• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eminevim tarzı seylere güvenemiyorum ben
Kura birtürlü cıkmıyormus sikayet sitelerinde hep öyle sikayetler var
Yine tabi siz bilirsiniz ama😀
Kardeşime çıktı ilk kurada evde araba da ama ablama yıllar oldu çıkmadı. İşte işin garantisi yokken bir de ödeyemeyeceğim şeye girmeye mantıklı bakmıyırum.
Kendi değiştirse değiştirir ama hiç oralı olmam borç var dediğinde. Zaten böyle dememe bozuldu. Napim yani para konusunda yeni biraz rahatladım birkaç aydır. Hooop yine borç. Valla beni geriyor. Çünkü planlarımız farklıydı. Ama buradan gitmeyi ve işe devam etmeyi düşünüyorsa kendi bilir, umrumda değil. Hergün o kadar strese girip o yolu çeken kendisi.

Selam kızlar
Az önce telefon geldi
Eşimin dayısı yoğun bakımdaydı vefat etmiş
Hastaneye eşimin numarasını vermiştik
Kimsesi yoktu.
Varda yok işte
Çocukları bir gün aramadı
Ne acı ne üzücü
Burada yatıyordu daha iyi tedavi görsün diye ama olmadı
Saat 8:30 da kayınpederim hastane işlemlerini yapacak
Eşimle annesi şimdi yola çıktı
Anneannemize dedemize söylemek için gittiler
Hayat kısa
Bir var bir yok
Bizi çok severdi iyi bir insandı
Birlikte balık tutmaya giderdik
Mekanı cennet olsun
Başınız sağoldun canım, mekanı cennet olsun. Ancak okuyabildim.cuma günü ya rahatız

İyi geceler kızlar,
Dünkü aksiyondan sonra kocamgiller akşam gelmiş özür diliyor.işte yanlış konuştum kusura bakma özür dilerim dedi.
Siz olsanız ne yaparsınız. Adam sürekli aksiyon yaratma peşinde.
Ben 10 kere düşünür 1 kere konuşurum.
Haklı olduğumu düşündüğümde de asla özür dilemem.
Bir de yine çocuksu bir hareket, banka hesabının şifresini değiştirmiş sabah, ben hesaba girmeyeyim diye akşam da bana yeni şifreyi mesaj atmış🤣
Koptum ya, harbi evde iki çocuk büyütüyorum.
Bugün kardeşimi aramış araba konusunda fikir almış.
Biraz konuştuk.
Bana diyor; ben senin için alacaktım arabayı ama sen mutlu olmuyorsun. Ayrıca dyson aldım sevinmedin :)
Iphone telefon aldım yine ne gerek vardı dedin.
Yani bence zorunlu ihtiyaç değil ıphone.
Dysonı da aldı evet çok işime yarıyor. Fakat o zaman aşırı eşya almıştık. Üstüne o da olunca çok da keyifle iyiki almışsın diyemedim.
Bir de şöyle bir şey düşünmüş. 1+1 ev alıp onu kiraya vermek. Kirası ile taksit ödemek. İlerisi içn ek gelir olur. Yoksa para varken o para gider tatile gidelim şurayı gezelim vs derken para biter dedi.
Hehh dedim böyle şeylerle gel bana😂
Kar edecekse tabiki elektrikli arabada alsın.
Ama ilerisi için birşeyler yapmalıyız.
Lüks şeyleri alayım derdine düşmek beni aşar.

İyi geceler kızlar,
Dünkü aksiyondan sonra kocamgiller akşam gelmiş özür diliyor.işte yanlış konuştum kusura bakma özür dilerim dedi.
Bir de yine çocuksu bir hareket, banka hesabının şifresini değiştirmiş sabah, ben hesaba girmeyeyim diye akşam da bana yeni şifreyi mesaj atmış🤣
Biraz konuştuk.
Bana diyor; ben senin için alacaktım arabayı ama sen mutlu olmuyorsun. Ayrıca dyson aldım sevinmedin :)
Dysonı da aldı evet çok işime yarıyor. Fakat o zaman aşırı eşya almıştık. Üstüne o da olunca çok da keyifle iyiki almışsın diyemedim.
Bir de şöyle bir şey düşünmüş. 1+1 ev alıp onu kiraya vermek. Kirası ile taksit ödemek. İlerisi içn ek gelir olur. Yoksa para varken o para gider tatile gidelim şurayı gezelim vs derken para biter dedi.
Sifreyi degistimek cidden sacma olmus
Aynısını yasadım gecen hafta
Kart cok sisiyo falan diyodu takılmıyodum eve harcıyorum sonucta diyip geciyodum
Alyayla gratise gittik maske falan aldık
Alya gösterince gereksiz seylere para verip duruyosunuz falan dedi
Cocugun hevesini niye kırıyosun sana gösteriyor,söyleneceksen sonra bana laflan dedim
Alya benim ince cizgim onun hevesini kıramaz
Dolaba bıraktım kartı gece almamıs giderkeb
Ertesi gün cüzdaanına bıraktm
Hic ses etmedi demek gönüllü bırakmıyomus ögrenmis olduk
Cok uzattım ama Allah büyük bu ay 6 bine yakın satısım oldu ,market alısverisleri yaptık,Tugbadan lokumlar aldık falan kendi paramla gayet rahat sormuyor tabi hic nasıl aldınız.
O yuzden ek gelir cok önemli heleki bizim gibi sinameki kocalarla

Hello bacımlar
Aksmdan beri biseyle ugrasıyorum sanırım basardım as bayrakları as as🥳🥳🎉
2 tane seramik kalıptan cıkarken kırıldı cöp oldu inat ettim yaptm😅
Seramik hata kabul etmiyor kırıldı mı cöp
Mum tekrar eritip yapıyorsnda seramik de öyle bi sans yok ya beni daha da gazlıyor😅

