• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşama dünden kalan yoğurt çorbası var
Yanına etli patates yemeği yapacağım birde bulgur pilavı
Benim oğlan eti çok seviyor
Bende pratik menüler seçiyorum
Dün karnabahar makarna çorba vardı
Bugünde böyle yaparsam olay tamam
Ama yarın bir pazar alışverişi yapmam lazım
Araya sebze sıkıştırıyorum
Gut olmamak için 🫣😆

Selam kızlar
Herkesler iyidir umarım

Sabah bizimkileri uğurlarken aman robotu salıp yatacağım bugün hiç iş güç yapmayacağım dedim…

Sonra ne oldu dersiniz?
Orayı burayı robotu derken tüm evi çek sil , banyoları yıka, aynaları sil, mutfak camınıda al bir baktım ki olay nereye gelmiş

Kahvaltı yaptım, şimdi duş aldım az dileneyim
Akşama görüşmem var
Perşembe bir görüşmem var

Haftaya dört görüşme var sadece bir dosya hazır değil
Bu hafta bir ara onuda halledersem çok iyi olcak
20’si haftasının görüşmeleri hazır değil
Onlara yoğunlaşmam lazım
Bende her dediğimde dinlenemiyorum 🤭
Kurtluyuz biz

Kızı bıraktım arkadaşla kahve içmeye geçtik
1 saat oturduk okadar iyi geldi ki anlatamam
Okadar güldük ki sabah ağladım öğlen güldüm bu ara ruh halim ortaya karışık
🥴
Lcw gezip parmak boyası falan alacaktım güya yağmur bastırdı.
Arkadaşımda kıza bi sürü bişi almış Allahım ellerim doldu bi de sağolsun kesesine bereket
Eve geldim
Neyse yarında var vaktim yarın onları halledim zaten bu hafta hava böyle annem yok kızıda bırakamıyorum okul ev gecer
Pazar günüde resim boyamalı bir etkinlik var oraya kayıt yaptırdım ebeveyn katılımlı
Tiyatrodansa bunu daha çok seviyorum 10kişilik oluyo yine ücretsiz basvurulu falan bu daha güzel oluyo
Pazar oraya gideriz kızla ;)
Sosyalleşmeyi sevmeyen ananın sosyal evladı 🫣
Napim kız seviyo katlanıcaz artık
Hiç sinemaya gitmedi ara tatilde de sinemaya götürücem

Evde doğu expres hayali kuruyorum işte eşime gösteriyorum falan kız bi coşuyo😂 o da gelecek sanıyo seviniyor evladım yaa kıyamıyorumda ama hasta olma riskini alamam gidersem götürmicem 40 yılda 1 gidiyorum (mecazen değil ciddi 40 yılda 1 bu arada 😂)
Yok yani olamaz olabilemez
Eşimide mod a soktum gidicez galiba 🙏🏻

İyi geceler kızlar.
Günlerdir hep yazacağım bir türlü yazamadım. Gündüz iş. Gece alışveriş😅
Bir de Elayla okuma saati yapmaya çalışıyoruz. Yeterli değil ama işte vakit buldukça yapmaya çalışıyoruz.
Bu hafta doğum günü yok😁
Aslında yapacaktık ama yağmur yağdı.
Haftaya o çocuğun doğum gününü yapacağız. Umuta umut olmak istiyoruz.
Yarın gidip ona doğum günü için kıyafet bakacağım.Bugün arkadaşlar da hediyeleri aldı. Beni de çağırdılar ama işim vardı.gitmedim.
Aramızda para topladık. Ona sürpriz yapacağız. Haberi yok.
Kimbilir nasıl mutlu olacak. Tabiki bir annenin şefkatini veremeyiz ama en azından bir nebze eksiklikleri tamamlarız.
Neyse gelelim bana. Bu ara alışverişe verdim kendimi. Harcıyorum da harcıyorum. 😅 Elaya alınacak çok şey var. Yağmurluk aldım H&M den. Skecherstan spor ayakkabı aldım. Kalın mont ve bot da ihtiyaçlar arasında. Bir tane orta kalınlıkta mont var ama soğuk hava şartlarında yeterli olmaz.
İnce mevsimlik ketenden de vardı ama yağmurda okula giderken yağmurluk daha iyi olur.
Bir de arkadaşımın kızına birşeyler alacağım ama kartın kesim gününü bekliyorum.Montun birini o almıştı sağolsun. İlk defa giydirdim.
Şimdi eşi de işten çıktı. Demans hastası malesef. İkisi de emekli şükür. Ufak da olsa bir desteğim olsun.
Arabanın parasıyla altın almıştık. Maşallah coştu da coştu. Eşim diyor iyiki öyle yapmışız. Eee dedim aklı veren kim 😁 arabasızız ama yokluğunu açıkcası hafta sonu hariç hiç hissetmedim.
Hafta sonu biryerlere gidiyorduk bazen.
Ama çok da önemli değil.hava zaten genelde yağmurlu.
Kışa alırız araba inşallah

