Evde iş bitmiyor eşlerin istekleri hiç bitmiyorBugün sabah okulun kapısına bıraktım ama 40 dakikada gittim püfff. Derse geç bile kaldı.
Diğer türlü 20 dk sürüyor. Eşim de ısrarla kapıya bırak kapıya bırak... Ben de hava çok soğuksa bırakıyorım yoksa yakın yere parkedip yürümeyi tercih ediyorum.
Okul dönüşü yolda bir tır kalmış yan şeritte.
Daracık yerden geçerken tedirgin oldum.hatta tıra sürtmeyeyim derken lastiğim kaldırımın dibine gitmişhemen düzelttim.
Geçtim gittim.
Sonra birkaç iade edeceğim şey vardı onu hallettim. Koci çikolata kalıbı istedi onu aldım.arkadaşı istemiş.
Markete uğradım.şok marketten derz temizleyici aldım ama pencere çerçeve ince detaylarına kullanmak amacıyla almıştım. Meğer derz temizleyiciymiş :)
Eve geldim. Mutfakta dolabın bir bölümünün içini sildim. Annemin verdiklerini yerleştirdim.
Evi toparla süpür, okul çıkış saati geldi.
Okuldan aldım markete uğradım yine.
Eve geldik. Double kahve keyfiydiona da süt köpüğünü double yaptım.
Oturduk. Çamaşır katladım.
Zaten hergün bir makina çamaşır.
Sonra babasıyla konuşurken babası kek istemiş. Yemek yapacağım uğraşamam vaktim yok dedim.
Komşu da getirince benim koci diyor senden hayır yok, kek de geldi diyor
Sanki zil takıp oynadım evde :)
Bugün ödev çoktu, okulda yetiştiremedikleri de vardı. Matematik ve Türkçe dersinden kaç sayfa vardı onları tamamladı. Ben okuyorum. Sonra kontrol ediyorum.
Ahhh bu kocalar ne rahatlar ya. Arada okuma çalışması yaptırıyor. Okadar. O da ayda yılda bir.
Benim annem de daha biz kapıdan çıkmadan ne hazırlayım diye sorarGunde 25 tane Türk kahvssi iciyor ic kahve ic kahve ıcım bulanıyo artık.
Benimki masallah senden benden genc
Bizimkileerin ögle yemegi huyu yok o yuzden aklına gelmiyor.
Aksam 9 da kek getirip birde eve mi girdi?Kızlar bayağı bir anlatmışsınız,yazdıklarınızın üstüne tam da bu akşam komşum geldi kek yapmış getirmiş. saat 9 a geliyor. Ben de Elaya okuma ödevini yaptırıyordum.
Tabi oğlu da onunla gelmiş.
İçeri girdi gitmek istemedi. Gel diyor gitmiyor burada durayım ne olur anne diyor.Ela da gitmesin ne olur dedi. Okuma yaptırıyordum dedim. Ödevimiz var dedim.okuma ödevini yaparlarsa olur dedim.
Bir şartla bırakırım okumaya devam edeceksiniz dedi. Sonra tabi yarım saat sonra alırım dedi. Tabiki oyun oynadılar. Okuma yapmadılar. Zaten arkadaşımın oğlu kaç yıl önceden bu yana okumayı ve yazmayı biliyor. Onun için o benim kadar ödevle uğraşmıyor.
Bundan önce de hafta içi birkaç defa demişti Elayı görmek istiyor diye, ödevimiz çok demiştim.
Fırsat olduğunda okul çıkışı görüştüğümüz oldu 1 saatliğine.ama sık sık görüşmüyorum çocuklar okuldan dönünce.
Ben hafta içi akşam misafir istemiyorum.
Çünkü ödevleri aksıyor ve uyuması gecikiyor.
Bu beni de etkiliyor. Eskisi gibi olamıyorum. Çünkü zaman geçtikçe tercihler değişiyor.
bu ağırlık hepimizden gitsin bitsin yaw.Selam kızlar
Sabah ilk işim duşa girmek oldu
Üstüme bir yorgunluk vardı duş kendime getirir diye düşündüm
Birazdan Müge ablayı açarım
Bir omlet yaparım çay ile mis gibi
Akşama karnabahar yapacağım birde içli köfte istediler
Yarın okulda toplantı var yemeği dışarda yiyeceğiz
Planı o şekilde yaptık
Dünden oğlanla bana çorba, eşime oğlana bademli pilav bana sade pilav ve az patates oturtma var
Günü kurtardım yemek konusunda
Bugün kitap okuyacağım biraz, tembellik yapacağım
Koci en son geldiklerinde cig börek yapalım dediBenim annem de daha biz kapıdan çıkmadan ne hazırlayım diye sorar
Anne gelelim yaparız
Yok illa
Annem yemek konusunda takıntılı
Evine misafir gelecekse ilk iş yemek ne yapayım derdine düşer veya evin yanında kebapçı var yemek ısmarlar
mutlaka hamur işi yapar. Aşırı düşkün hamur işine
Babam da kızıyor bu yaşta sağlıklı değil bu yiyecekler diye
İlla evde kömbesi, içli çöreği veya pastatesli böreği olacak. Kabak mevsimi her hafta o kabak tatlısı yapılır
Yaprak sürekli sarar.
