Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnstada storu buharlıyla temizledi kadın dedim neden olmasın
Oldu valla baya temizlendi
En azından benim içim rahat etti🤦‍♀️
Senede 1 falan yıkamakdansa ara ara basarım buharı
Dedim elim değmişken halılarıda buharlim

Yeşil polen uçuyo hava berbat balkon berbat
1 mayısta hava rüzgar gösteriyor plan yapacağdım yattı o iş
Şinitzel, pilav, salata menüm
Kıza çorba var yoğurtlu makarna var
Kek istiyor dün yaptım akşamına bitti elmalı kek
Yarın yaparım oğlanda geliyo yenir
Güya dinlencektim nereye yani nereye
Daha banyo silinecek

Kıza zühreana macun aldım
Onunla yine iştahı daha iyiydi
Harcama yapmıcam diyorum ama bişi cıkıyor
Kahve falan koyacak kavanoz lazım şimdide 3lü alıcam artık

Yazdım mı buraya unuttum jaluzi sorduk cam içine küçük 2 kanat ve 1 balkon camına 16bin dedi biz şok
Dedim 16 defa tül, zebra, pliseli falan alır değişirim her sene canım sıkıldıkça yuh ya
Tül aldım atıcam o zebrayı
Beğenmezsem iade ederim bi gelsinde hemde 500tl aldım. aa 16bin ne yaw şaşırmışlar
En azından 3-5 sene kullanır atarım içimede oturmaz

Ben de yazını okurken bu kadar çok çeşiti 1 saatte ne ara yaptın diye yazacaktım😅 yine de bravo sana. 🧿🧿🧿
1 saatte bu saydıklarının hepsini asla yapamam.benim poğaça börek her daim buzlukta hazır dursun :)
Daha kendimi üzermiyim güzelde yoğuruyor
Rahatlık varmış yoksa yetişmezdi
Gül güle kullan canım.
O cam silme aleti bana da şart. En sevmediğim iş
O aleti çok merak ediyorum oturup yorum okuyamadım bi okucam
Bu gün kızlarla buluşucaktık yine olmadı neyse kısmet değilmiş dedim. Bu akşam akrabamız ameliyat oldu hastaneden çıkmış hem hasta ziyareti yapıcaz hem yemek yaptım orda yicez tas kebebı pirinç pilavı salata ve ayran götürücem çorba bilerek yapmadım zor oluyor onu götürmesi haber verdim yemek yapma dedim çok mutlu oldular istediğiniz birşeyler daha varsa söyleyin yaparım dedim. Sabah sarjlı süpürge ile evi bir güzel süpürdüm toz aldım banyonun duşakabinini sildim dün temizlik yapmama rağmen yine yaptım çalışırken hafta birkez yapardım şimdi hemen hemen hergün temizlik yapıyorum. Kızım çok dağınık onun odasını toplamak zor oluyor herşey yerlerde hele makyaj aynasını görseniz neyse sildim temizledim rüzgar öyle bir esiyor çamaşır asamıyorum hafta sonuna kadar böylemiş yarın artık yıkamaya başlarım biraz esintisi kesilir dedim ama nafile. Eşim işten gelsin beş gibi yola çıkıcaz bir buçuk saatlik bir yolumuz var. Bu günlerde canım sıkkın değil ama mevsim geçişlerinden herhalde böyle bir isteksizlik var içimde. Geçer biraz havalar düzelsin diyorum aslında kışı çok seviyorum belki ondan çünkü yazın çok terliyorum sıcaklar beni bunaltıyor neyse ben kendime diyorum yaranılmaz insanoğluna.
Sıcakları bende sevmiyorum
Gezmeyi seviyorum hava sıcak olmayıncada gezemiyoruz kız üşür diye
Ama sıcak beni aşırı bunaltıyor

Bu ay 2bin tl ayırdım
Mayıstada 2bin tl ayırcam
Güneş kremim bitti bitecek 1000tl geçmiş zalım
Nemlendiricimde biter mayıs sonuna
Bir de rozaseam için bi ürün kullanıyorum hepsi doktorumun verdiği devam ürünleri
Ama rahat 3 ay gidiyor
Onları almam gerek parayı onun için ayırıyorum
Kızada güneş kremi alıcam daha
Mayo alıncak yine kıza
Bitmiyor arkadaş
Ben almaktan bıktım eksil bitmiyor

