Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Buralar sakin
Kraliçe tatilde@tr_lelli

Sonunda uykumu aldım
Okul zamanı erken kalkmak beni çok yoruyordu

Oğluşla kahvaltı yaptık
Bayat ekmek vardı
Ekmek balığı yaptım
Öyle yemezdi şimdi sildi süpürdü

Evi toparladım
Yatak odasının tozunu alacağım
Kurutma çalışıyor
Akşama taze fasülye pilav yapacağım

Bugün hava çok sıcak değil
Havuz için çarşamba daha iyi görünüyor
Ama perşembe yolcuyuz o nedenle haftaya sanki daha iyi olacak

Hello bacımlar
Yaz tatili bitebilir mi güldük eglendik
Yedi bizi h.Sonu canım sıkılıyo diye🤦🏻‍♀️
Avmye götürdük gezdi
Barbie oynamak sinir uclarıma oynuyor artık🙆🏻‍♀️😅
Sabah da 8 de uyandı
Koci gececi o da masallah yarınlar yokmuscasına uyuyor🙆🏻‍♀️
Hepten cinlerim tepeme cıkıyor o uyudukca.
Bezelye yaptım aksama
Aksm ustu parka cıkarcam.
Zaten 5 gün doluyuz
Yarın cimnastik var,carsamba havuz ,persembe cimnastik,cuma ve pazar yine havuz
Yani canım kocam pazar günübirlik bile denize gidemeyecegimiz sekilde ayarladı herseyi😏

Canım olmuş bitmiş artık ne desek boş fakat okuyanlar vardır illa 2. Evliliği iyice tanımadan yapmayın
Evet erken davrandın sen ozamanda farkındaydım ama müdahil olmak haddimiz değil tabiki
2. Evlilik çok ama çok iyi tartılmalı ölçülmeli özellikle sorumluluk alacak bir tip mi kişiliği vs
Evet canım.
İkisinde de acele ettim
Neyse kızım oldu bu iyi yönü işte 🙏

Kızlar selam.
Nasılsınız, herkes ne yapıyor iyimisiniz
Ben bu ara çok giremiyorum.
Okulun son haftaları zaten aşırı yoğun geçti.
Oh beee okul bitti dedim :)
Cuma karne töreni, tabi sonrasında komşumda araba yokmuş. Onları da aldım. Avm ye gittik. Alışverişe verdim bu ara kendimi😅 yaz ve tatil alışverişi :)
Avm de çocuklara etkinlik varmış tesadüfen denk geldi. İyi oldu. Onlar eğlenirken biz işimizi hallettik.
Geçen gün defactodan elbise aldım. Ela direk beğenmedim ben bunu dedi. Götürdüm iade ettim. İlk defa bunu deyince şaşırdım. Büyüyor tabi isteklerini dile getiriyor. Ben de zaten kararsız kalmıştım o modelde.
En son Zaradan aldım elbise. Onun resmini gösterip online aldım. Sonra iade ile uğraşamam. Ne hoşki beğendi küçük hanım 😁
Zaten eşime de aldığım tişörtlerin biri iade. Birini de değişecek. Geçen arkadaşla gittiğimiz avm ye ilk kez arabayla gitmiştim. Değişim için yine gideceğim.
Kendime de bikiniler aldım. Kıza ve yeğenime kaftan aldım. Kardeşim bir hafta sonra tatile gidecek inşallah yetişir siparişim.
Okul bitince cumartesi ailecek havuza indik.
Pazar evde takıldık.
Bugün de ütü yaptım ama ne ütü birikmişte birikmiş bitmek bilmedi yahu.
Allahımmm dedim🙃
Yarın da arabayla anpaya alışverişe gidecektim. Koci araba lazımmı dedi. İstiyorsan git arabayla dedim.
Biber fidelerine saksı aldım toprak yetmedi. Onu da almam lazım.Koci diyor şimdi kız gitmez arabasız, gider dert etme dedim😅
Domates salatalık ve biberlerimiz büyüyor. Salatalık ama gerçekten zor yetişiyor.
Bugün sabah Ela iki tane biber koparmış. Tam büyümedi ama komşuya vermek istedi. Onu verdik.
Ayy kızlar okul yokken dinleniyorum sanki. Koşturmaca bitti.
Tabi yaz için kitap alacağım.
Mutfakta oyun oynuyor yine dağıttı ama olsun ya, güzel geçiyor.
Özlemişim okulsuz hayatı😂😂😂
Masasını günlerdir toplamıyor.bugün artık sana kalem ve boya kalemlik almayacağjm dağıtıp toplamıyorsun dedim.
Bir baktım jet hızıyla topladı😁
Günlerdir söylüyorum. Sonra toplarım sürekli aynı cevap.
Artık vu sorumluluğu alması gerekmiyormu

