Küçük Düşün Büyük Olsun!

Buralar çok sıcak ama denizin suyu soğuk bu gün ilk defa gittim ama giremedim eşimde bana kızıyor geliyorsun girmiyorsun diye ben zorla üşümek istemiyorum dedim oturdum sandalyemde güneşlendim. O da yüzdü biraz geldi ama iyi serinledim esiyordu yazlığa geldik yaprak kıpırdamıyor duş al bir makina çamaşır yıkandı asıldı klima çalışıyor yoksa durulmuyor. Dişlerimin henüz tedavileri bitmedi diş çekimi de yapıldı azı dişim hiç kalmadı ağrısı sızısı bir yana yemek yemek çok zor karpuz dondurma hiç yiyemiyorum yaşlı nineler gibi çorba ve yemeğin içine doğradığım kabak havuç patatesi yiyebiliyorum kızlarım anne geçicek implantlar yapılınca bir süre daha bekleyeceğim doktorum söylüyor 5 tane implant yapıcak fiyatlarda öyle fena ki eşimin tazminatını benim dişlerime yatıracağız peşin ödeme de yüzde on indirim yapıyor bizde para gelicek diye peşin ödeyeceğiz. Sabahtan yemeklerimi yapıyorum yoksa öğleden sonra mutfağa klima bile işlemiyor. Mercimek çorbası etli sebze sote yarın içinde bamya yaptım yarın yine İzmire dişçiye gideceğiz. Bu aralar düğünler eve davet ettiğimiz yemekli misafirleri ağırlamakla geçiyor tabi bol bütçeli harcamalar oluyor.Allah sağlık versin herşey ödenir. Buraya da saha önce aldığımız baza yı atacağım yazlık olduğu için altları hep örümcek ağı oluyor demir karyola aldık 2 adet 2 de yatak aldık henüz odaları daha düzenleyemedik yaz bitmeden inşallah hallederiz. Bahçemizden bamya topladık kabaklarımızda oldu birkaç biber de aldık. Az bir birikimim var biraz daha biriktirebilirsem çeyrek alıcam yarım alıyordum ama eşimin maaşı yarıyarıya düşecek bu ay son çalışırken olan maaşını aldı temmuz sonunda da Antalyaya tatile gideceğiz onu erken rezervasyondan almıştık ödedik. Sabah uyandığımzda bir telaş yok eşim pergolanın altını temizliyor bende günlük rutinime bakıyorum bayağı alıştım eşimin evde olmasına ama bazen yükseliyoruz birbirimize neyse olucak o kadar diyoruz.

Geçmiş olsun
Diş çok zor
Bir çırpıda biter kurtulursunuz

Selam kızlar
Dün abimin kızı geldi
Hala yeğen birlikte vakit geçirdik
Önce kahvaltı yaptık
Sonra o bana biraz besleme tüyoları verdi
Diyetisyen olunca tüm tahlil sonuçları gösterdim
Vitamin önerdi
Akşamda birlikte yemeğe gittik

Bugün sabah oğlum geç kalktı
O arada bende dinledim biraz

Havuzda fena yanmışız
Tekne turnda bile böyle kararmamıştık

Evi toparladım
Akşama fırın tavuk için tavukları sosladım
Karışık kızartma yaptım
Filizin ev usulü makarnasından tereyağlı yaptım
Semiz otu yemeği ve kuş konmaz soteledim
Yarın anneme gideceğim için kalanı cuma da yeriz dedim

Oğlan durmadı yürüşe çıkardım
Yarım saat yürüdük geldik
Sabah duş almıştım, ama inanın şuan sanki hiç duş almamış gibiyim
Ter içinde kaldım

