- 31 Ağustos 2017
- 2.450
- 11.162
- 208
- 35
Geçmiş olsunBuralar çok sıcak ama denizin suyu soğuk bu gün ilk defa gittim ama giremedim eşimde bana kızıyor geliyorsun girmiyorsun diye ben zorla üşümek istemiyorum dedim oturdum sandalyemde güneşlendim. O da yüzdü biraz geldi ama iyi serinledim esiyordu yazlığa geldik yaprak kıpırdamıyor duş al bir makina çamaşır yıkandı asıldı klima çalışıyor yoksa durulmuyor. Dişlerimin henüz tedavileri bitmedi diş çekimi de yapıldı azı dişim hiç kalmadı ağrısı sızısı bir yana yemek yemek çok zor karpuz dondurma hiç yiyemiyorum yaşlı nineler gibi çorba ve yemeğin içine doğradığım kabak havuç patatesi yiyebiliyorum kızlarım anne geçicek implantlar yapılınca bir süre daha bekleyeceğim doktorum söylüyor 5 tane implant yapıcak fiyatlarda öyle fena ki eşimin tazminatını benim dişlerime yatıracağız peşin ödeme de yüzde on indirim yapıyor bizde para gelicek diye peşin ödeyeceğiz. Sabahtan yemeklerimi yapıyorum yoksa öğleden sonra mutfağa klima bile işlemiyor. Mercimek çorbası etli sebze sote yarın içinde bamya yaptım yarın yine İzmire dişçiye gideceğiz. Bu aralar düğünler eve davet ettiğimiz yemekli misafirleri ağırlamakla geçiyor tabi bol bütçeli harcamalar oluyor.Allah sağlık versin herşey ödenir. Buraya da saha önce aldığımız baza yı atacağım yazlık olduğu için altları hep örümcek ağı oluyor demir karyola aldık 2 adet 2 de yatak aldık henüz odaları daha düzenleyemedik yaz bitmeden inşallah hallederiz. Bahçemizden bamya topladık kabaklarımızda oldu birkaç biber de aldık. Az bir birikimim var biraz daha biriktirebilirsem çeyrek alıcam yarım alıyordum ama eşimin maaşı yarıyarıya düşecek bu ay son çalışırken olan maaşını aldı temmuz sonunda da Antalyaya tatile gideceğiz onu erken rezervasyondan almıştık ödedik. Sabah uyandığımzda bir telaş yok eşim pergolanın altını temizliyor bende günlük rutinime bakıyorum bayağı alıştım eşimin evde olmasına ama bazen yükseliyoruz birbirimize neyse olucak o kadar diyoruz.
Gecmis olsun ablaBuralar çok sıcak ama denizin suyu soğuk bu gün ilk defa gittim ama giremedim eşimde bana kızıyor geliyorsun girmiyorsun diye ben zorla üşümek istemiyorum dedim oturdum sandalyemde güneşlendim. O da yüzdü biraz geldi ama iyi serinledim esiyordu yazlığa geldik yaprak kıpırdamıyor duş al bir makina çamaşır yıkandı asıldı klima çalışıyor yoksa durulmuyor. Dişlerimin henüz tedavileri bitmedi diş çekimi de yapıldı azı dişim hiç kalmadı ağrısı sızısı bir yana yemek yemek çok zor karpuz dondurma hiç yiyemiyorum yaşlı nineler gibi çorba ve yemeğin içine doğradığım kabak havuç patatesi yiyebiliyorum kızlarım anne geçicek implantlar yapılınca bir süre daha bekleyeceğim doktorum söylüyor 5 tane implant yapıcak fiyatlarda öyle fena ki eşimin tazminatını benim dişlerime yatıracağız peşin ödeme de yüzde on indirim yapıyor bizde para gelicek diye peşin ödeyeceğiz. Sabahtan yemeklerimi yapıyorum yoksa öğleden sonra mutfağa klima bile işlemiyor. Mercimek çorbası etli sebze sote yarın içinde bamya yaptım yarın yine İzmire dişçiye gideceğiz. Bu aralar düğünler eve davet ettiğimiz yemekli misafirleri ağırlamakla geçiyor tabi bol bütçeli harcamalar oluyor.Allah sağlık versin herşey ödenir. Buraya da saha önce aldığımız baza yı atacağım yazlık olduğu için altları hep örümcek ağı oluyor demir karyola aldık 2 adet 2 de yatak aldık henüz odaları daha düzenleyemedik yaz bitmeden inşallah hallederiz. Bahçemizden bamya topladık kabaklarımızda oldu birkaç biber de aldık. Az bir birikimim var biraz daha biriktirebilirsem çeyrek alıcam yarım alıyordum ama eşimin maaşı yarıyarıya düşecek bu ay son çalışırken olan maaşını aldı temmuz sonunda da Antalyaya tatile gideceğiz onu erken rezervasyondan almıştık ödedik. Sabah uyandığımzda bir telaş yok eşim pergolanın altını temizliyor bende günlük rutinime bakıyorum bayağı alıştım eşimin evde olmasına ama bazen yükseliyoruz birbirimize neyse olucak o kadar diyoruz.