Kızlar selam
Eşim erken izin almış
Sabah yolcuyuz Allah’ın izniyle 🙏
Hemen valiz hazırladım
Dışarda işlerim vardı onları halletim
Kayınpederim parası bende onun vadesi gelmişti bankaya gittim
Alışveriş yaptım

Akşama fırın tavuk
Yoğurtlu semiz humus ve deniz börülcesi yaptım
Saçımı boyamaya vaktim kalmadı
Akşam olmazsa boyarım
Valla havalar çok sıcak olacakmış ben yine de elbise alacağım
Kimse kusura bakmasın
Beni sıcakta nasıl pantolonla oturacağım

Zaten her şeyi ayrı dert
Her memleket dönüşünde otelde kalalım diyor sonra eeee ev müsait

Ben bu sefer baş sağlığına gidiyorum
Ondan ses etmedim
Yoksa o çukura düşmezdim
Seneye gitmek istemiyorum
Diyeceğim sen git

Eskiden hep severek giderdim ama artık yorucu geliyor
Allahtan kayınvalidem orada
Öyle olunca daha rahat oluyor

Çok seviyorum anneannesini dedesini
Ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Allah var yukarda yalan söyleyemem
Ama sıkıldım artık 17 yıl iki bayram gittim🙏

Slmlar
Biizm de bugun cimnastik vardı
1 saat ama git gel 16.00 de eve girdik
Yarın havuz dersi var o da 1 saat ama en azından git geli 3 saat kafadan oyalıyor
Yoksa canım sıkıldı lafından gına geldi🤦🏻‍♀️
Siste top köfte,patates yaptm aksm yemege
Yarın pazar yaparız
Daha hic taze fasulye koymadm valla yazıklsr olsundu
Yarın enginar düsünüyorm biraz pilavınj yapsrım alyaya banada zeytinyaglısı yeter

Merhaba kızlar çok uzun oldu yazmayalı çok hareketli geçti günler. Düğünden sonra bayram geldi hemen çok yorucu günlerdi çok şükür güzel geçti bu yıl ilk defa kurban kesmeyelim dedim eşime çünkü çok zorlanıyorum eşim hemen parmağını keser kurban bana kalır neyse bu sene benim dediğim oldu ama kurban parasını ihtiyaç sahibi birine verdim Allah kabul etsin. Yazlığa taşındık komşularımız gelmiş bir biz kalmışız şimdi site tamamlandı. Bu arada eşimle olan birikimimizden bana 10 gram bilezik yaptık bende iki ay aradan sonradan bugün bir yarım altın aldım 14000 tl eşimle bol alışverişli bir gündü market pazar mandıra hiç hesap yapmadım o kadar da rahatım bu ara yaş aldıkça herhalde bir rahatlık geliyor. Şimdi sütü mayalıcam mutfak toplu dağınıklığa tahmmülüm yok. Artık kıyafet görmek istemiyorum dedikçe alıyoruz hiç kimse beni dinlemiyor al odaklı hepsi eşim de dahil artık hiç mücadele etmiyorum ama dağınıklık toplamak zor geliyor. Ben de dişlerimi yaptırıyorum şimdi dolgulardayız sonra implantta başlıcaz ama korkuyorum implant zor diyorlar. Ne kadar tutacak bakalım tatilimizide aldık ama daha var gitmemize daha denize girmedim.

