hekimine yine uğradım. İlaç yazdırmaya. Eve geldim. Çaydanlığı ocakta unutmuşum.
Canım sıkıldı ya yeniden kafa iyice gitti.
Arabayı kullanmaktan asla pesetmedim. Ama bugün biraz tedirginlik vardı tabi. Çok etkisinde kalıyorum malesef.Neyse çok da nu konuyla ilgili başınızı ağrıtmayayım.
Eşim de dedi boşver takılma herkes yapıyor.
Neyse eve geldik. Az birşey izledi. Yemek yaptım.Ödeve giriştik. Birara başım ağrıdı yeminleee
Bu ara heceleri birleştirerek okutmaya çalışıyorum.vaktim olsa etkinlik şeklinde bir sürü şey yapacağın öğrenmesi için.ama vakit yetiremiyorum.
Bir alternatif de dolabının üzerine hep anaokulu etkinlik sayfalarını yapıştırmıştı. Onları çıkartıp kelimeleri yazıp yapıştıracağjm.
Pratik yapmış olur ama eğlenceli birşeyler bulup yapmam lazım.
Birikim konusunda da hisse senetleri şuan zararda keşke altın alsaydım iyice uçtu.şuan hiç karım yok zararım var. Bir aklım diyor sat. Başka yatırıma yatır.Sadece altından kar ettim.Ne yapsam bilemedim.

Bence bir göster canım doktora.
Kıyamam çok acı veriyordur.
Belki vitamin ya da ilaç verir.

Alerjik öksürük haziran ile ağustos rahat ettirir Eylül de coşar
Geçmiş olsun canım
Çok sağol canım. En güzel mevsim yaz ohh bir defa bile öksürüğü yok. Ama benim yaz da bitmiyor. İstanbulun nemi beni mahvediyor yazgünü. Ankarada yaşamalıymışım
Sonbaharda benim de ilaç kullanmasam göğsüme doğru yanma oluyor alerjik astımımdan.

Patlıcanı çağımızdaki hiç bir çocuk yemiyor galiba 2 yaşına kadar ben vermedim. Sonra da o yemedi.
Okul beslenmesinde de bugün. Evde sadece peynir yedi. Yemek istemedi.
Gerisini okula koydum. Meyve de koydum.
Sadece salatalık 4 dilim elma ve az üzüm yemiş. Saat 4 te geldik eve. Hala aç değilim dedi. Cips istedi vermedim.
Çıldıracağım bu yeme şeklinden
Mandalina üzüm az kaju koydum onları yedi. Akşam yemeğini de yediğinde saat 7 yi geçiyordu.
Ben mi abartıyorum bilmiyırum.
Çoğu çocuk okuldan gelince yemek yiyor.
Üstelik kahvaltısını da yapıyorlar.
Ahh ahh. Tek derdim bu :)
Zorla yemek yediren annelere ne kızardım

Selam kızlar
Bizde aksiyon hiç bitmiyor
Dün eşim aradı yarın memlekete gidelim annem gelecek dedi
Biz alırız demiştik kayınvalidem giderken

Birde kuzeni başka şehirden gelcek
Onunla beraber gideceğiz
Çok severim komik bir çocuk kuzeni

Dedim ki ben gelmesem
gelmeni istiyorum dedi
Cuma arkadaşımla kahvaltı yapacaktık dışarda
Onu perşembeye çektim

İki ayağımı bir papuça soktu
Pazar zaten bir programımız vardı
Şimdi başka program çıktı

Yarın sabah önce kuaföre manikür pedikür fön
Oradan arkadaşımla buluşup dönüşte oğlanı alıp doğru eve valizi alıp yola
Ayrıca bu akşam danışmanlık da var
Nasıl yetişeceksem

Sabah yemekleri hazırladım
Şimdi çay molası verdim
Güveç , mercimek çorbası ve dünden erişte var
Brokoli haşladım soslarım
Allah ne verdiyse artık

Zaten 3-4 gün dışardan yeriz en azından iki gün sağlıklı beslenmiş olalım

Bugün gün öyle hızlı başladı ki ben bile hayret ettim Ev halkı gidince hemen çamaşırları serdim sabah ocağa reçel koymuştum onu da kavanoza koydum bir kavanoz çıktı nektar reçeli yaptım yemeyince buruşmaya başlamışlar neyse kurtardık Sonra kızın odasından başladım toplu bir çocuk olamadığı gibi yetişkin biri de olamadı sonra toz aldım bütün evin tozunu aldım heryer açık elektrikliyi de tuttum mutfağa girdim sular kesilmiş mutfak kaldı kızlarla buluşucam dışarıda neyse kıyafetlerimi ayarladım sular gelince mutfak topladım bulaşık yıkadım saat gelmiş baktım hemen hazırlanıp gittim nasıl yorulmuşum oturdum arkadaşım geldi biz iki kişi önden sonra diğer arkadaşım geldi tost yedik Allahım evde yüzüne bakmadığım tost acıkınca bir tatlı geldi kocaman tostu yedim arkadaşlarımda diyor kendime geldim hepimiz koşturuyoruz evde yemek bile gelmiyor aklımıza neyse çok güzel vakit geçirdim bu bana bir hafta gider eve gelirken de markete uğradım alış veriş yaptım akşam da trenyolu amazonu ve yataşı da canlandırdım maddi olarak aracımızın da arızası çıktı parça siparişi yapılmış eşim en az 10 bin dedi sabah bu gün ödeme yapmıcak parça gelince önce parçayı ödeyecekmişiz sonra işçilik ödemesi yapılacakmış ilgilenmedim sadece dinledim çünkü yapılacak birşey yok ödeme zamanı ödeyeceğiz.