geçmiş olsun zor süreç ama bitince iyiki diyeceksin insallahBuralar çok sıcak ama denizin suyu soğuk bu gün ilk defa gittim ama giremedim eşimde bana kızıyor geliyorsun girmiyorsun diye ben zorla üşümek istemiyorum dedim oturdum sandalyemde güneşlendim. O da yüzdü biraz geldi ama iyi serinledim esiyordu yazlığa geldik yaprak kıpırdamıyor duş al bir makina çamaşır yıkandı asıldı klima çalışıyor yoksa durulmuyor. Dişlerimin henüz tedavileri bitmedi diş çekimi de yapıldı azı dişim hiç kalmadı ağrısı sızısı bir yana yemek yemek çok zor karpuz dondurma hiç yiyemiyorum yaşlı nineler gibi çorba ve yemeğin içine doğradığım kabak havuç patatesi yiyebiliyorum kızlarım anne geçicek implantlar yapılınca bir süre daha bekleyeceğim doktorum söylüyor 5 tane implant yapıcak fiyatlarda öyle fena ki eşimin tazminatını benim dişlerime yatıracağız peşin ödeme de yüzde on indirim yapıyor bizde para gelicek diye peşin ödeyeceğiz. Sabahtan yemeklerimi yapıyorum yoksa öğleden sonra mutfağa klima bile işlemiyor. Mercimek çorbası etli sebze sote yarın içinde bamya yaptım yarın yine İzmire dişçiye gideceğiz. Bu aralar düğünler eve davet ettiğimiz yemekli misafirleri ağırlamakla geçiyor tabi bol bütçeli harcamalar oluyor.Allah sağlık versin herşey ödenir. Buraya da saha önce aldığımız baza yı atacağım yazlık olduğu için altları hep örümcek ağı oluyor demir karyola aldık 2 adet 2 de yatak aldık henüz odaları daha düzenleyemedik yaz bitmeden inşallah hallederiz. Bahçemizden bamya topladık kabaklarımızda oldu birkaç biber de aldık. Az bir birikimim var biraz daha biriktirebilirsem çeyrek alıcam yarım alıyordum ama eşimin maaşı yarıyarıya düşecek bu ay son çalışırken olan maaşını aldı temmuz sonunda da Antalyaya tatile gideceğiz onu erken rezervasyondan almıştık ödedik. Sabah uyandığımzda bir telaş yok eşim pergolanın altını temizliyor bende günlük rutinime bakıyorum bayağı alıştım eşimin evde olmasına ama bazen yükseliyoruz birbirimize neyse olucak o kadar diyoruz.