kendi evinde dikkat eder
başkasına gidince her yerde yemek yiyen kişilere gıcık oluyorum
birde hep sana gelmek istene kişielride samimi bulmuyorum
o zaman dışarda buluşalım

misafirn önünden temizle
arkasından temizle
yok çayını yap
yanına hazırla

bence en güzeli dışarda program
gerçekten
kimse yorulmuyor

birde evim mahremim herkes
girmesin
bana göre toplu ona göre dagınık olabilir.
açıkcası misfir ağırlama işini çok sevmiyorum
belkide çalıştıgım için yoruluyorum onun da etkisi var
ama hep sana gellelim diyene dışarıyı teklif ediyorum

İyi geceler beybişler.
Yazacağım bir yazamadım. Bugünlerde aşırı uykum var. Tam açıyorum okurken uykum geliyor.
İki gündür belediye işiyle uğraşıyorum.
Bizim adreste parsel değişmiş. Tapudaki ile aynı değil. Depremde oluşan sıva çatlakları için dask a başvurmuştuk, net dönüş yapılmadı.adres yanlış denildi.
Konşuma dask ödeme yapmış bile.
Neyse dün gittim işim bitince yetişemedim. Elayı arkadaş aldı. Sonra aldım geldim.yemek yaptım evi toparla çamaşır at katla vs.
Bir de arkadaşlar akşam toplamacaktı. Hiç halim yoktu.
Bugün de yine okula bıraktım. Belediyeyi aradım haber bekledim. Çünkü haber gelince Elayı da okuldan erken alıp gidecektim.
Elayı öğle arasında aldım. Gittik işimi halledince Avm ye de uğradık. Ona bayramlık baktım. Aldım. Yemek yedik. Kociş de iş yerinde yedi.
Bu aralar koci araba değiştirmeye( elektrikli arabaya) sevdalandı.
Bugün bahsediyor eminevimle görüştüm. İşte 5 ay arabasız ve 5 ay sonra ayda 23 bin ödeme diye. Ben de dedim nasıl ödeyeceğiz mümkünmü. Emekli olacaksın ya diyor. Emekli olmadan maaşıma göz koydu🤣🤣🤣
Olmayan paranın yerini yapmak ne ya..
Ben de dedim ilerde gideceğiz birikim yapmak istiyorum. Böyle olursa nasıl yaparız. Vs vs biraz tepki gösterdim.
Ben evimdeki eşyaları bile yenilemiyorum.
Taşınırsak yeni eşya istiyorum. Ee işi bırakacak. İki emekli maaşı. Nasıl olacak para olmadan. Elimdeki benim ve kızın az da olsa birikimini de arabaya yatırmak istiyır.
Neyse o da, işte milletin karısı sevinirmiş kocam arabayı yeniliyor diye ben ise laf söylüyormuşum.
Eee yani bana gelip her ay sıkıştım derse başımı borçla ağrıtırsa hiç çekemeyeceğim.
Kalktı akşam akşam triplendi.
Arabayı ben kullanıyormuşum, maaşı ben alıyormuşum, bir de üstüne laf söylüyormuşum😅 kusura bakma maaşı eve ve kıza harcıyorum. Kendime kaç kere harcıyorum dedim.
Aman neyse ben borç sevmiyorum. Garanticiyim. Kenarda param olmazsa da kendimi çok eksik hissediyorum.
Geçmişte gizli para biriktirme konusunda en iyisini yapmışım.
Çünkü kenarda para oldumu her daim bir planı var.

Ben de öyleyim
Bebek yoruyor ,bir de hasta ruhlu bipolar eşle yaşamak daha da yoruyor beni
Bir de onun pisliğini temizle , ne yatak toplar , yediği yediği yerde kalır, kıyafetler yerde.
Çamasir yikamama karisir adam çamasira takıntılı
O yokken yıkayıp kaldırıyorum
Benim camasirlara karisma diyor kendi de yikamiyor.
Sepeti dolup taşıyor
Bekletiyor
Dayanamiyorum yıkıyorum gelip söyleniyor