Kızı bıraktım arkadaşla kahve içmeye geçtik
1 saat oturduk okadar iyi geldi ki anlatamam
Okadar güldük ki sabah ağladım öğlen güldüm bu ara ruh halim ortaya karışık
🥴
Lcw gezip parmak boyası falan alacaktım güya yağmur bastırdı.
Arkadaşımda kıza bi sürü bişi almış Allahım ellerim doldu bi de sağolsun kesesine bereket
Eve geldim
Neyse yarında var vaktim yarın onları halledim zaten bu hafta hava böyle annem yok kızıda bırakamıyorum okul ev gecer
Pazar günüde resim boyamalı bir etkinlik var oraya kayıt yaptırdım ebeveyn katılımlı
Tiyatrodansa bunu daha çok seviyorum 10kişilik oluyo yine ücretsiz basvurulu falan bu daha güzel oluyo
Pazar oraya gideriz kızla ;)
Sosyalleşmeyi sevmeyen ananın sosyal evladı 🫣
Napim kız seviyo katlanıcaz artık
Hiç sinemaya gitmedi ara tatilde de sinemaya götürücem

Evde doğu expres hayali kuruyorum işte eşime gösteriyorum falan kız bi coşuyo😂 o da gelecek sanıyo seviniyor evladım yaa kıyamıyorumda ama hasta olma riskini alamam gidersem götürmicem 40 yılda 1 gidiyorum (mecazen değil ciddi 40 yılda 1 bu arada 😂)
Yok yani olamaz olabilemez
Eşimide mod a soktum gidicez galiba 🙏🏻
1.sınıf annesine afiyet olsun☕
Etkinlikleri ben genelde kaçırmıyorum. Seviyor. Evde dursa ne yapacak diyorum.
Sinema biletlerinde indirim var diye duymuştum. Bilgin olsun

Nerde herkes yaw
Benim yazasım var bu ara kimsecikler yok🤷🏻‍♀️

Akşam hiç bişi yemeden 1 kahve ve sodayla kapattım günü
Midem kötü olmuştu

Saat 23.00 ı geçiyordu sigara böreği dedi kız
Kızarttım yedi neyse 3 tane
Sık yedirmeye çalışıyorum bu ara
Yemekle ilgili ne isterse az da olsa yapıyorum azıcıkda yese yeter bana
Kendi canım istese üşenirdim ama çocuklar olunca ☺️

Eşimi yolculayınca balkonda 1 kahve içtim yağmurda yağıyordu ağladım birazda
Bazen yetişemiyorum ve yorgunum
Olmak istemediğim yerlerde mecburen olmak, bir yerlere yetişme telaşı, sürekli o onu yer bu bunu yemez vs düşünmek, sürekli planlı ilerlemek yoruyor beni..
Bazen nefes alamıyorum. Sanki kuyudayım ve kimse sesimi duymuyo gibi bir his oluşuyor.
Bazen de otur şükret sağlıklısın herşey istediğin gibi diyorum onun mahcubiyetiyle gergin olduğum zamanlarıma kızıyorum.
Değişik bir ruh hali anlatamıyorum anlayamazlarda.
Sadece bu yaşlarımı daha sakin daha hûşu içinde hayal ederdim.

40yaş ve sonrası bnm için sakinlik, dinginlik, sadelik, arınılmışlık demekti.
Arkanda kalanlarla sonsuzda dek veda 👋
Yanında olanlarla sonsuz a kadar yol arkadaşlığı 🫂
Artık telaşe yok, hız yok, koşturmalar yok, içinde uhte olanların olması için çaba, olmayanların eyvallahıydıı 40 yaş ve sonrası..
Ama hayalimdeki gibi olmuyo malesef bazı şeyler bu da beni umutsuzlaştırıyor zaman zaman..
Kul plan yaparken kader gülermiş denmesinin örneği bu işte.
Üzerimde bir 40 yaş yorgunluğu var a dostlar
Ve hayalimdeki 40yaş olmamasının burukluğu.
Nice yaşlara canım, geri kalan ömrün güzelliklerle geçsin🙏
Bu ruh hali 40 yaşından sonra 40 yılın yorgunluğu bence. Artık hayattan beklentiye girememek,olanla yetinmek. .
Ben yemek konusunda çok takıyordum.
Ama tadına bak diyorum. Ağzına koysa da sonra çişim geldi deyip tuvalete gidiyor.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Artık aşırı ısrar da etmiyorum.
Dün simit aldım. Beslenmeye koydum. Meyve domates salatalık muz kuruyemiş koydum. Sadece muzu yemiş. Simiti okul çantasına bırakmıştım. Unutmuş😅
Bugün yine istedi simit aldım. Bugün de sadece simiti yemiş.
Okuldan gelince yemek yemiyor. Ben de beslenmeye koyduklarımı veriyorum onları yiyor. Okulda oynamaktan yemeyi unutuyorlar.