Gecmis olsın bacımSelam
Kız 2 gündür nanemolla kusuyor midesini üşüttü galiba
Derede üşüyorum demişti geldi gelmekte olan yani
Bugün iyi gibi tabi iştah sıfır zaten zor yiyen bir çocuk
Oturdum ağladım sabah
Ben o yesin diye 50 takla atıyorum şimdi hiç yemiyor
2 çeşit corba
Patates
Pilav
Makarna
Mantı
İstiyor diye pizzada yaptım
Annemde simit,muz falan almış belki yer diye yok
Vitamin veriyorum
Ev bastı zaten, üzerine kızda hasta olunca sıcak falan bunaldım iyice
Eşime sarıyorum bu seferde buralara kapandık hep senin yüzünden diye
Bizim eve giren paranın yarısı kadarıyle gecinen bi tanıdık hem ev aldı hem araba değişti üzerimizde var bişi
Olmuyo olmuyo
Onun tarafının kem gözüdür bereketi olmuyor sanki paramızında
Bilmiyorum artık düşünmektende sıkıldım
Düşünecek bile gücüm takaatim yok
Kızı iyileştirmem lazım yarın kendimi sokaklara atmam lazım zira depresyon bana göz kırpıyo
Geçmiş olsun canımSelam
Oturdum ağladım sabah
2 çeşit corba
Patates
Pilav
Makarna
Mantı
Vitamin veriyorum
Bizim eve giren paranın yarısı kadarıyle gecinen bi tanıdık hem ev aldı hem araba değişti üzerimizde var bişi
Olmuyo olmuyo
Kızı iyileştirmem lazım yarın kendimi sokaklara atmam lazım zira depresyon bana göz kırpıyo
Çok geçmiş olsun nazenincim. Diş çok zor. Ablam da uzuuun zamandır uğraşıyor. Hep diyorum nedir senin bu dişlerden çektiğin.Buralar çok sıcak ama denizin suyu soğuk bu gün ilk defa gittim ama giremedim eşimde bana kızıyor geliyorsun girmiyorsun diye ben zorla üşümek istemiyorum dedim oturdum sandalyemde güneşlendim. O da yüzdü biraz geldi ama iyi serinledim esiyordu yazlığa geldik yaprak kıpırdamıyor duş al bir makina çamaşır yıkandı asıldı klima çalışıyor yoksa durulmuyor. Dişlerimin henüz tedavileri bitmedi diş çekimi de yapıldı azı dişim hiç kalmadı ağrısı sızısı bir yana yemek yemek çok zor karpuz dondurma hiç yiyemiyorum yaşlı nineler gibi çorba ve yemeğin içine doğradığım kabak havuç patatesi yiyebiliyorum kızlarım anne geçicek implantlar yapılınca bir süre daha bekleyeceğim doktorum söylüyor 5 tane implant yapıcak fiyatlarda öyle fena ki eşimin tazminatını benim dişlerime yatıracağız peşin ödeme de yüzde on indirim yapıyor bizde para gelicek diye peşin ödeyeceğiz. Sabahtan yemeklerimi yapıyorum yoksa öğleden sonra mutfağa klima bile işlemiyor. Mercimek çorbası etli sebze sote yarın içinde bamya yaptım yarın yine İzmire dişçiye gideceğiz. Bu aralar düğünler eve davet ettiğimiz yemekli misafirleri ağırlamakla geçiyor tabi bol bütçeli harcamalar oluyor.Allah sağlık versin herşey ödenir. Buraya da saha önce aldığımız baza yı atacağım yazlık olduğu için altları hep örümcek ağı oluyor demir karyola aldık 2 adet 2 de yatak aldık henüz odaları daha düzenleyemedik yaz bitmeden inşallah hallederiz. Bahçemizden bamya topladık kabaklarımızda oldu birkaç biber de aldık. Az bir birikimim var biraz daha biriktirebilirsem çeyrek alıcam yarım alıyordum ama eşimin maaşı yarıyarıya düşecek bu ay son çalışırken olan maaşını aldı temmuz sonunda da Antalyaya tatile gideceğiz onu erken rezervasyondan almıştık ödedik. Sabah uyandığımzda bir telaş yok eşim pergolanın altını temizliyor bende günlük rutinime bakıyorum bayağı alıştım eşimin evde olmasına ama bazen yükseliyoruz birbirimize neyse olucak o kadar diyoruz.
Geçmiş olsun canım, sıcaktan yemiyor olabilir.Selam
Oturdum ağladım sabah
2 çeşit corba
Patates
Pilav
Makarna
Mantı
Vitamin veriyorum
Olmuyo olmuyo
Bugün hastane kapısında beklerken bile çocuk elinde bişi yiyordu bnm ki afrikadakiler gibi geziyor üzülüyorumGeçmiş olsun canım, sıcaktan yemiyor olabilir.
Ben yaz günü ne yedirsem diye elli defa düşünüyorum. Yediği yemek çeşiti sayılı. 8 yaşına geliyor hala aynı. Ne zaman yiyecek çeşit hiç bir fikrim yok.