Bi ara evden bardak felan satmaya kalkıyordu çok bardağım varmış da ona takmış kafayı
Bardak bu kırılır gider ne satması kullan
Bu aralar kitap satın alıyor
Abartısız en az 1000 kitabı var
Ev kitaptan geçilmiyor koca kitaplık dolu, karton kutularda da çok var daha.
Arada dolap uygulamasında satıyor
Bakıyorum 3 kitapla gelmiş bir yandan da alıyor.Ben kitap okumayı çok severim,kitaba karşı da değilim ama
Okusa gene neyse okumuyor da 2-3 sayfa okuyup bırakıyor
Tuhaf tuhaf kitaplar

Bi banyosu var delinin banyosu sanki
Temizliyeyim diyorum sen elleme diyor
Ben temizlerim diyor, kendi de temizlemiyor
Gene girişip ben temizlicem

2 ay evvel kadın tuttum.
Hala- yiğen ikisi geliyormus çabuk bitirmek icin, kabul edersen dediler.
Tamam dedim.
3000 tl ye anlasmistik 4000 tl verdim
O pis banyoyu temizlediler hak gecmesin dedim.
Kahvaltısıydı, öğle yemeğiydi sodası, kahvesi ,cayi derken kadınlar çok memnun kalmışlar benden
Bizi tanıştıran ablaya demişler
Çagırmamı bekliyorlar gene

Ben de şimdilik kendim yapıyorum
Kahvaltı hazırla ,yemek hazırla ,başlarında dur vs olacağına diyorum kendim yapayim kızı anneme veriyorum girisiyorum işlere ,terapi gibi de geliyor
Ama yoruluyorum da
Kadın alsam da evde iş bitmiyor gene camasir , bulaşık,yemek vs derken yapacak çok iş var
Zaman yetmiyor
Kız da hareketli maşallah
gece 1 den önce de uyumuyor
Ben de hiç dinlenemiyorum
Çok sinirli biri oldum

Adam sürekli elinde telefon videoya aliyor beni tartışırken vs
Delil topluyor yarın bir gün lazim olur diye
Al eşyanı kiracini çıkar evine git diyorum
Gitmiyor da
Kızı burdaymis mahsus blöf yapiyorum velayeti de vericem yeterki git diyorum bu sefer de sessiz kalıyor
Çocuk bahanesi

Her cumartesi de aksama dogru kızılaya gider içer gezer 00.00.dan sonra gelir
Son ses müzik açar yatar
Pazar da yatar durur
Yardimcı olmak yok
Zaten sürekli yatıyor,bu hastalıktan dolayı galiba
Karı koca iliskimiz hiç yok ,olmadı
Tüp bebek yaptık
2 aylık evliydik anası doktora gidin gidin
Önceki evliliginde olmamıs 10 yılda çocuk
Kadın iktidarsız diye boşamış
Annesi bunun iktidarsız olduğunu biliyormus tedaviyle cocugu olsun diye evlendirmiş ,yaktı beni Allah sorsun ondan oğlun böyleyse kapıma gelip beni istemicektin zaten benim ikinci evliligim niye yaktın beni.
Ben de yasim geciyor cocugum olsun istiyordum ondan evlilik düşündüm kısa sürede evlendik taniyamamisim

Evlenince iktidarsiz olduğunu anladım neyse dedim tedaviyle cocuk sahibi oluruz dedim.
Ama hasta olduğunu anlamadim
Aile hekimi arkadaşim bunu nerden buldun dedi,kullandığı ilaçlardan mı çıkardı, ekranda tanılarını mi gördü artık.
Tüp bebek doktorum da bana kızmıştı sen bununla neden evlendin diye,hiç kontrollere gelmiyordu benimle hep annemle gittim ben.Bir iki defa anca gelmiştir hoca ondan dedi sanmıştım o zaman
Ama simdi anliyorum o hoca da tanilarini vs gördü galiba
Gecen kullandigi bir ilaci arastirdim yeşil reçetesi olan kullaniyormus.
Sordum, onu kullanmiyorum diyor
O zaman ilaç kutunda ne isi var dedim.
Sustu.