İnstada storu buharlıyla temizledi kadın dedim neden olmasın
Oldu valla baya temizlendi
En azından benim içim rahat etti🤦‍♀️
Senede 1 falan yıkamakdansa ara ara basarım buharı
Dedim elim değmişken halılarıda buharlim

Yeşil polen uçuyo hava berbat balkon berbat
1 mayısta hava rüzgar gösteriyor plan yapacağdım yattı o iş
Şinitzel, pilav, salata menüm
Kıza çorba var yoğurtlu makarna var
Kek istiyor dün yaptım akşamına bitti elmalı kek
Yarın yaparım oğlanda geliyo yenir
Güya dinlencektim nereye yani nereye
Daha banyo silinecek

Kıza zühreana macun aldım
Onunla yine iştahı daha iyiydi
Harcama yapmıcam diyorum ama bişi cıkıyor
Kahve falan koyacak kavanoz lazım şimdide 3lü alıcam artık

Yazdım mı buraya unuttum jaluzi sorduk cam içine küçük 2 kanat ve 1 balkon camına 16bin dedi biz şok
Dedim 16 defa tül, zebra, pliseli falan alır değişirim her sene canım sıkıldıkça yuh ya
Tül aldım atıcam o zebrayı
Beğenmezsem iade ederim bi gelsinde hemde 500tl aldım. aa 16bin ne yaw şaşırmışlar
En azından 3-5 sene kullanır atarım içimede oturmaz
Jaluzi benim de en sevdiğim sey
İlk evlendiğimizde bi heves yapmıstm mutfaga
Ama temizlemesi zor 1 seneye stora cevirmistik
Ama simdi arka kapalı balkonun pimapenleri degiscek ins ,koci yaparum sana jaluzi hevesini alırsın dedi😅
Cok paraymıs ama be

Hello bacımlar
Kargolarımız geliyo
Oturdık mum yapıyoruz ögrenecez ins be😅
Zevkli is ama
Alya minnak minnak kutuları bulup geliyo
Bunlara da yapalım anne diye
Arkadaslarına götür bari bunları yarın dedim,hayır satcaz biz bunları diyo
Baba tarafı genleri gürül gürül cocugumda🤦🏻‍♀️
Kuru pilav yaptım aksama
Cig köfte istedi canımız biraz da cig köfte aldık
Arkadas biraz yol yaptı bugun oralı olmadım
Kızı üsütmüs gitmemis okula
Hic oralı olmadım
Yemegim bize kadsrdı
Gelince yemege kalıyoalr
Zaten ortalık 56 mum falan derken anca aksmüstü topladım
Alyayı da odasında oyaladım,ön tarafta balkonda falan görüyo kızı.
Ay bide salı gezi varmıs
Alya illla sen de gel anne dedi
Koci de sen yaz ögretmene 1 veli yardıma alcm yazmıs ögretmen
Kaybeder bunlar cocugu dio🤦🏻‍♀️
Travmalarımız var malum
Ögretmende cok iyi olur sizi yazdım servise dedi
Salı geziye gitcem sınıfla🤦🏻‍♀️

Selamm günoo
Gün 8de başladı
Yorgunum dinlenemedim hiç
Bugün dinlenicem

Kızı belediyenin anaokuluna vermek istiyorum
Ama torpilsiz malesef
Eşim tanıdık bakacak tam gün kahvaltı öğle yemeği falan var
Çok da uygun tam gün daha iyi olur sanki bu ara daha bi meraklı okula
Harfleri falan öğrendi kendi istiyor bana öğret diye
Bir de onların etkinlikleri cok oluyo
Halledebilirsem o işi eşim sabah bırakacak bende alırım.
Bakalım çok zor falan diyolar zoru severim imkansız zaman alır dermişim
Online başvuru yaptım
İçim hiç normal okulunkini istemiyordu zaten
Bunu daha çok sevecek
Belediyenin anaokullarına çalışan annenin çocuklarını alıyorlar bilgin olsun. Tabi sigortalıysan sıkıntı yok.
Burada bizim eve yakın olan öyleydi.

