Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşam trendyoldan bayağı baktığım ürünler var favoriledim ayın 6 sını bekliyorum kredi kartlarımızın maşallahı var ama alıcam beğendiklerimi sonraya bırakmak istemiyorum. Annem de beni destekliyor istiyorken al kızım diyor benim yaşıma gelince canın hiç almak istemez gerçekten kendimi de ihmal etmek istemiyorum. Anneme de alıcam birşeyler var aklımda. Özlemişim burayı yazdımda yazdım.

Bereketli olsun

Selammm
Bu ara alışveriş batağındayım hem de çok dikkat edicem derken
Tur u kredi kartına taksit şeklinde ödicez 10bin ayırmıştım ona diğer ay da koyacaktım üzerine nakit veririz falan diyorduk taksit e karar verdik
Neyse bilezik parama eklerim.

Trendyoldan bluz beğenmiştim aldım acı kahve ama penyesi okadar hoşuma gittiki denk gelmiyor bulamıyorum hep polyester şimdi siyahınıda aldım.
Ben kendi yazlıklarımı kaldırmadım asla kalın bişey giyemiyorum en kötü çok soğuklarda bir hırka giyerim üzerine
O sebeple ince bluzlar alıyorum zaten ist ne kış oluyo ki
Bir çantaya yükseldim ouf 3-5milyonum olaydı hunharca alışveriş yapardım bu ara canım istiyo aş erer gibi :)

Kızı okula yollamadım annem gelmişti o da gitmek istemedi annemde durmak istedi iyikide yollamamışım saat 3de msj attı öğretmen gruba çocukları alın diye yok sağanak uyarısı gelmiş bilmem ne yağmurun damlası yok.
Zaten bizim ülkede olur böyle saçma şeyler hep

Eşime eksikleri attım alır gelirken
Yemekleri yaptım
Kemal paşa almıştım onu tatladım üzerine tahin ve ceviz
Erbaşlar evde bir hafta olacak galiba, çarş. resmi tatil bana gelirler artık

Bereketli olsun canım

Şimdiden alacaklarını güle güle kullan canım, nasıl gidiyor emeklilik hayatınız :) ben de ayın 6 sını bekliyorum kart kesilsin gömüleceğim alışverişe.
Bu ay çok açıldım. Karta daha yüklenmek istemedim.
Elaya mont hala almadım. Yağmurluğu ve bir tık kalın mevsimlik montu var.
Bir de peluş mont var. Onu iki yıldır giyiyor.
Ani soğuk olursa onu idareten giydiririm.
Kart kesilince de alırım.
Botunu da babası tanıdığı ayakkabı firmalarından alacak.
İhtiyaçlar bitmiyor

12 saat önce dedikleri yağmur ancak yağdı istanbulun havasına bir de kızına güven olmaz demişler, gerçekten öyle

İyi sabahlar,
Aşırı gök gürlemesi ile oyundık. Döktü gitti yağmur. Bu ülkede yağmurun da dengesi kalmadı. Ya hiç yağmıyor, ya da aşırı döküyor. Doğanın kıymetini bilemedik.
Yeniden uyuyamayınca namazı bekleyeyim dedim.
Size selam vermeden de geçemedim.
Bugün Ela gelmeden koridoru süpürüp silip yıkadığım yolluğu serdim.
Bu temudan aldığım halı kaydırmazı çok iyi yıkadım yine yapıştırdım. Tavsiye ederim.
Neyse odanın tozunu da aldım.hafta sonu temiz kalsın.
Sonra da Ela geldi bir kahve içmek istedim. Ona süt köpüğü. Standardımız oldu.o arada çamaşır katlıyordum.
Arkadaş mesaj yazmış.küçük kızı hastaneye getirdim. Büyük kızı için okul dönüşü sana gelse olurmu diye.
Yine kahve içtiği arkadaşları ortada yok niye yok anlamadım.1-2 saat önce kahve içmeye toplanıyorlardı.
Hadi yaşıtı çocukları olmasa anlarım.
Anlam veremedim.
Sonra da Allah affetsin, işim var evde olmayacağım dedim. Bazen vicdan da yapıyorum ama kullanılıyor hissi..Bir de hastayken gerçekten bir yük daha çekilmiyor.çünkü kızı okuldan gelince çok acıkmış oluyor. Evde yemeğim yok.yeni uğraş. Ev dağılıyor oyun oynuyorlar. O da bir uğraş.. Yoksa kendim müsait olunca kıza diyorum okul çıkışı gel diye. Sadece cuma günü yapıyorum bunu. O da binde bir.
Bir de kızı evde yalnız da duruyor. Mesela o gezmeye gitse gelmiyor onunla.çok küçük de değil.
Sonra sordum anahtarı kaybetmiş. Önemli ama yenisini çıkartsa iyi olur.
Siteden başka arkadaşına söylemiş.
Neyse Ela gelince o tv açtı.ben de biraz dinlendim iyi oldu.
Sonra yemeğe giriştim.o oyun oynadı resim yaptı.
Yoğun vitaminli salata yaptım kendime :)
Köfte patates yaptım.
Koci gelmiş sarılıyor gönül alma modunda. Pek de oralı olmadım. En kızdığım şey düşünmeden lafı söyle kır dök sonra bu hal.
Ben elli defa düşünürüm laf söylemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…