Ela da çok dağınık şimdiden, desene yandım ilerde masası inanılmaz derece de dağınık.hiç toplamıyor o masayı. Sonra da ödev yaparken başka masa aranıyor :)
Böyle ektra çıkan masraflar beni çok üzüyor. Heleki araba maarafları can yakıcı.
Ne diyelim sağlığımız yerinde deyip şükretmek lazım sanırım.
Çünkü sağlığımız kötü olsaydı hem bu kadardan fazla masraflar çıkacaktı hem de sağlığımız yerinde olmayacaktı.
Ben de böyle teselli oluyorum ne yapayım.

Biz kadınlar için sağlık huzur her şeyden önce geliyor
Erkekler hep uzun yaşayacağız sanıyorlar
Arabaları canları

Ben de hep öyle diyorum sağlığımız yerinde olsun kalan herşey hallolur. Bu ara masraflar arşa çıktı ama inan eskiden kendimi yıpratırdım şimdi hiç düşünmüyorum sadece ödeme sırasında aciller diye ön sıraya çekiyoruz ne kadar dikkat edersek edelim illaki bazı ödemeler çıkıyor gerçekten sağlık olsun bizlere birşey olmasın.

Yoğun bir gündü İzmire gittik geldik eşimle ama araba olmamış az önce geldi eve beki yarın dedi olsun dedim ne zaman olursa kızımla markete gittik hem diyetisyene gidiyor hemde cips kola alıyor hiç birşey söylemedim çünkü benden iyi biliyor herşeyi evinde ihtiyaçları vardı onlarıda aldık eşimin kardeşi bu gün tarla daki otları makine ile biçecekti makina bozulmuş eşim de tamire bırak dedi bırakmış ona ne kadar öderiz bilmiyorum yarın bizimle zeytinlerin dibini toplamaya gelecekmiş eşim yevmiyesini veriyor bana da yardıma geliyor diyor ben de aranızda anlaşırsınız diyorum ne diyeyim denmiyor birşey. Bu gün eşimle dışarıda yedik eve gelince de birşeyler yedik canım yemek istemedi şimdi çerez koydum kendime çok severim tv karşısında çekirdek yemeği. Harcamalı bir gündü ama iyi oldu .

Kanayan yarammm

Selamm
Okul öncesi öğretmenden halliceyim
Kafam zonk.
2 lokma yesin diye aksama kadar oynamadigimiz oyun yapmadigimiz etkinlik kalmıyor.
Günlerdir bi kosturmaca gidiyor.

Tekrar güne girdik esim ilk sıra istiyordu şansinada ilk sıra gelmiş.
Borca gidecek ama sağlık olsun napalım.
Bir taraftan kapatmaya çalışıyoruz.
Oglani aldik geldik.
Esime siparis verdim anpaya ugradi gelirken.
Antrikot, kuşbası falan aldirdim.
Kahvaltiligida ben gecen aksam halletmistim.
İslak kek yaptım
Kiza corba yaptim
Nohutlu pilav yaptım
Palamutda almis esim o palamut yicem dedi palamutuda kizarttim.
Kiza redoxon kids aldım
Balik yagi surubu almistim icmemisti
Bi de su jelibon olanindan denicem bakim belki sever.
Ya öyle ya böyle o iştahı acmam lazım.
Resmen bu yemek olayı devlet meselesi oldu.

Oglum evladım anasının yolunda falan tutumlu cocik dedimde kalemli tablet istiyor.
Aslında bi yapay zeka projeleri varmis onun icin calisiyorlarmis okulda (yani extra oyalıyor kendini iste) fazla vakit gecirmeye basladi ders bitimi o kurs icin bekliyo okulda sıkılma kitap alalim oku falan dedim tablet mi olsa dedi sonra pahalı dedi.
Onlarda 10bin falan.
Dedim esime 4 taksit falan yapalım alalım haftasonu.
avm yapcaz alalım götürsün bari giderken.
Kart coşuyor işte böyle böyle

Kıza 2 esofman tkm siparişi verdim.
2 kulotlu corap aldim
Bi 10binde ona gidecek gibi.
Sweatlar falan uçmuş sezon yeni malum ama mecbur alıcam.
Alım gücü mücü yok öldü valla

Ajh ahh ben de bayılırım çekirdek çitleyerek tv izlemeye Ela bile alışmış anne keyif yapalım :) birlikte film izlerken de muhakkak patlamış mısır istiyor.
Keşke yesek yesek kilo almasak.
Ben pilatese gitmeye çalışıyorum ama kilo veremedim. Bir de araba ayağımı yerden kesti.eskiden ne güzel yürüyordum. İyice hamlaştım.

İştah açılması için çok şey kullandık.son kullandığımıza da aç karnına içerse iştahı açılır demişler ama nerdeee.
Jelibon vitaminden geçtiğimiz yıllarda kullandık çok keyifle kullandık.
Omega 3 içerikli balık kokulu vitaminlere bayılıyor.
İştahı yok dedim uyku öncesi benden cips tarhana istedi :) baby bilir onu maraş tarhanası cips gibi yeniliyor. Onu seviyor hem cips gibi zararlı değil.
Ama yemek konusunda malesef zayıfız.
Biz de bugün ablamla alım gücünü konuşuyorduk. Çok üzücü ya. Hiçbirşeye yetişilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…