Pazartesi beş kilo taze süt getirmiş yoğurt yap diye
Benim eşim yemek konusunda mız mız
Annem ona takık beğendi mi oldu mu? Ne yapıyım
En son anne boşver o kendi anasının yemeğine kulp buluyor
Ne varsa çıkar yerse yer
Dün mesela kemik suyu koydum çorbaya bunda değişik bir şey var dedi
İçersen iç faydalı içmezsen kendin bilirsin dedim , içti
Yani kusura bakmasın ben, annem veya kayınvalidem emek verip yapıyoruz
O zaman aç kalsın yani
Bitsin valla bacımbu ağırlık hepimizden gitsin bitsin yaw.
misafir azda dursa çokta dursa illa heryere ayrıca bir dikkat temizlik gerekiyor sil süpür toz al lavaboları ov sil baştanTabi tabi.
Her seferinde tum evi toparlamak durumunda kaliyorsun.
Abdest aliyor benim arkadaslarım mesela mutlaka havlu kagıt koyuyorum banyoya kurulama için
Sadece salonu toplim bitti olmuyo
Bir de yeni gelen evi gezip gormek istiyor.
annenin maşallahı varBenim annem de daha biz kapıdan çıkmadan ne hazırlayım diye sorar
Anne gelelim yaparız
Yok illa
Annem yemek konusunda takıntılı
Evine misafir gelecekse ilk iş yemek ne yapayım derdine düşer veya evin yanında kebapçı var yemek ısmarlar
mutlaka hamur işi yapar. Aşırı düşkün hamur işine
Babam da kızıyor bu yaşta sağlıklı değil bu yiyecekler diye
İlla evde kömbesi, içli çöreği veya pastatesli böreği olacak. Kabak mevsimi her hafta o kabak tatlısı yapılır
Yaprak sürekli sarar.
Pazartesi beş kilo taze süt getirmiş yoğurt yap diye
Benim eşim yemek konusunda mız mız
Annem ona takık beğendi mi oldu mu? Ne yapıyım
En son anne boşver o kendi anasının yemeğine kulp buluyor
Ne varsa çıkar yerse yer
Dün mesela kemik suyu koydum çorbaya bunda değişik bir şey var dedi
İçersen iç faydalı içmezsen kendin bilirsin dedim , içti
Yani kusura bakmasın ben, annem veya kayınvalidem emek verip yapıyoruz
O zaman aç kalsın yani
Cicilerini güle güle giy bacımKabanımı cok kalın ağır olanlardan istemedim ben giyemiyorum öyle daralıyorum ince bisey aldim 1000tl.
Pant 550tl verdik.
vizon ve ya bej 1 tanede trendyoldan alıcam yine uygun bisi 3 rengim olur yeter bana kac sezon.
Kısa mont bulamiyorum her yerde biker ceketlerden var lutfen modasi falan varsa gecsin gitsin bitsin.
Kocaman ceketleri giyiyolla o ne allasen ya.
Bi de oversize lüten şunlarin modasi falan kalksin kabanlarda. Dedemin kabani resmen o hele Zara olanlara ölüp bitiyorlar instada bildigim kocaman palto işte ne yani
Kucuk beden diye bisi yok.
S beden deniyorum kocaman oversize.
Yok uzerime oturan bisey bulcam diye kac magza gezdim.
Bir donemde tam boy sisme montlar vardi kocaman duruyordu cidden okadar usuyormu insanlar?
Onu giysem kan ter icinde kalırım ben robot gibi.
Bulucam duu bakalim
Koci en son geldiklerinde cig börek yapalım dedi
Ay alırız carsıdan ne ugrascaz diyo
Tavuklu mantı yapcakmıs bize kendi acccakmıs bekliyoruz bakalım
Kvdem de sarma yogurt hep vardır dolabında
Kız o haliyle her ay bana börek yapıp getiriyor.
Anam bi degisik
Sagol kuzuCicilerini güle güle giy bacım
Gelen olsa ayrı olmasa ayrı.misafir azda dursa çokta dursa illa heryere ayrıca bir dikkat temizlik gerekiyor sil süpür toz al lavaboları ov sil baştan
Aynı fikirdeyimGelen olsa ayrı olmasa ayrı.
Bilmiyorum o sınırı güzel belirlemek lazım
Cok üst üste olunca insan daralıyor
Allah kabul etsin hayrını hep yazarım sana yine yazıcam kalbinin ekmeğini yiyorsun Rabbim daha çok versin sana güzel babym. Anneni okudukça ben de hayret ediyorum kafamda çok fazla titiz temiz bir kadın beliriyor kendine ait kuralları var ama ben de senin yaptığını yapardım ben nasıl hizmet ve hürmet ediyorsam aynısını beklerim haklısın canım.Bugun bide ptt de kargıyla ugrastm
G.dolapsda bi kadın msj atmıs iste ihtiyacı varmıs oglu varmıs 5 yasında
Tmm dedim ne lazım
Bitane kabanım vsr bu güzslmis ama bana olmaz dedi kadın
Dedim oglunız ıcın ne lazım ?esofman altı flaan ayarladım biseyler anama gitmisken veriyim dedim sanlıurfada ptt subeden alırım dedi
Alya tam numara aldık cisim demez mi?
Cıktık anneme kızı bıraktım döndüm tekrar sıra aldım
Allahım 25 dk sıra bekledim
Neyse kargoda cok cıkmadı 175 tl cıktı Allahtan .
500e hazırlamıstım kendimi
Verdim ins isine yarar.
Böyle olunca stres de oluyorm acaba begenir mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?