İyi geceler,
Bugümlerde saldım çayıra mevlam kayıra😅
Evde bir yığın iş var. Çamaşırlar katlanmış sepette bekliyor. Makinaya attım çalıştırmadım.
Günümüz oyun ödev tabi okulda yapılanları da yaptırıyorum, biraz birlikte başka şeylerde yapıyorız. Hoooop gün bitiyur. En çok oyalayan da yemek yapmak. Valla yeteeer diyorım yemek yapmaya.Hergün kara kara ne yapsam diye düşünüyorum.
Sabah kahvaltı yaptık. Mutfağı topladım. Biraz okuyorum anlıyorum ödevi yaptık. Sonra mavi orkide bakmaya gittik.tam gittik çiçekler geldi. Orkidelerin sonra mavi değil beyaz açtığjnı duyunca Ela vazgeçti😅
Evde pembe ve beyaz orkidemiz var zaten.
Sonra carrefourun otoparka park ettim. Baktım uyumuş. Geldik dedim girmeyelim dedi. Eve gitmek istedi.
Geçtim eve. Yemeklik bişeyler alacaktım kaldı. Eve gelince geçti yattı uykuya devam
Ben de işlerimi hallettim az da olsa.
Sonra yemeğe giriştim. Dünden özbek pilavı yapmıştım o vardı. Sonra erişteli yeşil mercimek yaptım. Kıyma ve patlıcan vardı. Köfteli patlıcan sarma yaptım.Elaya köfte ayırdım.
Tam yemek yaparken alt komşum geldi. Annem kalphastası depremden dolayı kaygılı. Ses oluyor falan dedi. Ben de burası çocuklu ev koşma diyoruz ama koşuyor. Elimizden geldiğince engel olmaya çalışıyoruz ama çocuk sonuçta dedim. Bir de robot var galiba akşam bile çalışıyof dedi😅 yemekten sonra mutfayı süpürüyorum. Ne yapayım sonuçta çocuklu ev dökülüyor.çektiriveriyorum.
Öyle konuşurken anlatmaya çalışıyorum.
Sonra bir de dedimi az önce yeri tekmeler gibi yürüme sesi geliyordu. Ben de dedim çocuk uyuyor gel bak inanmıyorsan.o zamsn sen yapıyorsun güm güm yürüyorsun dedi.mıtfakta yemek yapıyordum nasıl güm güm yürüyebilirim
Yürüme sesinden rahatsız oluyorsan git müstakil evde otur dedim. O zaman üst komşumun yürüme sesi bana geliyor. Ben de gidip şikayetleneyim dedim.
Neymiş güzelce söylemeye gelmiş de anlamıyormuşum da.
Tartıştık. Güvenliğe söyleyecekmiş. Git kime söylersen söyle dedim kapıyı çarptım yüzüne.
Tartışıp kavga yapma huyum hiç yoktur. Ama en sonunda patladım.
Herşeye birşey buluyor. Evde parmak ucumu yürüyeceğiz. Yani benim eşim de ses takıntılı. Evde kapıları bile yavaşça kapatıyorum.
Gece deseniz oldukça dikkat ediyorum.
Oysa kendisi gece yarısı aşırı sesli konuşuyor. Ve pencereyi güm diye kapatıyır. Bugün Ela ürktü pencere kapatma sesine.. evde bağıra bağıra tartışıyor. Sonra da gelmiş evde tık ses yokken ses var diyor. Yani yürüme sesini insan nasıl deprem sesi sanar onu da anlayamadım.
Ela da sesimize uyandı.
Neyse eşim geldi gitmiş konuşmuş. Geldi bana anlatacak, anlatma hiç dinleyecek halim yok dedim.
Elanın iki gündür ateşi yoktu. Yarın okula gideyim diye ısrarla söylüyordu ama akşam bir baktık 38 olmuş. 1 saat sonra 36 ya düştü. Hiç ilaç vermedim. Bu nasıl bişey anlamadım. Anlık ateşmi neyse.
Yarın yine evdeyiz.
Perşembe de 1 mayıs. Okulu astık bu hafta😅