Her şeyin fazlası zarar
Sıcağında soğunda

Selamlar, benim de bu populer bebekten haberim yoktu, ekipteki kiz senin cocuklar seviyor mu diye sordu, yakinda Hindistana gidecek, kuzeni kizi icin getirmesini istemis ta buradan. Ben de merak ettim baktim, hicbir ozelligi yok, sevimsiz bir sey geldi, benim cocuklarin haberi bile yok.
nazenin9320 gecmis olsun. Benim de kizin haftasonu dis agrisi tuttu, gece boyunca da uyumadi agladi, sabah hemen acil disci bulduk goturduk, enfeksiyon kapmis, antibiyotik basladik, sut disi zatan ama kurtarilabilirse kurtarmak istiyor disci, bir kac kere gidecegiz tedavisi icin, zaten nazli bir kiz aglayinca icim parcalaniyor.
Bu hafta yoruldum baya ama haftasonu geldi sukur, konferansa katildim konusmaci olarak, onun hazirligi falan yordu beni.

Gecmis olsun abla

Hayırlı cumalar bacımlar
Dün kızın cimnastik vardı ona gidip geldik,evdeyiz onun dısında.
Kız hic bisey yemiyor delircem
Karpuz dondurma mısırla geciyor günler.
Öglen mısırlı pilav istedik ondan yedi biraz
Aksma tazefasulye yaptm
Sil süpür yapıp atıyorum kendimi ordan oraya valal

geçmiş olsun zor süreç ama bitince iyiki diyeceksin insallah
Eşim rahat kullanıyor şuan dişlerini

Selam
Kız 2 gündür nanemolla kusuyor midesini üşüttü galiba
Derede üşüyorum demişti geldi gelmekte olan yani
Bugün iyi gibi tabi iştah sıfır zaten zor yiyen bir çocuk
Oturdum ağladım sabah
Ben o yesin diye 50 takla atıyorum şimdi hiç yemiyor
2 çeşit corba
Patates
Pilav
Makarna
Mantı
İstiyor diye pizzada yaptım
Annemde simit,muz falan almış belki yer diye yok
Vitamin veriyorum
Ev bastı zaten, üzerine kızda hasta olunca sıcak falan bunaldım iyice
Eşime sarıyorum bu seferde buralara kapandık hep senin yüzünden diye

Bizim eve giren paranın yarısı kadarıyle gecinen bi tanıdık hem ev aldı hem araba değişti üzerimizde var bişi
Olmuyo olmuyo
Onun tarafının kem gözüdür bereketi olmuyor sanki paramızında
Bilmiyorum artık düşünmektende sıkıldım
Düşünecek bile gücüm takaatim yok
Kızı iyileştirmem lazım yarın kendimi sokaklara atmam lazım zira depresyon bana göz kırpıyo

Gecmis olsın bacım
Yememe biz de de acayip durumda
Yumrta istedi sabah sadce sarısıını yiyor zatem
İstediğim gibi olmamıs dedi yemedi
Salatalık yedi
Öglen mısırlı pilav istedi actı 1.5 tabak yedi
Aksm taze fasulye vardı ,oturmus sayıyo sukadar yerim diye yarım tabak yedi yemedi
Aklımı delircm karrpuz dondurma mısırla gün geciririyor

Geçmiş olsun canım

Ayrıca kem gözlü çok
Gizli gizli takip ediyorlar

Çok geçmiş olsun nazenincim. Diş çok zor. Ablam da uzuuun zamandır uğraşıyor. Hep diyorum nedir senin bu dişlerden çektiğin.
İnan varya ben ilerde eşimin işi bırakıp evde olduğunu hiç düşünemiyorum. Kesin sararız birbirimize birara evden çalışma muhabbeti vardı sıkılırsın evde dedim :)
Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun canım, sıcaktan yemiyor olabilir.
Ben yaz günü ne yedirsem diye elli defa düşünüyorum. Yediği yemek çeşiti sayılı. 8 yaşına geliyor hala aynı. Ne zaman yiyecek çeşit hiç bir fikrim yok.
İştahlı çocukları görünce bana abartı gibi geliyor. Ama yanlış düşünüyorum çünkü o çocuklar normal anormal olan benimki :)
Kazandığımız paranın bereketi olmadığını ben de düşünmeye başladım.
Bakıyorım millet az parayla neler neler yapıyor diyorum. Biz ancak yetiriyoruz.
Millet parayı nerden buluyor anlamadım.