Tedaviye baslayinca ben hep annemde kaldım annemin ev iş yerime yakın bebek tutunsun düşmesin diye
Doğumdan sonra anneme yakın ev tutup tasindik, eve geçtim bu seferde rahatlık vermedi , çay iciyoruz gidip cayın altını kapatıyor,
Ben akfa salça seviyorum ,annem alısveris yapmis gelmis cocuk bakiyoruz yeriz diye akfa salça da almış
Adam saklamış anneme demiş diğer salça bitmeden bu açılmayacak
Annem de bana demedi
Yemek yapıyorum baktım salça yok
annem dedi sakladı önce onun salca bitecekmiş, huzur vermeyince geri anneme gećtim 7 ay annemde baktik çocuga
Noterden ihtarname çekecekmiş eve gitmem icin manyak
Neyse dedim bi daha şans vereyim belki düzelir diye 4 ay önce geldim eve ama düzelme yok
Babam bununla ömür geçmez boşan ne uzatıyorsun diyor
Annem de cocugun var cocuk babasız mı büyüsün vs diyor

Dost düşman da sevinecek onu da düşünüyorum,ikinci evlilik
Millet bunun böyle oldugunu bilmez derler bunda sorun var
Böyle de ben hastalanacam
Ekonomik gücüm de var ona ihtiyacım da yok

İki arada bir deredeyim
2 aya işime tekrar dönüyorum.
O zaman karar veririm diye düşünüyorum

Amma dertliymişim😞
Ne kadar uzun yazdım,kusura bakmayın kafanızı şişirdim.
Bence hemen ayrıl o yazdığın vakitlerde ayrıl diyecektim ama dilim varmadı cnm ya adam belliymişti zaten kız çocugu yetiştiriyorsun birde ilerde bu insanla okula gidecek neler neler olur yolun neresinden dönersen dön kar senin için kim ne derse desin el alem değil elli alem olsa nolur kurtul bu insanla helekş kız küçükken

Merhaba kızlar çok uzun oldu yazmayalı çok hareketli geçti günler. Düğünden sonra bayram geldi hemen çok yorucu günlerdi çok şükür güzel geçti bu yıl ilk defa kurban kesmeyelim dedim eşime çünkü çok zorlanıyorum eşim hemen parmağını keser kurban bana kalır neyse bu sene benim dediğim oldu ama kurban parasını ihtiyaç sahibi birine verdim Allah kabul etsin. Yazlığa taşındık komşularımız gelmiş bir biz kalmışız şimdi site tamamlandı. Bu arada eşimle olan birikimimizden bana 10 gram bilezik yaptık bende iki ay aradan sonradan bugün bir yarım altın aldım 14000 tl eşimle bol alışverişli bir gündü market pazar mandıra hiç hesap yapmadım o kadar da rahatım bu ara yaş aldıkça herhalde bir rahatlık geliyor. Şimdi sütü mayalıcam mutfak toplu dağınıklığa tahmmülüm yok. Artık kıyafet görmek istemiyorum dedikçe alıyoruz hiç kimse beni dinlemiyor al odaklı hepsi eşim de dahil artık hiç mücadele etmiyorum ama dağınıklık toplamak zor geliyor. Ben de dişlerimi yaptırıyorum şimdi dolgulardayız sonra implantta başlıcaz ama korkuyorum implant zor diyorlar. Ne kadar tutacak bakalım tatilimizide aldık ama daha var gitmemize daha denize girmedim.
Bereketli olsun abla🙏🏻

Çok sıcak birgün, bu gün önce evi temizledik eşimle beraber sonra kahvaltı yaptık akşam için sebze çorbası sarma dolma karışık yaptım yoğurt karpuz tamamdır. Reçel yaptım nektarin ve kayısı ikisini birlikte yaptım kışın ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah. İnternetten indirimde bulduğum ürünleri sipariş ediyorum yumuşatıcı ve banyo sabunu aldım. Biraz daha birikmiş param kaldı ama dişlerimi yaptıracağım için öncekiler kadar altın alımı yapamam sağlığıma yatırım yapıyorum diyorum kendime. Eşim bahçeyi sulamaya çıktı bahçemizden kabak aldık ilk hasadımız çok sevindik ikimizde biz yetiştirdik diyoruz bamyalarım da çicek açıyor fasulye ve börülcelerde henüz çicek yok salatalıkta da yok neyse olur diyoruz. Böyle yazdığıma bakmayın küçük bir bahçe ama ektik güzel görünüyor. Pazar pahalı ama burası deniz kenarı olduğu için duble pahalı alıyoruz başka çare yok. Eşim pasaportlarımızı yenilememiz için fotograf çektirdik randevu alıp yenileceğiz ayrı bir masraf açtık kendimize diyoruz Allahtan yeşil pasaportumuz var. Hafta sonu da iki düğün var ikisine de gideriz görüştüğümüz insanlar. Özlemişim yazmayı.

