Yorum okudum bayaBen de senden duyuyorum bak ton eşitleyici ne yaaaaben de aslan burcuyum da kokoşluk konusunda eser yok
Neymiş anlat da ben de aliim
Hayırlısı olsun doktorcum sağlıklı suhhatli oturmak nasip olsun yeni evinizde, borçlarıda Allah ödeme kolaylığı versin hemen ödensin.selam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorumeski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
Ülkece komedyen olmaya mecbur bıraktılar bizi.Asgari ücret açıklandı diğer çalışanların da zammı çok fazla olmaz memurun ve emeklinin de Allah çok büyük yardım etsin hayat şartları zor instagram da biri hesap yapmış nasıl da yapmış bilmiyorum eylence(eğlence) diye bir de para ayırmış 6000 tl de birikime demiş kira 3500 demiş herhalde 7-8 sene geriden geliyor hesabı dedim mutfak harcaması bitmiyor nasıl olucak bilmiyorum.
Gecmiş olsun canım benimSelam kızlar
Akşam resmen dikkatsizliğimden başıma iş geldi
Çok güzel bir sofra hazırladım
Eşim erken geldi
Yemek yiyecek sohbet edecektik
Eşim yoğurt çorbası yanına soğan sever
Bende oğlana yemek koyacaktım
Bir soğan verdi kesebilir misin? Diye Bende soğanı keserken maalesef parmağımı ciddi boyutta kestim
Gözümüzü acilde açtık
Dikiş atıldı
Yani nazar mı? Benim dikkatsizliğim mi? Hiç anlamadım
Allahtan hemen gittik çünkü durmak bilmiyordu,
Doktor çok sempatik biriydi
Beni sakinleştirdi elide pratikti
Acısız halletti
Anlayacağınız akacak kan damarda durmuyor
Geldim tek el ile kanat yedim
Biz oğlanı eve bıraktık
Hastaneye götürmedik
Kayınvalidem yanına gelmiş
Mutfağı toplamış
Sonra sağ olsun bizim bulaşığı topladı
Ocağı sildi
Bu akşam yemeğe oradayız
Parmak dikişli olunca
Durumlar böyle
Ay çok kızdım ya ev kirası bile bundan fazla millet ne yiyecek aetıranlar Kendi önce. Bir gecinler bir ay boyuncaAsgari ücret 22.104 olmus
1 aydır oturup bunu mu konustunuz?!
Gercekten yazıklar olsun!
Hayırlı olsun ağız tadıyla oturun cnmselam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorumeski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
Valla sorma, iki gündür çok üzgünüm.Gecmiş olsun canım benim
Ay çok kızdım ya ev kirası bile bundan fazla millet ne yiyecek aetıranlar Kendi önce. Bir gecinler bir ay boyunca
Ev benim olmasa suan aldığım maaş doğruca kiraya gidecek eşimin kazandığı da serbest bazen asgari ücrettenn bile düşük kalıyor off içim şişti gecinemezdik bazen diyorum çalışmasam zor servis hergün okula para dayanmıyor evvele
Oğlan tiyatro varmıs okulda gitmeyeecm neden dedim çok pahalı diyor haklıda dedim ben çocukken hiç gitmedim sen git bana anlat nasıl mutlu oluyor ama ufacık çocuk bunu düşünür hale geldi
Hayırlı olsun ağız tadıyla oturun cnm
Biz tek maasınız iste suan tek duam ev kredisi sabit rakam.Gecmiş olsun canım benim
Ay çok kızdım ya ev kirası bile bundan fazla millet ne yiyecek aetıranlar Kendi önce. Bir gecinler bir ay boyunca
Ev benim olmasa suan aldığım maaş doğruca kiraya gidecek eşimin kazandığı da serbest bazen asgari ücrettenn bile düşük kalıyor off içim şişti gecinemezdik bazen diyorum çalışmasam zor servis hergün okula para dayanmıyor evvele
Oğlan tiyatro varmıs okulda gitmeyeecm neden dedim çok pahalı diyor haklıda dedim ben çocukken hiç gitmedim sen git bana anlat nasıl mutlu oluyor ama ufacık çocuk bunu düşünür hale geldi
Amin canımAllah kavustursun cnm
Amin canımGule gule gitsinler yerlerinde mutlu olsunlar insaAllah
Amin canım inşallahAllah kavuştursunbi onlar gelir bi sizler gidersiniz yeni yerlerinde mutlu huzurlu olsunlar inşallah
Sağ olunAllah kavuştursun canım hayırlı yolculukları olsun ablanın.
Berencim ben kullandım ama zararının olacağını hiç düşünmedim gayet rahat durdu iki kızımda. Tabi son karar senin öp benim için o mis kokulu taze kızını.
Bende sizin gibi düşünüyorumYağmurlu ama bir o kadar güzel bir gündü. Kız arkadaşlarımla beraberdik bu gün, haftanın bu günü buluşuyoruz tam terapilik oluyoruz. Bana bu kadar sosyalleşme yetişiyor fazlası beni rahatsız ediyor evimin konforunu ve kendime ait saatleri seviyorum. Bu gün fazla bir iş yapmadım dünden yaptığım için bu gün rahattım. Bir arkadaşımın eşi emekli oldu burda ki okulların birinde müdür yardımcısıydı hep başka bir iş kurmak istiyordu devren bir kahvehaneyi kiralamış orayı işletecekmiş hayırlısı olsun dedim inşallah bol kazançları olur. Dışarıda buluşmak iyi oluyor evde ben geriliyorum böyle git ne yediysen öde sohbetini yap temizinden evine gel. Bu gün yine alışveriş perileri geldi ama ihtiyaçları aldım ben evde yemek yaptığım için baharat çok kullanıyorum bu ay için birer kilo karabiber ve kimyon, salep aldım yarım kilo bir kilo fıstık yarım kilo dakato ve 250 gram kavurga ve küçük salça aldım kredi kartı mefta oluyor bu ay ama boğazımızdan kısamıyoruz olmuyor. Allah sağlık sıhhat versin de yiyelim.
Zaten o ayrımı bir fark etselerÖgretmen yılbası cekilisi yaptı cocuklar mutlu olsun diye.
Bugun iptal etti kadın .
Demistir lanet olsun yapmıyorm
Aileler ayaklanmıs istemiyorz demis
Cahil cühelA kesim cünkü
Hala noelle yılbasını ayıramamıs kesim
Noel25 nde ya bunu bari ögrenin yani!
Yani cok sey var da söyleyecek silivri soguktur aynı kesim kosa kosa oy vermistri
Ama gecinemiyorz ne hediyesi demistir!
Tşk ederimGecmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?