İyi geceler beybişler.
Yazacağım bir yazamadım. Bugünlerde aşırı uykum var. Tam açıyorum okurken uykum geliyor.
İki gündür belediye işiyle uğraşıyorum.
Bizim adreste parsel değişmiş. Tapudaki ile aynı değil. Depremde oluşan sıva çatlakları için dask a başvurmuştuk, net dönüş yapılmadı.adres yanlış denildi.
Konşuma dask ödeme yapmış bile.
Neyse dün gittim işim bitince yetişemedim. Elayı arkadaş aldı. Sonra aldım geldim.yemek yaptım evi toparla çamaşır at katla vs.
Bir de arkadaşlar akşam toplamacaktı. Hiç halim yoktu.
Bugün de yine okula bıraktım. Belediyeyi aradım haber bekledim. Çünkü haber gelince Elayı da okuldan erken alıp gidecektim.
Elayı öğle arasında aldım. Gittik işimi halledince Avm ye de uğradık. Ona bayramlık baktım. Aldım. Yemek yedik. Kociş de iş yerinde yedi.
Bu aralar koci araba değiştirmeye( elektrikli arabaya) sevdalandı.
Bugün bahsediyor eminevimle görüştüm. İşte 5 ay arabasız ve 5 ay sonra ayda 23 bin ödeme diye. Ben de dedim nasıl ödeyeceğiz mümkünmü. Emekli olacaksın ya diyor. Emekli olmadan maaşıma göz koydu

Olmayan paranın yerini yapmak ne ya..
Ben de dedim ilerde gideceğiz birikim yapmak istiyorum. Böyle olursa nasıl yaparız. Vs vs biraz tepki gösterdim.
Ben evimdeki eşyaları bile yenilemiyorum.
Taşınırsak yeni eşya istiyorum. Ee işi bırakacak. İki emekli maaşı. Nasıl olacak para olmadan. Elimdeki benim ve kızın az da olsa birikimini de arabaya yatırmak istiyır.
Neyse o da, işte milletin karısı sevinirmiş kocam arabayı yeniliyor diye ben ise laf söylüyormuşum.
Eee yani bana gelip her ay sıkıştım derse başımı borçla ağrıtırsa hiç çekemeyeceğim.
Kalktı akşam akşam triplendi.
Arabayı ben kullanıyormuşum, maaşı ben alıyormuşum, bir de üstüne laf söylüyormuşum

kusura bakma maaşı eve ve kıza harcıyorum. Kendime kaç kere harcıyorum dedim.
Aman neyse ben borç sevmiyorum. Garanticiyim. Kenarda param olmazsa da kendimi çok eksik hissediyorum.
Geçmişte gizli para biriktirme konusunda en iyisini yapmışım.
Çünkü kenarda para oldumu her daim bir planı var.