Slm bacımlar
Havuz dersine gittik cok sevdi kızcem
Bizimki tam bir kontrolcü,asla bırakamaz kendini.
Kıyıda durur hep,hoca atla dedi oturarak atlıyo😅
Yalnız söyle bı durum var beni geren
Komsu arkadasa yakalandık hemen nerden buldunuz yer neresi yazmıs bana
Benim söyle gıcık bi huyum var,biyere topluca gitmekten,biriilerini beklemekten nefret ederim
Cimnastige gittik salı parkdan arkadasları da gidiyomus aynı yere,mecbur beraber gittik
13.30-14.30 arası cimnastik
Zaten 1 saat yol biz eve girdik 16.00 de.
Beklerken hemen bi cafede oturalım kahve icelim dendi
Ben katılmadım
İsim dolu evde fellik fellik gezemicem yani
Simdi ark. Beraber gidelim cıkısta sunu yapalım bunu yapalım der diye geriliyorm
Bu tamamen benim gıcıklıgım kzıın sucu yok
Zaten 3 hafta bu haftayı kacırdılar
Herhlade bosa ücrt vermez 2 hafta icin agustosa gelirler gelirlerse🙆🏻‍♀️

Merhaba güle güle takın altınınız bereketli olsun 🌺

Selammm
Aiyyy ben nasılll dönücemmm yaw
Yeminle ben dağ bayır yeşil insanıyım
Yüce Rabbim beni nasıl şehrin ortasına atmış cidden şaşılası
Kız da burada darlamıyor bizi arada bi bakkalı bile olmayan köye sipariş versene diyor 😂 sonra çarşıda istediğini alınca susuyor

Sayılı gün geçti be
1 ay kalmam lazım ki her yerini gezim okadar çok yer var ki aklımda
Bazıları yolları sebebiyle gidemiyorum kum, taş dökme garantili yollar 🥴
Arabayla çıkılamayan yaylalar var
O gün eve pert dönüyoruz
Hele en zirvedeki oksijen resmen basımızı döndürüyor nefes nefese kalıyor insan
Rüya gibi sanki bambaşka bi dünya

Dün elevite çıkıcaz cıkmadan çeşme başı bi tur şoförüne denk geldik asla çıkmayın yolu kötü vs vs dedi
Ben biraz gerideyim dinliyorum dedim abi bir sürü yorum okudum adam alçak kasa arabayla çıkmış ne diyon sen?
Yenge istiyorsa tabi sen bilirsin diyo
Çıktık yol asfalt hiç bişi yok
İnene kadar sövdüm adama
Turcuların bazıları simsar böyle arabayla çıkma benle çık hesabı
Çakallık peşindeler neyyysaaa

Bugün uzungöl yaparız akşam sahil yapıcaz
Hep serindi sahile inememitşik hava mis suan
Sahil cıvıl cıvıldı
Mekanlardaki herkeslede ahbap oluyoruz
Artık siz geçen senede geldiniz dimi diyorlar
Yetmiyor günler :(

Fuul dışarıda yedik desem yeri evde 3defa falan yemek yaptım galiba
Her mekana 1000-1.500 bırakıyoruz
Ama kafama koydum seneye nasip olursa yaylada kalmalı olarak gelicem
Çık in doyulmuyor 1günlük
Daha tereyağ peynir falanda almadım
Çayıda kargoyla getirtcem

