Küçük Düşün Büyük Olsun!

Devlette yapılan testler karma oluyor yani aynı ilacın içinde birkaç seye birden bakılıyor ve detaylı çıkmıyor çıkmasa da alerjisi olabiliyor. Çocuk alerji ya da gastroenteroloji bölümünden iyi bir prof.bulup götürün bizim ne olduğunu bulamadıklarinsurecte ben bir prof buldum. Hastaneye yatış yaptı ve yediği şeylerin hepsini kesip sırayla deneyerek verdi kanda çıkmayan seylere bile alerjisi oldugunu öğrendik. Bir de klima aciyorsaniz o karın ağrısı gaz yapıyor ben hiç açamıyorum mesela havalar da serinledi üsutunce de karın ağrısı gaz olur. İnşallah geçer tez vakitte geçmiş olsun
Devletde de yapıldı özelde de ama o an çıkmayıp 1 ay sonrada çıkabiliyormuş onuda okumuştum
Tüm yaz klimayı açmadan oturduk dokunmasın diye
Yazın başında aşırı dondurma yedi, soğuk şeyler yemeye bayılıyor ve ne yazık ki çorap asla giydiremiyorum
50 defa giydirim çıkarıyor
Kaç tane panduf aldım süslü vs bari heves eder giyer bunları onuda tutmuyor ayağında
Ben ayağındanda üşüttüğünü düşünüyorum
Tüm kışıda çorapsız geçirecek dil döksende naparsan yap asla giymiyo
Bu yazdan beri bukadar bariz ve devamlı olunca ben bunlara bağladım

Hindistan yagi sargisi yapiliyor bagirsaklar ve sislik icin bi arastirin derim.

Devletde de yapıldı özelde de ama o an çıkmayıp 1 ay sonrada çıkabiliyormuş onuda okumuştum
Yazın başında aşırı dondurma yedi, soğuk şeyler yemeye bayılıyor ve ne yazık ki çorap asla giydiremiyorum
Kaç tane panduf aldım süslü vs bari heves eder giyer bunları onuda tutmuyor ayağında
Birde idrar tahlili yaptrmani oneririm, enfeksiyon varsa gaz birde karında kasiklarda ağrı yapar

Maaşım yatti harcadım bitti :( keşke biraz daha benimle kalsaydı neyse Ocak ayında odemelerimin çoğu bitiyor o zaman daha çok birikim yapabilirim. Bugün 2 gram daha altın aldım. Bereket versin.

Selamm
Kızın okul düzeni oturmaya başladı yani insAllah ya
Arada karnı ağrıyor yine ama telefon çalınca hala tedirginim bir yere uzaklaşamıyorum.
Dedim o ki hep evdeyim bu ara
Dün bazaları çekip sildim
Buzdolabını çekip sildim
Tüm camlar bitti (ama inşaat var durumlar vahim)
Son salon tülü yıkanıyor tüllerde biter bugün
Dünden yemek var
Bi çamaşır ve bulaşık mak. çekilecek silinecek
Robot süpürdü ben sildim peşine
İşlerde çabuk bitiyor dağıtan olmayınca
Kapıları silmek istiyorum ama bugün silmem gibi
Tava böreği yaptım oğlan uyuyo onu pişircem onunda son haftası cumartesi gidiyor son sene bakalım.

Birde idrar tahlili yaptrmani oneririm, enfeksiyon varsa gaz birde karında kasiklarda ağrı yapar
Yaptırdık hem idrar testi hem idrar kültürü
Allah şifalar versin, sonuç çıktı mi

Biz tekrar güne girdik yeni bitmişti aslında ama arabam için çok az açığımız var mecbur girdik
Borçsuz alıcam diye resmen bu sene kabus oldu bana maddi anlamda
Çok sıktım kendimi alsamda bitse bu zulüm yaw
Kıza çizme alıcam bir de mont
Aslınca acil ihtiyaç değil ama değişik giysin istiyorum o sebeple alıcam
H&M pantolon falan beğendim kışlık yine kıza 3-4 tanede rahat pant. Almam gerekiyor
Bu senede anaokulu olunca kıyafet lazım oluyor
Sweatları falnda 3-5 alıp halladerim.
Büyük kalemleri taksitle alıcam
Diğerlerine indirim kovalarım
Sırayla herşey hallolur bir şekilde Allah büyük
Bu sene çok ağlandım ama sonu aydınlık 🌿