Eklentiler

• IMG_7445.webp
    IMG_7445.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 96
Hello bacımlar
Aksmdan beri biseyle ugrasıyorum sanırım basardım as bayrakları as as🥳🥳🎉
2 tane seramik kalıptan cıkarken kırıldı cöp oldu inat ettim yaptm😅
Seramik hata kabul etmiyor kırıldı mı cöp
Mum tekrar eritip yapıyorsnda seramik de öyle bi sans yok ya beni daha da gazlıyor😅
Çok güzel olmuş 🌺🌺🌺🌺

İyi geceler kızlar,
Biraz konuştuk.
Olgun bir kadınla ergen bir adamın birlikteliği diyorum
Erkekler genelde ergen

Selam kızlar
Bugün koşturmacam çok
Dün akşam arkadaşıma davetliydik
Sohbet biraz kafa dağıtmaca iyi geldi
Sabahta erkenden çocuğun dans gösterisi vardı ona gittik
Saat 2 de emekli olduğum arkadaşlar davet etti
Onlarla buluşacağım
Akşama pert gelirim yüksek ihtimalle

Sifreyi degistimek cidden sacma olmus
Aynısını yasadım gecen hafta
Kart cok sisiyo falan diyodu takılmıyodum eve harcıyorum sonucta diyip geciyodum
Alyayla gratise gittik maske falan aldık
Alya gösterince gereksiz seylere para verip duruyosunuz falan dedi
Cocugun hevesini niye kırıyosun sana gösteriyor,söyleneceksen sonra bana laflan dedim
Alya benim ince cizgim onun hevesini kıramaz
Dolaba bıraktım kartı gece almamıs giderkeb
Ertesi gün cüzdaanına bıraktm
Hic ses etmedi demek gönüllü bırakmıyomus ögrenmis olduk
Cok uzattım ama Allah büyük bu ay 6 bine yakın satısım oldu ,market alısverisleri yaptık,Tugbadan lokumlar aldık falan kendi paramla gayet rahat sormuyor tabi hic nasıl aldınız.
O yuzden ek gelir cok önemli heleki bizim gibi sinameki kocalarla
Benim de senin gibi hassas noktam para konusu, çünkü yıllarca çalıştım kimseden para istemedim.işi bıraktım yine ondan para istemedim. Her defasında ben söylemeden kendisi bıraktı. Olduki verdiği para bitti. O zaman da kenara attığım paradan kullandım. İstemedim hiç.
Emekli maaşını da ben bana ver demedimki, kendisi dedi emekli olunca para senin diye. Mesela bir şeyler olsa kendimi hesap verme zorunluluğunda hissettim ve neyi nereye harcadığımı söyledim. Söyleyince de her defasında O senin paran ben karışmam diyordu. Bir istediğine karşı çıkınca gördüm kimin parası olduğunu😅😂
Bu konuda kendimi en çok rahat göreceğim zaman emekli olduğum zaman olacaktır.Ruhen öyleyim para konusunda.
Bir de benim eşim herşeyi gönül almayı bile parayla yapmaya çalışır. Mesela tartıştık küsüştük ya bir çiçek ya bir hediye ya yemeğe götürme vs vs.. eee yani gönül kırmayı veya terslenmeyi de malesef maddiyatı kullanarak yapmaya çalışıyor aklınca.
Ama lafımı söyledim. Hemen işi maddiyatı kullnarak halletmeye çalıştın ama kusura bakma sen yokken de ben kimseye muhtaç değildim çalışıp kazanıyor ve geçiniyordum dedim 😁 bu da ona kapak olsun.

Valla kızlar keşke kocamı böyle anlatmasaydım ama malesef benim elimdeki de böyle 😅

İyi geceler kızlar,
Dün ani misafir ağırladım.
Kocinin babasının arkadaşı vardı. Assosta birlikte çalışıyorlardı.onun oğlu bizim buralarda ev alacakmış. Ona yardımcı olmamızı rica etti.
Kahvaltıya çağırdık.
Elayı kursa bıraktı, sonra onlarla ilgilendi. Kurstan alınca da onları da getirdi.
Kahvaltı sonrası kahve içtik, gittiler.
Eşim de onlarla gitti.
Evi toparladım.
Bugün de kahvaltıdan sonra çıktık. Evi bile toparlayamadım.
Elayı luna parka ve ters eve götürdük.
Dünyanın en güzel günlerinden birisiydi benim için dedi sürekli :)
Dönüşte dışarda yemek yedik.
Eve gelince evi toparladım.
Kahve içtik.
Yarın Elanın sınıf arkadaşının doğum günü var. İki gündür ona konfeti yapıyor😅
Kahve içtikten sonra yine hadi yapalım hadi yapalım.
Ödev kontrol ediyorum.
Araya giriyor anne sorarmısın konsepti neymiş.anne sordunmu,banne annee şunu da verirmisin bunu da yaparmısun😁 başım ağrıdı.
En sonunda dedim sen nasıl biliyorsan öyle yap.ama çabuk yap. İki dakika ödev kontrol edemedim dedim :)
Uyku saati geçmiş hala konfeti yapma peşinde :)
Nihayet yaptık.
Çantasını yıkamıştım.şükür ilk defa çantasını kendisi hazırladı. 1 yılın sonunda bu da oldu ya😁
Bugünki ödevinde evdeki sorumluluğun nedir sorusuna cevabı; ödevimi yapmak, çiçek sulamak😅

Back
X