Gecen sene çok hediyelik aldım almıcam bu sene
3 arkadasıma çay mısır unu getircem
Şeyi fark ettim ben burayada gelsem annemin memleketinede gitsem genelde hediye getiriyorum ama kimsede böyle ince düşünceler yok malesef.
Ben artık karşılıklı iyilik insanı olucam
Hep veren taraf olmak beni biraz geriyor artık
İnce düşünceler insanıyım normalde ama artık ben bu insanda olmak istemiyorum
Banane yahuu insanı olucam birazda
Onada burada karar verdim
Neden hep ben düşünüyorum ki herkesin aklı var
Birazda millet düşünsün
Ben burada biraZ daha durursam okkalı kararlar alıcam
Zaten kimsede aklıma gelmiyor burada
Uzaklaşmak lazım o sebeple benim kendimi haftasonları ya da yazın şehirden başka yere atacak bir yer lazım
Buradada dua ettim bolca insallah ya olsun artık

Günaydınn
Yarın annemin dogumgunu
Kardesim yazmıs biz cıkcaz süpriz sizde gelin diye,yarın havuzu var Alyanın dedim.
Gitmesin bi gün nolck diyo
Zaten 3 hafta aglar gitmezse dedim
Anama tam süpriz olur ,yanında calısan kadınla kızını da götürcekmiis😅
Anamın en sevdiği sey süpriz misafir🙆🏻‍♀️
Sabah kahvaltıya börek yaptım
Aksama yemek yok yine
Dün tazefasulye yaptm tazecikmis yedik hepsini alyayla☺️

Selam kızlar
Eşimin memleketine geldik
Önyargılıydım ama kayınvalidemin olması çok iyi oldu
Allah razı olsun hepsi prenses gibi davranıyor
Dün akşam biraz başım ağrıdı
Herkes yanıma geldi
Anneannesi bastonla geldi abdesim var seni bir okuyayım dedi
Kızıma nazar değmiştir diyor🥰

Dün zaten gezerek geldik
Önce Amasya gittik çok güzeldi
Hatta tarihi çarşıdan iki tane elbise aldım
Çok beğendim 😍
Sonra Niksar’a gittik arasta çarşısını gezdik
tarihi kemerli köprüyü gördük
Selçuklu dönemi yapıyı gezdik

Sonra eşimin memleketine geldik
Zaten komşular bile bizi bekliyormuş

Kayınvalidem taze yaprak sarması, sulu köfte, pilav kuru fasülye yapmış
Buranın şeker fasulyesi meşhur
Birde kayınvalidem yemekleri çok iyidir
Bana resmen tatil gibi geldi

Bugün diğer dayısı da geldi
İzmir’de yaşıyor
Her odadan birisi çıkıyor bayram günü gibi
Ayrıca dayısı fizikçi benim oğlanda zaten çok meraklı offf 😇 resmen işler gibi sohbet ediyorlar

Bugünde kahvaltıdan sonra başka köyleri gezmeye gittik
Eşimin babaannesinin köyü şahane
Baraj suyu köyün içine kadar gelmiş
Evi direkt baraja karşı tepede
Allahım ne manzara
Dedim ki bize şuradan 400 metre kare yer almalısın
Senin babaannenin hakkı 🫣😀

Dönüşte buranın pidecisi var orada odun ateşinde pide yedik
Ama bahçesi şahaneydi
Adamın kendine özel yaptığı bahçe.
müşteriyi almıyor ama bizi orada ağırladı.
Güllerin içinde, tertemiz çimenler ve koltuklar TV vardı.

Eve geldik yine bizi görmeye misafir gelmiş.
Herkes oğlana harçlık veriyor.

Yarın belki Erzincan geçeriz gezmek için
Buraya 1 saat mesafede

Bereketli olsun Nazenin abla

Ben de dağınıklığı sevmiyorum.
Gece 2 -3 de olsa o mutfağı toplar yatarım
Halbuki yorgunum yat uyusana yok rahat edemem.

Ben yazlık hayatını seviyorum.
Eskiden beri hayalim.
Evimin borcuna son taksidim kaldı
Yakında da çalışmaya başlayacam
Belki ileride bir yazlık alabilirim gerçi yılda 10 gün tatilim var ama annemler giderler, ben de ileride emekliliğimde uzun kalırım.

Allah sağlık versin de öncelikle
Nasipte varsa olur inşallah 🙏

Back
X