Hello bacımlar
Kargolarımız geliyo
Zevkli is ama
Kuru pilav yaptım aksama
Hic oralı olmadım
Yemegim bize kadsrdı
Gelince yemege kalıyoalr
Ay bide salı gezi varmıs
Travmalarımız var malum
Şimdiki çocuklar hakikaten ekonomi uzmanı..
Ela da geçen gün bana; anne babamın emekli maaşını sen alıyorsun ya sen de emekli olunca senin emekli maaşını da bana verirsin ohh ne güzel diyor😂
Şimdiden göz koydu maaşıma🤣🤣🤣

Jaluzi benim de en sevdiğim sey
İlk evlendiğimizde bi heves yapmıstm mutfaga
Ama temizlemesi zor 1 seneye stora cevirmistik
Ama simdi arka kapalı balkonun pimapenleri degiscek ins ,koci yaparum sana jaluzi hevesini alırsın dedi😅
Cok paraymıs ama be
İki camın içine yapıyo kuzu
Kirlenme temizleme derdin yok

Kız yine erkenden uyandı 😒
Sabah o uyurken en azından 1 saat kafa dinliyorum sakin sakin ama babasıyla kalkıyo
Elmalı kek diye yatıp kalkıyo akşam üşendim yaptım sabah artık
Zaten oğlan gelecek diye yapıcam bişiler
Yemekte yok
Diğer stor kalmıştı onuda sabah buharladım
Miss gibi oldular
Beze kirçöz sıktım bi de buharlamadan önce
Banyonun duvarlarıda buharladım

Yemek ve hamur işi yaparım bugün pek iş yok evde
Meze yapıcam 2 çeşitde
Köfte sipariş veririm yarında onu kızartırım hergüne değişik yapıyorum bişiler az az

Dışarı çıkmam lazım kavanoz bakıcam
Komşumun yeğeniyle benim kıza toka alıcam ona gidicez yarın seviniyor
Çorap almıştım gecen hemen giymiş
Aynı alıyorum benim kızla birlikte takılıyolar
Her görüştüğümüzde ufak bişi alıyorum çocuklar sevinsin☺️
Minnak bebeği var 8aylık onada belki küçük bi oyuncak bakarım

Eşim priz çoğaltıcı almıştı mutfak için sevmedim siyah aldım ben netten 170tl vermiş züccaciyeden almış dedim minik tabak istiyordum kahve yanı ondan alırım yerine onuda değişirim
Yoruldum ama ben şimdiden gün biter mi beğ?🤦‍♀️