Selammm
Kız akşam uyumak bilmedi ben mafoldum kızın pili bitmedi gitti🤷🏻‍♀️

Dün 12de çıktık evden kızla tiyatro, sonra hamburgere, sonra pazara sonra arkadaşın bahcesine uğradık orada oturduk
Arkadaşım annesiyle pazara gidecekti dedim kız gelsin benle oynarlar
Onlar oynarken balık ayıkladım buğladım
Oğlana hamburger yaptım
Amerikan salatası yaptım
Su yoktu ben çıkarken teee 16.30gibi geldi hemen bulaşıkları doldurdum mak.
Ortalığı toparladım öğlen öyle bırakıp çıkmıştık herşeyi su falanda olmayınca
1 saat sonra falan kız gitti aldı babası
Eşim geldi ona yemek
Mısır patlattım, bulaşık mak boşalttım
Kızı yıkadım ben duş aldım
Dedim bana daha dokanman
Kızı asla uyutamadım
En son babası hikaye kitabı okuyordu daha bişi hatırlamıyorum uyutmuş eşim

Kızı okula bırakıp eve gelip uzancam tek hayalim o şuan
Robotu salarım ben çıkarken, ortalığı sabah toparladım.
Erbaşları yolladım oğlan trene gidecek eşimde cenaze varmış oraya gidicem ordan ofise geçerim dedi.
Yemek ne uydurcam hiç bilmiyorum
Sadece pilav var
Sote ya da köfte bişi yaparım artık
Ya da kıza hamburger yaparım, pizza var onu ısıtırım.
Kızın yemeği olsunda eşim çok takılmıyo niye yok diye kahvaltılıkda yeriz
Annem köy e gitti kızı paslıyordum yine arada 2 hafta gelmez o
Oğlanda haftasonları gelince bizim ev deli evi oluyo
Teyzemlerde köye gitti dedim dönüşte tımarhaneye beni görmeye gelirsiniz ne getirelim diyo gelirken kolonya bi de pötübör getirin bari çaya banar yerim dedim
Kızın okul olmasa şimdi köydeydim vayy anasını avradını
Ben bu halleremi düşeceğğdimm
Yemek menülerimiz aynıymış 😅
Pazar günü balık ( her hafta sonu yaparız bu mevsimde)
Pazartesi sulu köfte. Kociye de sadece salata yaptım. Güya yemeyecekti.sulu köfteyi de götürdü.
Üstüne helva yedi.
Bugün de yemek istemedi ama tatlı istedi yaptım. Onun yüzünden ben de kilo veremiyorum

Cumartesi gunu tembellik yaptim, sadece cocuklari ogleden sonra lego oyun parkina goturdum. Otobus ve metro kullanarak gittik, benimkiler boyle arada metro otobus bayiliyor. Bugun camasir yikiyorum, hava yaz gibi, balkonu sildim disarda kuruturum, havalar soguyunca kurutma makinesine gecerim. Koltuklarin yastiklari kirlenmisti, cocuklar boya falan yapiyor, onlari yikayacagim, biz musluk suyu iciyoruz ama yine de filtreli surahi kullaniyoruz, onlari temizlerim bugun.
Esimle iyiyiz simdi, geldi sarildi hallettik, evde birakacak misin kizi dedim, manyak miyim bir daha yapmam dedi, pisman mi oldun dedim, pisman ettin diyor.
Ela çok seviyor ulaşım araçlarıyla gitmeyi.
Marmaraya da bayılıyor.
Bazı yerlere yürüyerek bile gidiyorduk da işte geçen yıl alıştı arabaya.
Yürümek her zaman için faydalıdır.
Keşke gençken bunun önemini bilseydim.
Tek hatırladığım öğrencilik zamanımda az para gitsin diye yurttan okula yürümekti :)

Tamamen ayni düsünüyoruz.
Dedigim gibi bizim bagimiz cok farkli onun icin daha ince düsünüp daha tedirgin oluyoruz bence.
Yinede dedigim gibi, sakince konus esinle bu durumu. Bence gercekten farkinda degildir 1 saatin o yasta cok fazla oldugunu.
Dün bir tanidigimizi kaybetdik malesef.
Hayat bazen cok kisa oldugunu gösterdi yine.
Bazi seyleri uzatmamak gerek bence.
Oda üzgündür eminim.
Başınız sağolsun canım.

