- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Erkekler yaslandıkca da olgunlasmıyor cocuklasıyor.Çok teşekkür ederim kızlar sağolun artık bunun yaşla da bir ilgisi yok bizler artık yaşımızı başımızı aldık diyoruz ama değişen birşey yok hayatımda suçlu ben oluyorum hep neyse Rabbim biliyor diyorum içimden.
Of kayhandan pideli köfteGünaydınnn
Sekersiz 3.günümdeyim
Biraz basagrısı yaptı dün
Ama bozmadım
İlk gün koci sabote etmeye calıstı tabii,pideli köfte en sevdiğim yemek pideli köfte almıs kayhandan.
Köftelerini yedim kendi ekmegimden kıtır yaptım sosun altına.
Dün market yaptık biraz 700 tl orda bıraktık.
Ortada bisey yok muz ,kuru yemis falan aldım.
Kuru yemisi kendime aldım atıstırmaya aksm oturup bitirdiler
Tazefasulye tavuklu pilavdı menümüz ben tam bugday makarna yaptım kendime biraz.
Cocugu kudurttu dün bayrak veriyolarmıs parkta annenle gidin alın asarıx diye gittik mecbur.
Ev bayrak dolu.
Ama güzelmis tek kisilik nevresim gibi boyu üzwrinde Atamın resmi var
2 tane verdi adam astılar balkona ikisini de
Balkon suan kapalı balkon oldu
Dedim arada bu etkinlikleri kendine de yaz hep bana etkkinlik yazıyon.
Bugun balık günümüz yemegi düsünmücwm Allahtan.
Herkes öyle canım rahat olSlm bacımlar
Bu hafta hep evdeydim
Bugunde kociyle kapıstık cıkmadım biyere
O düğüne gitti biraz önce
Cidden erkekler kapatılsın bana bazen fenalık geliyor
Biz de mi sorun var herkes mi böyle bilmiyorm
1 gün iyiyiz 3 gün limoni
Ben triplerinden bıktım artık,bir insan herseye triplenmez herseye alınmaz ya.
Hakikaten anası sanıyorHerkes öyle canım rahat ol
Anası sanıyor eşini erkekler
Az önce bende hafifçe tozunu aldım
Bugün bizdeki bir durum da şuydu; kahvaltıyı düzgün yapmadı acıktım acıktım diye kıvranıyor. Evde sarma vardı.bir de biber dolması. Elayı banyo yaptırdım. Sonra ödevlere giriştik. O arada Elaya çorba da yapıyorum. Bir yandan Elanın ödevini doğrumu yaptı diye kontrol ediyorum. Ödev sonrası misket oyunu istedi. O arada kociye verdim sarma dolma. Yoğurt istermisin dedim istemem dedi. Sonra biz oynarken yoğurt istiyor. Kendin al dedim.Sekersiz 7.günüm
Bi dün aksm 1 kadeh alkol aldım bozdum artık onu saymıuorum
Kız bütün gün üstümde ,koci masallah tribine sıgındı 14.00 de kalktı
Sonra tras dus hazırlandı düğüne gitti ne güzel dünya
sabah bi kitapcıya gittiler geldiler kahvaltı ettik geri uyudu adam.
Bütün gün ögretmencilik evcilik oynadım
Sonra evdesin niye yoruluyon
Bütün gün cocuk eglediğim icin olabilir mi?
fırında eli bögründe yaptım bulgur pilavı yaptım aksam icin
Günde 5 kere süpürge acıyıorum hic durmuyolar sürekli yiyorlar
Kızı yıkadım yemek yedik
İns kız uyuyunca dinlencem
Yaaa süper bize de beklerizOf kayhandan pideli köfte
Çok severim
Kasımda nasipse Bursa’ya geleceğim
çok geçmiş olsunHepinizi iyisinizdir inşallah, gelemedim çok yoruldum zeytin toplamayla son gün de eşimin kolu kırıldı çok şükür ameliyat oldu şimdi evdeyiz. Zeytin fiyatları çok düşük eşimde hepsini yağ yaptı on kilo da bir kilo yağ verdi iyice sinirlendi çok zarar etmişiz tarlayı satışa çıkardı emlakçı geldi ben çok kötü oldum inanın insanlar nasıl satıyor dedim emlakçıya satmayı düşünmüyoruz dedim eşim bana kızdı ama yapamazdım bu sene herkes zarar etti dedim bana kızgınlığı bayağı sürdü hiç taviz vermedim açıklama da yapmadım ama kolu kırılınca hepimiz çok üzüldük Rabbim daha büyüğünden korudu dedim çok şükür bin şükür dedim. Kardeşi ve karısı da beni çizgimden çıkardı çok kızdım inanın 100 kilonun üzerinde zeytin götürdüler bidon bidon zeytin kurduğunu anlattı annesine götürüyor eltim annesi yapıyor. Tarlada da kaynım bu ağaç benim bu ağaç da benim hep onları topladılar alın dedim canınız ne kadar istiyorsa alın çünkü bana sormuyorlar bile ben böyle bir yüzsüzlük görmedim. Bizi 3 yıl önce bir ağbimizin zeytinliği var davet etti gittik eşimle ikimize ne kadar isterseniz toplayın dedi inanın orta boy bir poşeti bile doldurmadım yeterli dedim ısrar ettiler yine de toplamadım bunlar nasıl birşey anlamadım birde bana pinti dedi kaynım ben pinti değilim dedim içimden salağım dedim. Şimdi de yağlara göz diktiler eşime ver dedim vericek ama kolunun iyileşmesi lazım amcamın evine koyduk yağları yazlığa bile götüremedik ben götürürüm diyor eşime öyle bir bakmışım ki gözlerim acıdı ne yapmak istiyorlar anlamadım. Kardeşimin doblo aracı var onunla gittik tarlaya mazotunu koyduk onlarda eşiyle kendi araçları ile geldiler eşim onların aracına da benzin koymuş birde evde ki kendi aracımıza benzin koyunca akaryakıt ile dolmuş kredi kartı eşim birde yardıma geldiler diye para verdi valla nasıl toparlarız bilmiyorum. Kardeşi de karısıda günde birkez eşimi arıyorlar nasılsın ağbi diye benim kinde ki havayı görmeniz lazım arıyorlar diye daha önce hiçböyle aranmazdı eşimde buldumcuk oldu. Canım çok sıkıldı kızlar size yazmak için dünden beri fırsat kolladım kusura bakmayın ama kimseye söyleyemiyorum sadece size yazıyorum. Kredi kartı coştu nakit parada suyunu çekti yine de çok şükür halimize.
leli bazen öncesinde bir gerginlik oluyor üstüne gitmiş olabilirsin.Ben hic bisi anlamadım
Neredeyse o kadin hasta arkadasim iyi yani gören öyle zanneder.
Herkes bir tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?