Bu ay 2bin tl ayırdım
Mayıstada 2bin tl ayırcam
Güneş kremim bitti bitecek 1000tl geçmiş zalım
Nemlendiricimde biter mayıs sonuna
Bir de rozaseam için bi ürün kullanıyorum hepsi doktorumun verdiği devam ürünleri
Ama rahat 3 ay gidiyor
Onları almam gerek parayı onun için ayırıyorum
Kızada güneş kremi alıcam daha
Mayo alıncak yine kıza
Bitmiyor arkadaş
Ben almaktan bıktım eksil bitmiyor
Aynen bende de öyle eksik bitmek bilmiyor öyle herşeyi görüp özenen biri de değilim.
Hello bacımlar
Kargolarımız geliyo
Zevkli is ama
Kuru pilav yaptım aksama
Hic oralı olmadım
Yemegim bize kadsrdı
Gelince yemege kalıyoalr
Ay bide salı gezi varmıs
Travmalarımız var malum
Ya geleceğin ekonomisti, içerik üreticisi yetişiyor evinizde maşallah akıllara babym. Ben de eşin gibi düşünüyorum asla bir başkasına emanet etmedim sizde öyle yapmışsınız bana da çok evhamlı olduğumu söylemişlerdi evet dedim evhamlıyım sizler gibi rahat değilim bir daha mevzu etmediler.
İyi geceler,
Evde bir yığın iş var. Çamaşırlar katlanmış sepette bekliyor. Makinaya attım çalıştırmadım.
Günümüz oyun ödev tabi okulda yapılanları da yaptırıyorum, biraz birlikte başka şeylerde yapıyorız. Hoooop gün bitiyur. En çok oyalayan da yemek yapmak. Valla yeteeer diyorım yemek yapmaya.Hergün kara kara ne yapsam diye düşünüyorum.
Sabah kahvaltı yaptık. Mutfağı topladım. Biraz okuyorum anlıyorum ödevi yaptık. Sonra mavi orkide bakmaya gittik.tam gittik çiçekler geldi. Orkidelerin sonra mavi değil beyaz açtığjnı duyunca Ela vazgeçti😅
Sonra carrefourun otoparka park ettim. Baktım uyumuş. Geldik dedim girmeyelim dedi. Eve gitmek istedi.
Geçtim eve. Yemeklik bişeyler alacaktım kaldı. Eve gelince geçti yattı uykuya devam
Sonra yemeğe giriştim. Dünden özbek pilavı yapmıştım o vardı. Sonra erişteli yeşil mercimek yaptım. Kıyma ve patlıcan vardı. Köfteli patlıcan sarma yaptım.Elaya köfte ayırdım.
Tam yemek yaparken alt komşum geldi. Annem kalphastası depremden dolayı kaygılı. Ses oluyor falan dedi. Ben de burası çocuklu ev koşma diyoruz ama koşuyor. Elimizden geldiğince engel olmaya çalışıyoruz ama çocuk sonuçta dedim. Bir de robot var galiba akşam bile çalışıyof dedi😅 yemekten sonra mutfayı süpürüyorum. Ne yapayım sonuçta çocuklu ev dökülüyor.çektiriveriyorum.
Sonra bir de dedimi az önce yeri tekmeler gibi yürüme sesi geliyordu. Ben de dedim çocuk uyuyor gel bak inanmıyorsan.o zamsn sen yapıyorsun güm güm yürüyorsun dedi.mıtfakta yemek yapıyordum nasıl güm güm yürüyebilirim
Yürüme sesinden rahatsız oluyorsan git müstakil evde otur dedim. O zaman üst komşumun yürüme sesi bana geliyor. Ben de gidip şikayetleneyim dedim.
Tartıştık. Güvenliğe söyleyecekmiş. Git kime söylersen söyle dedim kapıyı çarptım yüzüne.
Herşeye birşey buluyor. Evde parmak ucumu yürüyeceğiz. Yani benim eşim de ses takıntılı. Evde kapıları bile yavaşça kapatıyorum.
Oysa kendisi gece yarısı aşırı sesli konuşuyor. Ve pencereyi güm diye kapatıyır. Bugün Ela ürktü pencere kapatma sesine.. evde bağıra bağıra tartışıyor. Sonra da gelmiş evde tık ses yokken ses var diyor. Yani yürüme sesini insan nasıl deprem sesi sanar onu da anlayamadım.
Ela da sesimize uyandı.
Neyse eşim geldi gitmiş konuşmuş. Geldi bana anlatacak, anlatma hiç dinleyecek halim yok dedim.
Elanın iki gündür ateşi yoktu. Yarın okula gideyim diye ısrarla söylüyordu ama akşam bir baktık 38 olmuş. 1 saat sonra 36 ya düştü. Hiç ilaç vermedim. Bu nasıl bişey anlamadım. Anlık ateşmi neyse.
Yarın yine evdeyiz.
Yedirenkim yine çok sakin kalmışsın ben çok sakinim ama böyle sorunlu kişilerle konuşamıyorum hemen beni mahkemeye verirmisin diyorum çünkü kendimi tanıyamam bu olaylarda benden bir canavar çıkabilir.

Belediyenin anaokullarına çalışan annenin çocuklarını alıyorlar bilgin olsun. Tabi sigortalıysan sıkıntı yok.
Burada bizim eve yakın olan öyleydi.
Benim arkadas var belediyeye gidiyo kızı ,ev hanımı kendisi.
Ama cok gec acıklanıyor eylülde okulların acılmasına bikac gün kala haber geldi kıza.

