- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.683
- 798
Ahhh ahhh kolay gelsin canım. Geçen yılı nasıl atlattım.Valla canı gönülden katılıyorum,ben sakin insan çıldırma aşamasına geldim. 15 dk da tapacağı ödevi bağırmaktan,konuşmaktan ,atağa kalkmaktan 2 buçuk saatte bitiriyor. Devamlı yapmıcam, ödev çok,sıkıldım elim kaşındı bahaneleriyle. Allah gerçekten birinci sınıf annelerine sabır versin
Akşam ödev stresi anlatırsın anlamaz. İki de bir ödevin başından kalkar. Ya çişi gelir ya susar. He bir de kaynak kitap aldık. Herkes almayınca evde yaptırmak bize düştümü. O faciaydı.Hafta sonu iki gün ödev ve kaynak kitap yapıyorduk.kafayı yiyecektim
Bu yıl servis bana rahatlık oldu. Ödevini de yapıyor, tabi hala ben ödevini yap diyorum öyle başlıyor ödeve..Anlamadığı yerde bana soruyor.
Şu an ise olumsuz taraf kitap oku diyorum. Okumuyor.
Okuma saati yapıp bir düzen oturtmam lazım.
Okulda okuma saati yapıyorlarmış. Kitap veriyor evlere öğretmen.. Geçen gün ben okudum o kitabı bitti dedi. Sonra anlatmasını istedim. Arka kısmını okuyor. Meğer yarısını okuyup bırakmış
Bizim sınıfta geçen yıl Etüte gönderenler ödev konusunda rahattı. Etüte gelen öğretmen ödevlerini yaptırıyordu.