Aynen, hasta olurum, vefat ederim tabi ki cocuklarim aileme emanet. Daha yaslari kucuk, niye gondereyim haftalarca. Erkekler bizim gibi ince dusunmuyor, ben cocuklar yanimizda yokken arabayla bir yere gitsek tedirgin oluyorum, kaza olsa cocuklar bizsiz napar daha kucukler diye, vasiyetname yazdirmayi dusunuyorum, cocuklarin velayetini amca ya da teyze ye birakmak icin, onlar Ingilizce biliyorlar, bize bir sey olsa cocuklar burda yetimhaneye gidecek, o kadar akrabalari varken. Esime bu konulari acsam dalga geciyor.
Şu depremler beni iyice tedirgin etmeye başladı.
Tam gece yatma düzenini oluşturacağız hoop deprem oluyor.
Ya odasında yalnız yatınca deprem olursa şöyle olursa böyle olursa iyice paranoyak oldum o konuda.
Depremden korkmuyordum. Ama şimdi ancak yakınımda olunca içim rahat.
Benim de aynı ya bize birşey olursa bizsiz ne yapar diye öyle korkuyorumki.
Allah evlatlarımızı bizsiz bırakmasın🙏

Günaydın.

Kız uyuyorken ben ortalığı toparladım
Akşam yatmadan bi süpürdüm temiz eve uyanmak istiyorum ayarı çektim eşime salonu toplamış sağolsun.
Eşime dedim bugün dışarıda olacagım akşam pratik bişiler yesek olur mu ses etmezde ben yine söylim dedim.
Cuma eşimin doğum günü
Bugün avm yapim ofiste kışın ince triko giyiyor boyner e gidim kazak alayım bir de parfüm. Ordan başka yerden de giyinmez kraliyet soyundandır kendisi 😬
Pastasını cuma kızla alırız oğlanda gelecek cuma zaten onlar kapıdan daha girerken happy birthday yaparızzz
Parmak boyasınıda hallederim
Lcw kızın değişceği var onu hallederim kızı alır ancak gelirim eve bugün
Yarın etkinlik anasıyım malum

Havada benim hava yürürüm hem de biraz
DIY ı gezerim seviyorum orayı

Bugüün me time

Ben mi kendime iş çıkarıyorumda işim bitmiyor anlamadım. Eşim de 7/24 evde size yazamıyorum okuyamıyorum da hemen başımda bitiyor. Yazlıktan geldik çok soğudu orası burası daha iyi. Bu gün eşimle ilk defa ayrı takıldık o mahalleden arkadaşları ile buluştu bende attım kendimi dışarıya önce 5 gram altın aldım 29050 tl belki yılın son altınını aldım artık nasıl alıcam bilmiyorum çok yüksek. Neyse eşim fıstık istedi iki ayrı yerden aldım eve de az çikolata aldım kahve yanına yemek var günüydü. Sonra pazara çıktık 4 kilo kapya biber aldım közledim fırında, 1.5 kilo tane üzüm aldık reçellik yıkadım şekere yatırdık yarın kaynatıcam. 1.5 kilo da salkım üzüm aldık iki kilo havuç 2 tane kavun 2 adet yeşillik limon aldık yeşillikleride yıkayıp kuruttum. Bu gün yoruldum ama değdi hem paramla altın aldım hem kış hazırlığı az da olsa yine yaptım. İnternetten alışverişlerim de gelmeye başladı çüyük kepçe takımları için organizer aldım yıkadım yarın zamanım olursa onları düzenlerim. Güzel yağmur yağdı ama yetmez barajlardaki suyumuz az kalmış. Yarına da şimdiden işlerimi ayarlıyorum. Kombiyi bu sene çok erken yakıcaz dışarısı bayağı soğumuş.

nazenin9320 nazenin9320 bereketli olsun altinin. tr_lelli tr_lelli ben de yakinda 40 olucam, yasitmisiz. Gercekten insan daha farkli bakiyor olaylara, insanlarla iliskilerine.
Havalar sicak gidiyordu ama bugun sogudu, baya da yagmur yagdi. Bu hafta labratuarda isim pek yoktu, ofiste bilgisayar basinda calistim, zamanim oldugu icin de ese dosta yazdim hal hatir sordum. Liseden arkadasimla baya yazistik, eski gunleri yadettik. Gecen yaz annemlerde arkadaslarimin yazdigi mektuplari buldum, yanimda getirdim, bir ara oturup okuyacagim.
Bu ay kiza calistim, gosterileri icin kostum siparis edilecekmis, onun ucretini odedim. Okuldan fotograf icin kagit gondermisler, onu doldurduk, fotograf paketlerini sectik. Yarin eskiden benim ekipte olan bir arkasla bulusacagim is cikisi degisiklik olur bana da.

Back
X