İyi geceler,
Ela da sesimize uyandı.
Yarın yine evdeyiz.
Bizim alt komsu bu konuda cok iyi Allah razı olsun
Kac kere ses geliyordır kusura bakmayın dedim
Bizde cocuk büyüttük olur okadsr dediler hep
Kosma pat pat yüürüme demekten yoruldm ama kosma desek de kosuyor cocık🤦🏻‍♀️
Benim üst katta büyük insanlar var,Alyanın odası herhlade oturma odaları ,sabaha kadsr konusuyolar valla
Ses etmedim ben de hic
Kapıları gacır gucur ötüyor bigün cıkıp Alalh askına su kapıları yaglayın dicem ama😅
Perili ev gibi garrccc diye kapılar ötüyor🤦🏻‍♀️

Slm bacımlar
Bugun benim kızda 6.30 da uyandı
Uyanmaz ama bukadar erken
Kocinin basına gitti tabi adamı da uyutmadı
Okula bıraktım ptt ye kargom vardı onu verdim
Gümüs yüzük aldım kendime bereket günü diye netten
Pastaneden biseyler aldım
Krep istiyodu alya krep yaptm kahvaltıya
Kocam saolsun hepsini yedi kasla göz arası
Alyayı aldım geldim kıza tekrar yaptm
Koci ise gitti
Biz kızla pazara meyve sebze alıp geldik
Yufkacı yoktu😒
Paket yufka getirmis bazıları,paket yufka marketten de alırım yani
Aksma kreplerden var köfte cıkardım
Krebe sarıp beyti gibi yaparım
Yarın okul yok 1 mayıs🙈
Koci calısıyomıs ama cmrtsi calısmıcam dedi
İstanbula gidelim diyo kıza
Dedim adalar turuna gideriz simdi gidip napcaz
Hava zaten kötü ,soguk yani bizim burası.

Akşam geç döndük sabah da uykumu alamadan uyandım neyse kahve içince kendime geldim evim temizdi ama takıntılı olmak ve hep biryerler kirli gibi geliyor bana yine dikey süpürgem ile her yeri elektrikliye tuttum yine belli yerlerin tozunu aldım. Mutfağa geçtim kızım bu gece voleybol maçına gidecek hafif yemem lazım dedi sevdiği tavuklu bir çorba var ondan istedi tabi ki yaparım dedim dondurucudan hamur çıkardım hazır koymuştum patlıacan böreği için hazırlığımı yaptım içini pişirdim mutfak topladım hazırlandım çıktım kızın avakodosu bitti bu sabah iki avakado küçük bir kova da enginar aldım eve geldim aldıklarımı yerleştirdim böreği yaptım birde kurabiye hamuru yoğurdum şimdi pişiriyorum ama geç kaldım kahvemi yudumluyorum onlar ancak pişiyor kendimi zorlamakta bir numarayım yemeğim var ama işte yapmadan duramıyorum birazda eşim seviyor bu tür atıştırmalıkları yapıp yiyoruz.

Selammm
Bugün sabah uyanır uyanmaz, matematik kitabından sınıfta yapılanları ve kitaptaki ödevleri Ebadan bakıp yaptık. Çünkü kitaplar okuldaydı. Türkçe kitabımız bitmişti diyor ama emin değilim.
Ödev sonrası kahvaltı yaptık.
Mutfağı topladım. Çiçeklerimizi ve domates salatalık ve biber tohumlarını suladı Ela. Sonra dün bauhaustan 2 tane kıl biber fidesi almıştık.onları ektik. Ama balkona koyayım dedim. Fırtına esiyor geri aldım. Evi süpürdüm. Çamaşır yerleştir toparla tuvalet yıka. Anne kil aldık ya onu yapalım başladı. Oturduk onunla kirpi yaptı. Mantar yaptı. Sonra ben sepet yaptım. O biber havuç yaptı.
Sonra ara verdik dinlenirken selam vereyim dedim. O da çizgi film izliyor.
Koci yemek yemeyecekmiş. Ahh ne iyi olduuu. 😂 evde bize yeterlik yemek var. Elaya mantı haşlarım. Yeşil mercimek var.
Biraz sonra aşağı iner kedilere mama veririz. Markete uğrarım.
Harcama yapmama günü hangi gündü kızzz beybiiii😅 evde dolap tam takır :)