Selamlar, ben de Turkiye`deyken 3 tane ajda bilezik aldim grami 6250`den di sanirim, bilezik cok sevmem dugundekilerin hepsini de ev icin bozdurmustuk zamaninda ama ajdalar kibar duruyor, buraya gelince cikardim cekmeceye koydum ama arasira takarim. Esimin memleketinde dugunde takilan altinlar karsilikli borc oluyor, kim sana ne taktiysa aynisini takiyorsun zamani gelince, gitmisken 5 ceyrek altin alip kayinvalideme biraktik, o bizim adimiza takiyor, esim ne gerek var zamani gelince alip takariz dedi ama altin artiyor, simdi elimizdeyken alalim istedim, suan ne oldu fiyat bilmiyorum 10700 den aldik biz tanidik kuyumcudan. Heralde bundan baska bi 5 ceyrek daha var, onlari da bir sonraki gitmemizde alip bitirmek istiyorum.
Bu arada sagolsun annane dede babanne amcalar teyze herkes harclik verdi benimkilere ama tabi ben onlari harcadim, ama aklimda not ettim, onumuzdeki ay kiraci kirayi yatirinca cocuklara altin alirim bankadan. Onceden ayirmiyordum ama birikeni gormek icin onlarin hesabini ayri tutuyorum simdi.
Gelirken 30 kadar kitap aldim, biraz klasiklerden biraz yeni cikanlardan. Kitaplar evde orda burada, belli bir yerleri yok, yeni gelenlerle hepsini toplayip kutuphane yapmak istiyorum. Suan Kocamin Karisi adli kitaba basladim, NewYork Times en cok okunanlar listesindeymis.

Güle güle kullan beybi pazar candır
Kız alışsında tam olarak okula bende gidicem sosyete pazarına pijama takımı çoraplar alıcam
Yıllarca kullan asla bozulmuyor
Onlinede 600-700tl pijama takımları 200tl alıyosun pazardan
Aynen gecen haftada gittim 150 tl ye sporcu tulum taytları aldım kısın karda icime giyerim diye.
Bu haftada gitcem ins😅

Selamlar, ben de Turkiye`deyken 3 tane ajda bilezik aldim grami 6250`den di sanirim, bilezik cok sevmem dugundekilerin hepsini de ev icin bozdurmustuk zamaninda ama ajdalar kibar duruyor, buraya gelince cikardim cekmeceye koydum ama arasira takarim. Esimin memleketinde dugunde takilan altinlar karsilikli borc oluyor, kim sana ne taktiysa aynisini takiyorsun zamani gelince, gitmisken 5 ceyrek altin alip kayinvalideme biraktik, o bizim adimiza takiyor, esim ne gerek var zamani gelince alip takariz dedi ama altin artiyor, simdi elimizdeyken alalim istedim, suan ne oldu fiyat bilmiyorum 10700 den aldik biz tanidik kuyumcudan. Heralde bundan baska bi 5 ceyrek daha var, onlari da bir sonraki gitmemizde alip bitirmek istiyorum.
Bu arada sagolsun annane dede babanne amcalar teyze herkes harclik verdi benimkilere ama tabi ben onlari harcadim, ama aklimda not ettim, onumuzdeki ay kiraci kirayi yatirinca cocuklara altin alirim bankadan. Onceden ayirmiyordum ama birikeni gormek icin onlarin hesabini ayri tutuyorum simdi.
Gelirken 30 kadar kitap aldim, biraz klasiklerden biraz yeni cikanlardan. Kitaplar evde orda burada, belli bir yerleri yok, yeni gelenlerle hepsini toplayip kutuphane yapmak istiyorum. Suan Kocamin Karisi adli kitaba basladim, NewYork Times en cok okunanlar listesindeymis.
Bereketli olsunn güle güle kullanın🙏