Selam kızlar
Geçte yatsam bir kaç gündür 9.00 da kalkıyorum
Zaten akşam resmen sızmışım
Oğlum kitap okuyordu son satırlarını hatırlamıyorum bile
Anneeee anneeee uyudun mu? dedi
Dedim oğlum içim geçmiş

Bugün evi süpürmem, balkonu yıkamam ve mutfağı silmem lazım
Az daha uzandım ancak oğlum uyanmadan harekete geçeceğim

Dün gece yoğurt mayaladım
Sabah dolaba koydum
Bir kilo koyun sütü 5 kilo inek sütü yapıyorum
Koyun taş gibi oluyor onu süzme yoğurt gibi mezelere koyuyorum

Sabah ne pişirsemle gözümü açtım.
Canım hiç birini yapmak istemiyor
Taze fasülye almış dün eşim, onu yapsam ve yanına fırında patlıcan yemeği mi? Kafam çok karışık.
Biraz daha dinlenip karar vereceğim

Temizlik bitti
Yemeği yaptım
Fırında patlıcan oturtması ( her şeyi hazır fırına atacağım)
Bir duş alırsam benden iyisi yok

Selamm
Sabah beri acildeyiz şansımızada Allah razı olsun iyi doktorlar denk geldi ve kalabalık değildi
Muayine eden doktor (kusma bitti karnı ağrıyor ve bişi yemiyor) röntgen ve usg verdi
Yaptırdık (bişi yemiyor bir de kronik kabızlığı var)
Gazı çok dedi gaz ağrısı demişti zaten muayine ederkende Kabız hem ozaman emin olmak adına (apandist gazdan görünmüyormuş) bi lavman yapın sonra tekrar röntgen istiyorum dedi
Apandistide görmek istiyorum dedi
Hemşirede çok tatlıydı normalde kendimiz yapıyomuşuz ben kız durmaz ben yapamam falan diyince gel dedi odada yaptı hemen kızda hiç ağlamadı çok da anlayışlıydı
Wc sonrası tekrar röntgen gaz sancısı olduğu kesinleşti öyle yolladı bizi
2 surup yine lavman ve lansor verdi
ouff radyoloji ve doktor arası mekik dokuduk
Kıyafet değiştik bir ara kaçırdı lavman sonrası falan
Zor bi gündü çocuklar hasta olmasın amin.
Sancısı var ilaçları verdim uyudu ama yemiyor Allah yemiyor
Napcamı şaşırdım.

Ne pişirim ne yedirim doktor çok güzel anlatıyor ama gelin görün ki yok yemiyor hiç bişi
Ev yemek doldu bir lokma yemiyor
Okadar daraldım ki tmm yeter ki iyi olsun ama nefes alamıyorum
Klima açamıyorum hasta
Ceryan yapar camları hep açamıyorum
Dışarı çıkamıyorum
Sevmiyorum yaz falan ben serin yerlere gidim artık lütfen ya
Köyde bahcede yediriyordum ben onu
Kabızlığı bile düzelmişti
O da benim gibi buraları sevmiyor bence anasının kızı

Bugün hastane kapısında beklerken bile çocuk elinde bişi yiyordu bnm ki afrikadakiler gibi geziyor üzülüyorum

Ben artık eminim göz değdiğine yani hesap yapıyoruz şu kadar kenara atmamız gerek normalde diyoruz yok olmuyor
Ki çok şükür borcumuz falanda yok
Biraz daha kapalı kutu yaşayacagım artık
Gözünün değdiğini düşüklerimide evime sokmayacagım
Bakim bi de böyle deniyim

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım
Çocuklar hastan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…