Slm bacımlar
Bugun benim kızda 6.30 da uyandı
Uyanmaz ama bukadar erken
Kocinin basına gitti tabi adamı da uyutmadı
Okula bıraktım ptt ye kargom vardı onu verdim
Gümüs yüzük aldım kendime bereket günü diye netten
Pastaneden biseyler aldım
Krep istiyodu alya krep yaptm kahvaltıya
Kocam saolsun hepsini yedi kasla göz arası
Alyayı aldım geldim kıza tekrar yaptm
Koci ise gitti
Biz kızla pazara meyve sebze alıp geldik
Yufkacı yoktu😒
Paket yufka getirmis bazıları,paket yufka marketten de alırım yani
Aksma kreplerden var köfte cıkardım
Krebe sarıp beyti gibi yaparım
Yarın okul yok 1 mayıs🙈
Koci calısıyomıs ama cmrtsi calısmıcam dedi
İstanbula gidelim diyo kıza
Dedim adalar turuna gideriz simdi gidip napcaz
Hava zaten kötü ,soguk yani bizim burası.
Fena rüzgar var canım, evdeyken aşağı inip kahvaltıda yapardık da rüzgardan yapamadık.
Hele deniz kenarı daha da esiyordur.
Dediğin gibi soğuk da hava. Bir ısınamadı ya.
Bahar geldi güya.

Bizim alt komsu bu konuda cok iyi Allah razı olsun
Kac kere ses geliyordır kusura bakmayın dedim
Bizde cocuk büyüttük olur okadsr dediler hep
Kosma pat pat yüürüme demekten yoruldm ama kosma desek de kosuyor cocık🤦🏻‍♀️
Benim üst katta büyük insanlar var,Alyanın odası herhlade oturma odaları ,sabaha kadsr konusuyolar valla
Ses etmedim ben de hic
Kapıları gacır gucur ötüyor bigün cıkıp Alalh askına su kapıları yaglayın dicem ama😅
Perili ev gibi garrccc diye kapılar ötüyor🤦🏻‍♀️
Ben kaç defa kusura bakmayın dedim. Mesela gündüz ev süpüreceğim uyuyormusun diye sordum. Bir defa gündüz basket topunu hoplattı durdurdum. Mesaj yazdım söyledim uyuyorsan kusura bakma diye. Evde değilim dedi. Eee çamaşır makinamı saat 12 den önce çalıştırmıyorum. Akşam asla çalıştırmıyorum.
Kapı gıcırtımız yok zaten olsa hemen yağlarım.en baş benim koci tiklenir kapı gıcırtısına😅
Neyse o kadar şeye rağmen misafirim geldi hemen mesaj yazdı lambalar sallandı bu ne ses diye. Koci ney çalıyordu ona da laf etti.Sonra robotuma laf etti. Ardından bir yerden tak tak diye ses geldi yine bana söyledi.
Kendisi ilk taşındığjndan bu yana gece 3-4 lerde bağıra bağıra muhabbet ediyordu. O uyarınca ben de söyledim. O güne kadar uykudan uyansam da ağzımı açmadım.
Birgün de tartışıyorlar ama nasıl iki defa tartışma oldu birini üst kattaki komşumda duymuştu. Buna da birşey dememiştim. Ama ikincide söyledim. Bana söylüyorsa ben niye söylemeyeyim. Zaten mutfak camı da güm diye kapatıyor.
Ayy valla öyle beybim ya.istiyorsa gelip 17. Katta oturmasın. Gitsin müstakil evde otursun bundan sonra alttan alamayacağım :)
Bugün çamaşır makinasınj çalıştırırken de hiç saatine bakmadım. 😅
Aslan burcu damarıma dokunulmazsa gayet uyumluyum ama damarıma dokunuldumu tırmaklarımı çıkarırım😂😂😂😂😛😜😜

Back
X