İştahlı çocukları görünce bana abartı gibi geliyor. Ama yanlış düşünüyorum çünkü o çocuklar normal anormal olan benimki :)
Kazandığımız paranın bereketi olmadığını ben de düşünmeye başladım.
Bakıyorım millet az parayla neler neler yapıyor diyorum. Biz ancak yetiriyoruz.
Millet parayı nerden buluyor anlamadım.
Çok geçmiş olsun.Selamm
Sabah beri acildeyiz şansımızada Allah razı olsun iyi doktorlar denk geldi ve kalabalık değildi
Muayine eden doktor (kusma bitti karnı ağrıyor ve bişi yemiyor) röntgen ve usg verdi
Yaptırdık (bişi yemiyor bir de kronik kabızlığı var)
Gazı çok dedi gaz ağrısı demişti zaten muayine ederkende Kabız hem ozaman emin olmak adına (apandist gazdan görünmüyormuş) bi lavman yapın sonra tekrar röntgen istiyorum dedi
Apandistide görmek istiyorum dedi
Hemşirede çok tatlıydı normalde kendimiz yapıyomuşuz ben kız durmaz ben yapamam falan diyince gel dedi odada yaptı hemen kızda hiç ağlamadı çok da anlayışlıydı
Wc sonrası tekrar röntgen gaz sancısı olduğu kesinleşti öyle yolladı bizi
2 surup yine lavman ve lansor verdi
ouff radyoloji ve doktor arası mekik dokuduk
Kıyafet değiştik bir ara kaçırdı lavman sonrası falan
Zor bi gündü çocuklar hasta olmasın amin.
Sancısı var ilaçları verdim uyudu ama yemiyor Allah yemiyor
Napcamı şaşırdım.
Ne pişirim ne yedirim doktor çok güzel anlatıyor ama gelin görün ki yok yemiyor hiç bişi
Ev yemek doldu bir lokma yemiyor
Okadar daraldım ki tmm yeter ki iyi olsun ama nefes alamıyorum
Klima açamıyorum hasta
Ceryan yapar camları hep açamıyorum
Dışarı çıkamıyorum
Sevmiyorum yaz falan ben serin yerlere gidim artık lütfen ya
Köyde bahcede yediriyordum ben onu
Kabızlığı bile düzelmişti
O da benim gibi buraları sevmiyor bence anasının kızı
Çok geçmiş olsun canımSelamm
Sabah beri acildeyiz şansımızada Allah razı olsun iyi doktorlar denk geldi ve kalabalık değildi
Muayine eden doktor (kusma bitti karnı ağrıyor ve bişi yemiyor) röntgen ve usg verdi
Yaptırdık (bişi yemiyor bir de kronik kabızlığı var)
Gazı çok dedi gaz ağrısı demişti zaten muayine ederkende Kabız hem ozaman emin olmak adına (apandist gazdan görünmüyormuş) bi lavman yapın sonra tekrar röntgen istiyorum dedi
Apandistide görmek istiyorum dedi
Hemşirede çok tatlıydı normalde kendimiz yapıyomuşuz ben kız durmaz ben yapamam falan diyince gel dedi odada yaptı hemen kızda hiç ağlamadı çok da anlayışlıydı
Wc sonrası tekrar röntgen gaz sancısı olduğu kesinleşti öyle yolladı bizi
2 surup yine lavman ve lansor verdi
ouff radyoloji ve doktor arası mekik dokuduk
Kıyafet değiştik bir ara kaçırdı lavman sonrası falan
Zor bi gündü çocuklar hasta olmasın amin.
Sancısı var ilaçları verdim uyudu ama yemiyor Allah yemiyor
Napcamı şaşırdım.
Ne pişirim ne yedirim doktor çok güzel anlatıyor ama gelin görün ki yok yemiyor hiç bişi
Ev yemek doldu bir lokma yemiyor
Okadar daraldım ki tmm yeter ki iyi olsun ama nefes alamıyorum
Klima açamıyorum hasta
Ceryan yapar camları hep açamıyorum
Dışarı çıkamıyorum
Sevmiyorum yaz falan ben serin yerlere gidim artık lütfen ya
Köyde bahcede yediriyordum ben onu
Kabızlığı bile düzelmişti
O da benim gibi buraları sevmiyor bence anasının kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?