İyi geceler kızlar,
Bugün evde takıldık.Sabah erken uyandık.
İlk işimiz tohumları ekmekti.
Sonra kahvaltı yaptık.
Evdeki işlerimi yaptım. Çoğu zaman birlikte vakit geçirdik. Bana resim yapmayı öğretiyordu. O öğretmen ben öğrenci resim kursu konulu oyun oynadık.
Sonra o geri dönüşüm kutusunu istedi. Onunla birşeyler yaparken, ben mutfak dolabında üst raflardaki borcam vs ağır camları alt kısma indirdim. Plastik süzek vs şeyleri üst rafa koydum. Deprem açısından önlem diyelim.Dün de eşime mikro dalga fırını indirttim. Onu da o koymuştu oraya. Ben mutfak dolabı üzerine birşeyler koymayısevmiyorum.
Bir de düşse kafamıza....Allah korusun ağır.
Zaten kullanmıyorum satışa koyayım en iyisi.
Bahaneyle mutfak dolabının bir kaç gözünü sildim. Ama gerisi ne zaman gelir bilmiyırum.
Bıçaklara da bir yer ayarlamam lazım.
Geçen gün Belediyeden geldiler binalar incelendi. Boya ve sıva çatlağı olduğu raporlandı.Bugün de bizim eve dasktan geldiler. Adam girer girmek sizin ev çok sağlam dedi. Tüm çatlakları kontrol etti kayıt tuttu resim çekti.
Bu esneme çatlağı yüksek binada esneme olmazsa korkun dedi.Esnemezse sıkıntı diye belirtti.Dönüş yapsınlar evin boya işini halledeceğiz.
Evin de boyaya çok ihtiyacı vardı.
Akşam üstü ödev yaptık.ama sürekli hadi ödev yapalım modundayım.
Neyse Ela gün içinde bauhase a gidelim diye tutturdu. Araba yoksa yürüyerek gidermişiz. Orada mavi bir orkide gördü, günlerdir onu istiyor. Kendi paramla alacağım diyor.
Babası bugün sürpriz olsun diye uğradı ama mavi olan bitmiş. Bittiğini söyledim. Bence babam bana sürpriz yapacaktır diyor

alışmış tabi babasını biliyor :)
Yarın belki götürürüm. Yeniden çiçek gelecekmiş. Kapı kapı mavi orkide ararız artık