Günaydınnn
Hayırlı cumalar🌸
Sükür okullar acıldı😅
Nasıl cuma oldu anlamadım gerci
Dün salatalık tursusu kurdum 2kg almıs koci
Az az alırız bu ay
Kıza pogaca yaptcam atcam buzluga yine yemeden geliyor beslenmeleri😣
Veli grubu ilk günden kapıstı sınıf annesi bırakmıs yasak ya birini temsilci secmisler vat efendim seni kim secti kavgaları aksamdan beri.
Aksmaa patates oturtma istedi Alya
Mutfak dolaplarını silmem lazım 😏
Kvdeme yemek yapayım diyorm bide 1-2 cesit
Dün koci ugramıs 18.00 gibi uyuyomus ilaclar uyutuyo herhalde hep uyuyo demis kpder😔
Allah bütün hastalara sifa versin🙏

Güzel bi hafta olsun 🙏🏻
Artık sakin relax bi hayat istiyorum

Oğlanı bıraktık yurda kilo aldı baya kıyafetleri olmuyo extra masraf çıkıyor böyle böyle
Tshrt, sweat, kot pant, ayakkabı alındı ona
Yine kot ve sweat alıncak sezon yeni ay sonu gibi hallolur
Gidip beğenemiyor al sen online diyor onuda bana kitliyolar
Eşimde artık öyle al sen online diyo kıza zaten ben alıyorum
Hepsi üzerime kaldı
Pazara geçebilirim yarın birazda atlet falan bakarım erbaşlara

Kızın 3-5 eksiği daha var mağzada gezdim istediklerimi bulamadım
Çok da marka şeyler almıyorum ona daha ilkbaharda aldığım ayakkabı 2-3 ay a olmaz gibi
Az öz alıcam eşofman tkm falan bakıcam

Bu ara sadece eksikle uğraşıyorum
Eve baktığım yok en son tül cam falan temizlemiştim
Kışlıkları hafifden çıkarmaya başladım
Yine araba için attım kenara
Haftasonu galeriden baktık eşim içini gör dedi içini görmemiştim bana yeter diyar diyar gezecek değilim
Okul market işimi görsün öncelik zaten 2 sene kullanıp acemiliği atıp değişicem
Gözüm başka modelde o ara para biriktiririm

Oğlanı bırakırkende gidip dönerken ben sürdüm toplamda 3,5 saat yol yaptım ee dedim 2-3 saat daha gitsem memleketteyim ben :)
176yı gördüm ibrede bu sefer otobanda ne basılıyo beğ
Eşim çok söyleniyor sen çok ceza yersin radar olan yerde de hızlısın diyo
Bu kış iyice geliştircem kendimi yaza niyetim var memlekete kendim gidicem 💪🏻
Alıcam kızı teyzemi annemi falan
Kız neşesi akar gideriz

Ağustosdan beri okadar dikkatliyim ki mutfakda asla ziyan bişey çıkmıyor
Herşeyi taneyle alıyorum
Buzluk stokladım
Bakliyat, çay, yağ, deterjan hepsini yazdan stokladım
Tüm kış almasam yeter
Eşya falan 1 bardak dahi almadım
Zaten bnm sıkıntım bu kış yaza inşAllah ferahlayacağız 🙏🏻
Hem oğlanın okul bitiyor yurt parası biter masrafları
Hem kızın taksitler biter
Borcunda son 1 senesi kalır baya nefes alırız
Kiracı çıkacakmış bu extra oldu
Aslında işime geldi çıksın istiyordum uyguna oturuyordu veririm daha yüksek fiyata o da rahatlatır beni
Ama biraz tadilatlık iş var evde halledicez onuda
Gezme planları yapmıştım onlarıda iptal ettim
Eşim istiyor o da daraldı ama bu kış değil dedim çünkü keyifle gidemicem böylede bir anlamı kalmıyor.
Şuan önceliğim başka şeyler
Galiba 15 sene önce bukadar sıkılıp bunalmıştım eşimin işsiz kaldığı dönemdi o dönem şimdi çok şükür özel ihtiyaçlar için sıkıyorum Rabbime binlerce şükür
Yağmurlar falan başlasında battaniye kahve tv yapim bu sene rahat rahat kız tam günken 😏
Ne güzelmiş böyle yaw vallahi geçen sene buraya vermediğime bin pişmanım
Hem seviyor hem yemek yiyor hemde ben dinleniyorum daha noolsun

Back
X